Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Am gandaci
Cum se scot petele de mucegai de pe pereti?
Ce inseamna dispersit
Ce tip de pat vi se pare mai frumos, din lemn sau din fier forjat?
Cum se pastreaza un bulb de zambila? si cand trebuie plantat iar?
Cum pot face ca lalelele mele sa iasa altoite? Cum se altoieste o lalea?!
Cu ce se scoate mirosul de mucegai din hainile din piele?
Cu ce se curata cazile de acryl?
Pisicile mele (si ale vecinilor probabil)
Poti sa cresti lalele
Va rog sa ma ajutati, am niste gandaci oribili
Vreau sa ma duc maine pentru prima data la solar si am mai multe intrebari:momentan sunt racita si am branula si as vrea sa stiu daca pot merge la solar cu branula, stiu ca daca ai pistrui nu-i recomandat...? (mai mult)
Intr-o camera, unde tapetul este cu flori colorate discret, ce pot pune pe pereti?
AM 74 KG SI 1.65 INALTIME CAT TREBUIE SA AM
Daca plantez acum bulbi de lalele si zambile, vor mai inflori?
Cand un gard e deteriorat rau de tot, a cui responsabilitate e sa-l repare? Si daca il repara doar unul, cum il poate constrange pe celalalt sa contribuie financiar?
Cum si cand se planteaza un prun?
Unde pot gasi dizolvatoare electronice de calcar?
Am auzit ca exista vaze de flori maleabile, de unde pot sa fac rost de asa ceva?
Cum se pastreaza muscatele pe vremea friguroasa>?
Cum se planteaza rozmarinul?
Se pot scoate pete de oja de pe covor?
Am primit trandafiri pitici si dupa cateva zile, in care am avut grija sa nu duca lipsa de apa, au inceput bobocii de floare sa se usuce. de ce?
Cum se pastreaza bulbii de zambila?
De ce se usuca copacii?
Stiti un magazin in Bucuresti care sa aiba si catalog pe net unde pot gasi o canapea ieftina?
As dori sa stiu ce acte trebuiesc pentru separatia de gaze, si care este ordinea in care trebuiesc avizate.Multumesc mult pentru ajutor.
Cum trebuie sa te porti cu un filodendron?
Cu ce fel de vopsele as putea sa-mi colorez camera, si cam cat ar costa?
Cum se procedeaza pentru a varui dungi orizontale pe un perete?
Sal la toata lumea am si eu o problema cat la suta nisip si cat ciment se foloseste la fundatia unui gard? va multumesc
Cum faci ca lumanarile folosite sa nu iti afume peeretii?
Cum pot sa obtin tencuieli drepte?
Cand se panseaza panselutele? Pot fi crescute in casa?
Ce este prostia?
Care este cea mai ieftina modalitate de a ridica un etaj la o casa?
Poti sa iti dai seama ce culoare va avea floarea unei zambile in functie de cum arata bulbul?
Cine are experientza in legatura cu ulmul din Turkestan, doresc sa plantez aceasta planta pentru a forma un gard viu la strada paralel cu trotuarul vreo 24-25 m liniari, dar, merita sa investesc banii...? (mai mult)
Cand trebuie plantata o begonie?
Cum poti stimula o gaina sa faca mai multe oua?
Cand un gard e deteriorat rau de tot a cui responsabilitate e sa-l repare? Si daca il repara doar unul cum il poate constrange pe celalalt sa contribuie financiar?
La ce temperatura se pune termostatul de la panoul solar
Cum se curata pe interior masina de spalat? Cuva este murdara.
Acum, la jumatatea lunii martie, pot sa scot florile afara, pe balcon? Incerc sa le enumar, asa cum la cunosc eu: leandru, limba soacrei, trandafir japonez, violete de Parma, ficus "gigantic" ...? (mai mult)
Astazi am cumparat bulbi de anemone...credeti, ca le pot cultiva intr-un balcon, intr-un ghiveci?
Cate culori de lalele exista?
Feriga face flori?
Care planta de apartament e cel mai usor de crescut?
Cu ce se sterg frunzele unui lamai?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!