Pot sa dau comenzi pe AliExpress in perioada asta? Adica avand in vedere ca vin peste 2 luni.:)
Buna, as avea unele nelămuriri despre site- ul Zaful. Am înțeles ca acesta este un site din China, iar atunci când îți comanzi ceva trebuie sa plătești și taxe vamale, pe lângă prețul coletului....? (mai mult)
Am avut un anunt pe olx cu un sistem audio. Am gasit cumparator, nu mi- a cerut niciun video, poza cu el nimic. M- a intrebat daca sistemul merge perfect si eu i- am zis ca da dar de fapt bassul...? (mai mult)
Mi- a spus un prieten că a comandat mai demult de pe siteul carturesti. Și a folosit un cod care a facut ca livrarea (prin curier) deci nu în librarie să fie gratuită. Aveti vreo idee ce...? (mai mult)
Salutare, vinerea trecuta am comandat o pereche de căști de pe altex. Pana azi, nu am primit niciun semn din partea curierului, awb- ul nu merge sub nicio forma. Le- am scris celor de la altex acum...? (mai mult)
Pe Amazon parfumurile sunt originale? Aș dori un răspuns cine știe sigur
Am facut acum o săptămână o comandă pe pink panda. Astăzi am primit notificare cum ca coletul este în expediere tranzit. Aveti idee dacă imi ajunge comanda săptămână asta dacă urmează...? (mai mult)
Buna, mi- am comandat niste haine pe 5 aprile de pe site- ul HM si nici in momentul de fata nu a fost expediata din depozit, este inca in procesare. A mai patit cineva ca mine? In cat timp va ajunge comada...? (mai mult)
Stie careva un site cu ceasuri originale de vanzare? Multumesc frumos!
Exista Chipsuri takis in Romania? https://images.app.goo.gl/n6CFTdLwAtkr6aFAA
Am dat o comanda la altex si nu stiu cum as mai putea anula-o acum, dupa ce o sa vina curierul si refuz coletul este singura optiune?
Astept de 5 zile o comanda de la Emag si tot n- a venit. Am intrat pe site la detalii comanda insa arata doar "comanda plasata". Iar pe telefon am primit acum 4 zile un mesaj cum ca voi fi anuntat de indata...? (mai mult)
Imi poate explica va rog cineva cum mai exact functioneaza vama? Vreau sa imi comand ceva de pe aliexpress si stiu ca exista riscul sa iti oprească coletul la vama. Problema mea este ca as avea...? (mai mult)
Stie cineva daca magazilele jumbo sunt deschise? De preferat cel din Brăila?
Salutari, TPU. In medie, cam in cat timp se vinde un PC Gaming de 1500-2000 de lei pe OLX? Fara sa luam in calcul criza de acum.
Cand faci retur la Emag primesti si banii de transport inapoi?
Ce părere aveți de magazinul evoMag, păreri de la cei care au cumparat de acolo. Cum sunt livrările?
Poate cineva sa-mi recomande niste site-uri cu transport si return gratuit?
Imi puteti recomanda o husa full transparenta pentru iphone 7? Ma intereseaza sa stea stransa pe telefon ( link ).
Voua vi se pare normal sa vi se livreze un colet la 9 seara? Serios, Cargus? Face si omul un dus, convins ca e imposibil sa mai se livreze la ora aia, cand da de 2 apeluri pierdute si un mesaj cu "s-...? (mai mult)
Daca comand niște papuci(sneakers)de pe un site din usa(sneakerstuff) in cat timp imi ajung in Ro?
Am vrut sa fac o comanda de pe bershka cu cardul si imi arata " OOPS! Operațiunea nu s- a realizat. Eroare de conexiune" Ce poate fi? Eu am un card de la cec bank si pe el scrie mastercard,...? (mai mult)
Dacă comand de pe vova vin produsele comandate și sunt bune?
Buna seara, as vrea sa achizitionez un pistol airsoft destul de bun din metal cu blowback si sa nu fie foarte scump si as vrea sa stiu daca pot pune laser pe el si daca peste 18 ani este total legal doar...? (mai mult)
Ce site cu pc-uri sh ieftine imi recomandați?
Știe cineva care e diferenția între vans comfycush si vans normal? Rezista mai mult sau ce? Dau funda
Este calculator-ieftin.ro de incredere? Vreau sa achizitionez un pc sh de la ei, a mai comandat cineva?
About you e de încredere?
Am și eu o mică problemă. Am comandat de pe sizeer o pereche de pantofi sport dar am găsit pe un site mult mai ieftin. Cum pot să anulez comanda? De exemplu trebuie să sun la numărul ...? (mai mult)
Am comandat o pereche de pantofi de pe sizeer și vreau să anulez comanda. Trebuie să sun la numărul lor de telefon? Ajutați-mă vă rog mult!
Salut, nu știu ce să îmi iau, acum sunt niște reduceri frumoase și as vrea sa îmi iau vans sau adidas gazelle sau nike tanjun, precizez ca vreau in forma si de rezidenta
Saluut! Am comandat ceva de pe altex și in loc de gmail am scris gmai, va fi vreo problema sau e ok? dau fundița!
Cele mai neserioase firme de curierat sunt Urgent Cargus si DPD Curier, iar cele mai serioase sunt FAN COURIER si SAMEDAY de pe eMAG, corect? Am comandat un laptop de 31 milioane de pe altex si mi l-...? (mai mult)
Am niste dubii in legatura cu un site pe care am plasat o comanda, pe acest site se specifica ca livreaza in 24 de ore oriunde in Romania, am mai comandat de la ei acum ceva timp, cam...? (mai mult)
Salut, care stie unde pot sa gasesc aceasta geaca de blugi rupta? https://imgur.com/a/7ANmRg4
Am comandat ceva insa i- am gresit dimensiunile, am sunat pentru a modifica comanda si mi- a raspuns o tanti cu accent unguresc care spunea ca nu crede ca stie cum sa modifice comanda, insa ma suna inapoi...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi carti bicycle in Baia Mare?
Hei. A comandat cineva pe everything5pound? Stiti sa-mi spuneti cat este livrarea in Romania? Multumesc!
Am comandat un laptop de pe eMAG fix acum o săptămână (joi) și mi- au spus ca luni o sa ajungă (nema), am mai așteptat și marți nimic și miercuri am sunat și au zis ca în maxim 2 zile ajunge...? (mai mult)
Salut, a comandat cineva nike 720 de pe market Facebook? În jur de 400 de Ron și ei zic ca sunt originali, dovada fiind logo-ul inscripționat pe interiorul limbii 'made în vitman'. Mulțumesc!
Site cineva de unde pot cumpăra acest model de ghete Levi's Ghete de piele cu insertii de piele intoarsa Whitfield? Pe eMAG și fashiondays nu mai sunt disponibile.
Salut cu Respect! Am o nelămurire. Făcusem o comandă marți de pe eMAG...şi tot marți pe seara mi- am pierdut telefonul cu numărul la care trebuia să ma sune şi a două zi am primit mesaj ca comanda...? (mai mult)
O să fie o întrebare putin ciudată. Produsele comandate de pe aliexpres si wish nu sunt infectate sau ceva. Eu am auzit ambele păreri și ca dă și că nu. Voi ce spuneti?
Știe cineva de unde se poate lua așa ceva? https://www.instagram.com/p/B-hf9VCJWYS/?igshid=ohvmg1rxy86s Un site românesc daca se poate. Nu aliexpres
Salut, ce trebuie sa completez la adresa de livrare la Aliexpress sa îmi vina la posta? Adresa mea persoanala și trimit ei la posta cea mai apropiată sau trec adresa de la posta?
Bună TPU! Am o întrebare legată de Altex. Dacă rezerv un produs pot mai târziu să îi dau comandă online sau trebuie să mă duc eu după el? Și cât timp pot să îl rezerv?
Pareri Mediagalaxy/Altex? Nu am mai comandat online de la ei si as vrea sa stiu ce experiente ati avut.As avea nevoie de un SSD.
De care inchidere la sapci ( la spate ) reomandati si de ce?
A comandat cineva de pe site-ul joom? In cate zile a venit comanda? Este de incredere?
Care librărie online are cele mai bune prețuri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vice19 întreabă:
Ion1989 întreabă:
MotocMaria întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Modern Family
Ai ras cu gura pana la urechi impreuna cu Claire, Jay, Gloria si restul familiei trasnite? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Modern Family!