TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
matei
în 21 Iulie 2020 | matei întreabă:

Am vazut pe aliespress niste stickere pe care le lipeai direct pe intrerupatoarele din casa cu diverse personaje din desene animate. Nu as vrea sa dau comanda pe aliexpess, as putea gasi asa ceva in tara...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Iulie 2020 |

Buna ziua! Stie cineva ce inseamna acest semn de la aerul conditionat? Multumesc https://ibb.co/KWgRpSz

8
Răspunde Raportează
grenada_9140
Întrebare recomandată în 20 Iulie 2020 | grenada_9140 întreabă:

Am un aloe si vreau sa iau gelul dintr-o frunza sa il folosesc la ceva. Faza e ca nu stiu cum sa fac. Tai frunza, o rup? Mai aproape de radacina, putin mai sus? Va mai creste alta frunza?

1
Răspunde Raportează
PlayerE7
în 20 Iulie 2020 | PlayerE7 întreabă:

In noua bucatarie vreau sa pun blatul cu chiuveta la peretele unde este geamul deoarece in alta parte nu am cum si as vrea sa stiu pe care din pereti pot sa pun caloriferul.

3
Răspunde Raportează
MirceaBade31
în 19 Iulie 2020 | MirceaBade31 întreabă:

Stie cineva cum pot inlatura petele de mancare de pe acest scaun? https://altex.ro/scaun-gaming-natec-genesis-nitro-330-military-limited-edition/cpd/GAMNATNITRO330C/

4
Răspunde Raportează
troleibuz
în 19 Iulie 2020 | troleibuz întreabă:

Ce provizii va faceti pentru toamna si iarna in general?

10
Răspunde Raportează
DragosMarian98
în 19 Iulie 2020 | DragosMarian98 întreabă:

Salut tuturor. Sunt curios ce e mai avantajos? Sa- ti cumperi o casa sau sa o construiești de la 0? Si pentru cine stie, cat ar costa sa faci una de la 0? De la bucata de pământ, undeva mai pe...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
morfeo
în 19 Iulie 2020 | morfeo întreabă:

Ce saltele recomandati pana in 1000 lei? + parerea voastra despre respectiva

8
Răspunde Raportează
mariusalex2019
în 18 Iulie 2020 | mariusalex2019 întreabă:

Firma Caretta efectueaza si montari sau doar se ocupa doar de materiale?

2
Răspunde Raportează
marinescub701
în 18 Iulie 2020 | marinescub701 întreabă:

Pot aplica adeziv de faianta direct peste gletul de ciment?

5
Răspunde Raportează
PringAloe
în 18 Iulie 2020 | PringAloe întreabă:

Salut, am un lamai altoit de mine anul trecut, a crescut o singura ramura verticala si are aproape 60cm, precizez ca nu este lemnificata (este un lastar verde) si ma intrebam daca trebuie taiat cumva...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iulie 2020 |

Salutare! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu gardul de la casa. Deci, gardul e facut si in fata si in spatele casei noastre de noi (pe razor). Acuma a venit un vecin si in fata casei noastre,...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Iulie 2020 |

imi renovez camera si am parchetul un gri foarte deschis. Pereții albi dar o parte din ei is acoperiți cu o piatră de culoare cărămizile si un pat gri închis. Ce culoare aș putea lua...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mirel4412
în 17 Iulie 2020 | Mirel4412 întreabă:

Am un set se badminton si am avut 5 fluturasi. I- am pierdut pe toti si am cumparat altii, dar toti aveau acel cap din burete. La ceilalti originali aveau capatul de cauciuc. Daca stiti niste fluturasi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Lina1704
în 17 Iulie 2020 | Lina1704 întreabă:

Luna este nume de caine?

2
Răspunde Raportează
estella412
în 17 Iulie 2020 | estella412 întreabă:

Am o planta de rozmarin care a inceput sa se usuce. Nu stiu ce sa ii fac sa o readuc la viata. Ea n- a crescut tocmai cum trebuie, insa avea frunzulite. Are si niste floricele, daca iau de acolo si plantez...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Daniel_Florin_1997
în 16 Iulie 2020 | Daniel_Florin_1997 întreabă:

Salutare, am de făcut un acoperiș in doua ape la o construcție de 9x4, 5m, ce dimensiuni ar trebui sa aleg pentru grinzi și căpriori?

3
Răspunde Raportează
ciotlan
în 16 Iulie 2020 | ciotlan întreabă:

Mai exista acel tip de aracet pe care il foloseam noi cand eram copii la orele de arta plastica? Nu stiu daca e acelasi aracet folosit in constructii. Ma gandesc ca daca era dedicat pentru anumite ore ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sabin89
în 16 Iulie 2020 | sabin89 întreabă:

Există "stink bug" în România? Dacă da, sub ce nume este cunoscut la noi? https://www.youtube.com/watch?v=eNEtqOHYfqc

8
Răspunde Raportează
Alexis7591
în 15 Iulie 2020 | Alexis7591 întreabă:

Când se bagă motorina în smoală? În timp ce o topesc sau după ce am topit-o?

1
Răspunde Raportează
constantin_pix
în 15 Iulie 2020 | constantin_pix întreabă:

Caut sa inlocuiesc la baie bateria de la chiuveta si caut ceva mai bun. Pana acum nu am avut nimic foarte scump, pana in 200 de lei, insa nu au rezistat mai mult de 1- 2 ani. Ce branduri recomandati ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonim1447799
în 15 Iulie 2020 | Anonim1447799 întreabă:

de 2 săptămâni turturelele mele au scos un pui, astăzi am observat ca tatăl lui îl bate, in cușca cu ei mai am încă o femela, e posibil sa se fi împerecheat cu ea? De asta nu își...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
sweetys
în 15 Iulie 2020 | sweetys întreabă:

Dacă am făcut contract anaf de închiriere (eu fiind chiriașul), pot sa îl reziliez si sa îl fac începând cu alta data sau sa ii schimb cumva data dar pe aceeași adresa? Nu am nevoie de răspunsuri...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Iulie 2020 |

Buna, as vrea sa îmi schimb parchetul camera are 3, 40 lungime și 3, 30 Lățimea, un pachet are 1, 8457 m2 cât costa sa îmi pun parchet in toată camera?

3
Răspunde Raportează
Antonia_Mocanu_1995
în 15 Iulie 2020 | Antonia_Mocanu_1995 întreabă:

Becurile edison pot fi înlocuite cu becuri normale sau economice?

11
Răspunde Raportează
SofiaTeodorescu
în 15 Iulie 2020 | SofiaTeodorescu întreabă:

De ceva timp am observat ca multă lume alege sa isi faca casa pe structura metalică.Ce parere aveti? Ati locuit intr- o astfel de casa daca da cum a fost/ o parere.Cum e iarna intr- o astfel de ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Mariushgv
în 14 Iulie 2020 | Mariushgv întreabă:

Cam cât mă costă să îmi deschid o plantație de căpșuni pe un hectar?

8
Răspunde Raportează
Connrad
în 14 Iulie 2020 | Connrad întreabă:

Ajutati- ma si pe mine sa citesc contorul de la eon. A venit sa imi citeasca(vine cam de 2/3 ori pe an) si cand am intrebat daca e mult nu mi- a spus nimic... La contor scrie asa: 0.8.0 11800 ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
nelu_xyz
în 14 Iulie 2020 | nelu_xyz întreabă:

Cum imi dau seama ca un prelungitor are si protectie? Pot avea impamantare acele prelungitoare?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iulie 2020 |

Buna,TPU voiam sa întreb dacă cumva peste parchet se poate pune autocolant cum sa pune la mobila? Si dacă da mi-ați putea da câteva exemple sau linkURI?

6
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 13 Iulie 2020 | AdiMihai25 întreabă:

Salut tuturor. Cat ajung costurile manoperei pentru o terasă lipită de casa si anume (schelet din căpriori, lambriul de bătut 40m2, tegola la acoperiș 40m2?

3
Răspunde Raportează
flaviadarmanean
în 13 Iulie 2020 | flaviadarmanean întreabă:

E mai bine sa iei o masina de spalat rufe cu uscator sau sa iti iei uscatorul separat? Cum e indicat?

2
Răspunde Raportează
aiosif
în 13 Iulie 2020 | aiosif întreabă:

Vreau sa achizitionez o banda cu led pe care am gasit- o pe https://vtacsmarthome.ro pentru bucatarie. Ideea este sa o montez sub corpul de mobilier si sa lumineze blatul, insa nu reusesc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Nikcoletta
în 11 Iulie 2020 | Nikcoletta întreabă:

Am o problemă cu o vecina din bloc. Am pus un dulap lângă ușa mea, nu aveam cum să il car singură până afară ca stau la etajul 3. Vecina mea m- a vazut pe hol și a început deodată să...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
CorinaBiro19
în 10 Iulie 2020 | CorinaBiro19 întreabă:

Am o problema cu o teava sparta in apartament. Baietii care au montat mobila, au introdus un holsurub in perete si au nimerit intr- o teava de canalizare a blocului. Nu am observat asta doar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LPCTSTR
în 10 Iulie 2020 | LPCTSTR întreabă:

Mă gândesc să le iau părinților un sistem de supraveghere pentru afara casei, însă habar n- am ce trebuie sa aibă și ce trebuie să facă. Am nevoie de unul cu 2 camere + echipament,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
DariusPantea2004
în 9 Iulie 2020 | DariusPantea2004 întreabă:

Am bagat azi apa in piscina și se vede verde; nu sunt alge in ea... din câte am înțeles s-a oxidat cuprul in piscina... cum pot rezolva problema? Va rog!

9
Răspunde Raportează
Alecumariselu1
în 9 Iulie 2020 | Alecumariselu1 întreabă:

Cum se inmulțesc rechinii?

3
Răspunde Raportează
laer_tm
în 9 Iulie 2020 | laer_tm întreabă:

Daca iti faci un put in gradina, o fantana sa spunem, inainte de a consuma apa trebuie sa o duci la test sa vezi daca e buna de baut? Sau poti bea direct? Nu stiu exat cum se face sa te asiguri ca e ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2020 |

Cum se cresc cactusii? La ce se pot folosi in afara de mancare?

9
Răspunde Raportează
adelina_turturica
în 9 Iulie 2020 | adelina_turturica întreabă:

Stau la casa, insa am un teren foarte mic, de 300mp in care e cuprinsa si casa. Spatiul e mic, am si un garaj si a fost si cimentat de catre vechii proprietari. Acum as vrea sa fac o schimbare, mi-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
jeanmoscopol
în 8 Iulie 2020 | jeanmoscopol întreabă:

Vreau sa fac o alee din piatra pana la wc- ul de serviciu din curte. Nu as vrea sa torn ciment, ci sa il fac din piatra, mozaic, cubica, etc. As gasi undeva un magazin care ar recicla asa ceva si le-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bush
în 8 Iulie 2020 | bush întreabă:

Am niste fotolii din imitatie de piele, crem si as vrea sa stiu cu ce as putea sa le curat, dar mai in profunzime. Le sterg de fiecare data, praful se ia, dar mai raman pete. Nu stiu daca sunt pete...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dragos234567890
în 8 Iulie 2020 | dragos234567890 întreabă:

Bunta TPU! As vrea sa imi recomandati o camera de supraveghere pentru exterior care se poate controla de la mare distanta.

1
Răspunde Raportează
alex495
în 8 Iulie 2020 | alex495 întreabă:

Salutare. Nu stiu ce patesc hainele mele. Ca detergent folosesc dero ozon acela cu mireasma de primavara, ca balsam Lenor sau cocolino si le usuc in balcon. Chestia e ca dupa ce se usuca au un miros urat...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2020 |

Este adevarat ca persoanele ce stau la bloc sunt mai lenese pentru ca "la casa este de lucru"? Am auzit de mai multe ori replica asta de la persoane ce stau la bloc. Cum ca de ce sa stau la casa ca acolo...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
akku
în 7 Iulie 2020 | akku întreabă:

Mi s-a umflat faianta pe pereti. Offf.....nu vreau sa ma apuc in nici un fel de curatenie. As putea face in asa fel incat sa pot rezolva situatia fara a o da jos? Ce sa fac?

2
Răspunde Raportează
halip
în 7 Iulie 2020 | halip întreabă:

Ma bate gandul sa pun aer conditionat in balcon. As vrea sa il pun pe peretele cu geamul de la baie, geamul fiind pe lungimea balconului. Astfel in fata, cat e latimea, sa zicem 2m si un pic sunt termopanele...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Arhix
în 6 Iulie 2020 | Arhix întreabă:

Salut TPU, Am o problema cu un scaun de birou, una dintre roti nu mai sta, cand misc scaunul, ea cade. Acel canal unde intra s- a rupt, este tot din plastic. Cum as putea sa repar? Imagini: ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ThePrinceOfAllSaiyans
în 6 Iulie 2020 | ThePrinceOfAllSaiyans întreabă:

Am vazut un balcon mare tot negru cu geamuri foarte negre la exterior. Costa mult genul asta de balcon?

2
Răspunde Raportează
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

In toate tarile UE a crescut cu 70-80% la proprietăți impozitul? Sau doar la noi?
    24 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 15 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

Mi se pare ca mulți oameni care spun ca vor, , suveranism" nu înțeleg o chestie : Nu exista asa ceva, suntem în secolul XXI, lumea este unita, chiar și țări precum Coreea de Nord, Iran, ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • MiraBurgertung
    trimisă acum 7 ore

MiraBurgertung întreabă:

Buna ziua oameni dragi Eu Miranda burgertung am o întrebare Oare asta e apocalipsa? Ce se întâmplă acum în țară Vorbim aici de politică și ce se petrece cu lumea Parcă au înnebunit TVA...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

Ce s- a întâmplat cu tipa blonda ce se crede mai frumoasa decât Britney Spears? Și se crede și geniu și carismatica și spirituală? Își dă singura calde că e cea mai faină, da nu are decât...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.980
  • Întrebări: 3.955.260
  • Răspunsuri: 17.670.936
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 44 minute
Ce zici de un quiz?
Dorian Popa

Dorian Popa

L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!

Start quiz
Categorii
  • 652.118 Adolescenţi
  • 55.633 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.905 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.140 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.467 Conversaţii