TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
Koritar_Adrian_2000
în 10 Martie 2021 | Koritar_Adrian_2000 întreabă:

Folosește cineva sau este in comunitatea Skorpio signals pro de pe Facebook, cică ofera semnale la opțiuni binare de valută dar mi se pare cam shady tot

1
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 10 Martie 2021 | StrongHeart întreabă:

Noroc,fam. Ati facut vreodata bani la bursa?

12
Răspunde Raportează
MYMYY
în 9 Martie 2021 | MYMYY întreabă:

Bună, îmi poate spune cineva cum se face un cont de onlyfans si cat dureaza sa te promovezi? În contul de euro poti primi si dolari?

2
Răspunde Raportează
Lawerence
în 9 Martie 2021 | Lawerence întreabă:

Vă salut pe toți cei ce citesc această întrebare! Treaba stă în felul următor, sunt un adolescent, ca toți ceilalți doresc sa cresc financiar având deja 17 ani și puțin, sufletul îmi...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
CristiB93
în 9 Martie 2021 | CristiB93 întreabă:

Buna. Ma puteti ajuta cu ceva munca de acasa pe laptop sau telefon, dar sa fie ceva serios cu salar fix si angajare? Nu ma intereseza sa vand chestii sau sa fac reclama sau sa promovez chestii sau sondaje,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
alyas56
în 9 Martie 2021 | alyas56 întreabă:

11700roni cîți lei vechi fac?

8
Răspunde Raportează
Radandam
în 9 Martie 2021 | Radandam întreabă:

Bursele sociala le acorda Serviciul Social studenților. Dacă ma retrag după primul an de la facultate unde am fost pe loc de buget și am beneficiat de bursa sociala, in anul I voi intra la taxa asta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ionut16001235
în 9 Martie 2021 | ionut16001235 întreabă:

Salutare! Dau fundă. Dacă vrei sa cumperi ceva de pe un site, iar pe card ai cu mai puțin de un leu decât suma necesara se poate efectua tranzacția?

15
Răspunde Raportează
OverlordPC
în 9 Martie 2021 | OverlordPC întreabă:

Despre taxe/impozite la pariuri sportive. In momentul in care ai un bilet castigator, facut la agentie si tot la agentie mergi sa ti- l revendici cat platesti pentru taxe? Din ce cautai pe net, nu mai...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Venti
în 9 Martie 2021 | Venti întreabă:

Salut! De ceva vreme ma ocup de repararea/curatarea calculatoarelor/laptop- urilor la mine in oras, ceva mic pentru prieteni mai mult si avrea sa- mi dezvolt o afacere, sa- mi deschid un atelier al ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie 2021 |

A intrat alocatia luna asta la bt?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2021 |

Din ce fel de jocuri de noroc credeti ca se poate obtine un profit considerabil? Ma gandeam la slot-uri si loto 6/49.

8
Răspunde Raportează
Enache_Alexandru_1980
în 8 Martie 2021 | Enache_Alexandru_1980 întreabă:

Salut TPU, am si o intrebare pentru cei care s- au mai inscris la apia pentru subventii. Pe o parcela de aproximativ 1.3 hectare care ar fi subventia pentru cultura de cartof si care ar fi cea mai profitabi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2021 |

Salut! Eu la mijlocul lunii august împlinesc 16 ani, știe cineva dacă pot sa ma angajez, dacă încă nu am împlinit vârsta de 16 ani? În Iași (dacă se poate) exista localuri care angajează...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
nuconteazaacum1234
în 8 Martie 2021 | nuconteazaacum1234 întreabă:

La benzinarie ca si casier iti ofera transport (decont transport), bonuri de masa bonusuri ceva? La petrom ma refer

1
Răspunde Raportează
Maria203
în 8 Martie 2021 | Maria203 întreabă:

Stiti locuri de munca pentru adolescenti de 16 ani in Tulcea?

2
Răspunde Raportează
vclaudiu7
în 8 Martie 2021 | vclaudiu7 întreabă:

Am 17 ani si nu am bani nici macar sa- i cumpar o ciocolata sau o floare mamei de 8 martie si mi- e rusine enorm. Nici nu i- am spus la multi ani. Pana fac 18 ani cum as putea face niste bani la un job...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
nuconteazaacum1234

Ce inseamna sa lucrezi ca gestionant la Max sau in orice alt magazin? Ce trebuie sa faci mai exact?

1
Răspunde Raportează
nuconteazaacum1234

Ce program are un om care lucreaza ca casier intr-o benzinarie? Si ce trebuie sa faca mai exact?

3
Răspunde Raportează
Inked99
în 8 Martie 2021 | Inked99 întreabă:

Salut, as avea nevoie sa fac un împrumut de 1000- 1500 euro tânăr, fara bani, știți cum e :)). Un împrumut pe care să îl returnez in maxim 1 an de zile? Din experiența voastră sau din auzite,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
nuconteazaacum1234
în 7 Martie 2021 | nuconteazaacum1234 întreabă:

Cum e sa lucrezi intr-o benzinarie? Ce salarii au cei de la peco petrom?

1
Răspunde Raportează
nuconteazaacum1234
în 7 Martie 2021 | nuconteazaacum1234 întreabă:

Cum e chestia cu 12/24 12/48 la benzinarie? Nu inteleg programul. Adica azi lucrez 12 ore maine stau acasa poimaine lucrez de noapte 12 ore si raspoimaine stau 2 zile acasa?

3
Răspunde Raportează
raulihno
în 7 Martie 2021 | raulihno întreabă:

Buna! Puteti sa imi dati mai multe detalii despre contul de investitii la brd simfonia? Acei bani pe care mi- i trage in fiecare luna pot sa- i scot cand am nevoie mare de ei? Mi- au facut acest cont cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ferii
în 7 Martie 2021 | Ferii întreabă:

Cat de mult poti sa castigi din reclamele pe care le pui pe un joc pe care il publici pe google play? De exemplu daca ai 500 de dawnload cat castigi?

1
Răspunde Raportează
Ionut123987
în 7 Martie 2021 | Ionut123987 întreabă:

Bună! Mama are card la raiffaisen banck. Dacă își descarca aplicația de la banca ca să vadă pur și simplu pe telefon câți bani mai are pe card ii ia ceva comision? Știu ca pentru mesaje banca...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
IonutSiAtat92
în 7 Martie 2021 | IonutSiAtat92 întreabă:

Cum as putea sa-mi cumpar un apartament? Ca prin prima casa nu mai exista programul, iar banii cash sunt greu de obtinut.

4
Răspunde Raportează
DiaDiana9
în 7 Martie 2021 | DiaDiana9 întreabă:

Am voie sa vand in fata portii? Daca nu, de ce acte am nevoie?

2
Răspunde Raportează
Thunder182
în 7 Martie 2021 | Thunder182 întreabă:

Salut TPU! Cineva cu cunoștințe în economie care poate si dorește sa- mi explice si mie pe românește ce inseamna sa cumperi o franciza si care sunt avantajele si dezavantajele acestei acțiuni? Dau...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Petrule_Cristy_2003
în 7 Martie 2021 | Petrule_Cristy_2003 întreabă:

Care este vârsta minimă de accesare a fondurilor europene? De exemplu la 18 ani ai putea?

7
Răspunde Raportează
DumitruBodnariuc
în 7 Martie 2021 | DumitruBodnariuc întreabă:

Bună TpU, știu editare video și foto și vreau sa fac un mic business din treaba asta, nu vreau sa ma angajez pentru ca încă mai am școală dar vreau pe intermediul online, cum pot face sa dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
vladsftt
în 7 Martie 2021 | vladsftt întreabă:

Cum ati organiza 20 de oameni astfel incat sa aflati cate biciclete s-au vandut in cartierul vostru in ultimul an? Mentionez ca nu este o tema scolara.

6
Răspunde Raportează
AntoniuF
Întrebare recomandată în 7 Martie 2021 | AntoniuF întreabă:

Buna ziua! Sunt elev in clasa a 12- a si de peste un an canalul meu de YouTube cu tutoriale in IT genereaza un venit substantial. De asemenea, colaborez cu o firma din SUA care imi plateste lunar pentru...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Martie 2021 |

Buna TPU Am o intrebare. Fac onlyfans din Noiembrie 2020. Pana in 2021 transferam banii pe BCR, din 2021 pe revolut. Eu iau bursa sociala la facultate si imi trebuie la dosar declaratie de venituri de...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Robert03122002
în 6 Martie 2021 | Robert03122002 întreabă:

Cu 50 de mii de euro pot intra in imobiliare? Sa construiesc din avansuri?

7
Răspunde Raportează
Kindal38
în 6 Martie 2021 | Kindal38 întreabă:

Pe data de 3 martie cineva a cumparat ceva din shopul meu (siteul se numeste Sellix.io) si nu mi- au intrat banii in cont(ma refer la paypal). Scrie ca banii sunt in asteptare. Au trecut 3 zile de atunci...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
coadadematura
în 6 Martie 2021 | coadadematura întreabă:

Salut, tocmai ce am facut 18 ani si la vara voiam sa ma angajez la o terasă undeva sa lucrez pe toate cele 3 luni ale verii. Va trebui sa imi fac carte munca pentru a lucra in cele 3 luni? Daca da, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lorenzo1
în 6 Martie 2021 | Lorenzo1 întreabă:

Aveti idee daca sunt ceva probleme cu platile pentru facturi la Vodafone? De cateva zile incerc sa-mi platesc factura online si nu-mi functioneaza.

1
Răspunde Raportează
maxwell23jr
în 6 Martie 2021 | maxwell23jr întreabă:

Salutare TPU, nu vreau sa deranjez pe nimeni din confortul său, stiu ca pe nimeni nu preocupa problemele altora, dar am nevoie de ajutorul vostru, sunt împrăștiat de mai bine de 2 săptămâni, ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
maxwell23jr
în 6 Martie 2021 | maxwell23jr întreabă:

Salutare TPU, am nevoie foarte mare de ajutorul vostru cei care sunt pe platforma, cum as putea produce niste bănuți intr- un termen echilibrat, situatia dată ma depășește, cer ajutorul vostru,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RazvanC28
în 5 Martie 2021 | RazvanC28 întreabă:

Salut! Cum pot face bani online (safe)?

5
Răspunde Raportează
toni13221
în 5 Martie 2021 | toni13221 întreabă:

Salut, am cumparat un paypal giftcard de 10 euro de la o statie Qiwi si pe chitanta scrie ca o sa primesc instructiuni de activare pe email, doar ca au trecut 3 ore si nu am primit nimic. Stie cineva...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2021 |

Oare ce se intampla daca comanzi ceva ilegal din China?

11
Răspunde Raportează
AdrianPetru98
în 5 Martie 2021 | AdrianPetru98 întreabă:

Salutări! Cunoașteți site-uri care oferă chestionare plătite? Nu mă interesează să mă îmbogățesc din ele, dar nu ar strica câțiva bănuți luați pe câteva întrebări. Mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
AndreiDealeras
în 5 Martie 2021 | AndreiDealeras întreabă:

Buna TPU, Pentru constructia(saparea) unui iaz de ce autorizatii este nevoie? Mentionez ca iazul se doreste a fi de mici dimensiuni(3*10*2) si se va alimenta cu apa dintr- un parau care trece...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 5 Martie 2021 | SingleForOne întreabă:

Dacă fac un credit pentru studii, ținând cont că nu am un venit mare sau nu am deloc, trebuie să plătesc înapoi toate împrumuturile și dobânda din prima luna, pe toată durata facultății...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CRISTINAMIA
în 5 Martie 2021 | CRISTINAMIA întreabă:

Vreau să aplic pentru bursa socială la facultate, dar îmi trebuie un document care să arate câți bani iau de la subvenția pe pământ. Știe cineva ce anume îmi trebuie? Sau mă duc la APIA să...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
wannabe
în 5 Martie 2021 | wannabe întreabă:

Există viață după rate?

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2021 |

Salut TPU! Exista vreo banca care acorda un credit de nevoi personale fara sa conteze vechimea in munca?

5
Răspunde Raportează
Ferii
în 4 Martie 2021 | Ferii întreabă:

In ce program pot sa fac un joc in still guide?

2
Răspunde Raportează
NoOne18
în 4 Martie 2021 | NoOne18 întreabă:

Buna vreau sa imi deschid un site de portrete in creion si picturi.Cat ma costa sa fac un site si cat ma costa promovarea acestuia?

2
Răspunde Raportează
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandru9971
    trimisă pe 13 Octombrie

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. Ieri am fost la douglas sa imi achizitionez un parfum Versace Eros, am ajuns la magazin, am cerut direct ''vreau un Versace Eros 100ml apa de parfum'', a zis ca revine, a adus parfumul, ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • angel6lust
    trimisă acum 12 ore

angel6lust întreabă:

Deci nu m- am lămurit dacă ne controlează mesajele (Chat control). Moare lumea- n țara asta, sunt violate fete și uite că nu pot să le protejeze așa. Nu vor și CNP- ul? Poate și grupa...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 13 Octombrie

Ion1989 întreabă:

Nu cumva in ziua de azi Vladimir Putin este unul dintre cei mai nebuni oameni care sunt in viata? Dupa Hitler el este
    17 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 13 Octombrie

Ion1989 întreabă:

Prin alte tari in afara de Romania sunt si acolo oameni rai si invidiosi? Sau doar in Romania?
    17 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.916
  • Întrebări: 3.951.978
  • Răspunsuri: 17.646.485
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Dulciuri de pe mapamond

Dulciuri de pe mapamond

Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!

Start quiz
Categorii
  • 651.940 Adolescenţi
  • 55.540 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.736 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.006 Carieră
  • 20.328 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.940 Conversaţii