TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Marius_Adi_1984
în 9 Decembrie 2023 | Marius_Adi_1984 întreabă:

Doamne ajută! Un răspuns ortodox dacă se poate vă rog. Ce părere aveți despre muzica sectară și ascultarea ei de către un ortodox?

13
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Decembrie 2023 |

Dacă ma spovedesc voi fi mai sănătos?

10
Răspunde Raportează
Costis3x69
în 9 Decembrie 2023 | Costis3x69 întreabă:

Care e diferența dintre noi cei ortodoxsi, cei catolici și cei arabi? Apropo slujba asta e in arabă? https://youtube.com/shorts/GE0t8gTQ0zk?si=HhV7Cr2ORhyslFs5

2
Răspunde Raportează
Inferno
în 9 Decembrie 2023 | Inferno întreabă:

V- ati gandit vreodata ca negarea peremptorie a potentialului intelegerii ulterioare a unui fenomen, implica presupozitia unui nivel superior de intelegere al acelui fenomen? Cu alte cuvinte, daca ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Decembrie 2023 |

Până la câți ani se pot concepe copii de către o femeie? Și acum dilema mea, la care mă tot abat cu gândul în ultima vreme. La Biblie sau mă rog, ceea ce spune mătușica mea mereu, ...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
AndreiLeonte19011997
în 7 Decembrie 2023 | AndreiLeonte19011997 întreabă:

Buna TPU, mă lupt cu o chestie foarte rea, testosteronul. Daca mă voi masturba mă va înțelege domnul Isus Hristos de ce am făcut-o?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Decembrie 2023 |

Merita sa cercetez /studiez posibilitatea existentei vieții de după moarte din carti de profil?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Decembrie 2023 |

Cum pot sa ma impac cu Dumnezeu? Merita sa ma refugiez în religie si s-o citesc câteodată?

7
Răspunde Raportează
andreiandrei1234567
în 5 Decembrie 2023 | andreiandrei1234567 întreabă:

Cum explicati pietrele cazatoare din Univers atribuite simbolic pedepsitorilor? Ei marsau in biblie cum ca ar fi fost Alesii:Dumnezeu este cu noi, intelegeti neamuri si va plecati caci Dumnezeu este cu...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
andreicelobiectiv
în 5 Decembrie 2023 | andreicelobiectiv întreabă:

Studiati Universul:Soarele, planetele, stelele constelatiile, pietrele, Pamantul:flora, fauna, populatia adica Stiinta si veti descoperi bio hazard, bio diversitate si nu putem crede intr- un Creator ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreicelobiectiv
în 4 Decembrie 2023 | andreicelobiectiv întreabă:

Daca vorbiti dumneavostra cu Dumnezeu inseamna ca va rugati dar daca vorbeste Dumnezeu cu dumneavoastra inseamna ca aveti probleme medicale.Ce parere aveti? Nu credeti ca e chiar adevarata realitatea?

7
Răspunde Raportează
miruna12345678
în 4 Decembrie 2023 | miruna12345678 întreabă:

Daca sunteti credinciosi, va intreb de ce Dumnezeu Creatorul a facut pietrele cazatoare, pietrele fiind folosite de negativii cal calai fara de pacat dar rai in fapt pentru a pedepsi pacatosi mai ales ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
stef1290
în 4 Decembrie 2023 | stef1290 întreabă:

Doresc sa discut cu un preot in privat! Mulțumesc

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Decembrie 2023 |

Îmi poate spune vreun credincios de ce este păcat sa fumezi? Nu fumez și nici nu am pus gura pe țigară dar nu vad de ce ar fi un păcat așa de mare! E adevărat ca îți distrugi sănătatea dar ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
lulu03
în 3 Decembrie 2023 | lulu03 întreabă:

Salut! Pentru cine este din București, aș dori și eu o îndrumare spre un preot. Simt nevoia de spovedanie și de câteva sfaturi, într- o problemă destul de delicată. V- aș ruga, de asemenea,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Misu97
în 3 Decembrie 2023 | Misu97 întreabă:

Bună ziua, o întrebare pentru părinți. Cam câți bănuți s-au dat la părinte pentru molifta bebelușului?

8
Răspunde Raportează
AlexandruOctavian19
în 3 Decembrie 2023 | AlexandruOctavian19 întreabă:

Buna TPU, cum îmi imputernicesc relația cu Dumnezeu și Isus?

9
Răspunde Raportează
miruna12345678
în 3 Decembrie 2023 | miruna12345678 întreabă:

Ce parere aveti? Un individ a vrut sa ucida o prostituata cu pietre iar Iisus a intervenit :dar tu fatarnicule vezi paiul din ochiul fratelui tau dar nu vezi barna din ochii tai! Sa arunce cu piatra cel...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Decembrie 2023 |

Buna! A citit cineva acatistul Sf Mina?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Decembrie 2023 |

Va plac colindele sa le ascultați? Sau cântecele de Crăciun?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Decembrie 2023 |

Am visat-o pe strabunica mea decedata. Imi spunea ca peste un an ne vom intalni. Cum interpretati voi visul asta? Mi se va întâmpla mie ceva sau cuiva din familia mea?

5
Răspunde Raportează
Squads56
în 2 Decembrie 2023 | Squads56 întreabă:

Salut TPU. Am 18 ani si nu mai vreau sa mananc carne de porc deoarece m- am scarbit rau de ea si este dezgustatoare. Odata a gatit maicamea niste friptura de porc cu cartofi prajiti iar eu am refuzat sa...? (mai mult)

31
Răspunde Raportează
alinalin124
în 2 Decembrie 2023 | alinalin124 întreabă:

Bună! Ce aș putea face împotriva viselor urate și a stării de neliniște? Noaptea mă trezesc din somn din cauza asta. Mulțumesc anticipat!

4
Răspunde Raportează
Powerofrationality
în 2 Decembrie 2023 | Powerofrationality întreabă:

Creștinismul se bazează pe presupunerea că Isus Cristos a fost fiul lui Dumnezeu, care a murit pe cruce pentru păcatele omenirii și a înviat după trei zile. Această presupunere este susținută...? (mai mult)

46
Răspunde Raportează
Mlk2023
în 2 Decembrie 2023 | Mlk2023 întreabă:

Sunt eretic dacă consider că banii conțin un fel de „energie" demonică? „Energie" este un fel de a spune că din cauza banilor se întâmplă toate nenorocirile posibile: asasinate la comandă,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Enachelaurentiu
în 2 Decembrie 2023 | Enachelaurentiu întreabă:

Salut! Mamaia mea a murit pe data de 14 noiembrie 2023, iar ea face 6 săptămâni pe 26 decembrie si pomana ei cade pe 23 decembrie.Aș vrea să știu dacă se face pomana pe data de 23 decembrie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Noiembrie 2023 |

Cei care sunteți atei, cum ați devenit atei? Ce s-a întâmplat? Sau întotdeauna ați gândit așa? Credeți totuși în viață după moarte?

18
Răspunde Raportează
CorinaVladau95
în 30 Noiembrie 2023 | CorinaVladau95 întreabă:

Buna! Am gasit la un moment dat in bordul masinii tatalui meu o carte de tarot banuiesc (ca nu ma pricep la lucrurile legate de magie si chestii de genul si nici pana in ziua de azi nu stiu cum a ajuns...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DomexD
în 30 Noiembrie 2023 | DomexD întreabă:

Merita sa citesc cartea Viata lui Iisus de Ellen G White? Sau cum se mai numește ea Hristos Lumina Lumii.

4
Răspunde Raportează
DomexD
în 30 Noiembrie 2023 | DomexD întreabă:

Merita sa citesc cartea Viata lui Iisus de Giovani Papini?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Noiembrie 2023 |

Ce parere aveti despre superstitiile de Sfantul Andrei? Ce legatura au ele cu ortodoxia?

6
Răspunde Raportează
despaandrei
în 29 Noiembrie 2023 | despaandrei întreabă:

Salut. In urma cu ceva timp am fost sa ma spovedesc doar ca am intampinat niste probleme din cauza emotiilor fiind pentru prima data la spovedanie. In momentul in care preotul a citit rugaciunea de iertare...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
miruna12345678
în 29 Noiembrie 2023 | miruna12345678 întreabă:

Daca am dovedi ca Dumnezeu nu exista? https://www.youtube.com/watch?v=gXtd04fbE28

19
Răspunde Raportează
PopaDaniel100100
în 28 Noiembrie 2023 | PopaDaniel100100 întreabă:

Daca exista Dumnezeu, de ce nu se arata?

21
Răspunde Raportează
Corolla
în 28 Noiembrie 2023 | Corolla întreabă:

Care religie este cea adevarata? No...acuma hai sa va vad! Parca vad ca a fi nebunie pe aici!

15
Răspunde Raportează
MJo
în 28 Noiembrie 2023 | MJo întreabă:

Salut! In primul rand mulțumesc adminului care a acceptat întrebarea mea atipică. Vă rog, ajutați'mă să- L cunosc pe Dumnezeu. Nu să- L găsesc. Știu deja că există. Dar pur și simplu nu...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Dragobeta
în 28 Noiembrie 2023 | Dragobeta întreabă:

Voi astia care fluturati credinta si Biblia! De ce nu va revoltati si nu aratati ca in Biblie scrie de 6 zile de lucru si O ZI de odihna? Acum avem 2 zile de odihna si se introduce a treia. Nu e deloc...? (mai mult)

34
Răspunde Raportează
andreiionescu1234567
în 28 Noiembrie 2023 | andreiionescu1234567 întreabă:

Din punct de vedere religios ce rol, rost au celelalte planete, stelele constelatiile cazatoare, necazatoare, pietrele cazatoare, necazatoare? Cum pot fi interpretate, pesonificate din punct de vedete ...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
andreiionescu1234567
în 27 Noiembrie 2023 | andreiionescu1234567 întreabă:

Daca Dumnezeu ar exista,care credeti ca ar fi pasiunea Lui? Adica ce meserie credeti ca i-ar placea? Exemplu:inventator,medic,politist, macelar..etc.?

17
Răspunde Raportează
Powerofrationality
în 26 Noiembrie 2023 | Powerofrationality întreabă:

Cum puteți să vă bazați moralitatea pe o carte care conține atâtea contradicții, absurdități și atrocități? Cum puteți să credeți că Dumnezeu este iubitor și drept, când el ordonă ...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
andreiionescu1234567
în 26 Noiembrie 2023 | andreiionescu1234567 întreabă:

Credeti ca exista Dumnezeu? Cum credeti ca e? De ce nu apare? De ce a facut viata pe Pamant trecatoare din moment ce exista lumea cealalta spirituala eterna?

44
Răspunde Raportează
DomexD
în 25 Noiembrie 2023 | DomexD întreabă:

Merita sa ma pocăiesc? Ce implicații are asta? Cred în Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu și m- a ajutat de nenumărate ori în viata asta chiar dacă nu meritam și chiar dacă am în continuare probleme...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Noiembrie 2023 |

Ce va face sa mergeți la biserici și manastiri și sa fiți în continuare credincioși? ( Întrebare pentru credincioși).

8
Răspunde Raportează
IonmacVasile1981
în 25 Noiembrie 2023 | IonmacVasile1981 întreabă:

Credeti in Dumnezeu? Cum credeti ca e? Ati vrea sa fiti ca El?

14
Răspunde Raportează
superpissy40
în 24 Noiembrie 2023 | superpissy40 întreabă:

Buna TPU. De ce atunci cand imi spun rugaciunea de seara(care cuprinde atat recunostinta, cat si exprimarea unor dorinte) imi e greu sa imi exprim in cuvinte nevoile, desi stiu ce imi doresc? Pur si ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Owll
în 24 Noiembrie 2023 | Owll întreabă:

Exista preoți ortodocși care ar putea cununa religios o persoană ortodoxă cu o persoana nebotezată in nicio religie? Stiti ceva situatii in care a fost posibila o cununie intre doua persoane de...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
PopaDaniel100100
în 24 Noiembrie 2023 | PopaDaniel100100 întreabă:

Exista cer si iad?

15
Răspunde Raportează
XxRomaniaxX
în 23 Noiembrie 2023 | XxRomaniaxX întreabă:

Hei! Cum as putea uita anumite injuraturi (ex: bag ceva, f*** etc). Îmi tot vine să le folosesc impotriva lucrurilor sfinte, sfinti etc, și nu prea mă pot oprit (e in gand btw, se întâmplă din...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Noiembrie 2023 |

Credeți că sunt posedat de un demon rău? Altcumva nu-mi explic furia mea venită dintr-o dată.

13
Răspunde Raportează
Costo001
în 21 Noiembrie 2023 | Costo001 întreabă:

Hello guys, o sa fiu direct, am decis sa- mi schimb religia catre Satanism, mi se pare ca toata viata ni s- a spus o minciuna despre un Dumnezeu anume care ne vrea numai binele și cum Satan este mereu...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 12 ore

farcry444 întreabă:

De ce toată lumea spune că banii nu aduc fericirea, dar nimeni nu refuză banii?
    16 răspunsuri
  • Razvanfcct
    trimisă pe 1 Octombrie

Razvanfcct întreabă:

Ce sa fac că sa primesc o mama de bătaie la 11 ani? Nu este o gluma, va rog să-mi raspundeti
    12 răspunsuri
  • Danielandrei21
    trimisă pe 1 Octombrie

Danielandrei21 întreabă:

Buna seara! Buletinul meu a expirat si din cauza asta nu pot sa ma programez pentru examenul auto.Am inteles ca as putea sa reinnoiesc buletinul in regim de urgenta sau ceva de genul asta.Stie Cineva daca...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • UpSideDownSix
    trimisă acum 17 ore

UpSideDownSix întreabă:

Bună ziua, Din când în când primesc emailuri spam de la persoane care pretind că sunt de la Poliția Română. Toate au același subiect, susținând că ar fi detectat activități ilegale prin...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.538
  • Întrebări: 3.951.520
  • Răspunsuri: 17.642.872
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Zeitatile Greciei Antice

Zeitatile Greciei Antice

Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.520 Afaceri & Financiar
  • 22.861 Artă şi Cultură
  • 72.705 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.987 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.878 Conversaţii