Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 3 Octombrie 2025 sunt:
Credeti ca evaluarile nationale vor fi mai usoare anul asta din moment ce foarte multi elevi au obtinut note sub 5 la simulare?
Pentru cei familiarizați cu mașinile, excluzând prețul pe care îl aloci cumpărării unei mașini (mașina însăși), îmi puteți scrie o sumă orientativă (în total) necesară altor detalii,...? (mai mult)
Buna! Vreau sa imi zic frustrarile aici putin deoarece nu prea am cu cine.Va rog sa nu va bateti joc, nu am nevoie si de asta. Sunt in clasa a VI- a si de obicei avem proiecte la diferite materii (gen:ed....? (mai mult)
De 8 martie se ofera cadouri doar femeilor sau si adolescentelor?
VĂ ROG AJUTOR, DAU FUNDA!? Am 13 ani, locuiesc cu bunicii. Sunt fata, Nu mă lasă să îmi iau mustața care se vede foarte tare și este vizibilă. Când m- au prins la baie căci intră peste...? (mai mult)
Mi-a întârziat menstruatia 4 zile, trebuia sa îmi vina pe 28 luna asta e normal (AM simptomele menstruale am sani umflați ma dor când îi ating)?
Bună fetelor. Vreau să vă cer o părere. Dacă o fată încheie o relatie pentru că iubitul are zona intimă prea mare, credeți că ăsta este un motiv normal si serios de despartire? Sau... înseamna...? (mai mult)
Știu că e mult prea anormal dar... Îmi place de cel care îmi dă Bullying... Nu știu de ce, chiar dacă- mi dădea bullying mă enervam dar și îl plăceam Vă rog dati- mi un sfat... Credeți...? (mai mult)
Sunt anul III la facultate și as dori să mă înscriu la a doua facultate, pana acum am beneficiat doar de anul I la buget, anii II- III am fost la taxă. La a doua facultate, pot beneficia să mai...? (mai mult)
Salut, am si eu problema cu Instagram de ceva timp nu imi mai arata story urile unei persoane si nici reperele nici daca face live. Tin sa menționez ca nu ma are la hide. Dar daca intru dupa alt cont ...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si fac o suma considerabila de bani, vreau sa ma mut la un apartament in chirie cu 2 prieteni de- ai mei, 17 respectiv 16 ani, dar nu ma lasa parinti, ce pot face din punct de vedere...? (mai mult)
Este bună făina de greier? Am văzut pe net că ar fi mai bună. Dar bieții de ei?
E adevarat ca pot sa slabesc si lovind intr-un sac de box si pot sa slabesc sanatos si asa?
Salut, am o intrebare legata de facultate. Fac laboratorul cu un alt profesor iar toate celelalte semigrupe fac toate cu un profesor, daca la examenul de laborator lipsesc sa zicem pot sa dau examenul...? (mai mult)
Voi daca ati fi primit un biletel anonim de 14 februarie, de la o persoana din scoala sau din clasa voasta, iar acea persoană evident că va place, voi cum ati fi reactionat? Ar fi o enigmă pentru...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. Am 15 ani si am fumat vreo 10 tigari din prostie dar m- am lasat de tot de acest viciu inutil. Intrebarea mea este urmatoarea. Îmi vor limita aceste 10 tigari potentialul ...? (mai mult)
Deci daca vreau bere fara alcool la sticla de sticla de 500 ml o sa am numai daca comand de pe net sau este la kaufland? Ca la alte supermarketuri nu este, si nici la marketuri sau magazine mai...? (mai mult)
Salut! Am 17 ani și mai am 6 luni până când fac 18. Vreau să dau de permis de motocicletă deoarece îmi plac foarte mult motoarele.Dar desigur că părinții mei nu- mi dau voie și cred că vă...? (mai mult)
Eu am 11 ani sunt clasa a- IV a... 3- 4 Băieții imi dau bullying. Vă zic cum a inceput totul iar apoi o întâmplare de aseară. Deci in clasa 0 si 1 era normali nu erau rai. Si in clasa a- II ...? (mai mult)
Sunt la început cu scrisul de versuri trap și nu prea am versuri bune cum pot să- i mi îmbunătățesc versurile vreau să am flow- ul lui Petre Ștefan ca eu pot cânta similar ca el da nu îs asa...? (mai mult)
De ce in zilele de preaviz nu se pune și în weekend? Menționez că muncesc și în weekend
Cum pot face și eu 10k pe tiktok fără sa plătesc nimic?
Bună seara, am o întrebare, eu când iau permisul pot să mă angajez la bolt sau îmi trebuie experiență, cu nu știu, și dacă știe cineva cam cat câștigi din Bolt
Bună am 14 ani și sunt prea inalta și slabă 1.71 Nu ma pot ingrășa ce sa fac?
Salut, sunt băiat, am 12 ani aproape 13, am 65 kg și 1.68 înălțime, ar trebui să slăbesc? Dacă da cum aș putea să reduc din greutate?
Buna, Este bacul obligatoriu pentru a deveni jandarm?
Buna, imi poate explica cineva ce pozitii poti avea ca jandarm?
Buna, imi poate spune cineva va rog frumos ce studii trebuie sa am pentru a ajunge jandarm?
Sunt clasa a 10 a si vreau sa particip in Erasmus+ pentru schimb de experienta dar nu stiu absolut nimic despre toata treaba asta cu erasmus+ , intru la ei pe site si ma uit ca la filmele indiene fara...? (mai mult)
Buna, stie cineva ce ar trebui sa fac ca sa ajung jandarm? Si care sunt cerintele legate de inaltime si greutate
Hey TPU, se mai uita cineva la WWE (World Wrestling Entertainment) in 2024? Eu sa fiu sincer da pe yt dar as vrea sa știu dacă se mai difuzează și la televizor.
Eu mereu nu am inteles ceva. De ce majoritatea baietilor se plang că toate fetele sunt la fel și ca sunt panarame? Baietii isi doresc fete cuminți, virgine, simple, modeste, fara make up, etc,...? (mai mult)
Daca la simulare la romana scriu ceva la misto la subiectul 3 imi anuleaza toata lucrarea sau doar la acel subiect nu puncteaza
Vreau sa stiu parerea voastra despre asta. Am adus martisoare unei colege, lasandu- l de dimineata in banca, fara bilet sau cv. Respectiva are iubit, iar ala a mintit ca el a adus martisorul. Pare ...? (mai mult)
Salutare! Imi poate recomanda cineva un site de pirotehnice care sa fie sigur. de unde pot comanda niste fumigene colorate pentru o sedinta foto? Am gasit www.e- artificii.ro si pare destul de sigur, ...? (mai mult)
Am învățat la buget un semestru și am primit bursa, dacă retrag actele ce trebuie sa reîntorc inapoi?
Salut TPU. Am 15 ani si nu stiu daca este normal sa- mi placa de o fata care are 19 ani. Credeti ca am vreo sansa cu ea? Daca da, ce ii pot spune ca sa o fac iubita mea, va rog fara mistouri. Dau...? (mai mult)
Buna, îmi place de ceva vreme de un băiat din școala, cam de anul trecut, nu știu exact de când fiind de mai mult timp in școală, nu știu cum m- a atras el și așa dar de când am început...? (mai mult)
De ce părinții ma pun sa fac aceleași treburi, adică sa dau cu aspiratorul și sa șterg praful? Ma cred handicapat sau ce? Lucrul asta ma enervează și am 14 ani adică sunt în stare sa fac și...? (mai mult)
Buna ziua! As dori sa stiu cum as putea sa îmi conving părinții sa fac anii de licei in alta tara.Sunt clasa a 8a si urmeaza sa dau evaloarea nationala dar ceva ma tot impiedica si anume gandurile de...? (mai mult)
Sfaturi glow up(infatisare)? Sunt fata si am 14 ani.
FUNDA! O carte care sa cuprinda informatii despre fiecare stat din lume (geografice, traditii, obiceiuri, monumente), stiu ca mai demult, la tv, nu mai stiu impreuna cu ce ziar se vindea asa ceva,...? (mai mult)
Bună ziua! Voi cum ați reuși să treceți peste o despărțire după o relație de aprox. 2 ani de zile? Mulțumesc anticipat!
Dacă o fată de 16 ani se mută într- o altă localitate (având unde să locuiască cu rude/conștiințe adulți) fără acordul părinților și dacă aceștia ar veni să o ia cu poliția iar aceasta...? (mai mult)
Buna, am un coleg de clasa care de la ceva vreme îmi ia apărarea și dacă cineva se ia de mine îmi sare în ajutor(înainte nu făcea asta), mi se pare că se comporta oleacă mai drăguț de la ...? (mai mult)
La o radiocrafie pentru ovule se alfa daca mai esti virgina sau nu sau ceva boli?
Dacă un coleg cu care am vorbit multicel și care m- a placut la inceputul liceului in clasa a 9 a, este posibil sa ma mai placă si dupa 2 ani (clasa a 11 a)? De obicei sentimentele dispar de tot sau...? (mai mult)
Cum fac sa ma inteleg cu multa lume si sa am multi prieteni? sa fiu considerata fata de treaba
Bună TPU! Am luat 6.80 la simulare la mate și profa de mate mi-a zis că se aștepta să iau peste 8. E o notă mică în condițiile în care în 5-8 am avut numai 8 9 si 10?
Salut…as vrea un sfat Astazi mi- am dat seama ce inseamna prietenii si multe chestii Am niste prietene si una dintre ele am vzt ca mi o dat block fara motiv ba chiar saptamana trecuta o vb cu mine ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Hopoblade întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?