TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
Aatrox17
în 27 Iunie 2021 | Aatrox17 întreabă:

Vreau sa cumpăr ceva de pe joom dar nu stiu exact dacă vine cum trebuie. Vreau sa iau niște coliere...Coletul se livrează direct la adresa scrisa sau la posta vamala? Adica am citit undeva ca nu se...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Justmeale2345
în 26 Iunie 2021 | Justmeale2345 întreabă:

Buna TPU! Stie cineva daca in Brasov exista locuri din care poti cumpara vinyl-uri la mana a doua?

2
Răspunde Raportează
omu9383
în 25 Iunie 2021 | omu9383 întreabă:

Oare pcgarage face refunduri la componente arse, stricate?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Iunie 2021 |

Trebuie sa returnez niște perechi de încălțăminte cumpărate online de la Anna Cori și as prefera sa fac returul într- un magazin iar cele mai apropiate sunt la Sibiu și Ramnicu Valcea, știți...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
seonghwalove123
în 25 Iunie 2021 | seonghwalove123 întreabă:

Se aproprie ziua amicii mele iar eu doresc sa ii daruiesc un cadou de mare pret, mai exact, un articol vestimentar cu Seonghwa de pe olx dar problema este ca nu gasesc nici macar un anunt care sa aiba...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
seonghwalove123
în 25 Iunie 2021 | seonghwalove123 întreabă:

Vine ziua amicii mele şi doresc să îi achiziționez un articol vestimentar cu Seonghwa de pe olx.ro doar că am o mică mare problemă, nu apare nici un anunț cu articole vestimentare cu Seonghwa....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
maniacutz2003
în 25 Iunie 2021 | maniacutz2003 întreabă:

A comandat cineva de pe wish? Care este calitatea produselor m-ar interesa niște lansete 15 $ 4 bucăți.

2
Răspunde Raportează
fortzalimma7
în 25 Iunie 2021 | fortzalimma7 întreabă:

Salut TPU! Eu am achiziționat un card cadou de la Carrefour si a fost gratis. Eu nu il folosesc la nimic doar se aspect. E vreo problema? Trebuie sa fac ceva?

2
Răspunde Raportează
Hucrainaeanu
în 24 Iunie 2021 | Hucrainaeanu întreabă:

De ce nu dau la bucata aia din dragon?

5
Răspunde Raportează
alexstrutzu
în 24 Iunie 2021 | alexstrutzu întreabă:

Salut, îmi poate trimite cineva o poză cu un costum tuxedo rupt? Știu ca probabil sună ciudat, dar am o problemă și trebuie rezolvată. Mulțumesc in avans.

2
Răspunde Raportează
miriciavoivod
în 24 Iunie 2021 | miriciavoivod întreabă:

Unde pot gasi cartea Marea Resetare sa o comand in format fizic? (nu pdf)

5
Răspunde Raportează
gabriel2004o
în 24 Iunie 2021 | gabriel2004o întreabă:

Salut TPU! Dacă am pus laptop-ul în ghiozdan cu cărțile și se sparge după. Mai are garanție? Cel puțin pe site asigura ca e foarte portabil

5
Răspunde Raportează
Dopejkfd
în 24 Iunie 2021 | Dopejkfd întreabă:

Hei, am făcut o comanda la bershka de 3 milioane și de obicei primeam un sms cu un cod pe care trebuia sa îl inserez în aplicație, însă de data asta nu a mai trebuit sa inserez niciun cod și ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
nuspuncinesunt2
în 23 Iunie 2021 | nuspuncinesunt2 întreabă:

Buna TPU! Nah, nu am stiut la ce categorie sa pun.Eu ieri seara la 23 am dat comanda de o coronita cu flori pentru scoala ca am terminat si anul asta cu media anuala 10.Azi mi- am mai luat una de la un...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
miriciavoivod
în 23 Iunie 2021 | miriciavoivod întreabă:

Unde pot gasi cartea Marea Resetare sa o comand on-line?

3
Răspunde Raportează
jdavy209
în 23 Iunie 2021 | jdavy209 întreabă:

Stie cineva de unde pot cumpara Canis Canem Edit pentru PS2? Gen e Bully scholar ship edition doar ca e varianta de PS2, prefer sa il cumpar din Romania

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Iunie 2021 |

Buna ziua. Îmi puteți spune câteva magazine din București unde pot găsi haine foarte ieftine SH sau Noi? Mulțumesc

8
Răspunde Raportează
XFancyX
în 22 Iunie 2021 | XFancyX întreabă:

Părere la GRID Sneakers? Nu i-am mai vazut pana acum pe piata si nu stiu cat de legit au produsele.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Iunie 2021 |

Mai exista trening-uri Nike / Adidas din fâș? Daca da, de unde pot lua?

2
Răspunde Raportează
Razvan500Raz500Razvan
în 21 Iunie 2021 | Razvan500Raz500Razvan întreabă:

Salut, stiti site-uri de unde pot comanda haine ieftine? Nu tin sa fie din Romania neaparat, de oriunde.

7
Răspunde Raportează
Drami
în 20 Iunie 2021 | Drami întreabă:

Salutare! Imi poate explica cineva care e faza cu 1 iulie si posta vamala? Am inteles ca e vorba de supunerea unui cost tva in cazul tururor coletelor care vin din afara Uniunii Europene, dar stiti...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Diana99624
în 20 Iunie 2021 | Diana99624 întreabă:

Buna, TPU! Am nevoie urgenta sa cumpar un pat pentru o persoana. Va fi folosit 3, 4 luni asa ca nu as dori sa dau mai mult de 400 de lei pe el. Am mai vazut astfel de paturi, dar nu sunt sigura daca...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iunie 2021 |

Am făcut o comanda și trebuia sa ajungă pana acum dar nu a ajuns, iar la statusul comenzii scrie "redirecționat". Ce inseamna? Mai sunt șanse sa primesc coletul?

6
Răspunde Raportează
Mcalex62839
în 20 Iunie 2021 | Mcalex62839 întreabă:

Pot plati cu Libra Pay daca eu am card Visa de la BCR? Sau trebuie sa imi deschid cont la Libra sau cum?

1
Răspunde Raportează
Lulu55
în 19 Iunie 2021 | Lulu55 întreabă:

Locuiesc într- un oraș mic și nu avem posta vamala. As vrea totuși sa comad online de pe site- uri chinezești gen joom, dar sa vina la posta sau prin curier, acasă, deci sa nu se oprească la ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
heavenforbid
în 19 Iunie 2021 | heavenforbid întreabă:

Buna! Un site unde pot cumpara echipament sportiv 100% bumbac? Multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
bestia69k20
în 18 Iunie 2021 | bestia69k20 întreabă:

Salut. Unde mi-as putea gasi hanorace, dar sa fie mari si subtiri?(eu am in jur de 1, 83 si 110kg si vreau pentru sala, tocmai de asta caut sa fie largi si subtiri). Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Lulu55
în 17 Iunie 2021 | Lulu55 întreabă:

Bună ziua! Am trimis un colet prin nemoexpress acum 2 zile. Mi- au dat o hartuita cu awb ul și cred ca mi- a picat din buzunar pentru ca nu îl mai găsesc. Problema e ca, coletul nu a ajuns și cei...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mihaiflorin14327
în 16 Iunie 2021 | Mihaiflorin14327 întreabă:

Salut TPU! Aveti idee pe unde pot sa gasesc mai multe sh sau magazine de haine prin Bucuresti la un pret decent?

3
Răspunde Raportează
Daiil
în 16 Iunie 2021 | Daiil întreabă:

As dori sa stiu de unde pot cumpara un tricou de la o firma de bere, spirtoase(pe scurt orice firma ce comercializeaza alcool)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Iunie 2021 |

Cand comandati haine de pe net, cum faceti masuratorile incat sa vi se potriveasca ca exista mai multe tipuri de marimi in functie de tarile de origine? Sau de unde va luati haine? Am luat la rand toate...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
andre368
în 15 Iunie 2021 | andre368 întreabă:

Stie cineva unde pot gasi lichid pentru tigari electronice in Tulcea?

4
Răspunde Raportează
mihai95952121
în 15 Iunie 2021 | mihai95952121 întreabă:

Salut, Vreau sa cumpar niste produse in rate de la Flanco, cât este dobanda? Valoare produse 5.000 lei in 24 de rate.

1
Răspunde Raportează
RalRal7
în 14 Iunie 2021 | RalRal7 întreabă:

Ati cumparat casti de pe Sinsay? Daca da, ce imi puteti spune despre calitatea lor?

3
Răspunde Raportează
jacexoxo
în 14 Iunie 2021 | jacexoxo întreabă:

Doua intrebari va rog neaparat. - cum pot cumpara de pe eMAG in rate cu buletinul si ce trebuie sa am? - daca cumpar un laptop la reducere pretul redus este 2.299 (dar nu permanent) o sa platesc rata...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DanielDanny
în 14 Iunie 2021 | DanielDanny întreabă:

Unde gasesc solutie de inegrire pentru aluminiu? Cum este Birchwood Casey Superblue (pe care nu il gasesc in Romania) Stiu ca se foloseste pentru re- inegrirea armelor de pe care s- a zgariat anodizarea! ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dishka
în 14 Iunie 2021 | Dishka întreabă:

Bună! Bijuteriile din zircon/zirconiu, oxidează sau este inoxidabil? Mulțumesc!

4
Răspunde Raportează
labrador233
în 14 Iunie 2021 | labrador233 întreabă:

Buna, cumpar pachete de MTG nedeschide in stare buna. Stiti pe cineva care vinde? Multumesc aticipat.

8
Răspunde Raportează
SatraBenzbest
în 13 Iunie 2021 | SatraBenzbest întreabă:

Hei! Am dat o comanda in urma cu aproape o luna de pe Shein.Mi- am facut cont si fara sa- mi dau seama am bagat o adresa de email gresita, neexistenta, drept urmare nu am primit niciun email de confirmare.Comanda...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
frewzzy4
în 13 Iunie 2021 | frewzzy4 întreabă:

Buna ziua, exista in Romania site-uri cu merch anime? Ex. tricouri din anime one piece/hanorace, etc. Chiar as dori sa cumpar niste tricouri anime dar nu gasesc un site bun din Romania care vinde.

2
Răspunde Raportează
Byb2001
în 13 Iunie 2021 | Byb2001 întreabă:

Buna TPU, daca cineva din alt oras imi trimite ceva prin curier, cum vine, ma duc la posta sa iau sa vine la mine acasa?

6
Răspunde Raportează
Mimiiii
în 13 Iunie 2021 | Mimiiii întreabă:

Vreau sa tiparesc o carte, intr-un singur exemplar. Stiti ceva siteuri din Romania cum e lulu.com pentru tiparit intr-un singur exemplar si la un pret decent?

1
Răspunde Raportează
Zbzuzu
în 12 Iunie 2021 | Zbzuzu întreabă:

Salut! Urmeaza sa imi vina un colet la posta.Pot face poza la buletin si sa le arat ca sunt eu? Adica mna, arat exact ca in poza de buletin :))) Sau trebuie sa vin neaparat cu buletinul?

9
Răspunde Raportează
jacexoxo
în 11 Iunie 2021 | jacexoxo întreabă:

Cum pot cumpara un telefon in rate cu buletinul de pe eMAG? Doresc sa cumpar un iphone 11. Trebuie sa dau avans?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iunie 2021 |

Ajutati- ma să înțeleg de ce am primit mai mult decât meritam. Am fost la Lidl și am văzut în vitrină "foietaj pizza" și am luat 3 bucăți. O bucată costă 1.29 lei. După ce am ajuns ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iunie 2021 |

Vreau să- mi cumpăr bicicletă Pegas de stradă pentru a o folosi în fiecare zi 20 KM. Tot anul'. Sunt bicicletele Pegas suficient de calitative încât să nu mi se rupă furca sau cadru din cauză...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iunie 2021 |

Daca-mi comand haine de pe site-u' HM, la ce ar trebui să mă aștept? O să-mi trimită toate hainele returnate de țoți bolnavii de râie? Coletu' ii bine ambalat? Prin ce firma livrează?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Iunie 2021 |

Așa- i normal în HM să nu fie o abundență de produse din care să- ți alegi? Am vrut ieri să- mi cumpăr tricou și am fo' da' n- am găsit ce am vrut. În loc să vad 10 modele de tricouri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonima975
în 10 Iunie 2021 | Anonima975 întreabă:

Unde pot găsi corsete de cumpărat in Baia Mare?

1
Răspunde Raportează
Hyacinth
în 10 Iunie 2021 | Hyacinth întreabă:

Ce pret vi se pare ok pentru un inel de logodna?

12
Răspunde Raportează
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 15 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca m?rime, putere si imprudenta. Ele sunt legate n paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Voi ce cump?r?turi va face?i pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e ?i un ulei da nu l- am prins n screenshot! Normal era cu 50 de lei n plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 14 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 14 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.610
  • Întrebări: 3.954.614
  • Răspunsuri: 17.664.609
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
The Originals

The Originals

Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.880 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.385 Conversaţii