TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
ElenaSt2011
în 16 Decembrie 2019 | ElenaSt2011 întreabă:

Salut tuturor. Pentru a vizita Coreea de Sud, strict ca turist, cum obtin viza de intrare in aceasta tara? Presupun ca trebuie sa merg la Ambasada acestei tari in Bucuresti, nu- i asa? Exista...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Danielaapp
în 15 Decembrie 2019 | Danielaapp întreabă:

Vineri voi calatori prima data cu avionul de la Iasi. Si nu inteleg un lucru. Dupa ce trec de controlul acela, am inteles ca trebuie sa- mi caut poarta la care este avionul meu sau ceva de genul. De unde...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
pandaaa12
în 15 Decembrie 2019 | pandaaa12 întreabă:

Bună TPU. În cât timp parcurge tfc ul 55 km?

2
Răspunde Raportează
maDd3xt3r
în 14 Decembrie 2019 | maDd3xt3r întreabă:

Cum se numea inainte de '89, restaurantul pe al carui loc se afla actualul Bistro Junior, din Buzau?

1
Răspunde Raportează
STSickSide
în 14 Decembrie 2019 | STSickSide întreabă:

Salut, am cumpărat recent 2 bilete de avion, când le- am cumpărat îmi cere a seria de pe pașaport, cum nu avem pașaport am trecut seria de pe buletine, aceea cu "Dx și numărul", credeți ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
necunoscuta123
în 14 Decembrie 2019 | necunoscuta123 întreabă:

Dau funda Urgent! Azi varul meu a plecat din Italia la ora 4 jumate, maine la ce ora ajunge? Ca vreau să fac o surpriza "Nu vine cu Avionu". Va rog Urgent.

6
Răspunde Raportează
XterIasi
în 14 Decembrie 2019 | XterIasi întreabă:

am facut un bilet la avion si am inversat prenumele de exemplu Nume de Familie : Popescu (corect) iar prenumele in loc de Ion Marian am pus Marian Ion ar fi vreo problema?

3
Răspunde Raportează
Jurjut_Oana_1999
în 14 Decembrie 2019 | Jurjut_Oana_1999 întreabă:

Buna, am un prieten care pleaca din Irlanda spre Budapesta cu avionul, dar se pare ca a uitat sa isi puna numele de familie, ce anume trebuie facut in cazul acesta, precizez ca si- a facut check in-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Cosmin2000Ionita
în 12 Decembrie 2019 | Cosmin2000Ionita întreabă:

Am si eu o intrebare..Pe data de 21 luna aceasta la ora 18:00 am vaporul de luat din localitatea Gdansk din Polonia. As vrea sa stiu si eu cam cat timp fac pana acolo si cam la ce ora si ce...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 12 Decembrie 2019 | Nuzicnume întreabă:

Este permis să mergi cu produse alimentare in bagajul de mana, cu cele venite din afara aeroportului, după primul security check de la aeroport? In avion știu ca ai voie

3
Răspunde Raportează
cristigibson
în 10 Decembrie 2019 | cristigibson întreabă:

La anul in primavara- vara, voi pleca in Londra, cu masina personala, in vizita la cineva. Plecarea o sa fie din Trieben(Austria). Ce ar trebui sa stiu? Drumul il voi face fara oprire, sunt...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mistergiovany49
în 9 Decembrie 2019 | mistergiovany49 întreabă:

Pentru un sejur in Thailanda as dori niste explicatii de la o persoana cu multa experienta in domeniu. Intrebarile sunt: se poate si cu buletinul, vize, costuri, trasee, cazare, ce aeroport...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ciprian_Jurchela_1986
în 8 Decembrie 2019 | Ciprian_Jurchela_1986 întreabă:

Salutare, TPU! Care ar fi cea mai bună, serioasă agenție de turism din Romania? Multumesc!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Decembrie 2019 |

Daca vreau sa merg cu un laptop in alta țara din UE am auzit ca imi trebuie niste acte, este adevarat? In caz de ceva nu stiu categoria deci scuze

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Decembrie 2019 |

Ai voie cu aparat de ras electric (cu cap detașabil) in bagaj de mana la Ryanair? Pe unele site-uri scrie că da. Pe unele nu. Pe site-ul oficial nu am văzut nimic.

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Decembrie 2019 |

La Ryanair trebuie neapărat să ai biletul printat sau e de ajuns să îl ai pe telefon?

3
Răspunde Raportează
Sorin_Dumitru_1968
în 1 Decembrie 2019 | Sorin_Dumitru_1968 întreabă:

Cineva de pe aici care ati fost in Dubai....imi puteti vinde un pont legat de vreme, taxe, preturi, locuri de vizitat...etc?

3
Răspunde Raportează
Anca233
în 1 Decembrie 2019 | Anca233 întreabă:

Ce modalitati de acces exista la Capela Sixtina din Italia dar si ce modalitati de promovare folosesc?

2
Răspunde Raportează
hisaruki
în 1 Decembrie 2019 | hisaruki întreabă:

Bunaaa! Voiam sa intreb daca te poti caza la un hotel daca esti minor, gen, fara adult si poate daca stiti si unde in Bucuresti.

11
Răspunde Raportează
DeliaC
în 30 Noiembrie 2019 | DeliaC întreabă:

Cine știe un hotel frumos în Cluj? (recomandați doar dacă ați fost)

2
Răspunde Raportează
Panteraa
în 28 Noiembrie 2019 | Panteraa întreabă:

Prietenul meu a luat doua bilete de la wizz. Problema este ca banii i- a tras, dar rezervările s- au șters din aplicație. Când i- a tras banii în aplicația de la banca scria merchant vaucher WizzAir....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Farcas_Paul_1990
în 28 Noiembrie 2019 | Farcas_Paul_1990 întreabă:

Este nevoie de bilet pentru oktoberfest chiar daca nu intru la corturi sa beau, doar la parcul de distractii? Cine stie plss,

2
Răspunde Raportează
Drsss
în 28 Noiembrie 2019 | Drsss întreabă:

Salut, cum sunt preturile in Canada? Si cam cât costă un bilet de avion din București? Este adevarat ca s- a scos viza? As dori sa raspunda doar cei care au fost.m- ar interesa pentru o vacanta de ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Noiembrie 2019 |

Am fost in gara la CFR si mi s- a zis ca putem lua bilete cat sa nu depasim mai mult de 4 trenuri. Nu inteleg. Daca am nevoie de mai multe bilete care sa depaseasca acest numar de trenuri, pot ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Kolors
în 27 Noiembrie 2019 | Kolors întreabă:

Salut.Am luat biletul de avion online de la wizz si am facut checkinul.Intrebarea mea este:Cand ajung in aeroport unde trebuie sa ma duc prima data? Ce sa fac? Bagaj de cala nu am, am cel de 10 kg gratuit.Tre...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AfloareiRazvan
în 27 Noiembrie 2019 | AfloareiRazvan întreabă:

DAU FUNDA! Pot pleca in Anglia cu avionul doar cu buletinul? Adica, fara sa imi mai fac pasaport. Unde gasesc o lista cu documentele necesare deplasarii in fiecare tara din UE?

14
Răspunde Raportează
SuNaM
în 26 Noiembrie 2019 | SuNaM întreabă:

Deci faza e ca intr- o saptamana, am un zbor cu avionul spre Italia si e prima data cand o sa zbor. Acum faza e ca merg intr- un fel de city break, 4 zile. Intrebarea mea este daca pot pune toate...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
ChiukiuHamsler
în 25 Noiembrie 2019 | ChiukiuHamsler întreabă:

A mai comandat cineva vacanta pe site-ul Hotels.com? Nu stiu daca e sigur, e cel mai ieftin loc unde pot gasi, desi ma pune sa platesc cu cardul? Sa am incredere?

1
Răspunde Raportează
ParvuMaria
în 25 Noiembrie 2019 | ParvuMaria întreabă:

Ce destinație imi recomandați pentru a merge 4 zile?

8
Răspunde Raportează
bisericamatii
în 23 Noiembrie 2019 | bisericamatii întreabă:

M-ar putea ajuta cineva spunându-mi care sunt cele mai cunoscute muzee din Italia? Mersi

1
Răspunde Raportează
moniquah
în 18 Noiembrie 2019 | moniquah întreabă:

Pot lua in bagajul de mana lumanare de botez? Multumesc!

4
Răspunde Raportează
RaduDianaMaria2108
în 17 Noiembrie 2019 | RaduDianaMaria2108 întreabă:

Unde mergeți în vacanță de iarnă?

3
Răspunde Raportează
Lioana
în 16 Noiembrie 2019 | Lioana întreabă:

Ai fost vreodata la Sfinxul din Muntii Bucegi in luna noiembrie cand are loc acel fenomen ce are loc o data pe an? Daca da, cum ati coborat de pe platou avand in vedere ca telecabina nu mai functioneaza...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Noiembrie 2019 |

Sunt fată, sunt din Drobeta Turnu Severin, am 14 ani și pe 29 noiembrie vreau să mă duc la tatăl meu în Ploiești Sud. Dacă mă duc cu trenul și am carnetul de elev la mine cât...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Dya1299
în 15 Noiembrie 2019 | Dya1299 întreabă:

Trenurile merg de obicei de 1 Ianuarie pe ruta București Brașov?

2
Răspunde Raportează
ChiukiuHamsler
în 15 Noiembrie 2019 | ChiukiuHamsler întreabă:

Care este cel mai bun site sa dai rezervare la anul pentru vacanta in Bulgaria si cat mai ieftin?

1
Răspunde Raportează
ChiukiuHamsler
în 14 Noiembrie 2019 | ChiukiuHamsler întreabă:

Cand e bine sa dai si pe ce site rezervare la anul pentru vacanta in Bulgaria?

1
Răspunde Raportează
AfloareiRazvan
în 14 Noiembrie 2019 | AfloareiRazvan întreabă:

DAU FUNDA! Daca imi pierd pasaportul electronic (pe 10 ani) atunci trebuie sa platesc pretul intreg iar?

10
Răspunde Raportează
LetsRock
în 14 Noiembrie 2019 | LetsRock întreabă:

Este vreo taxa speciala pentru Bucuresti? Alta vignetta? Se poate intra in Catedrala? Vin marti din provincie la Otopeni si apoi vreau sa duc musafirul la catedrala si apoi acasa.

2
Răspunde Raportează
Dianamsr
în 14 Noiembrie 2019 | Dianamsr întreabă:

Cate ore faci din Austria pana in Bucovina?

7
Răspunde Raportează
DeliaC
în 13 Noiembrie 2019 | DeliaC întreabă:

Cine îmi poate recomanda locuri frumoase de vizitat prin țară? Vreau să aleg ceva frumos cu soțul meu, câteva variante avem. Știți poate un hotel frumos în Brașov? :)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Noiembrie 2019 |

Am cumparat un bilet de la wizz, dar am uitat sa-mi actualizez datele si mi-am schimbat buletinul. Acum am modificat, dar nu stiu daca atunci cand o sa fac checkin o sa fie datele vechi sau noi?

1
Răspunde Raportează
MauroMania777
în 13 Noiembrie 2019 | MauroMania777 întreabă:

Pentru cei care au fost în Grecia ce îmi recomandați între Thassos si Halkidiki. Cu argumente, va rog. Mulțumesc.

3
Răspunde Raportează
AlexFen
în 8 Noiembrie 2019 | AlexFen întreabă:

Salut, De pe ce site-uri pot cumpara bilet pentru autocar/autobuz din Bucuresti spre Brasov? Am nevoie pe 29 noiembrie cu plecare intre 5 dimineata si 9 dimineata. Ofer funda!

1
Răspunde Raportează
sarpe47
în 7 Noiembrie 2019 | sarpe47 întreabă:

Buna,imi poate recomanda cineva sugestii de cazare pentru banchet-ul de clasa a8a in zona Brasovului?

2
Răspunde Raportează
Iulian1006
în 5 Noiembrie 2019 | Iulian1006 întreabă:

Se pot face rezervari la hotelul intercontinental in direct pentru saptamana viitoare? As fi vrut sa fac pe net, dar din pacate am probleme cu cardul.

6
Răspunde Raportează
MauroMania777
în 5 Noiembrie 2019 | MauroMania777 întreabă:

Întrebare pentru cei care au călătorit cu autobuzul/autocarul din București in Grecia. Cat a durat in timp toată călătoria?

5
Răspunde Raportează
Nuzicnume
în 4 Noiembrie 2019 | Nuzicnume întreabă:

Ati rezervat prin roomdi.com este o agentie de incredere? Returneaza toata suma platita daca rezervarea are anulare gratuită? Dau funda

1
Răspunde Raportează
UnNumeScurt
în 4 Noiembrie 2019 | UnNumeScurt întreabă:

Poate cineva să mă ajute cu un hotel sau cazare ceva în Tecuci unde să mă pot caza dacă am 17 ani? Am cautat și am găsit unul Kristal dar nu am voie fără părinți, dau fundă va rog!

13
Răspunde Raportează
inflicted
în 3 Noiembrie 2019 | inflicted întreabă:

Cu cate luni inainte poti lua un bilet de avion?

2
Răspunde Raportează
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 20 ore

Ion1989 întreabă:

Romania este o tara esuata pentru ca: peste tot sunt numai corupti, escroci, sarlatani, mincinosi, hoti, in parlament nici nu mai zic, legi, reguli nici nu mai sunt, politia nu face absolut nimic,...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 20 ore

tonyc7 întreabă:

Daca semnezi un contract de munca in strainatate cu o firma care iti asigura transport din tara si cazare la destinatia respectiva, contract semnat pe minim 3 luni de munca sa zicem, iar tu, odata ajuns...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • Ana0912
    trimisă pe 12 Noiembrie

Ana0912 întreabă:

Buna! Stiti cumva un salon de piercinguri in Buzau? Am 15 ani si imi doresc foarte mult un pierce in buric iar parintii mei sunt de acord.
    7 răspunsuri
  • Jeguldesubunghii
    trimisă pe 12 Noiembrie

Jeguldesubunghii întreabă:

Cu ce ajută facultatea sau masteratul? Deveniți mai inteligenți, mai educați sau pur și simplu unii se duc acolo doar pentru a nu lucra sau pentru a se lăuda că au studii superioare, că sunt ...? (mai mult)
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.675
  • Întrebări: 3.953.071
  • Răspunsuri: 17.653.366
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Primul razboi mondial

Primul razboi mondial

Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.804 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.126 Conversaţii