TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
Cosmin38384
în 12 Martie 2021 | Cosmin38384 întreabă:

Proteine, creatina sau gainer(ceva cu puțin zahăr). Care e cel mai bun pentru creșterea în masă musculară? Mă refer la suplimente, știu că din alimente sunt mai ok, dar ma refer la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
StefanFlorea
în 12 Martie 2021 | StefanFlorea întreabă:

Salut TPU! De cate ori ar trebui lucrata incheietura pe saptamana pentru skandenberg, incheietura, nu antebratul!

24
Răspunde Raportează
Angeloxd
în 12 Martie 2021 | Angeloxd întreabă:

Barcelona sau real Madrid?

13
Răspunde Raportează
DenqOO
în 12 Martie 2021 | DenqOO întreabă:

Mi- aș cumpără o bicicletă noua. Cât de bune sunt cele de la Decathlon? Eu de obicei ma plimb 10—15 km, rar trec de 20 și acești km îi fac mai mult prin oraș, parcuri și pe dealurile ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mihaiflorin14327
în 11 Martie 2021 | Mihaiflorin14327 întreabă:

Salut TPU! Vreau sa ma apuc de sala si la 16 ani am 158cm(pitic)(tata are 175cm)(mama 155cmCe exercitii imi opresc cresterea? Sau ce nu trebuie să fac ca sa nu imi oprească înălțimea?

8
Răspunde Raportează
Clamidia
în 11 Martie 2021 | Clamidia întreabă:

Vreau sa-mi cumpar o bicicleta dar nu stiu de care. Un link ceva sau chiar un magazin din Suceava daca stie cineva. O recomandare va rog! Precizez ca am 1.62.

2
Răspunde Raportează
Jupiterrr
în 11 Martie 2021 | Jupiterrr întreabă:

Buna, as vrea sa ma apuc de sala, desi sunt destul de slaba (41 kg/1, 59)am o lipsa mare de calciu (rar mai fac atacuri de panica) si ar trebui sa- mi schimb si alimentația. Adica mi se spune ca nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MissRebeca
în 11 Martie 2021 | MissRebeca întreabă:

Salutare. Este posibil pentru o fată să reușească să facă 8 flotări în 3 luni de antrenament la sală? Mă antrenez pentru armată, dar în momentul de fată nu pot să fac nici măcar una corectă,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
M1h0i
în 11 Martie 2021 | M1h0i întreabă:

Salut, am o mica probelama. Eu fac în fiecare zi flotări, dar de la un timp îmi este foarte greu sa mai le fac! Ce sa fac?

4
Răspunde Raportează
Alexia1208
în 11 Martie 2021 | Alexia1208 întreabă:

Hei TPU! Doresc sa încep o serie de exerciții pentru a da câteva kg jos și am auzit diverse păreri cu privire la ora la care as putea sa le fac. Care este cea mai potrivită ora pentru exerciții?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Afsdghvcs
în 10 Martie 2021 | Afsdghvcs întreabă:

Salut TPU, vreau sa vă întreb ce părere aveți de programul de sala. Fac sala cam de la aproape 15 ani, acum am 16 ani și 3 luni timp în care am pus masa musculara destul de bine ținând cont că...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AlbertoMadalin17
în 10 Martie 2021 | AlbertoMadalin17 întreabă:

Salut, am și eu o întrebare legata de sport, am avut 75 de kg și am înălțimea 1.68, 69....am slăbit intr- o luna pana la 65 de kg..prin înfometare și după am mâncat sănătos. Acum am ajuns...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IonutMontenegro
în 10 Martie 2021 | IonutMontenegro întreabă:

A folosit cineva de aici universal Natural sterol?

0
Răspunde primul Raportează
Corn
în 10 Martie 2021 | Corn întreabă:

Credeti că Sancho, halland și mbappe vor rămâne în top până la finalul carierei precum Messi și Ronaldo? Eu cred că da, insa mai cred că va exploda alt fotbalist care le va lua fata

1
Răspunde Raportează
LikeForMe123
în 10 Martie 2021 | LikeForMe123 întreabă:

Salut! M- am apucat săptămâna asta de sală și luni am bagat spate cu biceps. Faza e că mi- am făcut un program în care joia să fac tot spate cu biceps, dar încă am febra musculară. Are ceva...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Xenoverse1
în 10 Martie 2021 | Xenoverse1 întreabă:

Credeti ca Barcelona va mai reusi inca o remontada dupa 4 ani in fata celor de la PSG?

13
Răspunde Raportează
Ashley1211221
în 9 Martie 2021 | Ashley1211221 întreabă:

Buna TPU! Deja devin enervanta probabil, dar am inca o intrebare.Si anume: Ce exercitii sunt bune pentru slabire? Am decis ca la scoala sa mananc un sandwitch si/sau un mar. La mic dejun mananc de obicei...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ashley1211221
în 9 Martie 2021 | Ashley1211221 întreabă:

Buna TPU! Multumesc pentru ajutorul primit de la intrebarea trecuta! Am revenit aici cu o noua intrebare, mai exact as vrea sa stiu daca aplicatiile fitness si/sau workout de pe Google play/ App store...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie 2021 |

Bună, în cât timp pot depune masă musculară în zona picioarelor și a mâinilor? Ma antrenez acasă cu greutăți în fiecare zi. Am început acum 2 săptămâni. Am o alimatie echilibrata. Rog...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
AlbertoMadalin17
în 8 Martie 2021 | AlbertoMadalin17 întreabă:

Salut băieți și fete! Vreau și eu sa întreb ceva ca n- am înțeles încă. Legat de deficit caloric eu am slăbit cam 13 kg intr- o luna și vreau sa întreb gen dacă mănânc 1.600 de calorii ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 8 Martie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Sunt diferențele mari între Boxul clasic și Glory kickboxing?

3
Răspunde Raportează
vclaudiu7
în 8 Martie 2021 | vclaudiu7 întreabă:

Salut, pentru cineva cu experienta in domeniu. Ai nevoie de bac pentru a fi personal trainer?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2021 |

Are șanse FC Argeș sa ajungă în play off? Cate etape se mai disputa pana la play off? Acord funda.

1
Răspunde Raportează
caniele1
în 8 Martie 2021 | caniele1 întreabă:

E batut in cuie sa pui maxim 7kg de muschi in primul an de sala? (din ce am citit pe culturism.ro, in primul an poti pune cam 7kg de muschi pur)

11
Răspunde Raportează
111111111aaa
în 7 Martie 2021 | 111111111aaa întreabă:

Salut, am 15 ani si imi place boxul si kickboxul, dar nu stiu ce sa aleg. Nu imi permit sa ma antrenez si as vrea sa stiu daca ma pot antrena si acasa. Va rog, daca puteti, sa imi ziceti daca pot si...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
dxchd
în 7 Martie 2021 | dxchd întreabă:

Cum repar pierderea de co2 la o arma airsoft?

5
Răspunde Raportează
Bogdan1205
în 6 Martie 2021 | Bogdan1205 întreabă:

Salut TPU! Am o întrebare daca merg la sala de 2 ori pe săptămână este bine? Tin sa mentionez ca fac basket de 3 ori pe săptămână si fullbody cand merg la sala! Si as mai vrea faca puteti sa imi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RAY
în 6 Martie 2021 | RAY întreabă:

Sa inteleg si eu doar o proteina completa care contine toti aminoacizi este asimilata de catre organism? Daca nu are toti ce se intampla?

15
Răspunde Raportează
OanaDD
în 6 Martie 2021 | OanaDD întreabă:

Salut! Eu sunt fata am 18 ani, pana acum nu am avut nevoie dar simt ca m- am îngrășat putin si as vrea sa ma apuc de sala. Ce sfaturi imi dati pentru asta? Nu am fost niciodată. Cum sa aleg sala...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
IonutMontenegro
în 5 Martie 2021 | IonutMontenegro întreabă:

Salut TPU, ma scuzați de deranj, am un prieten e un pic mai gras, are 180 si cam 100 kg, si merge la sala cu mjne, cam ce ar trebui sa fac sa mai scape de grăsime si sa rămână masa musculară,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Katona_Claudiu_1999
în 5 Martie 2021 | Katona_Claudiu_1999 întreabă:

Vreau să- mi lățesc încheiturile de la mâini în special de la mâna dreapta deoarece la mâna dreaptă am incheietura mai groasă și nu e așa lată ca la mâna stângă, există exerciți pentru...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
111111111aaa
în 5 Martie 2021 | 111111111aaa întreabă:

Salut! am 15 ani, si as vrea sa fac un sport ca de ex. box, mma, kickbox. Am mai practicat n nainte box, dar ma antrenam 1 data de saptamana, asa ca faceam acasa 3 antrenamente. Ce sport imi recomandati,...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
TotulSAUnik
în 5 Martie 2021 | TotulSAUnik întreabă:

Bună, unde pot sa găsesc și eu niște pronosticuri pentru pariuri_meciuri? Gen cum baga multă lume la meciuri ca la lota câteva meciuri pe cote mici și poate au noroc la bilet de 2 lei(doar ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RealLWWolf
în 5 Martie 2021 | RealLWWolf întreabă:

Hei TPU, am o problema cu sportful, am sa va las cateva Informatii despre mine: Sunt baiat 15 ani 1.70 m 53 kg Nu am forta nici macar sa fac o flotare pana jos Problema e ca de fiecare data cand...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Hasdmi
în 4 Martie 2021 | Hasdmi întreabă:

Ce mușchi lucrez daca iau haltera, mă aplec cu ea și mă ridic?

2
Răspunde Raportează
Mariosheeps
în 4 Martie 2021 | Mariosheeps întreabă:

Salut, am 14 ani si as vrea sa dau probe la un liceu sportiv, nu prea imi place scoala si nu cred ca o sa iau evaluarea nationala, iti trebuie neaparat sa iei nota mare la evaluarea nationala pentru a...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Robertmihai133
în 4 Martie 2021 | Robertmihai133 întreabă:

Salut. As dori și eu un program de antrenament încat sa mi măresc rezistența la alergat

1
Răspunde Raportează
raspunsul07
în 4 Martie 2021 | raspunsul07 întreabă:

Dinamo sau fcsb?

4
Răspunde Raportează
eusebiu27
în 4 Martie 2021 | eusebiu27 întreabă:

Salutare TPU vreau sa ma las de mâncat dulciuri, de cand cu școala online mananc mai multe iar faptul ca trebuie sa stau in casa mai mult deja mi- a adus și câteva kilograme in plus.Cum as putea reuși...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 3 Martie 2021 | StrongHeart întreabă:

Daca alerg 2 ore in felul urmator, la fiecare 20 de minute de alergat, 5 minute de pauza cat de diferit este fata de a alerga 2 ore fara oprire? Este o diferenta mare? Ma refer in special la...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Radandam
în 3 Martie 2021 | Radandam întreabă:

Vi s- a întâmplat când erați la sala sau acasă, la exercițiul ala pentru triceps cu gantera deasupra capului sa va loviți la cap cu gantera la cap sau sa va ștergeți? Trebuia sa țin capul mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Tkfus
în 3 Martie 2021 | Tkfus întreabă:

Exista exces de aminoacizi? Care ar fi limita? Și a doua întrebare, eu l- am întrebat pe un domn dacă e ok sa iau atât proteine cât și aminoazici iar el că trebuie să iau aminoacizi că proteinele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Nuitipasa112
în 2 Martie 2021 | Nuitipasa112 întreabă:

Salutare, acum câteva zile am jucat fotbal și mingea venea spre mine și am dat cu vârful piciorului în ea și acum ma doare piciorul, ce pot face?

5
Răspunde Raportează
raspunsul07
în 2 Martie 2021 | raspunsul07 întreabă:

Voi stiti ca Romania este una dintre singurele echipe din Europa care nu a jucat niciodata o semifinala de cupa mondiala sau europeana? Pe bune adica pana si Bulgaria care e praf a jucat macar o data o...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DenqOO
în 2 Martie 2021 | DenqOO întreabă:

Un site bun si de incredere de unde pot cumpara bicicleta?

6
Răspunde Raportează
PalasRO
în 2 Martie 2021 | PalasRO întreabă:

Buna ziua! Am nevoie de ajutorul baietilor ce fac sala de o perioada buna de timp. De lunea aceasta vreau sa incep si eu sa merg la sala si sa ma tin de ea. Lucrez de la 8 la 6 dupa amiaza, am 65 de kg...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Martie 2021 |

Dacă eşti mai gras adică nu în sensul gras de tot cu burtă mă refer mai plinuț se vor vedea mai bine muşchii după ce scapi de grăsime? Din câte am înțeles cei care sunt mai plinuți au un...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
costicj
în 2 Martie 2021 | costicj întreabă:

Salutare! Am o întrebare puțin mai complicată, care necesită atenția antrenorilor sau sportivilor cunoscători. Doresc să știu de ce anume am nevoie să pot deveni antrenor de MMA, fără să ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
raspunsul07
în 2 Martie 2021 | raspunsul07 întreabă:

Care este jucatorul vostru preferat in afara de MESSI si RONALDO?

6
Răspunde Raportează
IonutMontenegro
în 2 Martie 2021 | IonutMontenegro întreabă:

Salut TPU, daca într- o zi antrenez 2 grupe musculare, Biceps spate, cu care ar fi indicat sa încep, cu spate sau cu biceps, am citit undeva ca daca începi cu biceps, bicepsul va fi obosit cand...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Furnicuta000
    trimisă pe 22 Noiembrie

Furnicuta000 întreabă:

M- am trezit ca sunt pe reteaua DIGI. Mai nou cica DIGI a cumparat numerele de telefon Telekom care sunt pe cartela prepay si mi- au blocat accesul in aplicatia Telekom de unde incarcam lunar cu 5 euro...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • octav005
    trimisă pe 22 Noiembrie

octav005 întreabă:

Buna dimineata. AM un HDD de 3 TB. DAR din care este vazut doar 2 tb, din care 756 gb Nealocat si nu are nici o optiune in gestionare disc. starea lui este de 45 % si performanta 100%, NU are ...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • RaicuIleana
    trimisă acum 12 ore

RaicuIleana întreabă:

Un bărbat când este sincer și spune adevărul cu o femeie, când e beat sau când e treaz?
    16 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 22 Noiembrie

Ion1989 întreabă:

Merita sa cumperi hdd- uri de cu multi tb? Sau ssd- uri? Am vazut ca exista hdd- uri de 30 de tb la preturi de 4000 de lei? 30 de tb, din care 1tb inseamna 1000gb, mie mi se pare un pret cam exagerat...? (mai mult)
    16 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.912
  • Întrebări: 3.953.388
  • Răspunsuri: 17.655.773
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Lie to me

Lie to me

Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.580 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.825 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.065 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.171 Conversaţii