Vreau sa fac cartofi prajiti taiati pai,chipsuri,chibrit. Pai si chipsuri stiu,dar chibrit nu am auzit si nici nu am gasit pe internet cum se taie, ma ajutati?
Știe cineva, cum gogoșarii de toamnă puși în oțet sau inegrit? Și conopida, tot? Borcanele sunt legate corespunzător, culmea toate borcanele au pățit aceeași chestie... prima data când mă ...? (mai mult)
Recent am alimenta cu motorina in Luxembourg si am scapat pompa de motorina pe mine si m- am umplut din cap pana in picioare, apoi am bagat hainele la spalat cu alte haine, acum toate hainele...? (mai mult)
SUNT pana de idei, nu mai stiu ce sa gătesc...am tot ce trebuie pentru tancuri dar caut o reteta anume...de exemplu am conserve de carne am ouă am ce imi trebuie dar caut ceva o reteta pe gustul...? (mai mult)
Buna seara azi la sport când dădeam pase mi s-a dat degetul mare peste cap ce pot sa fac și cum știu dacă e rupt
Am un caine si nu stiu cum sa-l dresez sa i-si faca nevoile afara. ajutati-ma!
Niste retete pentru prajituri bune si cremoase pentru candy bar!? pe net sunt multe dar poate aveti si voi retete proprii
Unde pot găsi violet de gentiana?!
Buna am o problema, mie foarte frica de insecte in seara asta mi- a intrat un gândac puturos (cel care pute) si zboară mi- e foarte frica de el simt ca e pe mine dar nu e si simt ca ar vrea sa imi facă...? (mai mult)
Am o intrebare urgenta, am ars cu tigarea o masa care era imbracata in piele alba si nu stiu cu ce sa scot macar pata, ce pot face?
Am ceva geaca si inauntru este cu blana si blana de pe ea se pune automat pe haine cand o i-au pe mine. Ce sa fac sa nu ii mai cada blana?
De ce trebuie sa tin cont cand trebuie sa imi iau un scaun de birou? As vrea un scaun care sa nu imi afecteze spatele
Salut, am primit un fel de cutie cu capsule din Germania de la enkolit (enke) si nu stiu pentru ce sunt...
Ma poate ajuta cineva cu cat mai multe variante de mancare? Aici, ma refer la ciorbe- supe si "felul doi" de mancare. (Numele lor).As dori ca mancarurile sa nu contina mazare, conopida, dovlecel....? (mai mult)
Hey. Sunt anul 3 și ma gândeam sa ma mut în semestrul 2 din cămin ca sa îmi pot face licenta. Ideea e ca ma înțeleg foarte bine cu colegii ( 5 în camera) dar parca îmi cam scad notele de anul ...? (mai mult)
am cateva intrebati si m- as bucura daca m- ati putea ajuta. Cati ani poate rezista un bloc? Daca in caz de se strica un bloc, se va face altul in schimb si se vor putea muta inapoi oamenii?...? (mai mult)
Ce as putea gatii/face din rodie, avocado, kiwi, Fresh Portocale Solevita, Nut & Fruit Mix, banane, cereale(seminte, fructe uscate), arahide?
Acum o luna mi- am luat o pijama intreaga cu o marime mai mare decat mi- ar fi trebuit. Am spalat- o de 3 ori si observ ca se tot micsoreaza, "intra la apa". Aveti ceva solutii, ce pot face ...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare care este diferența dintre paste bolognese și paste milaneze? Mulțumesc anticipat!
Am o întrebare: Ce pot să gătesc lângă o salată de lăptuci. Nu am nici o idee. Mă gândeam la niște cartofi prăjiți dar cred că e prea simplu. Ce pot să mai fac pe lângă să fie masa mai...? (mai mult)
Ce contine "3 in 1"?
As vrea sa invat sa gatesc. Prajiturile mereu imi ies aiurea si nu stiu de ce :)). Tot ce stiu sa fac sunt clatitele si gogosile. Ceva retete usoare pentru supa, ciorba etc.
Planta Schefflera. Am multe astfel de plante in casa, iar acum 2 luni le- am schimbat ghivecele si am completat cu pamant universal de flori luat din Dedeman. Le- am schimbat si locul, acum se afla intr-...? (mai mult)
Doresc sa schimb mobila, în prezent cea pe care o am este foarte inchisa la culoarea iar praful se depune instant. Daca as opta pentru o mobila de culoare alb ar fi mai usor de intretinut sau poate un...? (mai mult)
Mi-a ieșit niște bubite mici pe fața și tot ma mănâncă știți de la ce o fi?
Buna, iubitul meu, pleaca ca sofer pe comunitate, si vreau sa- l ajunt sa economiseasca banii, pentru ca intr- o luna cheltuiaun jur de 300 de euro numai pe mancare, ce mancare sa- i fac? Mancare ...? (mai mult)
Cum pot strâmta o geaca, 100% polistiren, prin spălare?
Ce pot pune in loc de unt(la clătite)?
Cum pot face supa crema de morcovii. Chestia aceea cu care o faceam pasta s-a stricat am incercat cu bătătorul dar nu a prea merg. Mixer nu am
Hey, recent mi- am luat un spray cu acryl pentru al folosi la colorarea diferitelor decorațiuni pe care le fac. Din păcate într- o zi l- am lăsat într- un loc vizibil iar nepotul meu l- a luat și...? (mai mult)
Daca pun carnea de vita ( rumenita deja pe fiecare parte cate 3-4 minute) la cuptor intr-o folie de aluminiu ( fiecare bucata) se face mai frageda? Sau doar se face mai repede?
Buna ziua cum as putea face sa-mi schimb pensia de pe card la postas adica sa mi-a aduca postasu sa no mai iau pe card...
Idei de prajiturele gustoase care nu neceista si mixer?:D
Ce prajituri sa fac pentru revelion? o sa am niste musafiri si nu stiu ce sa mai fac, sa nu fie nici prea sofisticate, de la usor la mediu.
Buna, acum cu sarbatorile banii se duc repede. Uite ca intr- adevar, de Craciun am cheltuit mai mult decat mi- am propus si am ramas cu foarte putini banuti pentru Revelion, si am cativa musafiri. Acum...? (mai mult)
Ce gatiti pentru Revelion?
Hei TPU, am o intrebare(va rog sa nu radeti), acum cateva zile am fost la bunici in vacanta si am fost la un prieten si am intrat in grajdi sa ii vad caii(am stat 5 secunde), si de atunci am mirosul ...? (mai mult)
Cum sa fac led-urile rgb mult mai lipicioase ca sa stea pe perete? DAU FUNDA!
Cum se pot curata petele de grasime de pe o suprafata zugravita cu stucco veneziano?
Știe cineva vreo soluție ușoară pentru a îndepărta rapid urmele de creion de pe PAL melaminat fără a-l deteriora? Varianta cu cârpa umedă ia o veșnicie.
Aveti idee cu ce potsa scoate o pata de cerneala de pe o bucata de material?
De ce pocnesc lemnele în foc?
Ca sa folosesti lucky patcher iti trebuie root? De la ultimele actualizari cand il descarc si il bag intr- o aplicatie mi le baga ca si aplicatie daunatoare! De ce? Stiti cumva motivul? Va rog! Pana acum...? (mai mult)
Cizme din piele intoarsa cu mici portiuni jupuite. Imi pare rau sa le arunc deoarece au costat foarte mult si cred ca le- am incalat de 3 ori. Credeti ca se pot remedia aceste mici defecte? Am sa caut...? (mai mult)
Ce se pune într-un sandwich de La Grecu? Adică sos iute dulce, maioneza, ceapa si mai ce?
Am cumparat o cutie de cheesecake oreo, in ea se afla 3 plicuri si o chestie pentru tortul respectiv. imi puteti spune pasii care trebuie urmati pentru obtierea prajiturii fara coacere, cum folosesc ...? (mai mult)
Mi au dat de la munca camasa neagra ( ceva din bumbac cred) si tot timpul dupa ce o scot de la spalat si se usuca are scame pe ea. Ce as putea face dupa ce o spal sa numai aiba scame pe ea?
Ma puteti ajuta? Ce pot face repede de mancare in maxim jumatate de ora? Poate fii desert sau mancare ce e mai repede.....Multumesc
Am o mare problema. Am pus niste foietaje in cuptorul cu microunde si nu am vazut ca pe fundul lor aveau un carton si cred ca le- am pus la 5- 6 minute si era cam mult si cand m- am dus sa vad de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Qazws întreabă:
tonyc7 întreabă:
StoicAnalysis întreabă:
CAtpu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!