Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 16 Noiembrie 2025 sunt:
Buna TPU.Mi- am patat blugii perferati cu ulei.Am cautat pe internet si am gasit un articol in care spunea sa pun Cif.Acum blugii s- au albit si au o pata alba. Exista vreo cale sa scot pata sau pot sa...? (mai mult)
Buna ziua am o intrebare cine stie daca sapunurile facute in casa cu baza de sapun de la elemental sunt bune? dacă a facut cineva sapunuri din această baza de sapun ce pareri aveti? As ramane recunoscătoare...? (mai mult)
Buna tuturor! Poate cineva sa ma ajute cu link la cartea de bucate pentru tigaia "Doubletta Plus", limba romana, in format pdf? Eventual m- ar ajuta si link- uri sau retete specifice individuale. Detin...? (mai mult)
Pot transforma mierea cristalizata din nou in miere lichida cumva?
de vreo luna am un fel de coșmaruri care par extrem de reale la început dar după realizez că visez. Am pățit de trei ori până acum.toate au legătură.In toate visez că este vorba ...? (mai mult)
De ce imi iese tot timpul blatul de prajitura cleios adica nu se prea ridica? Am facut toti pasii care trebuie.
Am o pereche de tenisi albi, cu interiorul roșu(cea mai proasta afacere :)) ). I am bagat la spalat si bineinteles ca s au decolorat, iar acum au prins o nuanta de roz. Ce pot face? Exista locuri...? (mai mult)
Ce ceară de păr până în 50 lei ofera strălucire, fixare si un miros placut?
Răspuns de notă mare. De ce se îngălbeneste buretele când spălam cada cu clor? Eu mă gândesc, ar fi de la bacterii. Vreau să răspundă cineva care știe. Nu accept orice răspuns...? (mai mult)
Cum pot scoate praful și scamele de pe o haina?
Dați-mi câteva exemple de alimente sau feluri de mâncare care conțin multe calorii (și proteine)
In Italia exista orez la punga de la konor condimentat cu diverse sortimente si e foarte bun si usor de preparat, desfaci plicul lasi in apa la fiert si gata. In Romania exista asa ceva? Am vazut ceva...? (mai mult)
Buna ziua fetelor, buna ziua baieti. Sincer, voi fetelor, ce parere aveti cand o fata nu se lasa usor invinsa, Cand e vorba de un baiat, ea nu se lasa usor intr- un sens anume, cand ea are dreptate...? (mai mult)
Salut, știe cineva de ce atunci când cos la mașina de cusut cu pas mărunt coase bine iar când măresc pasul din când in când face un pas mai mare. Mulțumesc.
Am fost in Macedonia acum putin timp si am mancat un desert genial la o taverna traditionala. Era un fel de gris cu lapte in care erau bucatele de clatita si peste care era pus gem de caise. ...? (mai mult)
Salut,mi-am cumparat o geaca de piele de la colins si miroase a peste...mi-am dat seama abia acasa. Cum pot face sa scot mirosul de peste din geaca?
Vreau sa vopsesc o pereche de pantaloni de ski... aveti idee ce vopsea ar trebui sa folosesc? Vreau o culoare uniforma nu vreau sa imi iasa nu stiu ce modele.
Cate gogoși ies din 500 g faina?
Are cineva Airfryer de la Delimano? Este de treabă, are gust mâncarea făcută în el? Trebuie să țin regim și nu mai am voie să consum deloc prăjeli, mă gândesc că poate acesta m- ar...? (mai mult)
Cât costă aproximativ construcția a două camere, una de 4/4 mp si cealalta de 4/5mp cu tot cu acoperis si finisaj?
Am luat de pe bonprix o vesta din chenille iar la prima spălare iau ieșit firele in relief si chiar daca am călcat- o nu și- a revenit. Nu înțeleg de ce, că la second- hand ii plin...? (mai mult)
Care e diferenta dintre pâinea intermediară cu faina neagră și alba de grâu de cea integrală? E vreo diferenta Dau funda
Salut din nou TPU, am si eu o intrebare legata de filtrarea apei acasa! Am citit pe net ca trebuie sa o fierb si sa ii adaug coji de mere si zeama de lamaie, dar daca doar o fierb e suficient cat sa ...? (mai mult)
Am pus o bluza alba la spalat si cand a iesit avea pete roz pe ea. Probabil am spalat-o cu ceva de culoare rosie si s-a scurs. Cu ce pot indeparta petele?
Cu ce pot curata o pata de cafea de pe o saltea?
muncitorii mi-au murdărit geamurile de la casa cu beton, cum pot sa scap de el dacă deja s-a uscat fără sa Zgârii geamurile?
Cum se iau culorile acrilice de pe lemn? Fata mea a pictat cu ele pe ușă acum ceva timp și nu se mai ia.
Stie cineva cum se numea sucul ala rosu/ albastru/ verde la care trebuia sa tai sticla? Avea ambalaj din plastic
Mi-am luat niște blugi negri de la Bershka și după prima spălare au aparat niște dungi albe pe ei. De la ce sunt dungile? Cum aș putea să scap de ele?
Cum sterg si eu praful, grasimile si toate cacaturile care le lasa verisoaramea pe tastatura, mouse, am incercat cu spirt, nu e asa eficient, ma enerveaza ca vine in fiecare zi si se joaca si daca nu ...? (mai mult)
A facut cineva sapun lichid? Nu stiu de ce se separa apa de cel ingrosat.
Vreau sa-mi fac manichiură cu gel si pedii cu oja semi dar sunt baiat ce parere aveti si ce fel o ss reacționeze doamnele de la salon
Am gasit o reteta in engleza care foloseste o bucata de carne de vita numita top round careia nu reusesc sa ii gasesc traducerea. Banuiala mea ar fi pulpa de vita sau antricot alb. Care este?
De ce aluatul de tort se invarte doar in sensul acelor de ceasornic?
Mi-am cumpărat o pereche de adidași și adidasul stâng mă strânge. Cum as putea să îl lărgesc, sa nu mă mai strângă pacostea?
Aveți vreo idee cum se pot îndepărta complet petele de deodorant din haine? Mulțumesc anticipat
Mi-am cumpărat o lenjerie intimă de pe un site și îmi e puțin largă. Are 85% poliamidă, 10% elastan și 5% bumbac. Ce aș putea face să mai intre puțin la apă?
Este cineva pe aici care se ocupa cu albinele? Ma intreb care este mierea cu cel mai mare continut de peroxid de hidrogen sau daca vreti care este mierea antibacteriana cea mai buna? Nu ma luati ...? (mai mult)
In general folosesc ulei la 6, 5ron/litru (ca sa nu ziceti ca fac reclama nu dau nume), recent am cumparat un ulei la 4, 5 ron/litru si am observat o diferenta intre cele doua. In timpul prajirii...? (mai mult)
Exista cuptor electric cu puterea de alimentare mai mare de 230w, adică trifazic? Vreau sa îmi cumpăr un cuptor incorporabil electric pe care sa îl leg la trifazic, exista asa ceva?! ...? (mai mult)
Doresc sa îmi cumpăr un cuptor incorporabil electric și nu știu care s- ar potrivi sa îl leg la curent trifazic?! Ce anume trebuie sa fie specificat la descriere, puterea de alimentare...,...? (mai mult)
Oare are ceva daca dupa ce ma spal pe dinti cu periuta electrica o pun la loc la incarcat? Curata mai bine cand e full + pot sa o si pun in ala al ei si sa il scot din priza.Dar voi spuneti- mi daca are...? (mai mult)
am facut un birou dar e prea inalt față de scaun. vreo solutie fara sa l tai?
Buna Seara Daca Un tigan Este Insurat Cu o romanca Si Cei Doi au copii Cum poti sa faci daca te mai iubeste el pe ea sau sa impace ei doi daca sunt amandoi orgolios \orgolioasa?
de curand mi-am murdarit blugii preferati cu motorina 2 pete pe spate, i-am spalat de 2 ori consecutiv si mirosul s-a mai diminuat, exista vreo alternativa sa ii mai salvez?
Bună TPU, întrebarea este pentru cei ce gatesc, voi ce mai gătiți? Dati-mi și mie o idee.
Cum se face o omleta cu cascaval, sunca si ardei?
Stie cineva produse alimentare care sa aiba putine calorii si sa te simti sătulă? Sau ati tinut ceva diete care v-a ajutat sa dati kilograme jos?
Buna, am carne la congelator, am scos- o acum sa o gatesc si scrie ca expira pe 25.12. 2018(deci anul trecut).E ok daca o gatesc? Ea a stat la congelator pana acum, e inghetata.Trebuie sa o consum astazi...? (mai mult)
As dori si eu o recomandare de vin mai dulceag, ce se poate gasi pe rafturile marketurilor si sa aiba o aroma mai fructata. Apelez la experientele voastre cu diferite branduri. Multumesc anticipat!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Vice19 întreabă:
Sandu3 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!