TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
anonim_4396
în 3 Iunie 2020 |

Am sau nu voie sa ies la o partida de fotbal in aceasta perioada?

10
Răspunde Raportează
Nicoleoficial
în 3 Iunie 2020 | Nicoleoficial întreabă:

Deci mi-am luat un Yorkshire și are 1 lună și tot plange, ce să-i fac?

3
Răspunde Raportează
Janaaaa11
în 3 Iunie 2020 | Janaaaa11 întreabă:

Vreau să scriu articole, dar nu găsesc nici un site bun, știți unul bun?

8
Răspunde Raportează
CristianAlbert2
în 3 Iunie 2020 | CristianAlbert2 întreabă:

Am gasit un pui de motan pe strada(abia sta pe picioare) l- am adus acasa, am o catea care are pui si alapteaza. L- am pus si pe el acolo si il primeste. E bun laptele de la caini pentru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
StefAn2006Miau
în 2 Iunie 2020 | StefAn2006Miau întreabă:

Am si eu o intrebare... As vrea si imi customizez ghetele de fotbal cu un spray graffiti, nu stiti se va lua la spalat sprayul?

1
Răspunde Raportează
georgetel
în 2 Iunie 2020 | georgetel întreabă:

Vreau sa cumpar o bicicleta sh de pe olx. Bineinteles ca voi merge sa o vad, nu voi cumpara din alt oras. Totusi, as vrea sa stiu la ce sa fiu atent cand merg sa o vad. Ok, ma urc, fac o tura, constat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adeza
în 2 Iunie 2020 | Adeza întreabă:

Am nevoie destul de urgent de levamisol pentru uz veterinar (mai exact porumbei sau păsări mici) dar nu știu unde pot găsi în Bucuresti. Nu am găsit pe absolut niciun site. Nu vreau sa merg...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
78intrebari12raspunsuri
în 2 Iunie 2020 | 78intrebari12raspunsuri întreabă:

Mi se pare mie sau unii oameni nu deosebesc soarecii urati si rai cu soarecii inteligenti, frumosi si simpatici deloc?!

4
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 2 Iunie 2020 | AdiMihai25 întreabă:

Buna TPU. Catel akita inu japonez, varsta 1an si 5 luni. De câteva zile nu ii mai prieste mâncarea, mananca apoi dupa o ora vomita (un fel de spuma). Mâncare ii dau pilaf, granule, ciorba (cu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VoltsLife
în 2 Iunie 2020 | VoltsLife întreabă:

am un caine batran care nu a fost scos la plimbare niciodata in viata lui si are deja 14 ani. I- am luat un ham cu o lesa, am reusit sa il pun fara forta, am reusit sa- l fac sa intre singur...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Mirel4412
în 2 Iunie 2020 | Mirel4412 întreabă:

Am si eu o nelamurire. Am vazut pistoale airsoft, pe gaz sau co2. Am cautat peste tot sa vad cate bile poti sa tragi cu o capsula de co2 sau o incarcare cu gaz. Multumesc

5
Răspunde Raportează
Mihaela1222
în 2 Iunie 2020 | Mihaela1222 întreabă:

Bună. Am o pisică care a născut 3 pui. Ei au stat într- un loc 20 de zile. Dar nu era un loc comod. Așa că i- am mutat. Și am observat că pisica nu îi hrănește și nu stă deloc cu ei. Ei miaună...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Harpaila_Nicu_1995
în 2 Iunie 2020 | Harpaila_Nicu_1995 întreabă:

Am o problema, la pisica mea de câteva zile tot face ceva cu gura cum ar fi când ne este frig și tremuram cu dinții asa face și ea, nu o face mereu, când doarme sau sta liniștit nu face. Nu poate...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2020 |

Vreau sa imi cumpar un caine, mascul, din rasa yorkshire terrier teacup, sunt din Craiova si as vrea câteva sfaturi. De unde sa il cumpar, la ce detalii sa fiu atenta, daca stiti pe cineva care ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vali2265
în 1 Iunie 2020 | Vali2265 întreabă:

Salut TpU! Am mi- am sterilizat pisica cam acum 2 săptămâni, iar ieri am observat că în locul inciziei este o inflamație (un fel de bilă destul de tare). Până ieri nu o avea. Astăzi când m-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mircok
în 1 Iunie 2020 | Mircok întreabă:

Am în casa purici din vina unor pisici. Spuneți-mi va rog care sunt cele mai bune soluții pe care le pot cumpăra, dar sa fie sigure. Va mulțumesc.

2
Răspunde Raportează
Nicoleoficial
în 31 Mai 2020 | Nicoleoficial întreabă:

Heey! Aș vrea să-mi iau un caine, aș vrea un yorkshire, Bichon maltez sau Beagle. Care dintre rase e mai potrivită? Și fata sau băiat?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Mai 2020 |

Cred ca de cateva zile a venit o pisica la mine pe acoperis, eu am un fel de magazie deasupra casei unchiului meu dar acolo se ajunge doar cu o scara portabila ca si cum si acolo e un spatiu care duce...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mihaela1222
în 31 Mai 2020 | Mihaela1222 întreabă:

Salut. Pisica mea a născut trei pui. Ei au 20 de zile. Dar doar acum am observat că 2 dintre ei au un ochi închis. Același ochi. Și pisicile arată la fel. La început am crezut că poate doar acum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
78intrebari12raspunsuri
în 31 Mai 2020 | 78intrebari12raspunsuri întreabă:

Ce ziceti - hamsterii sau porcusorii de guinea sunt mai activi? Ce sa iau?

3
Răspunde Raportează
SilentAsaSSin
în 31 Mai 2020 | SilentAsaSSin întreabă:

Salut all! Eu locuiesc in străinătate si as vrea sa mi achiziționez un cățel din România, mai exact un American Bully. Dar din câte am citit trebuie să aibă minim 3 luni. Ar exista complicații...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
78intrebari12raspunsuri
în 31 Mai 2020 | 78intrebari12raspunsuri întreabă:

Bunaaaa! Are cineva o idee unde gasesc haine pentru porcusori guinea? Dau fundita daca dati link.

2
Răspunde Raportează
KarinaLee6
în 31 Mai 2020 | KarinaLee6 întreabă:

1. Îmi poate explica cineva mai în detaliu ce- i acela un pedigree și cum se obține? Știu doar că are rolul de a dovedi puritatea rasei. 2. Toate animalele pot avea pedigree? Întreb din...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Aniela234
în 31 Mai 2020 | Aniela234 întreabă:

De curand mi-am cumparat o nimfa, dar am observat ca e foarte somnolenta si tot isi baga capul in pene, parca este suparata...ce ar putea avea?

1
Răspunde Raportează
Skdhwmauf
în 30 Mai 2020 | Skdhwmauf întreabă:

Am un porumbel și astăzi am observat ca la piciorul drept are o unflatura cam pe la mijlocul piciorului si nu poate sa stea pe acel picior.Sta doar intr- un picior.Am uitat sa mentionez ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Katie1356
în 30 Mai 2020 | Katie1356 întreabă:

Urmeaza sa adopt un pui de pisica si am cateva nelamuriri: 1. Cat m- ar costa carnetul de sanatate+ deparazitarea interna&externa? 2. Ar fi ok sa ii fac baie inainte sa il duc la veterinar? Asta avand...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
2512Ioana
în 30 Mai 2020 | 2512Ioana întreabă:

Heyy, pentru cei care aveti caini /beagle, voi cu ce sampoane va spalati cainele?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Mai 2020 |

Am un pui pisica salbatica că animal de companie, sfaturi păreri?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Mai 2020 |

Am că animal de companie un pui de pisică sălbatică. Păreri, este ok?

6
Răspunde Raportează
Alexandru250201
în 29 Mai 2020 | Alexandru250201 întreabă:

Salut. Am luat de la cineva un pui de caine lup care are doar o luna si el evident e caine de curte, nu de casa, spuneti- mi cum sa- l invat sa vrea sa mai stea si afara pentru ca daca o sa- l tinem...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
AuricaMircica155
în 29 Mai 2020 | AuricaMircica155 întreabă:

Un amic are un bichon la tara. Il tine in curte, deci e invatat la curte. Nu prea are timp de el si as vrea sa il iau eu. Insa stau la bloc si el e invatat la curte. Are 2 ani si e cam neîngrijit. O ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DoroteeaH
în 29 Mai 2020 | DoroteeaH întreabă:

Vreau și eu un animal de companie. Adică încă unul, că îi destul de plictisitor doar cu un câine :D În fine, îmi doresc un pește betta. Dar habar nu am de unde să îl iau și cât costă(cu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
puiu_gore
în 29 Mai 2020 | puiu_gore întreabă:

Am vazut un filmulet pe Facebook cu niste creaturi, nu am mai vazut niciodata asa ceva. Erau ca niste lilieci, dar fara par si scoteau niste sunete oribile. Aceste creaturi se foloseau de acea membrana...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
youareabrightbeeburlcudariacristina
în 29 Mai 2020 | youareabrightbeeburlcudariacristina întreabă:

Hamsterul meu are viermi intestinali imi puteți spune câteva remedii?

6
Răspunde Raportează
inflicted
în 29 Mai 2020 | inflicted întreabă:

La pisica daca ii dai lapte in fiecare zi trebuie sa-i mai pui si apa?

4
Răspunde Raportează
FOOLSmanXxl
în 28 Mai 2020 | FOOLSmanXxl întreabă:

Ieri cand am ajuns acasa (eu stau la tara) catelul meu (are 2 luni) l- am gasit in mijlocul curtii ca statea pe burta si nu se misca! Nu se poate tine pe picioare! Piciorul din spate stang il...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
inflicted
în 28 Mai 2020 | inflicted întreabă:

Ce trebuie sa manance o pisica de 6 luni intr-o zi? Pot sa-i dau mancare gatita?

8
Răspunde Raportează
dana_tudoran
în 28 Mai 2020 | dana_tudoran întreabă:

Imi doresc foarte mult un hamster pitic, dar nu stiu de unde sa iau. As vrea unul Roborowski si cum nu pot umbla din petshop in petshop mi- as dori sa gasesc ceva online. Credeti ca exista asa ceva? Ajutor,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
renel
în 28 Mai 2020 | renel întreabă:

Cateaua mea a fatat 4 puiuti, faza e ca la unul dintre ei nu i s-au dezlipit ochii. Toti ceilalti sunt ok, dar asta nu. Ce as putea sa fac si cum l-as putea ajuta pe puiut?

2
Răspunde Raportează
ERIKWHITE
în 27 Mai 2020 | ERIKWHITE întreabă:

Salut, cum se numesc pasarile alea de culoare maro deschis si cu albastru pe la aripi? Pasarile alea de le vezi prin oras cu un comportament similar ciorilor

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Mai 2020 |

Buna ziua TPU. Am si eu o intrebare. Eu consider fumatul ca pe un hobby, dar intrebarea mea este ce marca de tigari este mai de calitate dintre Sobranie si Dunhill. Eu fumez Dunhill Evoque Signature la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vulpita
în 27 Mai 2020 | Vulpita întreabă:

Dragilor, am fost cu cateii prin padure si acum cand am venit a vazut ca unul din ei are cateva capuse. Faza e ca eu nu stiu ce sa fac, am inteles ca pot sa le scot, dar nu stiu cum. Trebuie sa ma duc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
cocotier
în 27 Mai 2020 | cocotier întreabă:

Ce site-uri sau grupuri pe Facebook de adoptii de caini stiti? Sa fie serioase, nu bataie de joc.

1
Răspunde Raportează
nonstop
în 27 Mai 2020 | nonstop întreabă:

Vreau sa imi iau un catel. Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac dupa ce l-am luat? Sa ma asigur ca are vaccinurile la zi? Sa merg sa il cipez? Carnetul mi-l da vanzatorul sau il fac eu separat?

1
Răspunde Raportează
Tzigaret
în 26 Mai 2020 | Tzigaret întreabă:

Pisica mea a fatat alaltaieri 3 pisicuti, dar inca mai are pui in burta, gen ieri am pus mana pe burta ei si inca miscau, acum nimic... Nu stiu ce sa ii fac... Dau funda... urgent

6
Răspunde Raportează
inflicted
în 26 Mai 2020 | inflicted întreabă:

Pisicile încărunțesc?

3
Răspunde Raportează
Andreidjsjc
în 26 Mai 2020 | Andreidjsjc întreabă:

Câinele meu are 7-8 luni și... Am o întrebare. Mai poate fi dresat? Ideea e ca de la 5 luni am încercat dar nu insistent...

1
Răspunde Raportează
vlad_mazilescu
în 26 Mai 2020 | vlad_mazilescu întreabă:

Exista vreo aplicatie care sa recunoasca paianjenii? Am gasit mai multe tipuri de paianjeni in curte, insa nu stiu cum sa ii caut pe google si ma gandesc ca poate exista asa ceva sa fie mai simplu: pozezi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
sanboss
în 25 Mai 2020 | sanboss întreabă:

La cat timp dupa ce se castreaza vierul se poate consuma carnea fara sa aiba acel gust si miros specific? Multumesc

1
Răspunde Raportează
SoEasyy
în 25 Mai 2020 | SoEasyy întreabă:

Am un Perus de 3 zile si l-am observat doar o data sa bea apa. Ce pot sa ii fac?

2
Răspunde Raportează
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 20 ore

9PM întreabă:

Am un televizor Starlight 40DM6600, e nou televizorul luat de 2 săptămâni. De azi am remarcat că nu mai merge telecomanda, doar sa îl închid și să îl aprind, in rest nu răspunde la comenzi ...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 15 ore

Ion1989 întreabă:

Cum poti sa stii daca o geaca este din piele? M-am uitat la o geaca si acolo zice ca este facuta din 100% polyurethane si 100% din polyester fiber, ce inseamna?
    17 răspunsuri
  • Sandu3
    trimisă acum 16 ore

Sandu3 întreabă:

Salut.Am o mica problema la care nu m- am asteptat si nu stiu sa o rezolv.Telefonul meu are radio din fabricatie si merge cu o perreche de casti cu jack de 3.5.Toate bune si frumoase pana azi cand i- am...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Mih201
    trimisă pe 22 Septembrie

Mih201 întreabă:

Cum mă pot angaja într-un magazin de haine? Am încercat pe toate site-urile și nu am fost contactat. Voi cum v-ați găsit loc de muncă în domeniu?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.315
  • Întrebări: 3.951.228
  • Răspunsuri: 17.640.949
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Entourage

Entourage

Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!

Start quiz
Categorii
  • 651.893 Adolescenţi
  • 55.508 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.683 Auto & Moto
  • 144.205 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.973 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.843 Conversaţii