TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
anonim_4396
în 14 Iulie 2020 |

Buna,TPU voiam sa întreb dacă cumva peste parchet se poate pune autocolant cum sa pune la mobila? Si dacă da mi-ați putea da câteva exemple sau linkURI?

6
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 13 Iulie 2020 | AdiMihai25 întreabă:

Salut tuturor. Cat ajung costurile manoperei pentru o terasă lipită de casa si anume (schelet din căpriori, lambriul de bătut 40m2, tegola la acoperiș 40m2?

3
Răspunde Raportează
flaviadarmanean
în 13 Iulie 2020 | flaviadarmanean întreabă:

E mai bine sa iei o masina de spalat rufe cu uscator sau sa iti iei uscatorul separat? Cum e indicat?

2
Răspunde Raportează
aiosif
în 13 Iulie 2020 | aiosif întreabă:

Vreau sa achizitionez o banda cu led pe care am gasit- o pe https://vtacsmarthome.ro pentru bucatarie. Ideea este sa o montez sub corpul de mobilier si sa lumineze blatul, insa nu reusesc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Nikcoletta
în 11 Iulie 2020 | Nikcoletta întreabă:

Am o problemă cu o vecina din bloc. Am pus un dulap lângă ușa mea, nu aveam cum să il car singură până afară ca stau la etajul 3. Vecina mea m- a vazut pe hol și a început deodată să...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
CorinaBiro19
în 10 Iulie 2020 | CorinaBiro19 întreabă:

Am o problema cu o teava sparta in apartament. Baietii care au montat mobila, au introdus un holsurub in perete si au nimerit intr- o teava de canalizare a blocului. Nu am observat asta doar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LPCTSTR
în 10 Iulie 2020 | LPCTSTR întreabă:

Mă gândesc să le iau părinților un sistem de supraveghere pentru afara casei, însă habar n- am ce trebuie sa aibă și ce trebuie să facă. Am nevoie de unul cu 2 camere + echipament,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
DariusPantea2004
în 9 Iulie 2020 | DariusPantea2004 întreabă:

Am bagat azi apa in piscina și se vede verde; nu sunt alge in ea... din câte am înțeles s-a oxidat cuprul in piscina... cum pot rezolva problema? Va rog!

9
Răspunde Raportează
Alecumariselu1
în 9 Iulie 2020 | Alecumariselu1 întreabă:

Cum se inmulțesc rechinii?

3
Răspunde Raportează
laer_tm
în 9 Iulie 2020 | laer_tm întreabă:

Daca iti faci un put in gradina, o fantana sa spunem, inainte de a consuma apa trebuie sa o duci la test sa vezi daca e buna de baut? Sau poti bea direct? Nu stiu exat cum se face sa te asiguri ca e ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Iulie 2020 |

Cum se cresc cactusii? La ce se pot folosi in afara de mancare?

9
Răspunde Raportează
adelina_turturica
în 9 Iulie 2020 | adelina_turturica întreabă:

Stau la casa, insa am un teren foarte mic, de 300mp in care e cuprinsa si casa. Spatiul e mic, am si un garaj si a fost si cimentat de catre vechii proprietari. Acum as vrea sa fac o schimbare, mi-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
jeanmoscopol
în 8 Iulie 2020 | jeanmoscopol întreabă:

Vreau sa fac o alee din piatra pana la wc- ul de serviciu din curte. Nu as vrea sa torn ciment, ci sa il fac din piatra, mozaic, cubica, etc. As gasi undeva un magazin care ar recicla asa ceva si le-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bush
în 8 Iulie 2020 | bush întreabă:

Am niste fotolii din imitatie de piele, crem si as vrea sa stiu cu ce as putea sa le curat, dar mai in profunzime. Le sterg de fiecare data, praful se ia, dar mai raman pete. Nu stiu daca sunt pete...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dragos234567890
în 8 Iulie 2020 | dragos234567890 întreabă:

Bunta TPU! As vrea sa imi recomandati o camera de supraveghere pentru exterior care se poate controla de la mare distanta.

1
Răspunde Raportează
alex495
în 8 Iulie 2020 | alex495 întreabă:

Salutare. Nu stiu ce patesc hainele mele. Ca detergent folosesc dero ozon acela cu mireasma de primavara, ca balsam Lenor sau cocolino si le usuc in balcon. Chestia e ca dupa ce se usuca au un miros urat...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Iulie 2020 |

Este adevarat ca persoanele ce stau la bloc sunt mai lenese pentru ca "la casa este de lucru"? Am auzit de mai multe ori replica asta de la persoane ce stau la bloc. Cum ca de ce sa stau la casa ca acolo...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
akku
în 7 Iulie 2020 | akku întreabă:

Mi s-a umflat faianta pe pereti. Offf.....nu vreau sa ma apuc in nici un fel de curatenie. As putea face in asa fel incat sa pot rezolva situatia fara a o da jos? Ce sa fac?

2
Răspunde Raportează
halip
în 7 Iulie 2020 | halip întreabă:

Ma bate gandul sa pun aer conditionat in balcon. As vrea sa il pun pe peretele cu geamul de la baie, geamul fiind pe lungimea balconului. Astfel in fata, cat e latimea, sa zicem 2m si un pic sunt termopanele...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Arhix
în 6 Iulie 2020 | Arhix întreabă:

Salut TPU, Am o problema cu un scaun de birou, una dintre roti nu mai sta, cand misc scaunul, ea cade. Acel canal unde intra s- a rupt, este tot din plastic. Cum as putea sa repar? Imagini: ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ThePrinceOfAllSaiyans
în 6 Iulie 2020 | ThePrinceOfAllSaiyans întreabă:

Am vazut un balcon mare tot negru cu geamuri foarte negre la exterior. Costa mult genul asta de balcon?

2
Răspunde Raportează
valah_9720
în 6 Iulie 2020 | valah_9720 întreabă:

As dori un top 3 al brandurilor pentru aerele conditionate. Am incercat sa citesc, insa gasesc diverse opinii. Am citit despre Daikin, sincer nici nu am auzit de ei. Voi ce recomandari aveti?

4
Răspunde Raportează
GouDidodino
în 6 Iulie 2020 | GouDidodino întreabă:

Care este principiul de functionare al unui aer conditionat tip inverter fata de modelul vechi on off?

15
Răspunde Raportează
Saw3Danny
în 6 Iulie 2020 | Saw3Danny întreabă:

Salut, mi s- a rupt robinetul (maneta) de la apometru ce are rolul de a opri alimentarea cu apă rece a locuinței mele... va trebui să apelez tot la cei care mi- au montat apometrele? Mentionez faptul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Joker3134
în 5 Iulie 2020 | Joker3134 întreabă:

Ce anume sa folosesc pentru gândaci?

13
Răspunde Raportează
Sonia822
în 5 Iulie 2020 | Sonia822 întreabă:

Cate zile rezista un mac pe camp?

2
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 5 Iulie 2020 | gemeni6226 întreabă:

Am luat doi bambusi anul trecut nu stiu ce nu am facut bine, incepe sa fie anemica si sa se ingalbeneasca frunzele de sus. Sfaturi?

1
Răspunde Raportează
Vanessika
în 4 Iulie 2020 | Vanessika întreabă:

Hei! Vreau să îmi cumpăr un pavilion care are un perete pe lungime și unul pe lățime. Peretele pe lățime este poziționat pe partea dreaptă. Știe cineva dacă îl pot muta pe partea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 3 Iulie 2020 | BuGsstormbunny întreabă:

Exista pomi de cires otravitori sau salbatici? Provoaca ceva rau omului daca a consumat?

2
Răspunde Raportează
RAY
în 3 Iulie 2020 | RAY întreabă:

La profi rosiile sunt verzi iar alea coapte vad ca sunt stricate, ce pot face?

6
Răspunde Raportează
VasilePopa
în 3 Iulie 2020 | VasilePopa întreabă:

Cum pot mentine racoare cat mai mult timp in casa? Nu am aer conditionat.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Iulie 2020 |

Care sunt cele mai bune/sigure/accesibile cartiere din Bucuresti? Dar cele mai periculoase?

4
Răspunde Raportează
Mihai20018
în 3 Iulie 2020 | Mihai20018 întreabă:

Mi-am cumparat o piscina iar apa din ea (apa din fântână) s-a inverzit dupa o saptamana, am tratat-o cu algicid, oxigen activ si degeaba. Ma puteti ajuta cu un sfat sa o curat?

4
Răspunde Raportează
MihaiM888
în 3 Iulie 2020 | MihaiM888 întreabă:

Merita sa incalzesti o camera(baie) cu un covor electric sub gresie (suprafata de incalzit in afara de corpuri(cada/wc) aprox 3 mp bineinteles covorul sa fie montat pe o izolatie de polistiren...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Steffaniy
în 3 Iulie 2020 | Steffaniy întreabă:

Am o problema la vita de vie din curte. Boabele de pe ciorchine devin violete si se usuca, iar frunza se ingalbeneste pe alocuri si apoi formeaza pete ruginii. Din cate stiu, poate fi de la mana....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mariusalex2019
în 3 Iulie 2020 | mariusalex2019 întreabă:

220 metri patrati de acoperis cu tabla de la Caretta ma duce in jur de 33.000? (si aici ma refer la tot ce tine de zona acoperis all inclus).

5
Răspunde Raportează
AdiMihai25
în 2 Iulie 2020 | AdiMihai25 întreabă:

Salut. Ce arata mai bine pe acoperiș la o terasă? Șindrilă bituminoasă (tegola), Tabla lindab?

6
Răspunde Raportează
hUnTERRRRRR
în 2 Iulie 2020 | hUnTERRRRRR întreabă:

O firma serioasa care face instalația cu tot cu liner la o piscina? Sau mai multe firme sa ma interesez de preturi

1
Răspunde Raportează
Sandu3
în 2 Iulie 2020 | Sandu3 întreabă:

Salut.N- am lucrat niciodata cu GLET si nu stiu cat de repede se intareste inainte de a- l aplica pe perete.Stiu ca se pune apa intai(niciodata invers) intr- un recipient si dupa aia gletul se adauga progresiv...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
jean
în 2 Iulie 2020 | jean întreabă:

Cum am grija de o magnolie? Am primit o magnolie, insa nu stiu cum sa am grija de ea. Am vazut ca se face maricica planta si va trebui sa o replantez probabil mai incolo.

1
Răspunde Raportează
lexandrine
în 2 Iulie 2020 | lexandrine întreabă:

Am o piscina, as putea spune patrata, nu ii mai stiu dimensiunile si nici nu am masurat- o, insa asa pare. As vrea ceva ca sa o acopar sa nu se murdareasca apa. Am gasit niste accesorii in carrefour,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RecKinul
în 1 Iulie 2020 | RecKinul întreabă:

Am o problema cu motosapa. Dupa trei ore de functionare are detonatii si se opreste. Am motor OHV in patru timpi pe benzina. Am curatat filtru si tot nu s-a rezolvat problema.

7
Răspunde Raportează
GabrielGL
în 1 Iulie 2020 | GabrielGL întreabă:

un bec de 100 w led cat va consuma, la ora? Va mulțumesc

19
Răspunde Raportează
soreasca
în 1 Iulie 2020 | soreasca întreabă:

Cum pot face o plasa de tantari pentru un geam termopan, dar nu cu balamele, ci din aceea pe care o pot pune in interior. Stiu ca trebuie sa fie mai mica decat cea cu balamale in exterior, dar cum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sonia822
în 1 Iulie 2020 | Sonia822 întreabă:

Cu ce se poate transporta o pisica la o alta adresa, in alt judet? Exista curier special, prin care animalele pot ajunge in siguranta?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2020 |

Am acasa un mic teren. Am pus piatra pe acel teren fiind doar pamant pe jos. Pe piatra am pus nisip si astfel am facut un teren drept. As vrea sa pun un gazon artificial sau ceva, sa nu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
09Ioana09
în 30 Iunie 2020 | 09Ioana09 întreabă:

In aceasta dimineata am bagat haine la spalat. Când vine vorba de spalat, totul normal. Cand ajunge la clatire se opreste si nu se mai intampla nimic. Am incercat si pe alte programe, chiar si pe simplă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alina_ioana
în 30 Iunie 2020 | alina_ioana întreabă:

Am o usa de balcon din aceea veche, as vrea sa o schimb, insa mai intai e clar ca trebuie sa scot tocul usii. Nu as vrea sa ma apuc acum de vreo curatenie generala, asadar cum pot scoate acel toc fara...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2020 |

Ce storcător de fructe recomandați? Pentru uz personal. Ar trebui să poată face de toate, gen suc de varză etc. Și neapărat să fie ușor de spălat, să nu ți se taie cheful de a- l folosi...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
MihaelaDart
în 30 Iunie 2020 | MihaelaDart întreabă:

Caut diverse variante de- asta și explozia de astfel de întrebări. As dori firme de construcții din România urmate cu proiecte de case fără etaj la preț accesibil. In Grecia sunt scumpe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 6 ore

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt așa de traumatizate și speriate de bombe? Și complet resemnate? Și aici am cunoscut câteva și nu au tupeu nici la telefon sa răspundă și nu au anxietate de aia gravă...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • politistfaraimaginatie
    trimisă pe 17 Noiembrie

politistfaraimaginatie întreabă:

Ce e mai bine, jandarm,politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere urmatoarele aspecte : - salariu -atributii -stres/munca (sunt foarte lenes, vreau munca cat mai putina) -program
    11 răspunsuri
  • Șachi
    trimisă acum 23 ore

Șachi întreabă:

Avem șanse să câștigăm cu 3-0? Știți la ce mă refer și de ce întreb asta.
    10 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 22 ore

Ion1989 întreabă:

Inainte am investit multi bani intr- un PC, in componente de PC si dupa am observat ca de fiecare data tot apare cate ceva nou, de fiecare data tot apar componente noi care costa tot mai multi bani si...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.795
  • Întrebări: 3.953.236
  • Răspunsuri: 17.654.543
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
One Direction

One Direction

Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?

Start quiz
Categorii
  • 652.025 Adolescenţi
  • 55.573 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.816 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.151 Conversaţii