TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
danigaming41
în 20 Iunie 2019 | danigaming41 întreabă:

Ajutor! Cainele meu a fost suparat toata ziua, nu prea a mai mancat si baut.Pana la urma a mancat putin si am plecat. In 10 minute m- a sunat taica- meu si mi- a spus ca are viermi de 10- 12 cm.Ce sa ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Preda27
în 20 Iunie 2019 | Preda27 întreabă:

Am o catea bichon de 2 luni, si puiul ei in varsta de 5 luni vrea sa se imperecheze dar eu NU vreau.Ce pot face? Nu ii pot separa.

3
Răspunde Raportează
sdfsfsdfsdfsdf
în 20 Iunie 2019 | sdfsfsdfsdfsdf întreabă:

Calarit. Pe viitor as vrea sa imi cumpar un amic, un cal. Stiti de ce este nevoie pentru a-l avea, eventual calari?

4
Răspunde Raportează
Helpme1244
în 20 Iunie 2019 | Helpme1244 întreabă:

Sunt echipe de fotbal de copii de 15 ani prin Suceava?

2
Răspunde Raportează
Matei12345
în 19 Iunie 2019 | Matei12345 întreabă:

Ma gândesc sa îmi iau un Husky Siberian.Stau la curte în Sibiu, dar nu sunt sigur dacă ar fi bine pentru el.Ar suporta căldură primăvară si iarna?

1
Răspunde Raportează
xXAnnoyingOrangeXx
în 19 Iunie 2019 | xXAnnoyingOrangeXx întreabă:

Ce este betamina? Este un fel de sedativ pentru animale? (nu ma refer la ketamină)

3
Răspunde Raportează
în 19 Iunie 2019 | Misslice19 întreabă:

Ieri am primit acest peste betta splendens si nu imi dau seama daca a fost doar atacat de alti pesti sau petele alea de pe solzi semnifica faptul ca este bolnav. poze: https://imgur.com/a/uUFoHyb

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iunie 2019 |

Ce înseamnă când sterilizezi un motan? Cu ce ajută?

5
Răspunde Raportează
Anonim110pp1
în 19 Iunie 2019 | Anonim110pp1 întreabă:

Salut, am un husky de 2 an si 7 luni si mi se pare ca e cam slabut. Mananca ca spartul pedigree doar ca nu se ingrasa, nu i se vad coastele sau altceva doar ca mi se pare prea slab. E normal la rasa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Olteanu_Hurloi_Corina_1969
în 19 Iunie 2019 | Olteanu_Hurloi_Corina_1969 întreabă:

Porcușorul de guineea are voie sa mănânce mazăre uscata?

3
Răspunde Raportează
Anonim22341
în 19 Iunie 2019 | Anonim22341 întreabă:

Buna seara, stie cineva de ce seara, uneori, motanul meu miorlaie si fuge prin toata casa?

3
Răspunde Raportează
Matei4
în 18 Iunie 2019 | Matei4 întreabă:

Se poate schimba penita unui stilou herlitz my pen style?

1
Răspunde Raportează
Anonim110pp1
în 18 Iunie 2019 | Anonim110pp1 întreabă:

Cainele are voie varza de la sarmale?

9
Răspunde Raportează
gabrielaramona
în 18 Iunie 2019 | gabrielaramona întreabă:

Bună TPU, am un hamster pitic care are 2 ani și pana acum a fost sănătos și nu am avut probleme, dar de curând am observat ca a rămas fără blanita pe jumătate din burta și piept si i se vede...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mngzx
în 18 Iunie 2019 | mngzx întreabă:

Acum 2 saptamani am cumparat o perusica si acum nu mai vrea sa intre in colivie; ca sa manance si sa bea, i- am pus mancarea si apa in afara coliviei. Vreau sa- i fac baita si d- aia vreau sa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Gabiițțaa
în 18 Iunie 2019 | Gabiițțaa întreabă:

Alaltăieri am aflat cainele meu are Parvroviroza. Are 9 luni și toate vaccinurile făcute. Facem tratament la cel mai bun doctor veterinar din Brașov. Tratament perfuzabil. Care ar fi șansă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iunie 2019 |

Un motan de 54 de zile(știu, mic) care a plecat din curte noaptea și nu a mai venit de aproape 2 zile înapoi, are șanse să se mai întoarcă? A plecat de lângă pisica mamă și cei 4 frați și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dindelegan_Bogdan_1997
în 17 Iunie 2019 | Dindelegan_Bogdan_1997 întreabă:

Heei, TPU! Am o catea de aproximativ 8- 10 luni, adoptata de pe strazi. E foarte hiperactiva, alearga toata ziua prin țarcul ei, latra la pasari si e mereu fericita cand ma vede, dar de cateva zile...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Honami
în 17 Iunie 2019 | Honami întreabă:

Hey! Sunt din jud. Bihor, nu departe de Oradea si habar nu am unde pot gasi gecko leopard de vanzare. Mi-e frica sa comand de pe net, nu cumva sa pateasca ceva. Ma poate ajuta cineva?

5
Răspunde Raportează
GicaGigekGica
în 17 Iunie 2019 | GicaGigekGica întreabă:

Poate sa creasca singura porumbita un pui?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iunie 2019 |

Pisica mea care stă în curte a făcut 5 pisoi care au 54 de zile. Ieri când m- am trezit am văzut că mai erau decât 3 cu pisica (lipseau 2) și i- am căutat în toată curtea, peste tot dar...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Anonim110pp1
în 17 Iunie 2019 | Anonim110pp1 întreabă:

Salut Bun :), deci, cainelui meu ii "pute" gura si are dinti galbeni ( husky). Intrebarea mea este, pot sa-i fac ceva sa nu-i mai miroasa gura?

6
Răspunde Raportează
Gdidishekwowv
în 17 Iunie 2019 | Gdidishekwowv întreabă:

Bună, am 2 pui de iepure sălbatic. Am încercat sa le dau lapte dar nu mănâncă. Și acum nu se mișcă, îmi efrica ca o sa moara. Pot face ceva în privința asta?

4
Răspunde Raportează
Ut1l1zator
în 17 Iunie 2019 | Ut1l1zator întreabă:

Am observat 2 porumbei voiajori cred ca sunt care stau la streasina casei. Cred ca in curand femela va depune ouă. Faza e ca eu am un spatiu special amenajat pentru ei, un coteț special. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gabiițțaa
în 17 Iunie 2019 | Gabiițțaa întreabă:

Am un Bichon care are 9 luni, cu toate vaccinurile și 5 pentru parvoviroza. Și cu toate astea a luat acel virus, azi am aflat și am început tratamentul cu perfuzii. Întrebarea mea este,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Iunie 2019 |

Pisica mea a făcut 5 pisoi care au 54 de zile și aș vrea să aflu care este motan sau pisică. Cum aflu acest lucru?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Iunie 2019 |

Am o nedumerire: Pisica mea a făcut 5 pisoi și doresc să stiu daca pisoiul acesta este pisică sau motan. Are 53 de zile. I- am facut o poza acolo. Pentru cei care li se par scârbos, pot ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexiaAP
în 16 Iunie 2019 | AlexiaAP întreabă:

Imi puteti spune niste canise/crescatori seriosi de pui Yorkshire Terrier din Bucuresti, va rog?

1
Răspunde Raportează
sairunfhrx
în 16 Iunie 2019 | sairunfhrx întreabă:

Pisicile pot bea lapte praf?

3
Răspunde Raportează
AlexaGamer
în 16 Iunie 2019 | AlexaGamer întreabă:

Este urgent adica stai sa va povestesc si va rog sa imi raspundeti. Deci fiindca in vara asta sunt zilele astea caniculare eu cu parintii mei vrem sa mergem la mare sau in alte parti adica la...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Iunie 2019 |

Am o nedumerire: Pisica mea a făcut 5 pisoi care au 53 de zile și toți dormeau în curte după niște garduri. Eu îmi plănuisem când fac cam 70 de zile să duc 4 dintre ei și să păstrez ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Oreo5647
în 16 Iunie 2019 | Oreo5647 întreabă:

Salut, am un bmx custom si de ceva timp i se misca foaia pe fata, are un angrenaj radio, foaia se misca daca pun mana pe ea si are joc foarte mare. Cum as putea sa o strang sau trebuie schimbat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PeeWee96
în 15 Iunie 2019 | PeeWee96 întreabă:

Hey..cine ma poate ajuta? Am un catel micuț de curte foarte jucăuș de fel dar de ieri dupa masa nu mai poate mânca, chilălăie aproape tot timpul si cand incearca sa mănânce nu prea poate..ma ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CdeMetal
în 15 Iunie 2019 | CdeMetal întreabă:

Cum iti dai seama daca un ou de gaina e fecundat?

3
Răspunde Raportează
KolG
în 15 Iunie 2019 | KolG întreabă:

Sunt un pasionat al reptilelor, in general al animalelor. Aș dori si eu sa imi achizitionez un Crested Gecko si nu gasesc. Stiti cumva vreun site online, gen forumuri de unde pot achizitiona ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sporea_Danutzu_1977
în 15 Iunie 2019 | Sporea_Danutzu_1977 întreabă:

Buna, mi- am luat 2 pisicute, una portocalie complet, cu botic super dragut si cealalta neagra cu botic si mai dragut, ma rog, vreau si eu niste nume, ele sunt gemene dar nu vreau gen numele alea...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Norbert335
în 15 Iunie 2019 | Norbert335 întreabă:

Cainele meu a avut recent niste viermi si a primit tratament, a vomitat de cateva ori, insa ieri a avut o diaree, iar in noaptea asta a facut pe ea si dimineata am gasit- o pe jos dar ea nu poate...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Luciana2000
în 15 Iunie 2019 | Luciana2000 întreabă:

Din toamna mi- am achiziționat un agaponis(presupun ca este mascul). L- am numit Kiwi. Pana acum, s- a acomodat cu mine, dar am facut o greseala la început de cand l- am luat. Nu m- am putut...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ionut_Pavel_1993
în 15 Iunie 2019 | Ionut_Pavel_1993 întreabă:

Bunica mea are la curte in jur de 25 de pisici, cum fac sa scap de ele, ce imi recomandati? Fara sa le omor sau alte chestii de genul. Am incercat sa le gonesc dar degeaba. I- am chemat pe cei de la ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Zeinbenet
în 14 Iunie 2019 | Zeinbenet întreabă:

Am o problema cu o iepuroaica berbec german care trebuie sa fete pe data de 15.06. 2019 dar ieri a fatat un singur pui mort iar ceilalți se simt foarte bine în burtă. Si- a făcut si cuibul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sporea_Danutzu_1977
în 14 Iunie 2019 | Sporea_Danutzu_1977 întreabă:

Buna, am nevoie de ajutorul tau, am o pisicuta putin bolnava si nu prea mananca, o sa ma duc la veterinar sambata aceasta dar pana atunci cum sa o fac macar sa mearga un pic ca de abia daca se misca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DragosFTW23
în 13 Iunie 2019 | DragosFTW23 întreabă:

Dacă am pui de pisica, iar o alta pisica gravida vine și ia pisoii de gât și pleacă cu ei, înseamnă ca vrea sa îi omoare?

15
Răspunde Raportează
Magistratul
în 13 Iunie 2019 | Magistratul întreabă:

Ce câini de rasa sunt la mare căutare? In afara de husky.

4
Răspunde Raportează
Xaya
în 13 Iunie 2019 | Xaya întreabă:

Am o pasare mica insectivora si a inceput sa ii miroasa interiorul ciocului a infectie, la fel si fecalele. Comportamentul este normal, dar chestia asta ma ingrijoreaza. De asemenea pe langa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sporea_Danutzu_1977
în 12 Iunie 2019 | Sporea_Danutzu_1977 întreabă:

Buna, am o pisicuta micuta iar aceasta a fost bolnava si inca mai este un pic dar am observat ca nu prea are chef de joaca sau sa mearga, sa alerge si nu stiu ce sa fac, am incercat si la veterinar ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sporea_Danutzu_1977
în 12 Iunie 2019 | Sporea_Danutzu_1977 întreabă:

Buna, pisica mea nu prea vrea sa manance, numai cam odata dupa ceva 7, 8 ore, m-am dus la veterinar si mi-a dat pastile de pofta de mancare dar nu pare ca functioneaza, ce sa fac?

2
Răspunde Raportează
PerasiPeru7
în 12 Iunie 2019 | PerasiPeru7 întreabă:

Hey! Perusul meu are diaree! Ce sa-i dau?

6
Răspunde Raportează
BogdanDGB
în 12 Iunie 2019 | BogdanDGB întreabă:

Daca am doua ace(carlige) la undita merge sa prind pesti mici?

1
Răspunde Raportează
Sandu3333
în 12 Iunie 2019 | Sandu3333 întreabă:

De 6 ani de zile incerc sa- mi conving parintii sa imi cumpere un caine si ma refuza. Stam la bloc, cand eram mic ziceau ca nu sunt responsabil, ca stam la bloc, ca lasa par. Acum la 12 ani,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Maripapaia
în 11 Iunie 2019 | Maripapaia întreabă:

Am un catel de o luna jumătate, un ciobanesc german mai exact si are tendința sa muște. Mereu cand merg, se apropie de mine si isi baga dinții in picioarele mele, mi- a găurit chiar si pantalonii....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 15 ore

Ion1989 întreabă:

A comandat cineva mancare online? In cat timp a venit comanda? Cu ce a venit comanda? Prin glovo? Ati platit transportul?
    17 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă acum 22 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, as dori sa stiu ce politisti sunt la examenul auto Pitesti si care e de treaba, cum arata aspectul si care sunt de treaba
    15 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 16 ore

Ion1989 întreabă:

Cu ce poti sa faci niste gauri intr-o teava de fier si in peretii de la o casa?
    14 răspunsuri
  • miraeeeeeeeeee
    trimisă acum 20 ore

miraeeeeeeeeee întreabă:

Buna! Am o situatie careia nu i gasesc explicatie. Pentru context. Eu si cu baiatul asta am fost impreuna 4 ani. Am fost unul pentru celalalt prima iubire si prima relatie. Dupa 2 ani de relatie ne am...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.947
  • Întrebări: 3.953.449
  • Răspunsuri: 17.656.202
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Andra

Andra

Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!

Start quiz
Categorii
  • 652.030 Adolescenţi
  • 55.588 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.828 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.069 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.180 Conversaţii