Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Septembrie 2025 sunt:
Îmi puteți da câteva sfaturi pentru o integrare mai rapidă la liceu? Mulțumesc
Stie cineva vreun salon in sectorul 6, militari, unde se pot face codite afro? (Un pret decent would be awesome)
Ce aplicație trebuie să descarc, ca textul de pe o poza sa fie ÎNCADRAT? Multumesc!
Ce de făcut atunci când eşti o persoană emotivă şi efectiv ai un examen de susţinut îl pici odată, de 2 ori, de 3 ori şi iţi pierzi increderea in tine deoarece te lovesti de aceeasi barieră...? (mai mult)
Voiam sa stiu de unde mostenesc fetele sanii, ca pe net scria ca ori de la mama ori de la tata, dar este absurd sa mosteneasca de la tata. Chiar nu stiu, ma puteti ajuta plssss!
Unde pot pune anunt cum ca eu caut colega de apartament/garsoniera in Brasov? Nu vreau pe olx. Va rog. Cine stie, sa lase aici
Buna TPU am 17 ani si fumez și peste 2 săptămâni merg cu părinți să fac niste analize la sange. Este posibil că sa își de-a seama
M am apucat de fumat prin martie. Prima oara a fost din curiozitate, apoi a fost pentru ca imi placea. M am lasat acum o luna pentru mine si pentru sanatatea mea. Uneori aveam impresia ca imi...? (mai mult)
As avea nevoie de niste idei sau sfaturi cum as putea fi mai organizata, eu imi fac un program, doar ca nu il respect tot timpul de parcursul zilei apar unele piedici sau factori externi care...? (mai mult)
Heeiii, deci nu- mi amintesc numele unui anime in care era vorba despre un baiat si o fata care erau membrii unui club de pictura (ei erau singurii membrii ai clubului) fata il placea pe el si el era ...? (mai mult)
Helli, deci, nu- mi amintesc cum se numea un anime in care o fata si un baiat erau membrii unui club de pictura, fata il placea pe el si el era obsedat de fetele 2D si aveau un supervizor ( sau ce era...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa imi da-ti cateva anime-uri gen wolf girl and black prince? mi-as dori sa fie romantice si amuzante.
Unde e in București emisiune te vreau langa mine
Sunt slab și am început să fac sală de 2 săptămâni, și am pus ceva masă musculară pe mine ( ceva mai multă ), ce naiba eu nu am luat nimic ( steroizi sau suplimente) și în aceste 2 săptămâni...? (mai mult)
E gresit sa spun unor persoane ca am avit paduchi in trecut? Eu am facut o si am argumentat prin faptul ca la un moment dat orice fata are paduchi si ca acestia trag la parul curat si spalat. Ce vor crede...? (mai mult)
Buna TPU.As vrea sa ma ajutati va rog frumos si pe mine cu o problema:imi place de o fata foarte mult si nu stiu ce sa fac prima data sunt foarte timid tocmai s-a despartit de un iubit din Vaslui
Salut.Am 12 ani pot intra într-un Club?( Toti care ma văd îmi dau minim 14-15 ani).
In septembrie mă mut cu traiul şi cu şcoala în Bucureşti (trăiesc în Chişinău) şi mă macină întrebările. Voi trece în clasa a 8- a. Deci aştept sfaturi despre studii, elevi, profesori,...? (mai mult)
Bună, am 13 şi în septembrie mă mut în Bucureşti (trăiam în Chişinău) şi chiar aş vrea să ştiu mai multe despre scoală, oamenii din România. Vă rog dați-mi sfaturi. (Dau fundă)
ma numesc alexia și nistiu ce sa mai fac în legătură cu prietena mea, , cea mai bună"dar de fapt nu este. nu mai suport! nu o mai suport! dar fază ca nu am cu cine sa stau, nu încercați...? (mai mult)
De ce in generatiile astea de copii, adolescenti, sunt atatia indivizi cringe? Mi- e frica de viitorul pe care o sa- l impartasesc involuntar cu fenomenele astea. Spuneti- mi si mie, si in generatiile...? (mai mult)
Cum fac o fata sa ma placa daca ea mi-a spus ca ma place, dar nu ma vede mai mult ca un prieten.
Cum se numeste melodia de la minutul 2:20 din urmatoarul video? https://www.youtube.com/watch?v=VTEIZmJZ2HE
Nu cred ca mi se potrivesc ochelarii Am o fata patrata, sprancenele mi se par dese, ochi mici si am luat niste ochelari ca cei din atasament https://lensa.ro/rame- ochelari- de- vedere- unisex- ray-...? (mai mult)
N- am idee unde sa imi fac ziua, e in august, si as vrea in Bucuresti. Mentionez ca fac 14 ani, daca puteti sa imi dati si linkuri cu locatii m- ar ajuta mult. Acasa nu pot sa o fac, la mc, ...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema mhh sau mai mult o intrebare^^.Mhh acum ceva timp am fost cu o fata impreuna era foarte apropiati, cel putin eu eram indragostit de ea la maxim, tin sa mentionez ca inainte...? (mai mult)
Ce meserii sunt pentru facultatea de inginerie, ramura Inginerie economica in domeniul mecanic? Care sunt debuseele profesionale?
Daca Ana are mere, oare merele o au pe Ana?
Băieţi, ce vă place mai mult la o fata : fața, corpul sau ce e în interior? Ce simțiţi când vă ataşaţi de o fata? Dar atunci când o fata vă respinge?
Buna, am si eu o intrebare în legatura cu psihologicu la campina, dosarul trebui depus atunci cand i-au psihologicu sau nu are importanta, un sfat va rog!
În un videoclip al Andreei Balaban am auzit ceva de o carte a unui autor ce ajuta oamenii sa slăbească dupa niste principii. Ceva de genul ca daca mănânci o ciocolată dupa, mănâncă ...? (mai mult)
Stie cineva niste site-uri in care poti sa iti faci cont sa intalnesti oameni gen de toate varstele de la 12 ani pana la 60 de ani nu matriomoniale gen social site
Buna, vam mare nevoie de un sfat. Am o mare problema si nu stiu ce sa fac, am de ales intre doi baieti, primul este Dan fostul meu iubit cu care am avut o relatie de 3 ani iar cel de- al doilea este un...? (mai mult)
Cine știe cum îmi pot afla colegi? Dacă apare și la liceul unde am intrat, sunt doua clase și nu știu exact cum suntem repartizați?
Salut am nevoie de ajutor unii oamenii imi spun ca sunt comunicabila,insa sunt putin mai multe pareri ca sunt putin timida, ma aflu la mijloc sau sunt timida?
am terminat anul 1 de facultate, dar nu am luat un examen in sesiunea normala de vara, iar după aceea l am dat in sesiunea de restanta și nu l am luat...ce sa fac? sunt disperata, m- am descurajat...? (mai mult)
Stie cineva cum poti face multi bani la 13? Vreau sa- mi cumpar un pc nou ca sa :ma joc, sa editez video si sa nu mai atata sa randez ceva in blender.Ma pricep la carculatoare si ma gandeam sa ma apuc...? (mai mult)
Buna TPU am o problema destul de grava și nu știu ce să fac.Deci nu petrec prea mult timp pe rețelele de socializare și uneori când intru de exemplu pe Facebook mi se întâmplă sa cad intr o tristețe...? (mai mult)
Eu de fel sunt o fire mai retrasa. In preajma prietenilor ma comport natural, cant, rad dar in fața altor persoane mai putin cunoscute parca mi- e frica sa ma deschid de teama ca nu- si va face...? (mai mult)
Ce fel de fete va plac? (fizic+caracter)
Ce parere aveti despre fetele mici de inaltime? Sunt mai bune cand vine vorba de sex? Sunt foarte, foarte frumoase dar vreau sa aflu si parerea altora din pura curiozitate.
Bună! As vrea niște stil-uri în care sa îmi aranjez parul(am parul scurt, pana la umeri).
Salutare TPU, aveti voi asa tip de prieteni sau prietene care is mai frumosi/frumoase ca voi Cum va simtiti alaturi de ei, spre exemlu de cate ori eu ies cu prietena undeva ma simt urita linga dinsa,...? (mai mult)
Bună cineva poate să-mi zică dacă vopseaua washout de la loreal îmi strica parul? Dau fundița, mulțumesc. ❤
Pe Facebook, la informațiile despre mine, scrie "a învățat la X(numele liceului)", iar eu nu l- am terminat, de abia l- am început(teoretic). Îmi apare o căsuță de bifat în care scrie "ai...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa va cer sfatul sa va dati cu parerea Eu vreau sa slabesc in cam 2 saptamani 7 kg credeti ca e posibil Daca mananc la micul dejun (8:00)un ou doua fierte La pranz (12:00) o salata...? (mai mult)
Cate femei usuratice sunt in Romania?
Am aproape 16 ani si am 1.87 si 69 kg. Este normal sau sunt prea inalt?
Buna, se apropie ziua fratelui meu si i- am luat o rama 15×20, vreau sa pun o poza gen YOU ARE THE BEST BROTHER sau HAPINESS IS HAVING AN OLDER BROTHER WHO TAKES CARE OF YOU, nu e problema de design-...? (mai mult)
As vrea sa ma ajutati. Sunt baqiat si am 16 ani. Si din cauza unui prieten care mi spunea sa mi caut prietena acu s un pic cam disperat sa mi caut prietena. Si tot acu toti zic sa am rabdare....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Al3xandra95 întreabă:
TeodoraIonOnea12 întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?