TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
mODIN
în 24 Februarie 2024 | mODIN întreabă:

Imi doresc aici perspectiva tuturor, indiferent de confesiune, denominantie, religie sau ideologie! Nu stiu cum sa interpretez celebrul episod "Eli, Eli, lama sabachtani". L- am auzit acum pe Jordan...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Denila123
în 24 Februarie 2024 | Denila123 întreabă:

Salut, mi-a murit o bunica Cât timp trebuie sa stau sa nu ma berberesc tund???? Și are ceva dacă o sa ma berberesc acum Ai trecut 9 zile

7
Răspunde Raportează
mnfjgjfgtmfgktrgfo
în 24 Februarie 2024 | mnfjgjfgtmfgktrgfo întreabă:

Buna dimineața, aseară am găsit o geanta cu bani fara acte și am furat-o, cum îmi pot rescumpara păcatul? Dând altei persoane bani când are nevoie de ajutor sau cum? Sa fiu iertat?

11
Răspunde Raportează
DianaDiana123
în 24 Februarie 2024 | DianaDiana123 întreabă:

Cum mă pot întoarce din nou la Hristos? Eu de ceva timp am început să înjur si stiu ca e pacat cand înjur ceva îmi zice să nu fac asta dar, altceva să o fac.De cateva zile m- am apucat să citesc...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
mODIN
în 23 Februarie 2024 | mODIN întreabă:

Ateii vorbesc non stop despre cum religia cica ar inhiba progresul si dezvoltarea societatii. Cum arata aceasta societate dezvoltata pe care o aveti in minte si ce alte exemple din trecut va fac sa credeti...? (mai mult)

47
Răspunde Raportează
superpissy40
în 22 Februarie 2024 | superpissy40 întreabă:

Buna TPU. Unde ajung sufletele copiilor avortati sau de ce in unele cazuri se produce avortul spontan(ma refer dpdv spiritual)? Si la fel, unde ajung sufletele bebelusilor/copiilor(cei care s- au nascut,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Februarie 2024 |

Mai credeti in Dumnezeu? Eu am incetat sa mai cred in Dumnezeu, de un an ma tot rog la Dumnezeu sa castig o gramada de bani si nici acum nu mi s- a indeplinit dorinta si am ajuns la concluzia ca Dumnezeu...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
DianaDiana123
în 21 Februarie 2024 | DianaDiana123 întreabă:

Ce parere aveti despre baptisti, penticostali? Care e diferenta intre acceste 2 religi? Vreau raspunsuri serioase

13
Răspunde Raportează
Miruna0909
în 19 Februarie 2024 | Miruna0909 întreabă:

Am mers intr- o zi cu mama mea la o mitropolie in alt oraș. Alaturi de noi o fost si iubitul meu care nu e ortodox (e crestin dupa evanghelie, cred ca unii mai zic "pocait", nu stiu daca chiar e asa,...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
superpissy40
în 19 Februarie 2024 | superpissy40 întreabă:

Buna TPU. Ce este Purgatoriul si cum arata el? Ce fel de oameni pot ajunge acolo? Eu am mai citit despre el, dar as vrea niste explicatii mai detaliate. Multumesc frumos!

5
Răspunde Raportează
mODIN
în 18 Februarie 2024 | mODIN întreabă:

De ce a fost introdusa "Cantarea cantarilor" in Biblie? Nu pare sa se lege de nimic altceva.

9
Răspunde Raportează
mODIN

Cum intelegeti voi pacatul mandriei? Este mandria un pacat adunci cand intelegem prin ea aroganta, egocentrism, hubris? Ar fi un pacat sa te simti mandru de munca pe care o faci? Sau mandria de a avea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
OmulRealist
în 18 Februarie 2024 | OmulRealist întreabă:

De ce persistă încă această perpetuare a ignoranței, în care oamenii cred cu obstinație în miturile arhaice ale Bibliei, cum ar fi arca lui Noe sau povestea lui Adam și Eva? Este absolut...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
mODIN

Intreaba Epistola a lui Ieremia mi se pare ca ar contrazice practica icoanelor si simbolurilor religioase. Ca si crestin ortodox sau catolic, cum interpretati acea parte din Biblie? (are doar 2 pagini,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ionelaionela49
în 18 Februarie 2024 | Ionelaionela49 întreabă:

Fratele meu a făcut accident de mașină în urmă cu 2 luni mașina e facută zob el nu are nici o zgârietură el la momentul accidentului avea o biblie în mașină în bord și o cruciuliță le ținea...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
SpoiledBrat
în 18 Februarie 2024 | SpoiledBrat întreabă:

De ce tot afirma religioșii habotnici ca orientarea sexuala e o alegere?

5
Răspunde Raportează
SpoiledBrat
în 17 Februarie 2024 | SpoiledBrat întreabă:

Dacă oamenii homo nu sunt acceptați de religie, cum reacționează părinții religioși când afla ca copiii lor sunt lgbt?

22
Răspunde Raportează
OmulRealist
în 17 Februarie 2024 | OmulRealist întreabă:

Ce dovezi sunt pentru existenta lui Hristos? vreau sa aud unele istorice si stiintifice, nu versete din biblie fiindca alea sunt irelevante

19
Răspunde Raportează
Magie2525
în 17 Februarie 2024 | Magie2525 întreabă:

Bună tuturor, în anul 1238, Papa Grigore al nouălea denunță Sfântă Lumină de la Ierusalim ( spune că că este o minciună, că ea - Sfântă Lumină nu există cu adevărat ) și interzice...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonims20
în 14 Februarie 2024 | Anonims20 întreabă:

Daca ai merge in rai ce ai aduce pe pământ?

9
Răspunde Raportează
Anonims20
în 14 Februarie 2024 | Anonims20 întreabă:

Daca ai merge pentru 10 minute în Rai ce ai aduce pe pământ?

4
Răspunde Raportează
Paul_Cosmin_1988
în 14 Februarie 2024 | Paul_Cosmin_1988 întreabă:

Care este diferența dintre un om foarte nebun și unul foarte prost?

4
Răspunde Raportează
Flavius01999
în 14 Februarie 2024 | Flavius01999 întreabă:

Am păcat de moarte am fost la spovada și preotul nu m- a iertat dar tot m- am împărtășit. Ce trebuie să fac acum? Când merg la spovada trebuie să îi spun părintelui și el îmi spune ce să ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Anca124b
în 14 Februarie 2024 | Anca124b întreabă:

De ce se spune la mulți ani în ziua unei persoane care are numele sfântului respectiv?

3
Răspunde Raportează
Poesis23
în 12 Februarie 2024 | Poesis23 întreabă:

Am si eu o intrebare, eu si partenerul meu am fost invitati de o cunostinta la Biserica Penticostala, m- am interesat si sunt de acord cu ideile lor, imi plac predicile si muzica si el e foarte incantat.Ma...? (mai mult)

34
Răspunde Raportează
NataLee
în 12 Februarie 2024 | NataLee întreabă:

Cât zile durează postul Crăciunului și postul Pașteluri? Pe Google acum ceva timp îmi dădea niște informații, acum îmi dă alte informații

1
Răspunde Raportează
KovacsB
în 11 Februarie 2024 | KovacsB întreabă:

În drumul său spre Damasc, Pavel a văzut o lumină şi a auzit o voce. Cei care erau cu el au auzit şi ei vocea? 1. „Oamenii care- l însoţeau, au rămas încremeniţi; auzeau în adevăr ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
___TL5G
în 10 Februarie 2024 | ___TL5G întreabă:

Bună, acum 2nopți am avut un vis foarte ciudat, am căutat și pe semnificația viselor, dar n- am găsit nimic.In urmă cu 3luni mi- a murit bunica, și, în sufrageria casei am pus un portret cu ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Jjhggjkkkkj
în 9 Februarie 2024 | Jjhggjkkkkj întreabă:

Poate fi iertat păcatul cu vrăjitoria? Am nevoie de un răspuns clar, vreau să fiu iertata, chiar imi pare rau, eram foarte mica când faceam acele lucruri, nu mi dădeam seama

12
Răspunde Raportează
Andrada982211
în 8 Februarie 2024 | Andrada982211 întreabă:

Psalmii 82 , , Dumnezeu sta in adunarea lui Dumnezeu; El judeca in mijlocul dumnezeilor." Citiți cu atenție versetul ăsta, deoarece biblia confirmă existența zeiilor politeiști. dumnezeu judecat...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Annonnim202034
în 7 Februarie 2024 | Annonnim202034 întreabă:

Salut! Vreau sa va spun ca eu vreau sa devin preot dar nu am inttat la liceul teologic! Ce pot face in situatia asta?

5
Răspunde Raportează
Effy35
în 7 Februarie 2024 | Effy35 întreabă:

În viziunea creștinismului, masturbarea este un păcat, deoarece contravine scopului principal al sexualității, care este reproducerea, dar asta nu ar însemna că orice cuplu creștin ar trebui...? (mai mult)

30
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Februarie 2024 |

Buna TPU, am simtit ca vreau sa spun asta cuiva si mai ales pentru atheisti care se incearca sa il regaseasca pe Dumnezeu, acum ceva zile am facut o greseala. Am promis in numele Domnului, eu eram ateu...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
mODIN
în 5 Februarie 2024 | mODIN întreabă:

Intrebare pentru atei: Nu vorbesc de adevarul din textele religioase, ci doar de valoarea lor ca baza pentru moralitate. Daca o societate renunta complet la fundamentele morale derivate din religie, ...? (mai mult)

40
Răspunde Raportează
DeliaMaya
în 5 Februarie 2024 | DeliaMaya întreabă:

Buna, am facut ceva foarte urat si imi este frica, ma poate ierta dumnezeu daca l-am injurat? Adica daca am spus fu***i hristosu ma-tii de mai multe ori. Ce pot face sa ma ierte?

11
Răspunde Raportează
Classiffied
în 5 Februarie 2024 | Classiffied întreabă:

Atunci au deschis ochii și au cunoscut ca sunt goi, spune geneza despre Adam si Eva intr- un alt episod interesant. Poate sunt paranoic dar mi se pare ciudat sa trăiești fara sa stii ca esti... gol...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Classiffied
în 4 Februarie 2024 | Classiffied întreabă:

Am gasit un verset care ma intriga. Apartine vechiului testament si suna cam asa:sa nu fierbi iedul in laptele mamei lui. La prima vedere am rationat eu ca această interdictie e una de ordin moral. Dar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Classiffied

Oare biblia a fost scrisă intentionat pentru a fi înțeleasă de foarte puțini oameni? Oare a fost transmisă ca un mesaj codificat stiut doar de autorii ei si cei cărora le era adresat? Pare logic...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
mODIN
în 4 Februarie 2024 | mODIN întreabă:

Pareri despre ideile lui Varg Vikernes despre religie?

1
Răspunde Raportează
Laurrius
în 4 Februarie 2024 | Laurrius întreabă:

M- am gândit să fac pact cu diavolul. Sunt un om bun, am un suflet bun, sunt un om sensibil, dar simt ca Dumnezeu face tot contra mea. Un loc de munca stabil nu- mi găsesc, unde mă duc stau o lună,...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
MeisterSchnitzel
în 4 Februarie 2024 | MeisterSchnitzel întreabă:

Ce părere aveți despre David Bentley Hart?

1
Răspunde Raportează
CLaludiu1234
în 4 Februarie 2024 | CLaludiu1234 întreabă:

Dacă am fost botezat mic la ortodocși, acum fiind adult trebuie sa-mi schimb religia ca să mă pot boteza, mai exact mai mă pot boteza tot la ortodocși a doua oară ca adult?

7
Răspunde Raportează
valentina2728
în 4 Februarie 2024 | valentina2728 întreabă:

Buna, stiu ca poate va parea putin banal pentru voi…insa vreau sa incep sa merg in fiecare duminica la biserica, sa ma rog, pentru mine, pentru familie si viitoarea relatie cu baiatul cu care vorbesc....? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Classiffied

De ce Iisus nu ii acorda mamei lui respectul cuvenit? Exista un episod interesant in noul testament unde el ii adresează Mariei cuvintele:femeie ce am eu a face cu tine? Te- ai aștepta ca fiul Domnului...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Classiffied

De ce cartea lui enoh nu a fost inclusă în canonul biblic?

3
Răspunde Raportează
SpoiledBrat
în 3 Februarie 2024 | SpoiledBrat întreabă:

Credeți că există in 2024 culturi sataniste ca a lui Charles manson? Cum ii poți evita? Exista și in România culturi de astea de habotnici?

4
Răspunde Raportează
alexandraail
în 3 Februarie 2024 | alexandraail întreabă:

Ce semnifica gugustiucul mort în casa?

4
Răspunde Raportează
Inferno
în 3 Februarie 2024 | Inferno întreabă:

Ce semnifica daca pe vasul veceului apar urme maro? Voi avea noroc in viata, sau e de rau? Vreau interpretarea biblica. Multumesc!

6
Răspunde Raportează
Anonimus203173
în 3 Februarie 2024 | Anonimus203173 întreabă:

Buna seara, am si eu o intrebare, daca sunt crestin ortodox am voie sa ascult melodii musulmane/nasheed? Va rog spuneti

11
Răspunde Raportează
RelaxalR
în 3 Februarie 2024 | RelaxalR întreabă:

De unde vine tradiția cu masa(mâncare) dintre ani? Sau care este baza acestui obicei?

3
Răspunde Raportează
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 17 ore

Ion1989 întreabă:

Cum erau scolile acum 40, 50,60 de ani? Tot asa erau copii rai?
    18 răspunsuri
  • rld0
    trimisă acum 17 ore

rld0 întreabă:

Oamenii chiar se trag din primate? Din ce stiu, cel mai apropiat organism fata de om este porcul, fiind posibile chiar si transplanturile unor organe de la porc la om. Tind sa cred ca oamenii se trag...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă acum 22 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare TPU, am nevoie urgent de cineva care cumpara de la ney yorker sau cum ii zice la magazinul acela de imbracaminte. Daca se poate sa fie din pitesti, am dat retur la niste haine si mi- au dat ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • lkmhjk
    trimisă acum 20 ore

lkmhjk întreabă:

Cum pot sa fac ca unele contacte din agenda telefonica sa NU apara si in agenda Whatsapp?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.521
  • Întrebări: 3.951.488
  • Răspunsuri: 17.642.689
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 44 minute
Ce zici de un quiz?
Fast and Furious

Fast and Furious

Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.518 Afaceri & Financiar
  • 22.861 Artă şi Cultură
  • 72.704 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 54.986 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.874 Conversaţii