Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 10 Noiembrie 2025 sunt:
Salut. La tiramisu se pune esenta de rom?
Salut! Ce rețeta de pilaf de orez aveti? :)
Cum curăț o pereche de cizme imitație de piele întoarsă?
Poți face kombucha și din alt ceva în afară de ceai negru?
Știe cineva unde pot găsi forme pentru rulouri in București?
Salut. Ce mancaruri recomandati pentru masa de Paşte?
Salut.Voi la clatite puneti apa minerala sau apa plata?
Salut,ce reteta de sarmale aveti?
Buna! Am incercat sa fac budinca de seminte chia si au trecut 2 ore jumatate si nu s- au gelatinat cum trebuie inca. La altii am vazut ca se gelatinau semintele in maxim 30 de minute. De ce la mine nu ...? (mai mult)
Am o geanta de la moschino. Problema e că are o vechime destul de mare, dar are o culoare absolut superba, ceea ce ma face sa nu pot renunta la ea. Din cauza ca e destul de veche literele si lanțul...? (mai mult)
Ce Vin recomandați la 10 lei?
Bună seara. Ce parere aveti de vinul Cotnari? E un vin bun pe care il vei bea la masa in familie etc? Sau e un vin rau(o posârcă) pe care il bei in spatele blocului in loc de apa? Rog...? (mai mult)
Buna. Stie cineva daca scrumbia sarata in vid tine la congelator?
Dati-mi niste idei de mic dejun sanatos. Dar fara chestii basic, oua, iaurt, lapte cu cereale etc.
Ce mancare contine melanină?
Bună seara! AM FACUT O MARE PROSTIE am pus oua la incubator si am dat sa le întoarcă încă din prima zi, au 2 zile de când sunt puse. Ce credeți o sa mai iasă puișori?
Cate sunt intr-un bax? stie cineva? https://s.cdnmpro.com/746436335/p/m/5/maggi-fidelicios-pui-60g-72-bax-tagliatelle-instant-pollo~6685.jpg
Buna tuturor, cum as putea spala un Mouse Pad in caz ca e prafuit sau murdar, fara sa ii afectez materialul, nu prea stiu?
Hei, am făcut piftie si de 3 ore e-n frigider dar nu s-a inchegat... oare sa mai aștept sau să-mi iau adio? :(((((
Nu ați pățit niciodată sa vi se crape vasul de Yena in cuptor? Eu chiar mai înainte am băgat ceva și mi s-a spart ca și cum as da cu vasul de la 10 m. Oare de ce s-a întâmplat una ca asta?
Nu am înțeles niciodată: de ce se pune sare în aluatul pentru clătite, cozonac și altele?
Buna seara! Am si eu o intrebare: as vrea sa spal la masina de spalat un ghiozdan- tip rucsac si niste genti din material textil ca cele de mers la sala. As dori daca stiti sa imi spuneti la ce temperatura...? (mai mult)
Salut, poate cunoaste careva de unde as putea sa cumpar si eu 2 bidoane ca modelul acesta https://www.google.com/search?q=bidon+ transparent+ rezistent+ 35+ litri&oq=bidon+ transparent+ rezistent+ 35+...? (mai mult)
Am cumpărat un bidon de 2 litri de lapte dulce din piață. Ce pot să fac să se transforme mai repede în lapte acru?
Cât înseamnă 125 gr. unt?
De ce merele încep să se zbârcească după ce le spăl cu apă rece?
Bună! Am o problema cu mixerul, se încălzește foarte tare și se oprește, apoi după ce se răcește, poate fi folosit din nou. L- am cumpărat de pe internet! Credeți că ar trebui, sa- l returnez? ...? (mai mult)
Buna TPU! Stie cineva cum sa scot o eticheta de pe o bluza? Am cumparat recent o bluza din bumbac care are înăuntru pe partea din spate, la gat, o eticheta lipita pe material și as vrea sa o scot....? (mai mult)
Ce ce scot vopseaua de par neagra de pe un tricou bleu inchis?
Cu ce pot scoate petele de pix de pe frigider? Știe cineva? Mulțumesc
Salut! Am si eu un hanorac de la El Nino cu imprimeu si vreau sa stiu daca il bag la masina la 60 grade se topeste imprimeul sau ceva?
Pot face popcorn pentru microunde în cuptorul cu gaz? Ms :)
In seara asta am pus chitara in picioare pe un scaun si peste cateva secunde a cazut cu fata in jos. Inca functioneaza dar are o parte din lemnul ala rupta putin, e mai mult zgariata si nu prea stiu cum...? (mai mult)
Set Regis Stone Copper Family: tigăi 20, 24 și 28 cm antiaderente, cu particule de piatră și cupru. Ce părere aveți despre acest set? Vreau sa cumpăr o tigaie sau mai multe de ce nu:) tigaia...? (mai mult)
Salut TPU. Ce îmi puteți spune de mașinile de spalat cu uscător? Sunt bune? Merita investitia? Cum se realizează procesul de uscare? Stau în garsoniera, fără balcon și usuc rufele in casa...? (mai mult)
Buna dimineata, ma puteti ajuta cu ceva? Mama mea a bagat la spalat niste sosete albe si s-au facut alta culoare. Cum le pot face din nou albe?
Exista mâncare din boabe de soia? Oricat le-aș tine la fiert rămân la fel
Am o terasa si vin pisicile sa faca pipi in florile mele de pe terasa si pe terasa sa isi insemneze teritoriul. Ma streseaza mirosul. CE REZOLVARI AVETI SA NU MAI VINA PISICILE AICI!?
Salut! Am făcut o cremă de unt cu bezea elvețiană și mi s- a tăiat :((. Cu acea cremă trebuia să învelesc tortul pentru ca mai apoi sa pun fondantul pe el. Crema din tort este din iaurt grecesc...? (mai mult)
Bună, am cumpărat o punga de surimi congelata, nu stiu cum se gătește sau se consuma ca atare?
Voua cat va ia sa preparati o bautura intr-un blender? Eu am lasat-o doar 5 minute, fiindca m-am speriat de zgomot. Trebuie taiate in bucati mici fructele si legumele?
Dacă ați avea 1 miliard de lei vechi, ce ati alege intre a va cumpăra un apartament într-un oraș precum Cluj sau București sau a va construi o super casa la tara?
Salut TPU, o sa o zic direct, m- am saturat in fiecare zi sa stau cu fratele meu de 5 ani, patrintii sunt la serviciu in fiecare zi si eu trebuie sa stau inchis in casa toata ziua din cauza asta, imi...? (mai mult)
Compozitia aluatului are vreo legatura cu gustul produsului final?
Cum fac ca hainele mele sa aibă un miros plăcut și parfumat?
Cand ma trezesc, mi se infunda ori o ureche, ori alta. Asta se intampla de fiecare data cand ma pun la somn si as dori sa gasesc ceva de la voi.Pot sa dau detalii in comentarii, daca este nevoie
Salut. Am spart din greseala vreo 20 de oua. Stie cineva ceva retete care necesita multe oua?
Care sunt cauzele mancatului (adica imi vine sa mananc intruna dar incerc sa ma abtin) des? Sa fie oare un inceput de bulimie?
Am facut un aluat de pizza din faina, apa, drojdie si sare. E problema daca il las la dospit 6 ore la temperatura camerei?
Buna TPU! M- am mutat in casa noua și vreau sa cumpăr niște flori. Orhidee (pentru geamuri pe pervarz)și ceva mai mare de pus in camera pe parchet. Însă când le cumpăr le- as schimba ghivecele ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
nastaseelenacristina întreabă:
Deliaa94 întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!