TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Artă şi Cultură

Artă şi Cultură

• 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Bacanvasile
în 25 Noiembrie 2021 | Bacanvasile întreabă:

Pe ce data e steaua sus rasare?

3
Răspunde Raportează
vindcelintelept
în 24 Noiembrie 2021 | vindcelintelept întreabă:

Bună ziua TPU! Iertați- mi ignoranța, însă am o întrebare. E ok dacă schimb design- ul original al iei românești? Prin asta mă refer la schimbarea paletei de culoare, la adăugarea unor detalii...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Hyacinth
în 23 Noiembrie 2021 | Hyacinth întreabă:

Ce poți băga într-o vopsea să iasă metalizata?

2
Răspunde Raportează
TPU.ro
în 19 Noiembrie 2021 | TPU.ro întreabă:

Călătorii virtuale prin intermediul filmelor la Itinerama Travel Film Festival 2021, ediția online

3
Răspunde Raportează
unsimplubaiat123
în 17 Noiembrie 2021 | unsimplubaiat123 întreabă:

Salut, TPU! Am o intrebare pentru barbati! Daca purtati inele/ghiuluri pe degetul mic, va rog sa imi spuneti ce marime are inelul. Stiu ca poate pare irelevant dar ma ajuta foarte mult. O zi buna in ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 16 Noiembrie 2021 | StrongHeart întreabă:

Cum reusesc unii artisti sa creeze pe loc? Instant o opera complexa fara sa o gandeasca sau sa analizeze prea mult? De exemplu se spune ca Jay Z poate sa recite 16 versuri sau chiar mai multe fara sa ...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
XwXLovelyCatXwX
în 15 Noiembrie 2021 | XwXLovelyCatXwX întreabă:

Cine este capitanul Dobrila Eugeniu?

2
Răspunde Raportează
Ricaion589
în 14 Noiembrie 2021 | Ricaion589 întreabă:

Mai există samurai, ninja, calugari batausi si sensei bătrâni prin Japonia in temple? Si daca exista, de ce mai sunt acolo si practica? Nu mai suntem in anii 1200 unde probabil erau razboaie

9
Răspunde Raportează
cosmogirl
în 12 Noiembrie 2021 | cosmogirl întreabă:

Cum se numeste acel tip de fotografie in care sunt tot felul de scene ''goale'' si in care planeaza o atmosfera ciudata de abandon? Cum ar fi un parc gol pe vreme de ploaie. Stiu sigur ca are un...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Noiembrie 2021 |

Care e poetul vostru preferat? Al meu, fără doar și poate, e George Bacovia împreună cu toată creația sa. ❤

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Noiembrie 2021 |

Ce părere aveți despre o persoană care poate compune poezii dar nu poate compune cântece? Pur și simplu nu- i iese nici un verst, nicio strofă de cântec dar poezii poate scrie cu brio și reușite. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Noiembrie 2021 |

Care este numărul minim de poezii care sunt acceptate într-un volum?

5
Răspunde Raportează
HelpingHands
Întrebare recomandată în 6 Noiembrie 2021 | HelpingHands întreabă:

Am și eu o întrebare pentru cei care pictează. Unde pot găsi pigmenți Cyan magenta și yellow pentru a le amesteca cu vopsea lavabila? Vreau sa pictez pe pereți și m- ar ajuta foarte mult sa am ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Helloisme
în 6 Noiembrie 2021 | Helloisme întreabă:

Bună știe, cineva cum pot sa vad conținutul cărții online fără sa plătesc? Graffiti School - Students guide from Chris Ganter

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Noiembrie 2021 |

O persoană atrasă de poezii ca cele scrise de George Bacovia, cum poate fi definită? Dacă o persoană care rezonează și îi plac poeziile scrise de Mihai Eminescu poate fi clasată drept o fire...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Noiembrie 2021 |

Cum se numește acea persoană care crează chestii, dar nu inventează noi concepte? Mă refer la o persoană care, de exemplu, scrie o poveste dar folosind persoane deja existente sau scenarii inspirate...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Andreea_Nicoleta_2000
în 3 Noiembrie 2021 | Andreea_Nicoleta_2000 întreabă:

Salut TPU, de ceva vreme este o poza pe net cu un copil care se uita la un tablou cu o mașină (fiecare își pune ce mașina vrea în tablou), nu înțeleg unde se găsesc aceste poze, vreau sa fac...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ajutorescu
în 1 Noiembrie 2021 | Ajutorescu întreabă:

As dori sa cumpar cateva tablouri mai ieftine pentru a decora un spatiu mai mare, gen hala. Cam toate tablourile canvas mai ieftine sunt toate cu poze printate si se repeta toate. Nu imi doresc sa pun...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
iannniss
în 1 Noiembrie 2021 | iannniss întreabă:

Poti intra la liceu dè arte fara sa stii sa pictezi?

12
Răspunde Raportează
Anonima1441
în 1 Noiembrie 2021 | Anonima1441 întreabă:

Bună seara! Știe cineva un concurs ACTUAL la care pot concura cu fotografii din natura? Va rog frumos ajutați-mă cu un link sau undeva unde îl pot găsi

2
Răspunde Raportează
intrebcenustiu
în 28 Octombrie 2021 | intrebcenustiu întreabă:

Un site de pe care sa comand niste carti la pret bun? Si daca se poate cu transport gratuit sau prin posta? multumesc

4
Răspunde Raportează
andra2107
în 28 Octombrie 2021 | andra2107 întreabă:

Hey! Aș vrea să îmi cumpăr niște petarde și am auzit ca Ekopiro e un site destul de ok... A comandat cineva de acolo? Sau dacă știți alt site mai bun...

7
Răspunde Raportează
Loredanachiri?a6
în 25 Octombrie 2021 | Loredanachiri?a6 întreabă:

As dori sa fac o cariera din fotografie. Dar nu in Romania. Cam ce facultate ar trebui sa urmez? Arte decorative?

6
Răspunde Raportează
Mogiojojo
în 24 Octombrie 2021 | Mogiojojo întreabă:

Cum se numesc genul ala de picturi unde oamenii sunt dezbrăcați și sunt într- un fel de Heaven (ca ingerii)? Este o poză la începutul videoclipului, primele 5 secunde: https://m.youtube.com/watch?v=jr47YisIsz8 ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
NoOne18
în 24 Octombrie 2021 | NoOne18 întreabă:

Buna, vreau sa fac in orasul meu graffiti /arta stradala(ceva care chiar sa infrumuteze orasul, fara scrisuri obosite).As putea primi amenda daca fac lucrul acesta? Ce cladiri sau zone imi recomandati...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ralu_Raluka_1995
în 23 Octombrie 2021 | Ralu_Raluka_1995 întreabă:

Am un ceas vechi de buzunar de la elgin primit de la strabunic, pare sa fie de argint dar nu stiu pentru ca inca nu am mers cu el la amanet sa intreb... aveti idee cat costa in medie aceste ceasuri?

4
Răspunde Raportează
bsjskl
în 21 Octombrie 2021 | bsjskl întreabă:

Buna, am gasit pe strada o piatra alba care arata ft ft asemanator cu cuart alb, chiar si trasaturile, aproape tot, am cristale si sunt destul de informata despre unele, cum imi pot da seama daca ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
salutadw
în 20 Octombrie 2021 | salutadw întreabă:

Salut, ce pictura faina as putea sa fac?

6
Răspunde Raportează
SusSusAmogus
în 20 Octombrie 2021 | SusSusAmogus întreabă:

Bună, sunt în clasa a 5-a județul Suceava. Îmi poate spume cineva în ce clasă voi studia teatrul?

4
Răspunde Raportează
SusSusAmogus
în 18 Octombrie 2021 | SusSusAmogus întreabă:

Bună, știe cineva unde pot găsi cursuri de actorie in Suceava?

2
Răspunde Raportează
AnonimXnX
în 16 Octombrie 2021 | AnonimXnX întreabă:

Salut, unde gasesc stickere mari pentru masina cu anime gen itachi kakashi? Un link ceva?

3
Răspunde Raportează
Romeo666
în 16 Octombrie 2021 | Romeo666 întreabă:

Salut.Ce parere aveti despre site- ul Casa de monede? Am vazut ca au si monede extrem de scumpe care costa si 100 de milioane.Monedele sunt originale? Daca cumpar o moneda si iau si acel certificat de ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Octombrie 2021 |

Bună, exiată o pictură pictată în stilul ortodox cu un bătrân la pământ atacat de niște animale! Altă pictură / reprezentare artistică incoloră, reprezintă tot un bătrân între pământ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PerdunAdriana2000
în 14 Octombrie 2021 | PerdunAdriana2000 întreabă:

Ma puteti ajuta cu o lista de edituri care publica si volume de poezii? Sau daca stiti un site cu edituri.

5
Răspunde Raportează
SuntMidu
în 10 Octombrie 2021 | SuntMidu întreabă:

Salut, are cineva versurile pentru urs de anul nou cu rolurile urs, toboșar(sau cel care cânta nu mai știu cum se cheamă) doctor și Țiganca?

1
Răspunde Raportează
lilKLAUs
în 9 Octombrie 2021 | lilKLAUs întreabă:

Salutare. Sunt anul 1 la UNAGE Iasi si am de ales pana luni intre Design de produs, Design grafic si Design ambiental. Care credeti ca e cel mai rentabil, incerc sa ma documentez pana luni. Care e cel...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
blackbone1776
în 5 Octombrie 2021 | blackbone1776 întreabă:

Hei TPU, imi recomanda cineva o carte pe care pot sa o cumpar si de unde as putea sa invat tot ce e de baza in arta (desen sculptura) cam ce se invata la o facultate de arte? Ceva de unde sa invat proportii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GRYM2
în 4 Octombrie 2021 | GRYM2 întreabă:

Hey TPU! Stie cine un site sau cum as putea face rost de Haine, cizme, casca, bereta, isigna, catarama specific cum se imbracau ofiterii, generalii, soldatii si locotenentii germani din ww2 pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Octombrie 2021 |

Vizionați câteva dintre videoclipuri le de pe acest canal: https://youtube.com/channel/UCj1n6SBULi1Yz4pusUwkd8Q Ce sens le găsiți? Ce fel de artă este aceasta și ce vrea creatorul să arate...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TPU.ro
în 29 Septembrie 2021 | TPU.ro întreabă:

Itinerama Travel Film Festival 2021 continuă în București și Slobozia în week-end-ul 1-3 octombrie

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 28 Septembrie 2021 |

De ce majoritatea persoanelor de etnie rromă își vopsesc locuințele în culori vii (mov, roz verde) pe exterior dar și camerele din interior? E o preferință sau doar tradiția?

9
Răspunde Raportează
Gabitu698
Întrebare recomandată în 27 Septembrie 2021 | Gabitu698 întreabă:

Salut TPU! M-am apucat de desenat si desenez cat de cat anime. Vreau si eu sa stiu cum pot deveni mai bun pentru ca nu prea progresez si desenez zilnic!

7
Răspunde Raportează
Azakel
în 25 Septembrie 2021 | Azakel întreabă:

Buna, ce tableta grafica pot achizitiona pentru a desena peste o fotografie? Gen sa uploadez imaginea pe tableta si sa desenez peste ea.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Septembrie 2021 |

Când cineva scrie poezii frumoase despre o persoană (sau inspirate de acea persoană) ce fel sentimente are pentru acea persoană?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Septembrie 2021 |

Bună, ce aerograf îmi puteți recomanda pentru un începător? Menționez că nu am mai folosit niciodată unul și nici nu am pus mâna pe un pistol de genul! Ce fel de culori / substanțe se pot...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionut123987
în 19 Septembrie 2021 | Ionut123987 întreabă:

Îmi puteți recomanda va rog ceva hârtie foto de calitate? Maxim 40 lei 50coli, respectiv 80lei 100coli.

3
Răspunde Raportează
ionutch21
în 18 Septembrie 2021 | ionutch21 întreabă:

Salut, scriu versuri pentru piese și poezii de orice fel(de la rap/trap la pop și de la nihilism la romantism) la niște prețuri rezonabile, știți unde aș putea să le comercializez mai repede și...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
blackbone1776
în 18 Septembrie 2021 | blackbone1776 întreabă:

Hei TPU, Stiu sa sculptez in lut, stiu sa pictez, sa desenez mai bine decat multi ''artisti'' pe care ii vad pe internet dar totusi lucrez intr- o fabrica. De ce lumea de azi omoara artistii din...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Balonaseplutitoare
în 17 Septembrie 2021 | Balonaseplutitoare întreabă:

Buna tuturor, as dori sa public un volum de poezii, am pana acum vreo 14- 15 scrise, dar nu știu de unde sa încep, mi- ar plăcea foarte mult sa colaborez cu o editura care sa se ocupe de toată hârțogăraia,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
NuGasescNume23
în 15 Septembrie 2021 | NuGasescNume23 întreabă:

Îmi place foarte mult sa scriu poezii și mi-ar plăcea în viitor sa lansez și o carte. Cum as putea începe?

2
Răspunde Raportează
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 17 ore

tonyc7 întreabă:

Daca dronele militare se inmultesc din ce in ce mai mult, ajungand sa atace si in roiuri, si devin tot mai sofisticate, controlate de AI, cum vor mai putea soldatii sa desfasoare operatiuni la sol?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • octav005
    trimisă acum 19 ore

octav005 întreabă:

Bun? diminea?a. Am un transformator toroidal. Pe primar scrie 2 x 117 V si secundar 2 x12 V 3, 75 A. Pe primar sunt 4 fire. Doua rosii un negru si un galben. Cele doua rosii sunt legate mpreun?....? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Faranune2004
    trimisă acum 14 ore

Faranune2004 întreabă:

Vreau sa mi r?spund? la ntrebare Eliancodrut ?i suntserios nseamn? c? am probleme dac? cred ca e posibil nu ca e o certitudine ca putem fi controla?i de alte fiin?e din alt univers 8d?
    8 răspunsuri
  • Manugabi
    trimisă acum 14 ore

Manugabi întreabă:

Care este diferen?a de varsta cea mai buna atunci cnd o fata se afla ntr o rela?ie cu un b?iat?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.865
  • Întrebări: 3.951.914
  • Răspunsuri: 17.646.012
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Numele reale ale celebritatilor

Numele reale ale celebritatilor

Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.

Start quiz
Categorii
  • 651.930 Adolescenţi
  • 55.538 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.731 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.003 Carieră
  • 20.326 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.935 Conversaţii