TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
anonim_4396
în 8 Martie 2017 |

A fost cineva la mare la Costinești cu școala la "casa Duca"? Dacă da vreau sa va întreb ceva. 1. Prețul este de 710 lei cu tot cu cele 3 mese și cazare, credeți ca este un preț bun? Adică nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2017 |

V-ar place sa calatoriti undeva? Sa merge sa vizitati nu stiu ce muzee? Pe mine gandu ca trebuie sa stau in tren/autobuz 10 ore sau o zi ma face sa vomit(la propriu).

4
Răspunde Raportează
enya7444
în 8 Martie 2017 | enya7444 întreabă:

M- am mutat de curand in Indiana si de cand am ajuns aici pot sa zic ca m- am acomodat destul de bine, am si niste prieteni pe aici si asta a facut totul si mai usor. Dar cu toate astea parca vreau altceva...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
AnonimaTimida
în 5 Martie 2017 | AnonimaTimida întreabă:

Buna ziua stie cineva de unde pot cumpara sau cum se numeste ghiozdan / rucsac pentru calatorit? Vreau sa plec cateva zile in strainatate si nu as vrea sa ma chinui cu bagaj mare..as vrea ceva sa am...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Pirgari_Valentina_1950
în 4 Martie 2017 | Pirgari_Valentina_1950 întreabă:

Cite pachete de tigari am dreptul sa duc in valiza mare cu avionul?

2
Răspunde Raportează
crybaby220
în 3 Martie 2017 | crybaby220 întreabă:

Heeei! Stiti localuri pentru banchete in Bacau? Puteti sa imi spuneti si pretul?

1
Răspunde Raportează
Oslobanu_Felix_1993
în 3 Martie 2017 | Oslobanu_Felix_1993 întreabă:

Am de scris ce se intampla dupa plecarea turistilor din hotel, si nu stiu ce sa scriu. Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Ganea_Marian-Dumitru_1972
în 3 Martie 2017 | Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă:

Cum mai arata orasul Copsa Mica? Cu ani in urma era foarte poluat. Acum ce s-a mai schimbat? Oamenii au locuri de munca? Au aparut alte oferte de munca pentru oamenii din zona?

1
Răspunde Raportează
TheThingThatShouldNotBe
în 3 Martie 2017 | TheThingThatShouldNotBe întreabă:

In Republica Moldova se poate intra doar cu buletin sau e nevoie de pasaport/viza/etc?

7
Răspunde Raportează
yym
în 2 Martie 2017 | yym întreabă:

Vroiam sa va intreb cum este in Brăila? Ati fost acolo? Cum sunt oamenii? Stiti cateva lucruri interesante? As dori sa călătoresc acolo si, de ce nu, daca merita, poate in viitor sa ma mut....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Martie 2017 |

Daca as vrea sa lucrez in Anglia de exemplu, am inteles ca din o anumita data nu o sa mai pot sa ma duc acolo,sau era o lege de genul asta, nu stiu exact. Ma poate lamurii si pe mine cineva? :s

7
Răspunde Raportează
în 2 Martie 2017 | Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă:

Cum mai arata statiunea Borsec? Ce mai e nou?

1
Răspunde Raportează
3011
în 2 Martie 2017 | 3011 întreabă:

Arsenal parc sau Băile Felix?

3
Răspunde Raportează
Georg13
în 1 Martie 2017 | Georg13 întreabă:

In prezent, pentru a merge in Republica Moldova avem nevoie de pasaport sau e de ajuns buletinul? Ma refer la adulti.

6
Răspunde Raportează
Miha_Georgi_1997
în 1 Martie 2017 | Miha_Georgi_1997 întreabă:

As vrea sa va cer cateva impresii despre Grecia si oamenii care locuiesc acolo! Am auzit ca sunt foarte respingatori si nesociabili. As vrea sa aud si alte pareri din partea voastra

7
Răspunde Raportează
Krane
în 1 Martie 2017 | Krane întreabă:

Hello, am o mica mare intrebare. In noiembrie am facut 18 ani si m- am tot gandit de atunci unde sa plec in vacanta. Bucuresti- Moscova, Moscova- Novosibirsk ( tren de noapte ), Novosibirsk - Kathmandu,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
în 27 Februarie 2017 | Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă:

Ce mai e nou in Constanta pentru un turist? Cat mai costa un bilet la Acvariu?

1
Răspunde Raportează
AntoniaMaariaa
în 27 Februarie 2017 | AntoniaMaariaa întreabă:

Pentru constanteni: mi- ati putea recomanda cateva atractii turistice sau chiar sa imi formati un traseu? Voi merge intr- o excursie de o zi la Constanta. Voi pleca de dimineata cu trenul din Bucuresti,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Priap
în 26 Februarie 2017 | Priap întreabă:

Cat costa transportul pe feribot sau eurotunel spre Anglia?

3
Răspunde Raportează
DianaElena900
în 26 Februarie 2017 | DianaElena900 întreabă:

Numele meu e Diana şi am 10 ani. În vara asta voi merge la mare. Eu, la 10 ani, am 29 KG. Sunt cam grasă? Şi mi- e cam ruşine să mă dezbrac în public. Bineînțeles, voi purta şi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Daniel9988
în 26 Februarie 2017 | Daniel9988 întreabă:

Cat costa biletul de avion tur-retur Bucuresti-Israel? Este direct sau fac escala?

2
Răspunde Raportează
Ambrose_Ana_1998
în 25 Februarie 2017 | Ambrose_Ana_1998 întreabă:

am o întrebare legata de un joc pe nume Avataria : cum as putea juca acest joc pe telefonet Samsung Galaxy J3(2017)? Va mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
yym
în 23 Februarie 2017 | yym întreabă:

Buna!:)) O sa plec pentru prima oară cu avionul peste o saptamana la Lisabona. Cum este cu avionul? Cum fac sa nu imi vina greată si sa am un zbor cat mai linistit? Eu cred ca am ceva rau de înălțime. ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Altadata
în 22 Februarie 2017 | Altadata întreabă:

ajutati- ma si pe mine cu o chestie. Nici macar nu stiu cum se cheama. tata vrea sa faca o excursie cu mama la vara (mai exact iunie sau iulie) in delta dunarii de vreo 3- 4 zile cu urmatoarele...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dina2306
în 22 Februarie 2017 | Dina2306 întreabă:

Bunaaa...de curand am rezervat un bilet de avion, de la ryanair. Rezervarea mi- a fost facuta de un prieten online, dar nu mi- a trecut intreg prenumele ci doar unul sigur din ele. Ca sa modific imi ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Papusa775
în 21 Februarie 2017 | Papusa775 întreabă:

Ați mai călătorit cu lufthansa? Eu urmează sa merg in Franța cu aceasta firma in 14 martie si nu stiu cum e, nu am auzit prea multe despre ea

3
Răspunde Raportează
tiestotpu
în 21 Februarie 2017 | tiestotpu întreabă:

Doresc sa plec cu autocarul din Romania pana in Germania. De ce acte as avea nevoie ca totul sa mearga in regula? ( doar Carte de identitate, Pasaport, asigurare medicala, etc ). Si sunt ceva...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
TNC2000
în 20 Februarie 2017 | TNC2000 întreabă:

Cine stie niste trasee faine pentru o excursie de 2 zile cu plecare din zona Ploiesti- Valenii de Munte? Clasa mea doreste sa faca o excursie si cautam trasee si locatii cat mai frumoase. Cel mai apreciat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Februarie 2017 |

Puteti sa imi recomandati excursii de o zi pe care pot sa le fac cu trenul? Nu am timp sa imi iau concediu si sa plec din Bucuresti mai mult de o zi, ma gandeam sa plec cu trenul de dimineata intr-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AntoniaMaariaa
în 20 Februarie 2017 | AntoniaMaariaa întreabă:

Pentru cunoscatori/persoane din Brasov: Cu ce se ajunge de la gara la Piata Sfatului? Imi puteti spune ce autobuze circula si cate statii ar trebui sa merg? Si daca puteti sa imi dati cateva detalii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ursulam77
în 19 Februarie 2017 | ursulam77 întreabă:

Ati auzit de firma Flight Refund? Recupereaza depagubire daca zborul a intarziat sau s-a anulat!

1
Răspunde Raportează
Papusa775
în 19 Februarie 2017 | Papusa775 întreabă:

Hey TPU.Am aflat de o săptămână ca voi merge in Franța cu avionul.Din cate stiu voi călători cu wizzair.Nu am mai fost pana acum cu avionul, deci e prima data si îmi e puțin frica, mai ales ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
PistiCuceritoru
în 19 Februarie 2017 | PistiCuceritoru întreabă:

Unde pot cumpara purcelus in Grecia? Dau funda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Februarie 2017 |

Sunt în Focşani, unde să mă duc la microbuzele din Focşani care duc spre Vidra?

2
Răspunde Raportează
Asdfggggg
în 19 Februarie 2017 | Asdfggggg întreabă:

voi călători cu avionul, mai exact cu Wizz air, și am o nelămurire, la bagajul mic de mana, acela gratuit de 42×32×25, poate fi și un geamantan micuț sau neapărat un rucsac?

3
Răspunde Raportează
Mary0905
în 18 Februarie 2017 | Mary0905 întreabă:

Am câteva întrebări legate de avion (in călătorii lungi gen de 10- 20 ore) 1. Cam cât timp durează sa ajungi din București pana in Caraibe in Republica dominicana 2. Credeți...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Februarie 2017 |

O sa plec saptamana viitoare cu tata in Anglia.Am o intrebare simplă... unde o sa vorbesc engleza? in aeroport la destinatie? ce voi vorbi? Mulțumesc!

7
Răspunde Raportează
Vali_Panaite_1997
în 17 Februarie 2017 | Vali_Panaite_1997 întreabă:

Ce lungime are Dunarea din intrare in Romania pana la varsare?

1
Răspunde Raportează
2P
în 16 Februarie 2017 | 2P întreabă:

doresc sa- mi iau un bilet avion cu Ryanair, si am urmatoarele bagaje Gratuit: 1 bagaj mana max 10kg, 55x40x20 si 1 bagaj mic de mana 35x20x20 Doresc ca bagaj mic de mana sa- mi iau ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Lefter_Ioan_1995
în 16 Februarie 2017 | Lefter_Ioan_1995 întreabă:

Salut, credeți că mă puteți ajuta, am un prieten care vine din Grecia să viziteze România în martie, și am nevoie de un traseu de 7 zile, plecând din Iași, nu îmi dau seama exact cum ar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Robeertconstantin
în 16 Februarie 2017 | Robeertconstantin întreabă:

dati-mi si mie niste agentii de turism care asigura transport+cazare la un pret accesibil. multumesc anticipat!

6
Răspunde Raportează
MrKez
în 16 Februarie 2017 | MrKez întreabă:

Am o problema, stau in Spania de 10 ani, s- a intamplat o problema aseara in casa mea, au intrat hotii si au furat banii si bunuri, si mi- au furat pasaportul meu, problema e ca aveam...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
DanySenpai
în 16 Februarie 2017 | DanySenpai întreabă:

Salut tuturor! Apelez la voi deoarece am nevoie de niste opinii/sfaturi in legatra cu "o mica excursie" in Singapore. Ok, pe scurt, aceasta mica excursie este de fapt o scuza pentru a intalni o persoana...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mihai_Vlad_1998
în 15 Februarie 2017 | Mihai_Vlad_1998 întreabă:

Matusa mea este maritata cu un turc in Istanbul! Are toate actele pe care le detine si un cetatean turc, ea sta de 26 de ani acolo si munceste.Din 2015 am inceput si eu sa merg in fiecare vara...pe...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ok47
în 15 Februarie 2017 | ok47 întreabă:

In septembrie vreau sa fac turul europei cu autoturismul impreuna cu sotia. Am cateva intrebari: masina nu este pe numele meu, pot avea probleme la vama, imi trebuie procura? Propietarul este...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Covery
în 14 Februarie 2017 | Covery întreabă:

In cateva saptamani as vrea sa calatoresc in Bulgaria, mai exact in capitala, in Sofia. Am vazut pe un blog mai vechi ca este un autobuz care circula zilnic din Bucuresti in Sofia si inapoi....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cami239
în 14 Februarie 2017 | Cami239 întreabă:

Servus! Pot inchiria o camera la pensiune (in Bucuresti) chiar daca am 16 ani? P.s. se numeste "Misu turism". Am incercat sa caut politica pensiunii si nu imi da nimic.

1
Răspunde Raportează
TerenteFTW
în 13 Februarie 2017 | TerenteFTW întreabă:

Salut, Vreau sa merg cu trenul de la Bucuresti la curtea de arges dar nu stiu sigur pe ce site gasesc toate trenurile.

2
Răspunde Raportează
Hahaha02
în 12 Februarie 2017 | Hahaha02 întreabă:

Este frumoasa statiunea Eforie Nord?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Februarie 2017 |

Cat costa o calatorie in Mexic de o saptamana dus intors cu avionul si cazarea?

2
Răspunde Raportează
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Qazws
    trimisă acum 11 ore

Qazws întreabă:

Salut! Domeniul public poate fi moștenit sau împroprietărit? Am o persoana la bloc care sustine ca are loc de parcare (pe domeniul public) si care sustine ca ar fi o moștenire de familie si suna ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 15 ore

tonyc7 întreabă:

Bună TPU. Dacă am pierdut buletinul si mi- am dat seama tarziu ca l- am pierdut, cam dupa 10 zile de cand l- am vazut ultima dată, ce se poate intampla cel mai rau in cazul în care găsitorul lui...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • StoicAnalysis
    trimisă acum 13 ore

StoicAnalysis întreabă:

Pentru cei care isi iau raspunsurile exclusiv din inteligenta artificiala: https://www.digi24.ro/stiri/sci- tech/lumea- digitala/avertismentul- sefului- google- nu- mai- credeti- orbeste- ceea- ce- ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • LarisaChe07
    trimisă pe 19 Noiembrie

LarisaChe07 întreabă:

A folosit cineva pana acum dispozitive pentru bruiajul semnalului GPS comandate de pe net? Merg bine sau mai au scapari? Sau stiti alte metoda pentru a bruia un semnal GPS dintr-o masina?
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.831
  • Întrebări: 3.953.282
  • Răspunsuri: 17.654.855
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Umbre

Umbre

Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.576 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.817 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.156 Conversaţii