TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sfaturi casnice

Sfaturi casnice

• 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
sebisebi95ro
în 20 Ianuarie 2018 | sebisebi95ro întreabă:

Vreau sa fac cartofi prajiti taiati pai,chipsuri,chibrit. Pai si chipsuri stiu,dar chibrit nu am auzit si nici nu am gasit pe internet cum se taie, ma ajutati?

2
Răspunde Raportează
Bonsai
în 20 Ianuarie 2018 | Bonsai întreabă:

Știe cineva, cum gogoșarii de toamnă puși în oțet sau inegrit? Și conopida, tot? Borcanele sunt legate corespunzător, culmea toate borcanele au pățit aceeași chestie... prima data când mă ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Ianuarie 2018 |

Recent am alimenta cu motorina in Luxembourg si am scapat pompa de motorina pe mine si m- am umplut din cap pana in picioare, apoi am bagat hainele la spalat cu alte haine, acum toate hainele...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Frincu_Angelica_1981
în 20 Ianuarie 2018 | Frincu_Angelica_1981 întreabă:

SUNT pana de idei, nu mai stiu ce sa gătesc...am tot ce trebuie pentru tancuri dar caut o reteta anume...de exemplu am conserve de carne am ouă am ce imi trebuie dar caut ceva o reteta pe gustul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Emilia_Emi_1995
în 19 Ianuarie 2018 | Emilia_Emi_1995 întreabă:

Buna seara azi la sport când dădeam pase mi s-a dat degetul mare peste cap ce pot sa fac și cum știu dacă e rupt

3
Răspunde Raportează
Alx_Flavius_Flavius_2000
în 19 Ianuarie 2018 | Alx_Flavius_Flavius_2000 întreabă:

Am un caine si nu stiu cum sa-l dresez sa i-si faca nevoile afara. ajutati-ma!

4
Răspunde Raportează
mezeicristina33
în 18 Ianuarie 2018 | mezeicristina33 întreabă:

Niste retete pentru prajituri bune si cremoase pentru candy bar!? pe net sunt multe dar poate aveti si voi retete proprii

1
Răspunde Raportează
Vorona_Nicolae_1999
în 18 Ianuarie 2018 | Vorona_Nicolae_1999 întreabă:

Unde pot găsi violet de gentiana?!

2
Răspunde Raportează
Bibi12467
în 18 Ianuarie 2018 | Bibi12467 întreabă:

Buna am o problema, mie foarte frica de insecte in seara asta mi- a intrat un gândac puturos (cel care pute) si zboară mi- e foarte frica de el simt ca e pe mine dar nu e si simt ca ar vrea sa imi facă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bican_Cristian_T._2001
în 17 Ianuarie 2018 | Bican_Cristian_T._2001 întreabă:

Am o intrebare urgenta, am ars cu tigarea o masa care era imbracata in piele alba si nu stiu cu ce sa scot macar pata, ce pot face?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Ianuarie 2018 |

Am ceva geaca si inauntru este cu blana si blana de pe ea se pune automat pe haine cand o i-au pe mine. Ce sa fac sa nu ii mai cada blana?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Ianuarie 2018 |

De ce trebuie sa tin cont cand trebuie sa imi iau un scaun de birou? As vrea un scaun care sa nu imi afecteze spatele

5
Răspunde Raportează
??????????_??????_1994
în 16 Ianuarie 2018 | ??????????_??????_1994 întreabă:

Salut, am primit un fel de cutie cu capsule din Germania de la enkolit (enke) si nu stiu pentru ce sunt...

2
Răspunde Raportează
polk
în 15 Ianuarie 2018 | polk întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu cat mai multe variante de mancare? Aici, ma refer la ciorbe- supe si "felul doi" de mancare. (Numele lor).As dori ca mancarurile sa nu contina mazare, conopida, dovlecel....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Popa_George_1996_u2Sd
în 15 Ianuarie 2018 | Popa_George_1996_u2Sd întreabă:

Hey. Sunt anul 3 și ma gândeam sa ma mut în semestrul 2 din cămin ca sa îmi pot face licenta. Ideea e ca ma înțeleg foarte bine cu colegii ( 5 în camera) dar parca îmi cam scad notele de anul ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Ianuarie 2018 |

am cateva intrebati si m- as bucura daca m- ati putea ajuta. Cati ani poate rezista un bloc? Daca in caz de se strica un bloc, se va face altul in schimb si se vor putea muta inapoi oamenii?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
costinvlad
în 13 Ianuarie 2018 | costinvlad întreabă:

Ce as putea gatii/face din rodie, avocado, kiwi, Fresh Portocale Solevita, Nut & Fruit Mix, banane, cereale(seminte, fructe uscate), arahide?

4
Răspunde Raportează
Maria1300
în 13 Ianuarie 2018 | Maria1300 întreabă:

Acum o luna mi- am luat o pijama intreaga cu o marime mai mare decat mi- ar fi trebuit. Am spalat- o de 3 ori si observ ca se tot micsoreaza, "intra la apa". Aveti ceva solutii, ce pot face ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Florentina_Dinu_1987
în 11 Ianuarie 2018 | Florentina_Dinu_1987 întreabă:

Bună, am și eu o întrebare care este diferența dintre paste bolognese și paste milaneze? Mulțumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
ioana3432B
în 11 Ianuarie 2018 | ioana3432B întreabă:

Am o întrebare: Ce pot să gătesc lângă o salată de lăptuci. Nu am nici o idee. Mă gândeam la niște cartofi prăjiți dar cred că e prea simplu. Ce pot să mai fac pe lângă să fie masa mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Girly97
în 10 Ianuarie 2018 | Girly97 întreabă:

Ce contine "3 in 1"?

6
Răspunde Raportează
Andwta
în 8 Ianuarie 2018 | Andwta întreabă:

As vrea sa invat sa gatesc. Prajiturile mereu imi ies aiurea si nu stiu de ce :)). Tot ce stiu sa fac sunt clatitele si gogosile. Ceva retete usoare pentru supa, ciorba etc.

15
Răspunde Raportează
Natalia89
în 7 Ianuarie 2018 | Natalia89 întreabă:

Planta Schefflera. Am multe astfel de plante in casa, iar acum 2 luni le- am schimbat ghivecele si am completat cu pamant universal de flori luat din Dedeman. Le- am schimbat si locul, acum se afla intr-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Natalia89
în 7 Ianuarie 2018 | Natalia89 întreabă:

Doresc sa schimb mobila, în prezent cea pe care o am este foarte inchisa la culoarea iar praful se depune instant. Daca as opta pentru o mobila de culoare alb ar fi mai usor de intretinut sau poate un...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Xexe_Rebe_2002
în 6 Ianuarie 2018 | Xexe_Rebe_2002 întreabă:

Mi-a ieșit niște bubite mici pe fața și tot ma mănâncă știți de la ce o fi?

4
Răspunde Raportează
Suki08
în 5 Ianuarie 2018 | Suki08 întreabă:

Buna, iubitul meu, pleaca ca sofer pe comunitate, si vreau sa- l ajunt sa economiseasca banii, pentru ca intr- o luna cheltuiaun jur de 300 de euro numai pe mancare, ce mancare sa- i fac? Mancare ...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
amnalalala
în 4 Ianuarie 2018 | amnalalala întreabă:

Cum pot strâmta o geaca, 100% polistiren, prin spălare?

3
Răspunde Raportează
Prisacariu_Aida_1987
în 4 Ianuarie 2018 | Prisacariu_Aida_1987 întreabă:

Ce pot pune in loc de unt(la clătite)?

11
Răspunde Raportează
Rux2000
în 2 Ianuarie 2018 | Rux2000 întreabă:

Cum pot face supa crema de morcovii. Chestia aceea cu care o faceam pasta s-a stricat am incercat cu bătătorul dar nu a prea merg. Mixer nu am

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie 2018 |

Hey, recent mi- am luat un spray cu acryl pentru al folosi la colorarea diferitelor decorațiuni pe care le fac. Din păcate într- o zi l- am lăsat într- un loc vizibil iar nepotul meu l- a luat și...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Razvan1lol
în 31 Decembrie 2017 | Razvan1lol întreabă:

Daca pun carnea de vita ( rumenita deja pe fiecare parte cate 3-4 minute) la cuptor intr-o folie de aluminiu ( fiecare bucata) se face mai frageda? Sau doar se face mai repede?

6
Răspunde Raportează
liviunm
în 31 Decembrie 2017 | liviunm întreabă:

Buna ziua cum as putea face sa-mi schimb pensia de pe card la postas adica sa mi-a aduca postasu sa no mai iau pe card...

1
Răspunde Raportează
Razvan1lol
în 29 Decembrie 2017 | Razvan1lol întreabă:

Idei de prajiturele gustoase care nu neceista si mixer?:D

4
Răspunde Raportează
papuciirupti
în 29 Decembrie 2017 | papuciirupti întreabă:

Ce prajituri sa fac pentru revelion? o sa am niste musafiri si nu stiu ce sa mai fac, sa nu fie nici prea sofisticate, de la usor la mediu.

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Decembrie 2017 |

Buna, acum cu sarbatorile banii se duc repede. Uite ca intr- adevar, de Craciun am cheltuit mai mult decat mi- am propus si am ramas cu foarte putini banuti pentru Revelion, si am cativa musafiri. Acum...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MuCelMic
în 29 Decembrie 2017 | MuCelMic întreabă:

Ce gatiti pentru Revelion?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Decembrie 2017 |

Hei TPU, am o intrebare(va rog sa nu radeti), acum cateva zile am fost la bunici in vacanta si am fost la un prieten si am intrat in grajdi sa ii vad caii(am stat 5 secunde), si de atunci am mirosul ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
zmarkum
în 29 Decembrie 2017 | zmarkum întreabă:

Cum sa fac led-urile rgb mult mai lipicioase ca sa stea pe perete? DAU FUNDA!

1
Răspunde Raportează
Gino13
în 29 Decembrie 2017 | Gino13 întreabă:

Cum se pot curata petele de grasime de pe o suprafata zugravita cu stucco veneziano?

1
Răspunde Raportează
NOname
Expert TPU
Userul anului
Întrebare recomandată în 24 Decembrie 2017 | NOname întreabă:

Știe cineva vreo soluție ușoară pentru a îndepărta rapid urmele de creion de pe PAL melaminat fără a-l deteriora? Varianta cu cârpa umedă ia o veșnicie.

35
Răspunde Raportează
Ionuţ_Adrian_2000
în 23 Decembrie 2017 | Ionuţ_Adrian_2000 întreabă:

Aveti idee cu ce potsa scoate o pata de cerneala de pe o bucata de material?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Decembrie 2017 |

De ce pocnesc lemnele în foc?

4
Răspunde Raportează
stefanuc
în 23 Decembrie 2017 | stefanuc întreabă:

Ca sa folosesti lucky patcher iti trebuie root? De la ultimele actualizari cand il descarc si il bag intr- o aplicatie mi le baga ca si aplicatie daunatoare! De ce? Stiti cumva motivul? Va rog! Pana acum...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Natalia89
în 23 Decembrie 2017 | Natalia89 întreabă:

Cizme din piele intoarsa cu mici portiuni jupuite. Imi pare rau sa le arunc deoarece au costat foarte mult si cred ca le- am incalat de 3 ori. Credeti ca se pot remedia aceste mici defecte? Am sa caut...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
PopescuMaria1999
în 22 Decembrie 2017 | PopescuMaria1999 întreabă:

Ce se pune într-un sandwich de La Grecu? Adică sos iute dulce, maioneza, ceapa si mai ce?

3
Răspunde Raportează
i0oOoOo0
în 21 Decembrie 2017 | i0oOoOo0 întreabă:

Am cumparat o cutie de cheesecake oreo, in ea se afla 3 plicuri si o chestie pentru tortul respectiv. imi puteti spune pasii care trebuie urmati pentru obtierea prajiturii fara coacere, cum folosesc ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
i0oOoOo0
în 21 Decembrie 2017 | i0oOoOo0 întreabă:

Am cumparat o cutie de cheesecake oreo, in ea se afla 3 plicuri si o chestie pentru tortul respectiv. imi puteti spune pasii care trebuie urmati pentru obtierea prajiturii fara coacere, cum folosesc ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alex495
în 21 Decembrie 2017 | alex495 întreabă:

Mi au dat de la munca camasa neagra ( ceva din bumbac cred) si tot timpul dupa ce o scot de la spalat si se usuca are scame pe ea. Ce as putea face dupa ce o spal sa numai aiba scame pe ea?

5
Răspunde Raportează
Prisacariu_Aida_1987
în 21 Decembrie 2017 | Prisacariu_Aida_1987 întreabă:

Ma puteti ajuta? Ce pot face repede de mancare in maxim jumatate de ora? Poate fii desert sau mancare ce e mai repede.....Multumesc

2
Răspunde Raportează
SomeoneReal5
în 21 Decembrie 2017 | SomeoneReal5 întreabă:

Am o mare problema. Am pus niste foietaje in cuptorul cu microunde si nu am vazut ca pe fundul lor aveau un carton si cred ca le- am pus la 5- 6 minute si era cam mult si cand m- am dus sa vad de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Qazws
    trimisă acum 20 ore

Qazws întreabă:

Salut! Domeniul public poate fi mo?tenit sau mpropriet?rit? Am o persoana la bloc care sustine ca are loc de parcare (pe domeniul public) si care sustine ca ar fi o mo?tenire de familie si suna ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 19 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Bun? TPU. Dac? am pierdut buletinul si mi- am dat seama tarziu ca l- am pierdut, cam dupa 10 zile de cand l- am vazut ultima dat?, ce se poate intampla cel mai rau in cazul n care g?sitorul lui...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • StoicAnalysis
    trimisă acum 22 ore

StoicAnalysis întreabă:

Pentru cei care isi iau raspunsurile exclusiv din inteligenta artificiala: https://www.digi24.ro/stiri/sci- tech/lumea- digitala/avertismentul- sefului- google- nu- mai- credeti- orbeste- ceea- ce- ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • CAtpu
    trimisă acum 13 ore

CAtpu întreabă:

Salut! Deci eu am o rana la picior de cate va zile ( ma taiat baba ) si ea a dezvoltat o crusta deasupra care e un fel de piele moarta si cand m- am dus la baie nu m- am sters bine la fund si acum mi- ...? (mai mult)
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.836
  • Întrebări: 3.953.283
  • Răspunsuri: 17.654.902
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Pisici de rasa

Pisici de rasa

Miau mau? Mrrrau!

Start quiz
Categorii