TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
NanaTuna
în 10 Iunie 2021 | NanaTuna întreabă:

Buna! Cine vrea sa impartaseasca experienta lui de lucru ca si Community Manager? Sunt noua in domeniu si caut o metoda de definire a strategiei. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
Oricine15
în 9 Iunie 2021 | Oricine15 întreabă:

Stie careva ce academie, facultate trebuie să faci dupa ce iei BAC- ul pentru a deveni jandarm ofiter? Si as dori sa- mi spuneti daca se poate face academia si in judetul Timis. Am inteles ca trebuie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 9 Iunie 2021 | SingleForOne întreabă:

Cum aș putea deveni conducător de tren? Ce salariu are această poziție? Mă fascinează faptul că aș putea călători și în același timp am parte de natură.

4
Răspunde Raportează
Angelo1901991
în 8 Iunie 2021 | Angelo1901991 întreabă:

Ce pot deveni dupa ce termin Facultatea de Litere? Care sunt cele mai bune job-uri pe care le pot practica dupa ce termin? Mulțumesc

6
Răspunde Raportează
GRYM2
în 8 Iunie 2021 | GRYM2 întreabă:

Hey TPU! EU vreau sa dau la liceul militar si apoi sa intru la Academia Militara ca sa ies cu gradul de ofiter, adica la scoala de ofiteri, mai pe scurt si intrebarea mea este ca la proba de alergare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
roximm
în 8 Iunie 2021 | roximm întreabă:

A fost vreun student de aici promoter sau model pentru o campanie de scurtă durată? Cum a fost?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iunie 2021 |

Cat de grea este Scoala de Politie Septimiu Muresan din Cluj? Stie cineva cum se deruleaza cursurile si in ce consta examenele? (cele de absolvire)

3
Răspunde Raportează
Laurentiujr
în 8 Iunie 2021 | Laurentiujr întreabă:

Hei TPU, am depus un CV. În cât timp voi primi răspuns?

7
Răspunde Raportează
JuliaMariJuliaMari99920
în 8 Iunie 2021 | JuliaMariJuliaMari99920 întreabă:

Bună! Știe cineva sa facă un top cu cele mai bine plătite slujbe din cadrul facultății Ase pentru a mă putea întreține singură ulterior?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Iunie 2021 |

Buna seara. Daca esti pensionar ba chiar de 1an de zile mai poti lucra avand un job, patronul fiind la privat?

5
Răspunde Raportează
Mascman
în 7 Iunie 2021 | Mascman întreabă:

O intrebare pentru baieti cu greutate. Cand mergi sa lucri intr- un domeniu in care sa folosesti multa forta ca incepator o sa te puna la ce ii mai greu ca pana a 2a zi sa nu mai te poti ridica din pat?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Baiatulsimplu2021
în 7 Iunie 2021 | Baiatulsimplu2021 întreabă:

Cat de greu se ajunge pe cisterna, sunt cerințele mari? Detin categoria C, iar, curand, voi detine si categoria E. De altfel, detin si atestat ADR colete si cisterne. Din cate am mai auzit, se...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnaMaria2000r
în 7 Iunie 2021 | AnaMaria2000r întreabă:

Buna, am terminat liceul si as vrea sa dau mai departe la FSEGA Cluj, marketing. Credeți ca e o facultate ok? Am văzut păreri ok și păreri mai puțin bune.

2
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 7 Iunie 2021 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare! Am găsit o oferta de muncă din Tulcea și am sunat și era o doamna și o zis ca trebuie sa fac test covid și ca banii îmi vin pe card! E normal sa îmi ceara test covid?

8
Răspunde Raportează
roberthuzmezan
în 7 Iunie 2021 | roberthuzmezan întreabă:

Salut, tocmai am terminat liceul și trebuie sa mă gândesc unde dau mai departe, eu mi- as dori sa intru la ingineria instalatiilor la Cluj, dar nu stiu cam ce medie imi trebuie ca sa fiu admis. Daca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
InYourPants
în 6 Iunie 2021 | InYourPants întreabă:

Politistii se pensioneaza la 52 de ani sau la 45? Multi pe TPU zic ca la 45 s-ar putea sa tot plimbati pe aici informatie falsa.

4
Răspunde Raportează
Stefan33Pavel
în 6 Iunie 2021 | Stefan33Pavel întreabă:

Salut TPU, am și eu o întrebare, eu sunt în a 12 și sunt corigent la matematică și dau de abia corijarea în Iulie și practic încă nu am scos foaia aia de la școală. Si mai iau alocație până...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
victor9123
în 6 Iunie 2021 | victor9123 întreabă:

Salutare TPU! As dori sa stiu, daca imi poate raspunde cineva, care a fost ultima medie de admitere la facultatea de informatica din cadrul universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi? Sunt clasa a 12-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Seulbi
în 6 Iunie 2021 | Seulbi întreabă:

Bună! IT- ul se poate învăţa de la 0, chiar dacă nu ai studiat asta prea mult în trecut? De asemenea, poţi găsi un job în acest domeniu şi fără să fi făcut o facultate, ci doar cursuri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
caqot254
în 6 Iunie 2021 | caqot254 întreabă:

Buna! Sunt licean în pragul de absolvire și sunt în criza gândurilor pe ce domeniu să merg în continuare, despre ce universitate, respectiv, facultate trebuie să- mi aleg în viitor. Sunt ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Curiosdinfire22
în 6 Iunie 2021 | Curiosdinfire22 întreabă:

Bună TPU! Vreau să mă fac ofițer în Armata Română, armă: infanterie. Am câteva întrebări: 1. Este grea proba de admitere la Școala de Ofițeri/Academia Militară? 2. Câți ani durează ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Valy28moraru
în 6 Iunie 2021 | Valy28moraru întreabă:

Salutare,îmi poate spune cineva când se fac recrutări pentru trupele speciale și dacă afectează cu ceva tatuaj în zona vizibilă? Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
LunguNicola
în 6 Iunie 2021 | LunguNicola întreabă:

Buna, sunt in clasa a 7 a si as dori sa devin avocat.Ce ar trebuie sa stiu?

13
Răspunde Raportează
Anemona21
în 5 Iunie 2021 | Anemona21 întreabă:

De ce studii ai nevoie pentru a fi profesor de biologie? Si cât se catiga in acest domeniu?

4
Răspunde Raportează
Feri5
în 5 Iunie 2021 | Feri5 întreabă:

Unde pot lucra ca freelancer la 16 ani? Îmi place programarea, o știu la nivel de clasa a 9-a, însă ceva web design, art, photo? Ceva de genul. Ce ar fi util?

7
Răspunde Raportează
ALEXICAmarketing
în 5 Iunie 2021 | ALEXICAmarketing întreabă:

Ce locuri de munca sunt cele mai cautate acum in Bucuresti?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iunie 2021 |

Idei de ce ai putea munci la aproape 17 ani ca fata?

6
Răspunde Raportează
Jugarean_Dana_1972
în 4 Iunie 2021 | Jugarean_Dana_1972 întreabă:

Am terminat Facultatea de calculatoare și doresc să fac modulul psihopedagogic. Ce pași trebuie să urmez? Menționez că sunt din Sibiu.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iunie 2021 |

Ce salariu are un inginer la Enel sau Transelectrica? Întrebare pentru cei ce lucrează în domeniu sau au rude/prieteni care lucrează.

7
Răspunde Raportează
1234568807
în 4 Iunie 2021 | 1234568807 întreabă:

Cam ce ar trebui sa urmez pentru a ma face zugrav?

4
Răspunde Raportează
Iustin008
în 4 Iunie 2021 | Iustin008 întreabă:

Exista mai multe profiluri la arhitectura?

1
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 4 Iunie 2021 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare, sunt baiat de 19 ani și vreau sa merg pe litoral sa ma angajez în Neptun și nu știu cum sa încep! Am vorbit cu omul ala și m- a întrebat dacă pot veni pe 10 iunie și am zis ca nu sunt...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
InYourPants
în 4 Iunie 2021 | InYourPants întreabă:

M-ar primi in America cu doar 3 clase? Ce as putea lucra acolo?

17
Răspunde Raportează
Aldutssss31
în 4 Iunie 2021 | Aldutssss31 întreabă:

Ce se poate intampla daca i-am spus sefului ca am terminat anul asta liceul dar de fapt sunt a 10a(la seral)? In fisa postului scrie minim 12 clase.

11
Răspunde Raportează
benga94
în 4 Iunie 2021 | benga94 întreabă:

Am nevoie de un sfat! Sunt în Germania, lucrez de 5 ani aici. Acum am schimbat locul de muncă undeva in 3 schimburi 7 orem dar e caldm turnatorie gen și te faci cam negru, bănuți undeva la 2 mii,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
lavimyless
în 4 Iunie 2021 | lavimyless întreabă:

Buna ziua, am terminat facultatea FSEGA si as dori sa lucrez într- un alt domeniu ca si educatoare.Am primit cateva informatii cum ca ar trebui sa fac conversie profesionala cu durata 2 ani doar ca eu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RebbiRebi
în 3 Iunie 2021 | RebbiRebi întreabă:

Bună ziua, îmi poate oferi cineva o părere despre slujba ca dispecer la taxiuri?(cineva care a lucrat in acest domeniu, nu sa îmi dea părere din auzite). Țin sa menționez că locuiesc intr- un...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
starheart
în 3 Iunie 2021 | starheart întreabă:

Este posibil sa traiesti singur cu 900 de lei brut pe luna?

14
Răspunde Raportează
lavimyless
în 3 Iunie 2021 | lavimyless întreabă:

Buna ziua, am terminat Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor și aș vrea să mă reprofilez, vreau sa devin educatoare...dar nu stiu ce cursuri sau studii trebuie sa am.Va...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Chow333
în 2 Iunie 2021 | Chow333 întreabă:

Salut! Ma poate lamuri si pe mine cineva? As vrea sa stiu in ce consta jobul de "dispecer centru alarma" si cum e sa lucrezi la acest job? Cat de bine/prost platit e?

1
Răspunde Raportează
robert197
Întrebare recomandată în 2 Iunie 2021 | robert197 întreabă:

Salut TPU, din nou :)) dupa cum toata lumea stie despre coronavirus care ne- a cam macelarit viitorul unora dintre sau cel putin asa vad eu, pentru ca asa ma simt. Sunt anul 1 la facultatea de Drept,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2021 |

Bună! Am nevoie de site-ul în care se fac înscrierile pentru admitere la UMF Tărgu Mureș.

1
Răspunde Raportează
Angelo1901991
în 2 Iunie 2021 | Angelo1901991 întreabă:

Vreau sa ma fac politist de frontiera, ce scoala ar trebui sa urmez Postliceala din Oradea sau Academia de Poliție arma Politist de frontieră? Cate persoane au fost pe 1 loc la Oradea in comparație...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yee
în 1 Iunie 2021 | Yee întreabă:

Sunt in primul an la facultatea de inginerie. O sa devin inginer in tehnologia constructiilor de masini. Am o intrebare, ca inginer pe astfel de domeniu ce trebuie sa faci la locul de munca in fiecare...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 1 Iunie 2021 | StrongHeart întreabă:

Ce diferenta e intre facultatea de horticultura si cea de agronomie?

2
Răspunde Raportează
Ione20011
în 1 Iunie 2021 | Ione20011 întreabă:

Buna,știe cineva din ce an de postliceala poți începe sa faci cele 6 luni de voluntariat?

1
Răspunde Raportează
zcRyseN
în 1 Iunie 2021 | zcRyseN întreabă:

Trebuie vreo diploma pentru angajarea remote in IT sau angajarea la firma fizic? Sa zicem ca am doar 10- 11 clase, 2 ani de experienta in programare invatat singur acasa cursuri, site- uri etc si vreau...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2021 |

Buna. Am nevoie de un caz concret. Un student la medicina cetatean non UE poate sa faca rezidentiatul fara sa plateasca acea taxa pe an daca se casatoreste cu o romanca? Li se cere o taxa destul de mare...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonimii28372727282
în 1 Iunie 2021 | Anonimii28372727282 întreabă:

Salut TPU. Dacă ma puteți ajuta. Sunt clasa a11a la profil umanist de științe sociale. Ma gândeam ca pe viitor sa dau la facultatea de Telecomunicații Iasi. Cum credeți ca va fi cu mate fizica? ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
EtherealB
în 31 Mai 2021 | EtherealB întreabă:

Buna ziua, Am o întrebare legată de facultatea de Medicina din Brasov. Este buna? Se face școala? Treci examenele ușor/greu? Admiterea este grea? Merita? Mulțumesc anticipat!

4
Răspunde Raportează
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Sawarekh
    trimisă acum 17 ore

Sawarekh întreabă:

Salut, am o curiozitate. De ce se spune ca acum 3000 de ani, varsta medie era 35 de ani, din moment ce Biblia ne spune ca oamenii traiau cu mult mai sanatos pe atunci? Sunt unele versete care ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 7 ore

9PM întreabă:

Se mai regenerează neuronii, , morți"? Dar celulele nervoase? Un medic susținea că ciuperca creierului ar ajuta la acest lucru! Voi ce părere aveți? Nu știu dacă se referă la lion mushroom ( ciuperca...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • 1onurReal1
    trimisă acum 9 ore

1onurReal1 întreabă:

Dece, uni oamenii, sânt atăt de disperați! să aibă o relație de ori și ce fel, da numai să aibă! de urgență!, de unde apare disperarea!, asta de ce atâta grabă? Nu înțeleg! Cine?...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 9 ore

Ion1989 întreabă:

Am vazut in foarte multe locuri si prin case ca oamenii inca mai folosesc televizoare din alea vechi cu tub CRT din anii 1990- 2000, de produs nu cred ca se mai produc si nici nu cred va vor disparea ...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.792
  • Întrebări: 3.951.796
  • Răspunsuri: 17.645.099
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Stiri ciudate, dar adevarate

Stiri ciudate, dar adevarate

Poti sa afli care e versiunea corecta a stirilor din acest quiz?

Start quiz
Categorii
  • 651.927 Adolescenţi
  • 55.535 Afaceri & Financiar
  • 22.863 Artă şi Cultură
  • 72.724 Auto & Moto
  • 144.215 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.996 Carieră
  • 20.325 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.916 Conversaţii