TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
EUeStEEu
în 3 Octombrie 2023 | EUeStEEu întreabă:

Salut, o întrebare pentru cei pricepuți. am desfăcut ștecherul de la aerul condiționat si acum nu mai știu să-l mai pun la loc, deci nu știu cum intra firele in el si cum sa le strâng

9
Răspunde Raportează
ColteaVasileTeodor
în 3 Octombrie 2023 | ColteaVasileTeodor întreabă:

La ce adâncime se sapă pentru curentul electric trifazic?

2
Răspunde Raportează
MarinusDragoi
în 2 Octombrie 2023 | MarinusDragoi întreabă:

Salutare! Urmează sa achiziționez finisajele pentru noua casa ( gresie, faianta, parchet + obiecte sanitare ) și nu știu unde as putea găsi preturi mai ok (dedeman Brico, lerloy, horbach) Poate...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
AndreiMihaiLNM
în 2 Octombrie 2023 | AndreiMihaiLNM întreabă:

Buna ziua, ce uscator de rufe in clasa energetica A++/A+++ pana in 1600 lei recomandati? Ma refer la un uscator de rufe slim cu o adancime de maximum 46 cm

8
Răspunde Raportează
kitra97
în 1 Octombrie 2023 | kitra97 întreabă:

Salut TPU. Am o problema cu masina mamei de spalat. Masina este modelul Electrolux ewf 14283 w. Problema ar fi ca pe orice progrqm ar pune masina la spalat spală 7 minute si apoi programul revine pe ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Johnderson
în 1 Octombrie 2023 | Johnderson întreabă:

Salut națiune. Am doar o poză a unei case de pe internet. Cum aș putea găsi întreg proiectul? Am cautat de ceva vreme și nu am găsit nimic. Mulțumesc.

4
Răspunde Raportează
Luisaluisa02
în 1 Octombrie 2023 | Luisaluisa02 întreabă:

Heii. As avea nevoie de niste sfaturi si pareri de la voi. Sunt o fata de 22 de ani. In urma multor intamplari nefericite si greseli parintii mei au ajuns sa piarda afacerea familiei si apartamentul in...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
RalucaAlexandra1224
în 1 Octombrie 2023 | RalucaAlexandra1224 întreabă:

Bună. O fântână de aproximativ 3, 5 Metri adâncime, este cineva care o poate curăța, contracost clar, la Măieruș? Mulțumesc frumos.

5
Răspunde Raportează
ivanovflorin
în 1 Octombrie 2023 | ivanovflorin întreabă:

Stie cineva daca se poate da tencuiala decorativa peste una deja existenta? Tencuiala decorativa fibre de carbon Kober si tot cu aceeasi as vrea sa dau.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Septembrie 2023 |

Bună TPU! Nu știu cum sa explic..scuze. Dacă este o casa normala din bca, aproape gata, mai trebuie doar varuita, se poate in una din camere sa se facă baie? Trebuie sparta fundația? Sau se face...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Annaaaa14
în 30 Septembrie 2023 | Annaaaa14 întreabă:

De fiecare data când vecinii de deasupra trag apa la toaleta îmi intra un miros groaznic pe scurgerea de la chiuveta. Aveți idee de ce și ce s-ar putea face?

4
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 30 Septembrie 2023 | newaccountbye întreabă:

Există echipe speciale care se ocupă cu montajul centralei pe lemne cu pachetul complet, adică să vină cu toate cele necesare, cu cazan, calorifere și ce mai trebuie? Dacă da, vă rog să îmi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
YoungScarecrow
în 29 Septembrie 2023 | YoungScarecrow întreabă:

Salut, îmi recomanda și mie cineva un site de chirii, garsoniere in Brașov, mulțumesc anticipat

3
Răspunde Raportează
Anonimafarahaz2
în 29 Septembrie 2023 | Anonimafarahaz2 întreabă:

Bună! Sunt într- o o oarecare dilemă. M am mutat în chirie într- o garsonieră nouă (nu a mai fost închiriată ) și are o centrală Ferroli BlueHelix. Cum fac am doar apă caldă fără să se ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cccatalina
în 29 Septembrie 2023 | Cccatalina întreabă:

Bună ziua! Mă interesează și pe mine o vopsea lavabila fără miros pentru dormitor sunt și însărcinată în 8luni și nu as vrea să- mi afecteze și am și un copil de 3ani care dorm cu el.Astep...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 28 Septembrie 2023 | Antonia23K întreabă:

A folosit careva aparatul 5 in 1 pest repeller și a scăpat de șobolani?

4
Răspunde Raportează
3243F6
în 28 Septembrie 2023 | 3243F6 întreabă:

Daca vrei sa cumperi un apartament intr- un bloc care acum se construieste, ai voie sa participi la toate etapele constructiei si sa compari ceea ce se construieste cu ceea ce este in planuri? Sau nici...? (mai mult)

40
Răspunde Raportează
Gabriella22
în 28 Septembrie 2023 | Gabriella22 întreabă:

Voi cum scăpați de păduchi de pe găini, eu una nu mai reușesc să scap de ei :(((

11
Răspunde Raportează
Floreenofficial
în 28 Septembrie 2023 | Floreenofficial întreabă:

Buna! Ce faceți când aveți o insectă în camera ca să iasă? Mersi.

11
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 27 Septembrie 2023 | Antonia23K întreabă:

Dacă am avut o gaura făcută de un șobolan, prin polistiren și după am rezolvat gaura și am acoperit o cu adeziv exista șansa sa mai intre?

6
Răspunde Raportează
Lester23
în 26 Septembrie 2023 | Lester23 întreabă:

Salut. Curand o sa urmeze sa mi se schimbe contorul de gaze de la casa(stau la curte) si eu am dat indexul mai mult decat ce scria pe contor ca la iarna sa fie mai mic. Cand il schimba se uita la index...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
12Hsgsvu12
în 25 Septembrie 2023 | 12Hsgsvu12 întreabă:

Am o floare "celosia " se numește,a început să se usuce dar, tulpina încă este verde. Dacă tai florile, își revine sau ce îi pot face?

2
Răspunde Raportează
Michele7
în 23 Septembrie 2023 | Michele7 întreabă:

În ce locuri poți să găsești melci?

6
Răspunde Raportează
melanya
în 23 Septembrie 2023 | melanya întreabă:

Dragi prieteni de pe TPU, astăzi trebuia să vină un electrician ca să îmi desfacă un fir de curent pe care l- am tras din apartament în podul blocului. Dar din păcate electricianul nu a mai venit,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 21 Septembrie 2023 | LaviniuA întreabă:

Voi cand dati cu otrava prin casa, cum faceti? Ce otrava folositi? Tineti geamurile inchise mai mult timp sau aerisiti imediat? Vorbesc de otrava impotriva insectelor. Am doar cativa paianjeni si gandacei....? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
29mai
în 21 Septembrie 2023 | 29mai întreabă:

Salut, pentru o placă de beton cu o duritate foarte mare ce rețetă pot sa folosesc 1 lopata de ciment cu 2 de balastru, este ok?

5
Răspunde Raportează
BotezatuIonel
în 21 Septembrie 2023 | BotezatuIonel întreabă:

Câți litri de apa intra într-un tub de fântână de 100 cm înălțime și 100 cm interior?

2
Răspunde Raportează
xyz12309
în 21 Septembrie 2023 | xyz12309 întreabă:

Salutare, o lada frigorifică poate fi oare reglata să mențină conținutul peste 0 grade? Are 5 trepte de răcire din ce vad in manual, dar nu specifica nicăieri ce temperaturi corespund celor 5 ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Septembrie 2023 |

Ce fel de otrava este aceea din pernuțele acelea albastre care se pun la șoareci de ii ademenește să muște din ele?

5
Răspunde Raportează
Rose25
în 19 Septembrie 2023 | Rose25 întreabă:

Am de turnat o fundație de gard cam 30 cm deasupra pământului și de montat un gard bordurat. Terenul este in panta și are o lungime de 34 m liniari.Cât ar trebui sa plătesc pentru aceasta lucrare?...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Floreenofficial
în 18 Septembrie 2023 | Floreenofficial întreabă:

Buna! Voi aerisiți des sau in fiecare zi camera unde stați,apartamentul, casa și chiar și iarna când e frig? Mersi!

12
Răspunde Raportează
PringAloe
în 16 Septembrie 2023 | PringAloe întreabă:

Salutare, am schimbat si eu camerele de supraveghere, am trecut de la niste camere in 720p cu 24leduri IF la unele in 1080p cu 42 leduri IF, le- am schimbat deoarece toate cele 4 camere aveau IF ars...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
StanGeo
în 15 Septembrie 2023 | StanGeo întreabă:

Cît zahar se pune în merele zdrobite și cînd se pune zahărul în mere?

13
Răspunde Raportează
AlexandraN21
în 15 Septembrie 2023 | AlexandraN21 întreabă:

Buna! A achizitionat cineva acest tip de rulou? https://www.hornbach.ro/p/rulou-mini-semi-opac-lila-60x150-cm-incl-suport-cu-cleme/4670735/ Ce parere aveti, merita banii?

2
Răspunde Raportează
Sophieka
în 14 Septembrie 2023 | Sophieka întreabă:

Colegi TPU, Ma poate ajuta cineva care se pricepe la renovari interioare? As dori sa zugravesc o camera de aproximativ 25 m.p, separat o bucatarie si un hol impreuna de circa 30 m.p. Totul este...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Xexexexexer
în 14 Septembrie 2023 | Xexexexexer întreabă:

Ati angajat vreodata o persoana care sa va faca curatenie prin casa din cand in cand? Cum ati stiut ca e de incredere? Sau nu ati lasat nimic de valoare in preajma ei?

4
Răspunde Raportează
marysioldea1122233
în 14 Septembrie 2023 | marysioldea1122233 întreabă:

Banuiesc ca cineva apropiat fumeaza heroina... ma afecteaza si pe mine mediul acela implicit sau ce e de facut? Las asa situatia sau investighez mai departeM

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Septembrie 2023 |

Este vreo diferența dacă pui tot faianță pe jos la baie în loc de gresie? Adică e mai puțin durabila sau nu suporta greutate? Sau nu conteaza?

7
Răspunde Raportează
PetrutaNeluDelia
în 13 Septembrie 2023 | PetrutaNeluDelia întreabă:

Vreau să fac itp remorca odată cu mașina. Mașina februarie și remorca august 2024.

4
Răspunde Raportează
Lulu55
în 12 Septembrie 2023 | Lulu55 întreabă:

Buna seara! Ce pot face daca am făcut acoperișul cu o firmă și ne-am luat țeapă la preț? Adică au băgat fi mult in plus fata de preturile de pe piata?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Septembrie 2023 |

Salut TPU! Asa ca o idee si aproximativ cam cât ar mai costa sa iti faci o casa în 2023? Ca suprafață sa zicem, ca un apt cu 2camere (cam 40mp), deci nu o casa foarte mare. Doua dormitoare, baie...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Daniel3991
în 12 Septembrie 2023 | Daniel3991 întreabă:

Buna ziua, as dori sa stiu ce greutate poate suporta placa unei camere de bloc. Este vorba de un bloc de 10 etaje construit in 1974, camera are 3, 75 x 3, 45 si se afla la etajul 2. Va multumesc...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Daniel3991
în 12 Septembrie 2023 | Daniel3991 întreabă:

Buna ziua, trebuie sa realizez o camera din rigips in interiorul altei camere pentru a realiza o camera insonorizata si as dori sa stiu care e greutatea care placa o poate suporta fara probleme. Este ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Yyiuff
în 11 Septembrie 2023 | Yyiuff întreabă:

Cum as putea să scap de miile de muște din grajdul de vaci?

8
Răspunde Raportează
1234568807
în 8 Septembrie 2023 | 1234568807 întreabă:

De ce este legal sa se dea cu bormasina de la 7 dimineata? nu ar fi mai normal sa se poate mai de dupa masa?

5
Răspunde Raportează
Gigi34
în 7 Septembrie 2023 | Gigi34 întreabă:

De curând am achiziționat un trimmer cu acumulator. A ajuns pachetul la mine, l- am desfăcut și i- am făcut o probă. Am văzut că funcționa și am zis să îl testez pe afară. M- am dat la tuns...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Florin9559
în 7 Septembrie 2023 | Florin9559 întreabă:

Buna ziua vreau sa stiu cam cat ar veni factura la gaze pe timp de iarna la o casa de 55m2 la o temperatura de 22 grade constant(casa e izolata interior si exterior cu polistiren de 15 cm si vata minerala...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AnaAtanasoaiei
în 7 Septembrie 2023 | AnaAtanasoaiei întreabă:

Se întâmplă ceva daca am mâncat unt expirat de pe 26.08. 2023 și astăzi este 7.09. 2023

6
Răspunde Raportează
marshmallow31
în 6 Septembrie 2023 | marshmallow31 întreabă:

Bună! As dori sa cumpar un puiut de chow chow.Stie cineva o canisa buna?

1
Răspunde Raportează
Denisdenden
în 6 Septembrie 2023 | Denisdenden întreabă:

Salut TPU, îmi puteți spune câteva florări din Timișoara de unde pot lua lalele roz și să fie și învelite bine? Nu prea am cumpărat flori, dar mi- ar face plăcere să iau un buchet mai mare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion777345674367687
    trimisă pe 11 Noiembrie

Ion777345674367687 întreabă:

Am un nou profesor de muzică iar acesta ne cere sa cantam singuri si am timp o săptămână, sfaturi?
    13 răspunsuri
  • Miruna0
    trimisă acum 21 ore

Miruna0 întreabă:

Am 15 ani şi stau la bunica mea deoarece mama a plecat in Spania sa lucreze şi azi dimineața bunica mea bătea un cui în perete şi i - am zis să nu mai facă gălăgie şi ea a zis dacă nu iți...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • AlexMarosan21
    trimisă acum 19 ore

AlexMarosan21 întreabă:

Salut, nu stiu ce sa fac cu viața mea si cum sa o dau la capat. Am 25 de ani si de aproape 4 ani lucrez ca si agent de turism, pur si simplu nu imi mai place si nu mi se pare ceva de viitor, m- am...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • doctorandus
    trimisă acum 13 ore

doctorandus întreabă:

Care este cel mai mare rau iesit din cutia Pandorei?
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.642
  • Întrebări: 3.953.022
  • Răspunsuri: 17.653.156
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 47 minute
Ce zici de un quiz?
Tres metros sobre el cielo

Tres metros sobre el cielo

Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!

Start quiz
Categorii
  • 652.011 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.800 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.056 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.122 Conversaţii