TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Parenting

Parenting

• 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Cristian_Sergiu_1997
în 24 Ianuarie 2017 | Cristian_Sergiu_1997 întreabă:

Salut imi spune și mie cineva o aplicație de filmat pentru iPhone?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Ianuarie 2017 |

Intrebare pentru parinti - cum le spune la masinutele alea mici de jucarie care functioneaza astfel: apesi pe ele, le tragi in spate, le dai drumul si o ia inainte cu viteza pana ce se opresc?

3
Răspunde Raportează
chiftelutacrocanta
în 19 Ianuarie 2017 | chiftelutacrocanta întreabă:

Credeti ca regulile puse de parinti copiiilor sunt o solutie buna ca acei copiii sa fie mai educati? N-ati observat ca incalcarea regulilor este ceva des intalnit in randul copiiilor?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Ianuarie 2017 |

(Aceasta intrebare este pusa si la caterinca, dar si pe bune, va rog rapsundeti corespunzator) Am o intrebare legata de piscini publice. Uneori cand ma duc la piscina, vad parinti cu bebelusi goi pusca...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
dany2k
în 6 Ianuarie 2017 | dany2k întreabă:

An nou fericit la toata lumea! Am nevoie de un avocat bun specializat in divort si custodia copilului, ar fi bine sa fie de undeva din ardeal pentru ca procesul se desfasoara in ardeal. Consideram ca ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Aliza334
în 3 Ianuarie 2017 | Aliza334 întreabă:

Vreau sa Ii fac un cadou mamei mele. Stiti o mica atentie. Ce pot sa Ii cumpar?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Decembrie 2016 |

Buna seara dragi utilizatori TPU! Sunt angajata de pe data de 04.12. 2016 si tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 2 luni. Contractul este pe o perioada nedeterminata insa se specifica ca sunt in perioada...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Elenina356
în 21 Decembrie 2016 | Elenina356 întreabă:

De ce sa-ti inscrii copilul, in clasa 1, la colegiul de muzica VS de ce sa nu faci asta?

4
Răspunde Raportează
balteanuanca94
Întrebare recomandată în 19 Decembrie 2016 | balteanuanca94 întreabă:

As vrea sa stiu si eu cum se prepara Nan 2. De exemplu la Nan 1 la 240 de ml de apa puneam 8 masuri de Nan. La Nan 2 este tot la fel sau se pun mai multe masuri?

2
Răspunde Raportează
Mihai_Denis_1997
în 4 Decembrie 2016 | Mihai_Denis_1997 întreabă:

Cum sa ii explic unui copil de 4 ani ce este un nor?

1
Răspunde Raportează
Sarcopt
în 25 Noiembrie 2016 | Sarcopt întreabă:

Voi ce parere aveti despre urmatorul tv: http://www.emag.ro/televizor-led-smart-samsung-101-cm-40ku6092-4k-ultra-hd-ue40ku6092uxxh/pd/DHTLQ2BBM/ merita sa-l iau? Multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
chiftelutacrocanta
în 24 Noiembrie 2016 | chiftelutacrocanta întreabă:

De ce confund de multe ori iubirea parinteasca cu oprimarea copilului de a face ce isi doreste in viata? Crezi ca iubirea parinteasca e lipsita de multe ori de intelegere si libertate, sau iubirea parinteasca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mateisimami
în 30 Octombrie 2016 | Mateisimami întreabă:

Va rog mult am nevoie de like pentru baietelul meu http://www.libertateapentrufemei.ro/copilultau/inscrieri/__trashed-298/

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Octombrie 2016 |

Cand are loc petrecerea burlacilor\burlacitelor, cum se desfasoara si de ce are loc ce semnifica ea? Funda

1
Răspunde Raportează
SpeedPrimer
în 22 Octombrie 2016 | SpeedPrimer întreabă:

Salut, cum sa imi conving parintii sa imi ia un ps 4 daca am strans banii de el da nu vor la il ia? Fara raspunsuri de genu "copii din Africa nu au ce manca si tu vrei ps"

13
Răspunde Raportează
DjSannan
în 14 Octombrie 2016 | DjSannan întreabă:

Buna,as dori sa stiu un program instalat pe telefon cu care il pot urmari de pe laptop. Sa nu trebuiasca internet pe telefon.

6
Răspunde Raportează
BogdanRB21
în 12 Octombrie 2016 | BogdanRB21 întreabă:

Ceau! Am participat in trecut la cateva sedinte de psihoterapie.Intr- una dintre sedinte am luat parte la un exercitiu: Pas I scrie literele care- ti formeaza numele pe orizontala Pas II scrie primul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ok47
în 12 Octombrie 2016 | ok47 întreabă:

Ma poate lamuri cineva? Este adevarat ca se dau bani pentru nastere in Italia, Spania, Anglia? Nu ma refer la indemnizatie pe luna ci strict bani pentru nastere.mi- a zis cineva ca a primit...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
TudorVali
Întrebare recomandată în 11 Octombrie 2016 | TudorVali întreabă:

Am si eu o dilema cum se prepara laptele praf pentru bebelusi? Unii spun sa fierb apa, altii doar s-o incalzesc. Cum se procedeaza corect si ce apa e mai buna?

4
Răspunde Raportează
aliceflorentina
în 10 Octombrie 2016 | aliceflorentina întreabă:

am o fetiță de 4 luni, are in jur de 10 kilograme. O hrănesc cu lapte praf Milupa..As vrea sa il schimb. Ce ma sfătuiți să fac? E urgentaaaa.

5
Răspunde Raportează
Cici11
în 29 Septembrie 2016 | Cici11 întreabă:

Am un bebe de doua luni care se tot deranjeaza la stomac si mi- a recomandat doctorul sa ii iau lapte praf special si am gasit in magazinul asta http://www.elaptepraf.ro/lapte- praf.html. Ieri...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andrei6789
în 24 Septembrie 2016 | Andrei6789 întreabă:

imi puteti da un exemplu de laptop pana in 40 de milioane care sa duca GTA 5 la hight

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Septembrie 2016 |

Buna seara,am o intrebare,ce fel de sangerare ai dupa ce ramai gravida, ce culoare are sangele ce simptome?

4
Răspunde Raportează
Promo11
în 4 Septembrie 2016 | Promo11 întreabă:

" Salut TPU. Am 17 ani, iar mama mea a divortat cand aveam 1 an. De aproape 4 ani sta cu un taran infect si alcoolic, care se comporta foarte urat cu mine si a invatat- o si pe ea la bautura. El nu ma...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Promo11
în 30 August 2016 | Promo11 întreabă:

Am 17 ani, iar mama mea a divortat cand aveam 1 an. De aproape 4 ani sta cu un taran infect si alcoolic, care se comporta foarte urat cu mine si a invatat- o si pe ea la bautura. El nu ma ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
HoriaPet
în 29 August 2016 | HoriaPet întreabă:

Am cumparat un gps pentru copii de la www.kidgps.ro. Nu stiu sa il configurez. Stie cineva cum se configureaza astfel de dispozitive? Multumesc

2
Răspunde Raportează
JetBlueJet
în 13 August 2016 | JetBlueJet întreabă:

Asta e un exemplu de "nastere usoara"? https://www.youtube.com/watch?v=CeH9WzQyWqM P.s. Scuze pentru clip... Si pentru categorie. Nu stiu de ce dar m- ai uitat de peste doua ori la clipul asta si deja...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
HoriaPet
în 9 August 2016 | HoriaPet întreabă:

Stie cineva daca ceasurile cu gps pentru copii sunt bune de ceva? Am gasit pe www.kidgps.ro insa nu stiu daca sa ma risc sau nu...

1
Răspunde Raportează
Dnajjzhccg
în 30 Iulie 2016 | Dnajjzhccg întreabă:

Sunt noua pe aici. Sunt Mihaela si am 24 ani. Am o poveste complicata si sper sa ma lămuriți. Eu sunt adoptata de la vârstă de trei ani si jumătate. Tatal meu biologic este un artist foarte...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
GabrielaCriss
în 26 Iulie 2016 | GabrielaCriss întreabă:

BunaTPU! Azi parintii mei s- au certat, iar eu am rabufnit in sensul ca am inceput sa plang numai m- am putut abtine.La sfarsitul certei mama a spus ca astepta sa o apar in fata tatalui si bunicii mele,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Iulie 2016 |

Hey! Sora mea se juca cu o pensula și nu știu sigur dacă a căzut în ea sau dacă și- a băgat- o în gura, dar am auzit- o plangand și apoi a vomitat cu sânge și i- a curs sânge din gura. S-...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iunie 2016 |

Buna ziua TPU! Sunt tata a 3 fete si un baietel de 5 ani si jumatate...ieri, l- am prins pe Codrut(asa il cheama pe baiat) cum o filma pe ascuns pe mama sa in baie...ce sa fac? ar trebui sa il duc la ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Oprescu_Elena_1989
în 15 Iunie 2016 | Oprescu_Elena_1989 întreabă:

Va rog daca imi puteti spune si mie dupa ce criterii sa imi aleg ginecologul care sa imi urmareasca sarcina! As dori sa raman insarcinata!

2
Răspunde Raportează
Oprescu_Elena_1989
în 15 Iunie 2016 | Oprescu_Elena_1989 întreabă:

Stiti ceva despre doamna ginecolog Dobre din Bals, Olt? Ce a-ti auzit despre ea? Multumesc

1
Răspunde Raportează
Robert_Florin_1971
în 7 Iunie 2016 | Robert_Florin_1971 întreabă:

Buna TPU. Am o intrebare: vreau sa imi iau niste casti care sa fie sub 400 lei max, dar sa se auda bine, clar si sa aiba un bass puternic si sa nu ma doara urechile dupa vreo 2 ore de ascultat.Eu acum...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Arthiom
în 30 Mai 2016 | Arthiom întreabă:

A venit caldura, iese lumea la plimbare in parcuri, la terase etc. Evident au inceput sa iasa si parintii cu copii de toate varstele. Dar e ceva care mi se pare cam aiurea. E vorba despre ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
LadyInBlack00012
în 22 Mai 2016 | LadyInBlack00012 întreabă:

Aș dori niște idei de surprize/cadouri pt. tatăl meu...în afară de note mari pe care le iau mereu... ofer funda : x

4
Răspunde Raportează
JetBlueJet
în 13 Mai 2016 | JetBlueJet întreabă:

De ce mama mea, bunica si restul din familie nu inteleg ca de oricat de mult timp ar fi mama cu cineva eu nu il pot considera tata? - Este cu persoana respectiva de aproape 15 ani iar eu nu ii pot spune...? (mai mult)

23
Răspunde Raportează
cristianela
în 28 Aprilie 2016 | cristianela întreabă:

Vine al doilea bebe in familie si nu suntem decisi daca sa luam inca un carut simplu sau unul pentru gemeni ca sa fie mai usor? Gasisem ieftin pentru gemeni http://www.bebs.ro/carucioare/carucioare-...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ghitaa
în 27 Martie 2016 | Ghitaa întreabă:

Salut,am o fetita de 2 ani si 9 luni cum putem face sa scapam de pampers? Dau funda

3
Răspunde Raportează
Narci123
în 17 Martie 2016 | Narci123 întreabă:

De unde pot lua in Bacau, zona nord, un tort aniversar pentru o fetita care face 11 ani?

2
Răspunde Raportează
Florentina9210
în 16 Martie 2016 | Florentina9210 întreabă:

Niciodata nu am inteles de ce unele "mame" isi abandoneaza copiii sau ii ucid, sunt alte femei care ar face orice sa aiba unul prin orice mijloc, si nu il au. Bun, am inteles, nu au posibilitate...? (mai mult)

37
Răspunde Raportează
Narci123
în 13 Martie 2016 | Narci123 întreabă:

Unde isi poate face ziua o fetita de 11 ani?

5
Răspunde Raportează
Denis_Andrei_Sbircea_1986
în 13 Martie 2016 | Denis_Andrei_Sbircea_1986 întreabă:

As avea o intrebare.Un nepot de care trebuie sa am grija e in clasa 8- a.Ei bine urmeaza examenul de capacitate si inscrierea la liceu.Ei bine aici vine problema ca nu prea ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Stefanya92
în 2 Martie 2016 | Stefanya92 întreabă:

Hey! :D Vreau sa ii iau surorii mele un premergator! Stiu ca mama vroia sa ia asa ceva dar nu a putut si ma gandeam sa ii fac eu o surpriza surorii mele mai mici care isi serbeaza ziua de nastere in zilele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
saaaaaaaaaaaab
în 12 Februarie 2016 | saaaaaaaaaaaab întreabă:

Heeei TPU. Am o mica mare problema. Ma doare o masea foarte tare. Ea se clatina, dar prea putin. Simt ca cealalta trebuie sa iasa, dar e impiedicata de cea, , de lapte" si nu vreau sa iasa stramba. Cum...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Panfiloiu_Cristian_1999
în 31 Ianuarie 2016 | Panfiloiu_Cristian_1999 întreabă:

Daca raman la 3 sau 4 materi pe primul semestru in clasa a 8 a raman repetent dar daca pe semestrul doi imi fac mediile de trecere trec?

8
Răspunde Raportează
ionyionela20
în 31 Ianuarie 2016 | ionyionela20 întreabă:

La cate saptamani se vede copilul la ecograf, si cand se poate afla daca este fata sau baiat.

6
Răspunde Raportează
AdeCrissuu123
în 11 Ianuarie 2016 | AdeCrissuu123 întreabă:

Buna TPU am o verisoara care este insarcinata in 7 luni ea are 20 de ani si se gandeste la nastere nu este decisa cum va naste natural sau prin cezariana ea ar vrea natural dar ii e frica de dureri sa ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Live4Ride
în 30 Decembrie 2015 | Live4Ride întreabă:

Salutare. Prietena mea este insarcinata si in mai face 1 an la locul de munca si 8 luni de sarcina. Daca nu va mai putea lucra din aprilie ( la 7 luni de sarcina ) va putea beneficia de prenatal? ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 15 ore

9PM întreabă:

In toate tarile UE a crescut cu 70-80% la proprietăți impozitul? Sau doar la noi?
    22 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 19 ore

LisaJulie întreabă:

Mi se pare ca mulți oameni care spun ca vor, , suveranism" nu înțeleg o chestie : Nu exista asa ceva, suntem în secolul XXI, lumea este unita, chiar și țări precum Coreea de Nord, Iran, ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

Ce s- a întâmplat cu tipa blonda ce se crede mai frumoasa decât Britney Spears? Și se crede și geniu și carismatica și spirituală? Își dă singura calde că e cea mai faină, da nu are decât...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 16 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Mai deci i- a plătit foarte mult de data asta partidul AUR și ACT împreună cu Claudiu Târziu sa iasa sa protesteze! Eu chiar acum ma uit la imaginile de la protestul pentru legea împotriva xenofobiei,...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.973
  • Întrebări: 3.955.254
  • Răspunsuri: 17.670.877
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Mitologie greaca

Mitologie greaca

Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!

Start quiz
Categorii
  • 652.118 Adolescenţi
  • 55.632 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.904 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.139 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii