Stiti vreun aparat sau robot de bucatarie care sa taie si cubulete(mici ca pentru slata de boeuf)?
Voi cum gatiti crevetii? P.S: imi amintesc bine ca era o categorie Gastronomie acum cativa ani? De ce au scos-o?
Cu ce as putea sa prind niste poze de faianta? Gen ventuze insa nu stiu daca prind poza.
Salut, am o vesta iar partea din fâș negru s-a decolorat dupa ce a bagat-o mama la spalat, ce produs pot folosi ca sa ii readuc culoarea?
Deci va fi ziua dirigintei mele și aș vrea să îi fac un tort dar am o problema..noi o vom chema ultima ora..eu fac tortul acasă și îl voi pune in cutie și îl aduc la școală voi face un tort ...? (mai mult)
Cum sa dezgheti rapid carnea scoasa din congelator?
Bună ziua, am și eu o problema cu mașina de cusut. Când apăs pedala se stinge becul și LCDiul dar de cusut coase, mulțumesc.
Salut, am si eu o intrebare. Am jucat darts cu prietenii si nu toti am nimerit tinta. Problema a fost ca tinta era pe usa. Usa a fost gaurita in unele locuri. Vreau sa mentionez ca e din pal. Nu stiti...? (mai mult)
are cineva idee de unde se poate procura pamant de diatomee sau Diatomit pentru plosnite?
Știe cineva în Suceava unde pot găsi Nocino (lichior de nuci ) și Limoncello? Urgent!
De unde pot cumpara in Navodari kent neostiks?
Exista ceva soluții speciale pentru a avea firele de par de la barbă drepte? Le am aproape crețe si nu- mi place, Părul din cap nu- i creț nici ai mei n- au părul creț să zici că mi se trage ...? (mai mult)
Am spart o rezerva de cerneala si a sarit pe usa si pe perete. De pe usa s-a sters dar de pe perete nu, oare cum sa le scot?
Vreau sa ma apuc de alergat in fiecare dim. la 7. Recomandari ce sa mananc inainte? Si dupa?
De ce imi explodeaza fasolea cand o pun la microunde?
Cu ce pot sa șterg petele de pix de pe mobila? Mobila este din lemn. Va rog, cât mai repede! Funda!
Cum pot masura 50 de grame de fulgi de porumb? Nu am cantar. Cu cana daca masor, car ar fi?
Cum sa scot pată de superglue intarita de pe un tricou de bumbac?
Hei salut, aş vrea să vă întreb ce mâncăruri (uşor de pregătit) aş putea să- mi pregătesc singură, deoarece am 14 ani şi după şcoală trebuie să- mi pregătesc ceva, dar părinţii sunt...? (mai mult)
Am o brățară de silicon (jogging), cu timpul s-au adunat impurități de la apă și săpun. Ai idee cu ce o pot spăla? Mulțumesc.
Am cumpărat 100 kg de struguri, am făcut vinul și vreau sa fac țuică din boasca. Câți litri de tuica o sa iasă?
Salutare tuturor! Am cumparat niste hartiute pentru briose de la China Mega Shop si as vrea sa stiu daca le pun in tava speciala pentru briose trebuie se mai ung inainte forma/hartia? Si mi se par destul...? (mai mult)
Ce este dopul de evacuare de la frigider? Si unde se afla amplasat?
Salut, stie cineva pe unde pot gasi alcool izopropilic in Braila sau alte solutii pentru curatarea circuitelor?
Am o problema la cuptor la coacere. Cum pot face sa nu se lase blatul la prajituri si altele cand coc la cuptor? Am un arajaz pe gaz la butelie si nu am marcata nici temperatura, e doar flacara...? (mai mult)
Bună ziua, dacă vine cineva sa imi tencuieste o cameră de 5/4 H3 cum calculez?
Cum as putea scoate petele de clor de pe un hanorac?
E 01:32. imi e foame. Parintii dorm. Ps. nu vreau sa ii trezesc (evident) ce fac?
Cum se numește mâncarea ce se prepara cu usturoi si maioneza si arata ca niste firicele verzi foarte subtiri.
Bună, am cumpărat o geacă (second- hand) care este destul de ok, dar am observat că are câteva pete, nu știu dacă sunt cu ulei, nu știți cu ce aș putea să le scot? Îmi place tare mult geaca...? (mai mult)
Dimineata cand ma trezesc nu am pofta de mâncare si nici nu pot sa mananc mult. Ce as putea sa mănânc dimineata cam pe la 5-6?
cum pot sa sterg markerul (nu e permanent) de pe incaltamintea cu pielea intoarsa? Am incercat cu sprei de sters geamul, acetona, fixativ si nu s-a luat. Pls
Cum se traduce 4 oz pineapple. Nu știu ce înseamnă 4 oz deși știu că este o unitate de măsură.
Poti turna lapte peste plicurile de cappuccino LaFesta sau trebuie apa neaparat?
sper că ştiţi cum să rezolv problema asta. Nu ştiu cum, un pahar stă într- o cană şi parcă e lipit cu picătura. Cred că le- a spălat (paharul şi cana) mama sau tata şi a pus...? (mai mult)
Cât costa un blat de banca (banca de scoala) Poza cu banca Https://imgur.com/a/r04CNtd
Cu ce pot gati brocoli ca sa fie cat mai gustos?
Am achizitionat o tigaie Tefal Special Edition cu PowerGlide Non-stick si ma intrebam daca se pot face preparate precum snitelele in ea. Este posibil sa se arda crusta daca nu pun deloc ulei?
Mămăliga îngrașă in cantități medii (200-300g) pe zi? Vreau doar să răspundă cei care chiar știu asta, nu din auzite.
Ce părere aveți despre Almette cu iaurt?
Vreau sa fac un cheesecake dar nu am robot de bucatarie care sa imi marunteasca biscuitii. Cu ce sa-i maruntesc?
Cum aș putea scoate petele galbene din zona subrațului la cămăși (materiale diferite)?
Am o problema in legătura cu mașina de spalat, după ce spăl hainele au un miros ciudat când se usuca, am schimbat mașina și nu s- a schimbat nimic...am încercat orice, am pus bicarbonat, am...? (mai mult)
Am 24 de ani, sunt o romanca normal si as vrea un sfat. Sunt cu un tigan de mult timp, aproape din 2005. Pana acum si eu cu el m- am gandit ca le spun adevarul parintilor mei. Numai nu stiu...? (mai mult)
deci, ieri la scoala am folosit carioca neagră, și am pus o înapoi in penar, și i am pus capacul și am și verificat dacă cade, dar era pus bine. acum 30 de minute, mi am scos penarul...? (mai mult)
As dori sa imi albesc dintii dar fara sa merg la un dentist, ceva metode traditionale care functioneaza?
Stie cineva cand se da drumul la caldura in Pitesti?
Vreau și eu o idee unde să depozitez diferite lucruri care sunt bune dar le-am înlocuit cu altele mai bune. De exemplu un laptop, cooler extern, placă de bază, rami etc.
Buna TPU as vrea să fac mâine cușcuș cu sos ficatei.Cuscusul tin minte ca mama îl prajea puțin după punea apa și ingrediente știți cumva rețeta asta gen fără legume? Si la ficatei tăia ceapa...? (mai mult)
Mi- am facut gaura in ureche singura (cu acul de la farmacie) si vreau sa stiu cum imi pot largi gaura pentru ca am facut cu un ac subtire si nu e de ajuns de mare pentru a băga un cercel. Probabil e ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
politistfaraimaginatie întreabă:
Șachi întreabă:
missara21 întreabă:
Anonimul151 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...