TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
anonim_4396
în 13 Aprilie 2020 |

Are cineva lumânări parfumate din Zara? Miros tare sau abia se simt, ca alea la 5 lei? https://www.zarahome.com/ro/parfumuri/produse/lumânări-c1020116810.html

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Aprilie 2020 |

Daca pomii au flori si ingheata pe parcursul verii nu vor avea frunze deloc?

7
Răspunde Raportează
BuGsstormbunny
în 13 Aprilie 2020 | BuGsstormbunny întreabă:

Daca au inflorit puțin copacii(doar unii) și vin doua dimineți cu temperaturi de -2 grade ce se întâmplă?

10
Răspunde Raportează
Carina
în 13 Aprilie 2020 | Carina întreabă:

Mai pot planta acum Mana Maicii Domnului?

2
Răspunde Raportează
RazvanSMR
în 13 Aprilie 2020 | RazvanSMR întreabă:

Vreau sa ma mut singur (cu chirie in apartament 2 camere sau 3) in urmatoarea perioada in speta la inceputul verii si as vrea si eu o lista cu plati lunare estimative evident fara chirie. Multumesc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Adriaw48
în 13 Aprilie 2020 | Adriaw48 întreabă:

Salut, TPU! Astăzi de dimineata am gasit un pui de porumbel din acela alb...e foarte frumos si l- am luat si l- am pus într- o cutie dar nu stiu ce sa ii dau sa mănânce...se poate adapta daca il ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonim2k20
în 12 Aprilie 2020 | Anonim2k20 întreabă:

Daca pun burete antifonic in toata camera si pe usa, se mai aude cand vorbesc normal in camera de langa?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Aprilie 2020 |

TPU am o craciunita si ii putrezesc ramurile, ce sa fac?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Aprilie 2020 |

TPU, va scriu dintr- o stare de rusine fata de sora mea pentru ca ea a plecat in Anglia si mi- a lasat o floare craciunita si... acu 2 saptamani a inceput sa se ofileasca i- a cazut frunzele care- i daduse...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Plushul
în 11 Aprilie 2020 | Plushul întreabă:

Am doi pui de curca care încontinuu fac gălăgie. Mănâncă, dorm dar și atunci când dorm vorbesc. Parca ar dormi iepurește. I- am și învățat mai mult in brațe sa ii țin. Oare asta sa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
JulyDreams
în 11 Aprilie 2020 | JulyDreams întreabă:

Mi-am luat un buchet de patrunjel in ghiveci. Nu stiu cat de des sa-l ud. Azi dimineata l-am gasit cu frunzele lasate si l-am udat. Au trecut 12 ore si iar se ofilesc frunzele. Sa-l ud iar?

4
Răspunde Raportează
andreialin2
în 11 Aprilie 2020 | andreialin2 întreabă:

Cum as putea atrage un roi de albine la mine in stup?

8
Răspunde Raportează
Naavin
în 11 Aprilie 2020 | Naavin întreabă:

Am un lamai destul de mare, care pana acum doi ani nu a facut nici marcar o floare din cauza ca nu stiam ca trebuie tuns. Anul trecut l- am tuns si a facut o floare care a cazut. Anul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ulesan_Dana_1971
în 11 Aprilie 2020 | Ulesan_Dana_1971 întreabă:

Se poate planta murea lângă zmeura?

2
Răspunde Raportează
anonimul0724
în 10 Aprilie 2020 | anonimul0724 întreabă:

Lumina calda sau rece in dormitor? Vreau sa0mi achiziționez 2 becuri led economice mai scumpicele si nu stiu de care. Camera are 16mp si este vopsită în alb. Dau funda

2
Răspunde Raportează
AcelCinevaa
în 10 Aprilie 2020 | AcelCinevaa întreabă:

Cum se curată filtrul aerului conditionat? O pot face eu?

2
Răspunde Raportează
NiculaiMarianTraian
în 10 Aprilie 2020 | NiculaiMarianTraian întreabă:

Masina de tuns Wahl se incalzeste destul de tare, ce as putea sa fac?

1
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 10 Aprilie 2020 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

Cum iti dai seama daca s- a prins o coarda de vie daca dupa un an nu are frunze? Dar totus coarda daca tai 1 cm din ea e verde? Ma refer fara sa tai. Cum e correct inmormantare sam...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
solence
în 10 Aprilie 2020 | solence întreabă:

A plouat si tata nu a pus capacul la recipientul de compost. S- a umplut efectiv cu apa :((. Am scos ca am putut, dar se vede clar ca mai e o groaza. Daca zilele astea l- as pune la soare asa neacoperit,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
neluschi
în 10 Aprilie 2020 | neluschi întreabă:

Pliculetele acelea de ceai pot fi puse asa dupa folosinta direct in compost? Acea hartie cred ca se va descopune la un moment dat, dar amestecul ala de plante ar putea fi folosit si ca ingrasamant?

1
Răspunde Raportează
NeverGonnaLetYouDown
în 9 Aprilie 2020 | NeverGonnaLetYouDown întreabă:

As dori sa- mi achizitionez o aeroterma, aveti vreo sugestie? *Intrebare adresata celor ce detin sau au folosit aeroterme*. Detalii despre camera care doresc sa o incalzesc: 22 metri patrati, inaltime...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
cumdc
în 9 Aprilie 2020 | cumdc întreabă:

Salut, poate sa imi spuna si mie cum se prepara cimentul pentru bondoci si placi de gard?

1
Răspunde Raportează
Rrrazvan6699
în 9 Aprilie 2020 | Rrrazvan6699 întreabă:

In urma cu o saptamana am achizitionat un afin siberian si doi afini bonus.Acum frunzele s- au facut rosii si cele de la afinii bonus se usuca dupa ce ies din muguri, dar cele de pe afinul siberian nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andra44336
în 9 Aprilie 2020 | Andra44336 întreabă:

Părinții mei vor sa meargă mâine sa puna cartofi, ceapă, etc in pământ și sa ma repare la casa. Stăm la 40 de km de sat. Vor merge cu o dubă pentru ca vor ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Dimu
în 9 Aprilie 2020 | Dimu întreabă:

Hei! Credeti ca s-ar vinde un parchet care a fost scos si inlocuit cu un altul? Adica un parchet deja folosit, dar pe care l-am scos. El e intreg, nu e zgariat. Se mai poate folosi sau revinde?

4
Răspunde Raportează
Campi_oana
în 9 Aprilie 2020 | Campi_oana întreabă:

Buna, buna! Exista trandafiri care ar putea inflori cat mai mult pe parcursul unui an? Ce specie? Multumesc.

1
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 9 Aprilie 2020 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

spuneti- mi un ingrasamant lichid BIO care sa mearga cam la toate legumele si fructele care sa se poata prepara acasa fara sa- l cumperi cu care sa stropesti de la lamai pana la alte fructe ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adriana
în 9 Aprilie 2020 | Adriana întreabă:

Unde as putea gasi schita unui tesla coil, insa o varianta mai mica ceva ce poate fi facut in casa?

2
Răspunde Raportează
andreialin2
în 9 Aprilie 2020 | andreialin2 întreabă:

Noroc! Daca bagi toate ramele goale in stup, adica rama fara nici un fagure, gol, are ceva? De exp bag o rama goala da insarmata mai mult, ca sa faca pe ea fagure, sarme multe, nu isi fac singure...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
GeorgeVeteranu
în 8 Aprilie 2020 | GeorgeVeteranu întreabă:

Erbicidul Nicor merge si la vita de vie?

1
Răspunde Raportează
JulyDreams
în 8 Aprilie 2020 | JulyDreams întreabă:

In candelabrul meu din sufragerie am pus un bec LED. Problema e ca nu se poate stinge. Daca sting ramane semi aprins. Ziua nu deranjeaza, dar noaptea se vede lumina. Ati mai intalnit? O fi defect? Oare...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
WithoutName123456789
în 8 Aprilie 2020 | WithoutName123456789 întreabă:

Salut,nu am mai fost la apartament de o luna, am lasat apa si gazul deschise, nu le-am oprit din robinetul de acces.Ar trebui sa imi fac griji?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Aprilie 2020 |

Bună, mă puteți ajuta sa găsesc o floare? Nu știu cum îi zice dar o pot descrie. Îmi aduc aminte ca am văzut- o prin gardurile naturale de lângă bloc la nivel cu parterul. Arata destul de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bogus
în 7 Aprilie 2020 | bogus întreabă:

Cum pot muta niste tufe de trandafir fara sa afectez radacina? Am nevoie ca au crescut cam mult si imi impieda trecerea dintr-o parte in alta a gradinii.

1
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 7 Aprilie 2020 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

mai am sansa sa mi se prinda via daca mai pun in pamant ori e tarziu deja? Am soi de aia mici si am curatat via si vreau sa o plantez.

4
Răspunde Raportează
Alynush95
în 6 Aprilie 2020 | Alynush95 întreabă:

Salutare, cunoasteti vreo firma care realizeaza case/vile la rosu/cheie in rate, eventual pot dispune de un avans inainte? Multumesc

3
Răspunde Raportează
Ionut321123
în 6 Aprilie 2020 | Ionut321123 întreabă:

As vrea sa-mi cumpar un motocultor mai puternic pana in 6500 lei. Am aproximativ 2 hectare de lucrat cu el. Ce imi recomandati? Multumesc anticipat

1
Răspunde Raportează
Yrem3119
în 6 Aprilie 2020 | Yrem3119 întreabă:

Hei. A incercat cineva sa vopseasca perdeaua cu hartie creponata? Stiti daca functioneaza? Este o perdea subtire alba, credeti ca va functiona sa o bag in apa cu hartie creponata si sa se coloreze?

4
Răspunde Raportează
dani_ela
în 6 Aprilie 2020 | dani_ela întreabă:

Am niste flori uscate, le pot pune in recipientul de compost? Ajuta in vreun fel?

1
Răspunde Raportează
GabrielGL
în 6 Aprilie 2020 | GabrielGL întreabă:

vreau sa dau cu var in exterior- interior, pentru interior trebuie un var pentru exterior un var lavabil, cum trebuie sa procedez ca nu am mai facut pentru exterior? Iau un var de exterior...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
benga94
în 5 Aprilie 2020 | benga94 întreabă:

Vreau sa îmi cumpăr un grătar pe terasa, sunt în dubii pe curent sau butelie. Butelia mi- e cam frica pe terasa, bate soarele puternic vara și iarna e frig, nu e acoperita terasa. Ce spuneți,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Headinclouds
în 4 Aprilie 2020 | Headinclouds întreabă:

Bonsaiul mai creste sau ramane la inaltimea lui?

3
Răspunde Raportează
Feitan
în 3 Aprilie 2020 | Feitan întreabă:

stie cineva la cat timp trebuie sa ud florile astea? https://imgur.com/IAle8Ps https://imgur.com/Crx5ZtM

3
Răspunde Raportează
andreialin2
în 3 Aprilie 2020 | andreialin2 întreabă:

As putea sa fac un stup de albine acasa si ca familie de albine sa prind albinele din copaci? Adica daca as prinde intr- o capcana multe albine si le- as baga in stup ar sta acolo? Sau sa le inchid...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Fxsol
în 3 Aprilie 2020 | Fxsol întreabă:

Stau la sat și în curtea mea există o țeavă mare de gaz care trece sub pământ, din câte știu țeavă aceea vine de la fabrica de gaz, ce drepturi am? Are voie să treacă pe la mine...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Welterweight
în 3 Aprilie 2020 | Welterweight întreabă:

Ce faceți cu mobila care nu vă mai trebuie?

7
Răspunde Raportează
NicusorBorcea
în 3 Aprilie 2020 | NicusorBorcea întreabă:

Cât costă construirea casei de la final? 40.000 euro mi-ar ajunge? Daca aș gasi o firmă ieftine si materiale ieftine?

3
Răspunde Raportează
Bazil
în 3 Aprilie 2020 | Bazil întreabă:

In afara de rame ce as putea sa mai pun in compost? Viermisorii sunt ok? Voi ce spuneti? Sau e mai bine fara nimic?

3
Răspunde Raportează
Bianca1203
în 3 Aprilie 2020 | Bianca1203 întreabă:

Am o întrebare, daca iau mazăre decorticata și o pun in pământ, iese vreo ceva?

5
Răspunde Raportează
mistergiovany49
Întrebare recomandată în 3 Aprilie 2020 | mistergiovany49 întreabă:

Eu plantez cartofi dupa care pun un pat de fan (paie) de circa 20 cm pe toata suprafata. Ideea e super si se dezvolta f bine. Dar vin si intreb, NUMAI pe cei ce fac agricultura, pot proceda la fel cu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • politistfaraimaginatie
    trimisă pe 17 Noiembrie

politistfaraimaginatie întreabă:

Ce e mai bine, jandarm,politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere urmatoarele aspecte : - salariu -atributii -stres/munca (sunt foarte lenes, vreau munca cat mai putina) -program
    11 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 5 ore

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt așa de traumatizate și speriate de bombe? Și complet resemnate? Și aici am cunoscut câteva și nu au tupeu nici la telefon sa răspundă și nu au anxietate de aia gravă...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • ?achi
    trimisă acum 22 ore

?achi întreabă:

Avem șanse să câștigăm cu 3-0? Știți la ce mă refer și de ce întreb asta.
    10 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 21 ore

Ion1989 întreabă:

Inainte am investit multi bani intr- un PC, in componente de PC si dupa am observat ca de fiecare data tot apare cate ceva nou, de fiecare data tot apar componente noi care costa tot mai multi bani si...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.789
  • Întrebări: 3.953.234
  • Răspunsuri: 17.654.515
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Beyonce

Beyonce

Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!

Start quiz
Categorii
  • 652.024 Adolescenţi
  • 55.573 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.816 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.151 Conversaţii