TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
Miru110
în 2 Decembrie 2023 | Miru110 întreabă:

Buna! Daca am plasat o comanda online, iar in comanda mi-am pus toata adresa, nr de telefon si codul postal dar nu si nr de la casa ce se intampla? (Am platit si curier)

4
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 2 Decembrie 2023 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare,Și-a cumpărat cineva haine de pe temu? Daca, da sunt de calitate sau?

15
Răspunde Raportează
MihaiTudorache888
în 1 Decembrie 2023 | MihaiTudorache888 întreabă:

Cum pot anula o comanda de pe pc garage (Un calculator 5000 lei cu serviciul de asamblare gold)?

6
Răspunde Raportează
Toni1p000
în 30 Noiembrie 2023 | Toni1p000 întreabă:

Salut. Am dat o comanda si imi vine prin sameday la easybox. Imi arata ca coletul e in depozit ul lor, oare mâine îmi ajunge dacă e 1 decembrie sau ajunge doar luni?

3
Răspunde Raportează
Cosminvasi1991
în 30 Noiembrie 2023 | Cosminvasi1991 întreabă:

Salutari! Intrebarea mea este de unde pot achizitiona marfa en gross la un pret foarte bun? Dragonul Rosu sau unde gasesc depozite?

5
Răspunde Raportează
Cosminvasi1991
în 30 Noiembrie 2023 | Cosminvasi1991 întreabă:

Salutari! Astept opinii si raspunsuri va rog. Ce a-ti cumparat de pe site-uri din alte tari si a-ti reusit sa le revindeți la un pret mai mare in Romania? Multumesc!

8
Răspunde Raportează
jonthan
în 30 Noiembrie 2023 | jonthan întreabă:

Salut, im puteți spune dacă aplicația Temu est sigura, im pun datele cardului și rămân cu banii pierduți? Sau plătesc comanda și comanda nu mai apare? Cineva la folosit și nu exista un...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Asosebi530s
în 29 Noiembrie 2023 | Asosebi530s întreabă:

Dacă am dat o comanda de pe AliExpress și am apăsat din greșeală ca am primit comanda dar nu am primit-o, va mai veni?

7
Răspunde Raportează
LilianaDranca
în 29 Noiembrie 2023 | LilianaDranca întreabă:

Se poate plăti cu cardul Sodexo Cadou cumpărăturile de pe Emag?

3
Răspunde Raportează
BrokenAngels
în 29 Noiembrie 2023 | BrokenAngels întreabă:

Bună TPU. De unde aș putea cumpăra o cutie de laptop Asus (doar cutia în care este el împachetat)?

5
Răspunde Raportează
lCupidon
în 29 Noiembrie 2023 | lCupidon întreabă:

Salut! Cu ce curier livreaza cei de la glo? Sunt din Iași daca conteaza

2
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 29 Noiembrie 2023 | Furnicuta000 întreabă:

Stiti daca la magazinele Jumbo au si baie pentru clienti?

9
Răspunde Raportează
barosaneee
în 28 Noiembrie 2023 | barosaneee întreabă:

Salut, am cumparat un monitor de la altex care exista la magazine din Bucuresti (si eu sunt din Bucuresti) in ce timp imi ajunge comanda? Mainee?

4
Răspunde Raportează
irenaagiu1
în 28 Noiembrie 2023 | irenaagiu1 întreabă:

In cat timp ajunge o comanda de pe Vinted din momentul in care este plasata la curier?

2
Răspunde Raportează
maphiotul
în 28 Noiembrie 2023 | maphiotul întreabă:

Salut, Nu aveti impresia ca Altex e al Emag-ului? Prea au preturi exact la fel la articolele comune. Sau nu mai exista concurență sau sunt ințeleși intre ei?:(

19
Răspunde Raportează
georgiana686
în 28 Noiembrie 2023 | georgiana686 întreabă:

Buna! A mai comandat cineva produse de pe site- ul de mai jos si imi poate spune daca sunt originale si transportate in regula? https://www.phonexpert.ro/ Multumesc! De asemenea, ce părere aveți...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Celodrix
în 28 Noiembrie 2023 | Celodrix întreabă:

Știe careva de unde pot cumpăra un covor negru sau plus premium la o dimensiune personalizata? Am nevoie de unu de 3.35 x 3.30 Lxl. Da neaparat pe negru si la acea dimensiune.

6
Răspunde Raportează
TheWeekndAndrei
în 28 Noiembrie 2023 | TheWeekndAndrei întreabă:

Stie cineva daca acest site este legit? https://stilshoes.ro/

3
Răspunde Raportează
monicavlada5
în 28 Noiembrie 2023 | monicavlada5 întreabă:

Salutare TPU. Am comandat de pe Shein și toate chestiile mi- au fost împărțite în 2 pachete. Pachetul 1 trebuie sa mi- l livreze curierul și pachetul 2 este tot în "shipped" de pe 18/11/23 și ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Noiembrie 2023 |

Există încălzitoare pe bază de baterii sau cu un generator ceva, ce se poate încărca, dar apoi să zicem să țină măcar în jur de 1, 2 ore fără priză? În orice caz, un aparat care...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Stefan122333
în 28 Noiembrie 2023 | Stefan122333 întreabă:

Daca cei de la panda mi-au trimis coletul pe 6 cand mi-ar ajunge? L-am luat prin tariffline b

1
Răspunde Raportează
Mihnea20410
în 27 Noiembrie 2023 | Mihnea20410 întreabă:

Salut! Am o intrebare despre pandabuy. Daca am 2 comenzi diferite, ajunse in warehouse la momente diferite, atunci cand selectez transportul, cei din warehouse, stiu sa puna toate produsele intr- ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Noiembrie 2023 |

Bună, am dat o comanda pe shein acum câteva zile și tot îmi arata ca este în tranzit, îmi va mai fi livrat coletul?

1
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 27 Noiembrie 2023 | newaccountbye întreabă:

Vă rog, ajutați-mă să găsesc un site romanesc de costumații de Crăciun. Caut costum de elf pentru fete, mărimi S, M, L. Vreau prețuri decente, până în 100 de lei!

2
Răspunde Raportează
Toader1Andrei90
în 27 Noiembrie 2023 | Toader1Andrei90 întreabă:

Cum se poate returna o comanda de pe shein din Romania? Please follow the return list guidelines to help you complete the return. 1.Items must be returned in their original package with all of...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Anonima181991999kkkk
în 27 Noiembrie 2023 | Anonima181991999kkkk întreabă:

Buna,am primit un email, cum că expedierea este in tranzit. Poate veni azi, având în vedere că e de la fan Courier?

6
Răspunde Raportează
qwe123rty456
în 27 Noiembrie 2023 | qwe123rty456 întreabă:

Salut! Folosesc de ceva timp vinted, nu am avut nicio problema si de ieri nu imi mai apare butonul "cumpara acum" la niciun produs de pe site. Stie cineva de ce daca poate sa ma ajute?

1
Răspunde Raportează
Tatov_Rafael_Mario_1997
în 26 Noiembrie 2023 | Tatov_Rafael_Mario_1997 întreabă:

Buna seara, a cumpărat cineva de pe stilshoes.ro? Preturile nu sunt chiar foarte mici și au plata la livrare dar nu am găsit recenzii pentru ei

5
Răspunde Raportează
monicavlada5
în 26 Noiembrie 2023 | monicavlada5 întreabă:

Bună TPU. Am dat comandă de pe Shein și mi- a fosta împărțită în 2 pachete. Pachetul 1 este in 'in dispatch" cred că îmi va ajunge azi sau mâine. Dar pachetul 2 unde am niste chestii importante...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
monicavlada5

Bună TPU. Dacă am dat comandă de pe Shein și am platit totalul. Când sosește curierul la domiciliu mai trebuie să- i plătesc ceva in plus sau plătește compania shein? De obicei cu ce curier ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
monicavlada5

Buna TPU. La opțiunea 11- 15 business days la Shein alaturi îmi arată "urge delivery" comanda urgenta sau ce? Și scrie să dau confirm daca serviciul de expediere trimite comanda o singura data. Nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RebecaLupu
în 26 Noiembrie 2023 | RebecaLupu întreabă:

Buna! Am dat o comanda pe shine și ea s- a livrat in doua pachete. Unul l- am primit și am dat confirm delivery și s- a pus ca am confirmat ambele pachete dar mie mi- a ajuns doar unul. Stie cineva ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
BucurEduard
în 25 Noiembrie 2023 | BucurEduard întreabă:

Salut! Am și eu un colet care trebuie să îmi vină, și nu știam dacă pot plăti cu cardul direct la curier, (dacă are pos), Curier la Poșta română, va rog un răspuns rapid.

5
Răspunde Raportează
barosaneee
în 25 Noiembrie 2023 | barosaneee întreabă:

Am un colet care vine cu urgent cargus si cand scriu awb ul zice ca "cautam coletul" si dupa zice "awb gresit" pe la 13:00 puteam sa ma uit la awb dar acum nu merge stie cineva de ce? Multumesc.

2
Răspunde Raportează
XMarya78
în 24 Noiembrie 2023 | XMarya78 întreabă:

Buna seara TPU! E prima mea comanda pe SHEIN, si imi zice : "In transit. HOLLAND.NORTH HOLLAND and province, NL, Clearence proccesing complete" ce inseamna? Nu cred ca a ajuns in Romania coletul, daca...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Stefa0072004
în 24 Noiembrie 2023 | Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, ce bicicleta/trotineta electrica ai putea sa îți iei în domeniul Delivery? Adica autonomie 30km, și bicicleta în sine sa fie bună. Una dacă este de 1500-2000ron

1
Răspunde Raportează
Purplegreen
în 24 Noiembrie 2023 | Purplegreen întreabă:

Bună ziua. Am o geaca de iarna roșie care pe gluga avea blanita cu capse. Doamna de la care am cumparat- o second hand a spus ca nu mai găsește blanita. Este de găsit prin magazine sau online asa...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AndreeaCatalina0013
în 24 Noiembrie 2023 | AndreeaCatalina0013 întreabă:

Hei aveti idee, daca am facut o comanda pe etsy, in cat timp ajunge? Au trecut deja 18 zile de cand am facut comanda si nu am primit niciun semn, iar atunci cand incerc sa dau track nu imi apare nimic....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anabla12
în 24 Noiembrie 2023 | anabla12 întreabă:

Bună, vreau sa răspundeți urgent, vreau sa dau o comanda de pe Pull&bear site și se poate plăti doar cu cardul, este legit? Am auzit ca unora nu le- a mai venit comanda dar banii au fost extrași...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Sophia75
în 23 Noiembrie 2023 | Sophia75 întreabă:

Ați comandat careva de la/prin Te mu? De unde vin produsele și dacă e musai plata cu card.

3
Răspunde Raportează
binisorlorin
în 23 Noiembrie 2023 | binisorlorin întreabă:

Pot sa folosesc 2 sau 3 vaucere eMAG la o singura comanda

2
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 23 Noiembrie 2023 | oceanoflove întreabă:

Ce parere aveti despfe brandul evosmart sunt bune?

1
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 23 Noiembrie 2023 | newaccountbye întreabă:

Are cineva un voucher Zalando/notino pe care nu îl folosește? Vă rog mult, mă recompensez altfel

2
Răspunde Raportează
Sjhxjcks
în 23 Noiembrie 2023 | Sjhxjcks întreabă:

Bună ziua, lume! Cred că e prea devreme... dar am o întrebare Astăzi la școală am tras la sorti cine cui ii face cadou de secret santa. Sunt clasa a9a și mi- a picat o fata Tind sa precizez ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Cairo
în 23 Noiembrie 2023 | Cairo întreabă:

Buna. Vreau sa ii confectionez iubitului meu un advent calendar de Crăciun, aveți idei pentru 24 de cadouri simbolice/micute? (Vreau sa fie și ceva funny) dau fundita

2
Răspunde Raportează
bogdyZ
în 23 Noiembrie 2023 | bogdyZ întreabă:

Se vad urat pantaloni rosii cu hanorac negru? Sau trebuie neaparat hanorac rosu

4
Răspunde Raportează
fataaia001
în 22 Noiembrie 2023 | fataaia001 întreabă:

Buna TPU! Am dat o comandă de pe shein pe 16 noiembrie iar pe 20 noiembrie îmi arăta că este în Budapesta. Întrebarea mea este, în cat timp ajunge în România? Țin să menționez că stau în...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
george10033
în 22 Noiembrie 2023 | george10033 întreabă:

Voiam sa stiu daca mai exista o modalitate de a cumpara consola xbox series s de la Vodafone

1
Răspunde Raportează
AlexisM999
în 22 Noiembrie 2023 | AlexisM999 întreabă:

Hey! Acum aproape două săptămâni am pus o comandă pe Elefant.ro. Sâmbătă, am primit mesaj că va ajunge însă nu a mai venit iar pe site a scris că nu am ridicat comanda, am sunat curierul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SalageanSoranaMaria
în 22 Noiembrie 2023 | SalageanSoranaMaria întreabă:

Buna, vreau sa comand o bratara de pe siteul Taylor Swift din america in Romania. O sa imi vina comada cu curierul acasa sau doar pana la posta vamala. Mai are cineva experienta cu asta?

3
Răspunde Raportează
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • homosapiens
    trimisă acum 16 ore

homosapiens întreabă:

Sunt reticenta sa fiu sustinatoare a capitalismului, dar nu sunt nici impotriva lui. Ceea ce ma face sa am retineri este ceea ce vad ca se petrece in SUA, anume diferenta enorma de avere dintre bogati...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 16 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce a fost scoasa pedeapsa cu moartea in Romania? Pana in 1989 a fost. In locuri precum America, Malaezia, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si in alte tari inca exista si se aplica. Eu unul sunt...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • Aly012
    trimisă acum 16 ore

Aly012 întreabă:

Va gadilati?:) Where?:))
    10 răspunsuri
  • Arsenie2025
    trimisă pe 26 Decembrie

Arsenie2025 întreabă:

Buna seara, pe 30 noiembrie a fost ziua mea de nume si pe 9 decembrie de nastere iar fata cu care sunt intr- o cunoastere nici nu m- a bagat in seama. Doar de sfantul Andrei am primit un mesaj sec pe...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.537
  • Întrebări: 3.954.496
  • Răspunsuri: 17.663.592
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Cenusareasa

Cenusareasa

Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?

Start quiz
Categorii
  • 652.082 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.875 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.372 Conversaţii