Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 14 Noiembrie 2025 sunt:
Bună! Bijuteriile din zircon/zirconiu, oxidează sau este inoxidabil? Mulțumesc!
Buna, cumpar pachete de MTG nedeschide in stare buna. Stiti pe cineva care vinde? Multumesc aticipat.
Hei! Am dat o comanda in urma cu aproape o luna de pe Shein.Mi- am facut cont si fara sa- mi dau seama am bagat o adresa de email gresita, neexistenta, drept urmare nu am primit niciun email de confirmare.Comanda...? (mai mult)
Buna ziua, exista in Romania site-uri cu merch anime? Ex. tricouri din anime one piece/hanorace, etc. Chiar as dori sa cumpar niste tricouri anime dar nu gasesc un site bun din Romania care vinde.
Buna TPU, daca cineva din alt oras imi trimite ceva prin curier, cum vine, ma duc la posta sa iau sa vine la mine acasa?
Vreau sa tiparesc o carte, intr-un singur exemplar. Stiti ceva siteuri din Romania cum e lulu.com pentru tiparit intr-un singur exemplar si la un pret decent?
Salut! Urmeaza sa imi vina un colet la posta.Pot face poza la buletin si sa le arat ca sunt eu? Adica mna, arat exact ca in poza de buletin :))) Sau trebuie sa vin neaparat cu buletinul?
Cum pot cumpara un telefon in rate cu buletinul de pe eMAG? Doresc sa cumpar un iphone 11. Trebuie sa dau avans?
Ajutati- ma să înțeleg de ce am primit mai mult decât meritam. Am fost la Lidl și am văzut în vitrină "foietaj pizza" și am luat 3 bucăți. O bucată costă 1.29 lei. După ce am ajuns ...? (mai mult)
Vreau să- mi cumpăr bicicletă Pegas de stradă pentru a o folosi în fiecare zi 20 KM. Tot anul'. Sunt bicicletele Pegas suficient de calitative încât să nu mi se rupă furca sau cadru din cauză...? (mai mult)
Daca-mi comand haine de pe site-u' HM, la ce ar trebui să mă aștept? O să-mi trimită toate hainele returnate de țoți bolnavii de râie? Coletu' ii bine ambalat? Prin ce firma livrează?
Așa- i normal în HM să nu fie o abundență de produse din care să- ți alegi? Am vrut ieri să- mi cumpăr tricou și am fo' da' n- am găsit ce am vrut. În loc să vad 10 modele de tricouri...? (mai mult)
Unde pot găsi corsete de cumpărat in Baia Mare?
Ce pret vi se pare ok pentru un inel de logodna?
Buna! Am comandat ceva cu ridicare din mall si astazi a ajuns coletul. Cat timp am la dispozitie sa il iau?
Buna tuturor! Azi am facut o comanda la glovo si am luat ceva atat pentru mine cat si pentru o prietena.Am platit cu cardul, iar pe aplicatie aparea o reducere la ambele comenzi, dar cum eu nu am aplicatia...? (mai mult)
Salut! A comandat cineva vreo camera GoPro de pe site-ul oficial (gopro.com)? Ma intereseaza daca livreaza in Romania si daca da, cam in cat timp ajunge comanda. Mersi frumos!
Buna. Sunt in Germania... ma poate ajuta cineva cu niste site-uri de haine mai ieftine? Sunt aici de putin timp
Ce dimensiuni au sepcile Dsquared? Sunt ca unele normale? Mie mi se pare ca sunt putin mai mari. Stie cineva daca este vreo diferenta intre una dsquared si una "noname" sau Adidas ceva?
Din greseala am dat comanda de pe flanco de doua produse de acelasi tip, maine ar urma sa ajunga comanda. Pot lua de la curier doar unul dintre produse?
Hey TPU :). La Carturesti Carusel pot gasi manga? In principal as vrea aot vol. 2, death note black edition vol. 2, naruto 3 in 1 vol. 2, assasination classroom vol.2. Multumesc din Avans:)
Buna! Daca o persoana (fără firma sau ceva) îmi vinde ceva, trimite acel produs prin fan curier, am dat deja adresa, datele tot, dar intre timp am găsit in alta parte ceva mai bun și nu mai vreau...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda, vă rog, un e-shop unde aș putea găsi accesorii de înot de bună calitate pentru copii și totodată ceva frumos de îmbrăcat pentru mine?
Pot sa comand prin curier dar sa merg eu la depozit sa ridic? De exemplu la fan curier sau cargus cand comand ceva pe eMAG! Stiu ca pot sa le spun cand ma suna sa il duca inapoi in depozit, dar e vreun...? (mai mult)
Salut, produsele de pe Zaful vin prin posta sau curier?
Bună! Mai există bomboanele acelea mici care pocnesc în gură? Pop rocks ceva de genul parcă se numeau. Și dacă da, pe unde se pot găsi?
Unde gasesc polistiren pentru ambalare?
Am primit mesaj de la Fan Courier ca a plecat din Bucuresti (18:45). Eu stau cam pe la 300km de Bucuresti. Mai sunt sanse sa mai ajunga in seara asta coletul?
Îmi puteți explica cum se procedează la trimiterea unui colet pe care trebuie sa primești o suma prin curier de ex: eu pun un colet cu un joc la posta iar eu pe jocul respectiv primesc 50 de lei iar...? (mai mult)
Pot cumpara prezervative de la lidl self pay? Am incercat si cand zice sa pun pe cantar si nu se intampla nimic
Capsele de asomator pot fi cumparate fara autorizatie?
Salut. Vreau sa achiziționez un smartwatch. Țin sa precizez ca nu am mai avut unul pana acum, vreau ca forma display- ului sa fie dreptunghiulara, prețul sa fie cu prins între 700 și 1000lei și...? (mai mult)
Unde pot gasi bunny hat? Am cautat de mult dar n-am gasit, am găsit pe site-uri dar nu prea am incredere in ele, chiar vreau sa command dar nu stiu de unde, va rog puteti sa-mi spuneti unde pot gasi?
Cautam pe eMAG niste bomboane cu cofeina, dar tot ce gasesc e "cu aroma de cafea"! Oricum pe langa asta am gasit "Isostar energy shot" si "BBCA shot lime" Vandute de hervis sport! A mai incercat...? (mai mult)
De ce unele persoane cumpără anumite produse, în special unelte, jucării, îmbrăcăminte din supermarket ca mai apoi să le vândă la un preț mai ridicat pe site- urile de specialitate? De exemplu,...? (mai mult)
Bună TPU! De ce nu se prea găsesc Xbox- ul Series X și PlayStation 5? Mă refer la disponibilitate, am văzut că nu sunt prea multe bucăți pe stoc și sunt și cam scumpe, oare de ce? În perioada...? (mai mult)
Buna TPU! Ce ziceti? Nu vreau justificari ca produsele sunt mai proastte.Am o intrebare:Pe joom se accepta si plata ramburs?
Ce înseamnă că un produs comandat de pe WISH a ajuns la OFICIUL POȘTAL LOCAL?
Am facut o comanda online și am primit un mesaj că va fi livrat astazi coletul prin NemoExpress, am primit si nr- ul curierului dar si un cod de confirmare prin mesajul respectiv.Trebuia să ajungă...? (mai mult)
Vreau sa dau o comanda de pe notino, dar vreau ca pachetul sa vina doar după o anumita ora. Este posibil?
Hei. Știți cumva dacă hainele de brand(gen nike) de pe site-ul Sportisimo sunt originale? Am văzut o geacă nike și mi se pare prea ieftină prea a nu fi fake sau pentru a fi nouă.
Bună TPU! Stiți cumva unde pot gasi un binder pentru piept? Din cate am auzit nu o sa găsesc in Romania. Oricum, dacă nu, ce îmi puteți recomanda sa port pentru a părea ca am pieptul "mai...? (mai mult)
Buna! Știe cineva unde găsesc în Cluj cana de cafea de la Iacobs, din aia originala, verde și cu logo? Mulțumesc!
Dacă am comandat un telefon de pe altex.ro și l-am plătit cu cardul online și între timp m-am răzgândit și am refuzat coletul, mi se vor restitui banii? Sau trebuie sa mai plătesc ceva?
Am dat o comanda si am pus un numar gresit, am primit sms ca vine azi, pot schimba numarul acum? Daca da, cum?
Este pop cola bună de ceva? Care sunt motivele pe care unii le au când aleg acea băutură? Am încercat și eu odată, dar parcă are gust a pastile sau ceva de genul.
Unde pot găsi accesorii in stil gothic? Nu prea as vrea de pe net.
Buna! Doresc sa achizitionez un produs de pe Emag, dar sa platesc 60% din suma cu cardul de credit in rate si restul cash sau card debit. Pot cumpara in rate fara dobanda doar daca platesc integral produsul...? (mai mult)
Știți vreun mic producător de la care aș putea să comand dulceață de smochine? Și care livrează în toată țara? Nu vreau din magazine. Vreau făcut în casă.
Exista magazine sau mall-uri in care plata cu cash nu este o optiune?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
justnme04 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Anisoara4 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?