TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
Kafford
în 28 Martie 2021 | Kafford întreabă:

Salut TPU! Ce se intampla daca nu raspund curierului care vine pentru un retur?

3
Răspunde Raportează
bondden15
în 28 Martie 2021 | bondden15 întreabă:

Salut TPU! In ce magazin as putea gasi o pereche de Jordan 1 mid sau high. Poate fi cam orice fel de model, doar ii vreau. Mersi anticipat

1
Răspunde Raportează
Cristinafgmcriss
în 28 Martie 2021 | Cristinafgmcriss întreabă:

Buna, as avea o mica intrebare. Am dat vineri seara o comanda de capsule de la nesspreso si sambata cand am dat urmarire colet mi- a aparut ca livration reussite, asta insemnand ce? Ca eu n- am primit...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Martie 2021 |

Care este motivul pentru care de exemplu pe eMAG dai comanda azi de un produs si tot azi iti spun ca il poti ridica din showroom? Au produse pe stock in depozitele din spate? Imi este sa nu fie vreun ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
peanutbutter32
în 26 Martie 2021 | peanutbutter32 întreabă:

A comandat cineva de pe vapormaxsport? vreau sa stiu daca sunt de incredere

1
Răspunde Raportează
Bogdanlmb
în 26 Martie 2021 | Bogdanlmb întreabă:

Salut, am comandat și eu ieri un mouse pad de la eMAG cu cardul și azi de dimineață a trebuit sa ii dau anulează comanda deoarece era prea mic, acum mi- a luat banii de pe card și am dat anulează...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Carinageorgescu1
în 25 Martie 2021 | Carinageorgescu1 întreabă:

Salut, încet sa mă ingras de 1 an și nu reușesc cu absolut nimic tot o scândură sunt și bănuiesc că așa o să rămân. De la un timp am inceput sa plâng doar cand vad persoane care arata normal...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
barbar
în 25 Martie 2021 | barbar întreabă:

Am voie să filmez în super-market? Carrefour, Lidle. Te lasă? Dacă știe cineva, sau a filmat. Vreau să fac un video pe Youtube.

19
Răspunde Raportează
Ardelean29
în 25 Martie 2021 | Ardelean29 întreabă:

Care este diferența dintre eMag și PCGarage? De ce aș alege unul față de altul?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Martie 2021 |

La Lidl pot am primit o reducere de 10 lei dar imi arata un magazin al lor specific care nu stiu exact unde e, dar inca nu stiu daca fix la acela trebuie sa ma duc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Martie 2021 |

E un Lidl pe strada Miresei în Timișoara sau în apropierea mall-ului?

3
Răspunde Raportează
cataynna
în 25 Martie 2021 | cataynna întreabă:

Buna ziua! Stie careva niste site-uri cu haine frumoase pentru copii (in afara de h&m, next si carters)? Ma intereseaza sa aiba rochite frumoase. Multumesc! (Ofer funda)

3
Răspunde Raportează
Ronaldo_Ronaldo_1997
în 24 Martie 2021 | Ronaldo_Ronaldo_1997 întreabă:

Am 18 ani și am făcut card de credit la brd, vreau sa cumpăr un telefon în rate de pe eMAG pot face asta? Cică 6 rate sunt cele mai multe

6
Răspunde Raportează
geanina79963
în 23 Martie 2021 | geanina79963 întreabă:

Salut! A comandat cineva vreodată de pe ZAFUL? Ce părere aveți? Cum sunt hainele? E sigură plata cu cardul acolo? Trebuie să plătesc vreo taxă vamală sau altceva? În cât timp vine comanda? Eu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
StrOyOz
în 23 Martie 2021 | StrOyOz întreabă:

Bună ziua! As vrea sa va întreb, ce părere aveți despre acest site? https://www.itmar.ro/catalog/calculatoare- gaming- 51?gclid=Cj0KCQjwo- aCBhC-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 23 Martie 2021 | SingleForOne întreabă:

E mai bine să cumperi produse de pe site-ul original al produselor? De exemplu: produse Samsung de pe site-ul Samsung Romania.

4
Răspunde Raportează
BunaSuntOlafSiImiPlacImbratisarile
în 23 Martie 2021 | BunaSuntOlafSiImiPlacImbratisarile întreabă:

Buna! Vreau sa comand online cu bani cash dar nu stiu site-uri de genul acesta, imi puteti recomanda? (vreau sa imi cumpar accesorii, tricouri si altele din anime-uri)

6
Răspunde Raportează
Ardelean29
în 23 Martie 2021 | Ardelean29 întreabă:

Unde sunt asamblate PC-urile Serioux? Cum sunt ambalate? Sunt ambalate într-o cutie de carton gros, etanș sau o cutie ieftină cu găuri în ea? Au sigiliu?

3
Răspunde Raportează
Tudor_Andrei_1996
în 22 Martie 2021 | Tudor_Andrei_1996 întreabă:

Salut! Stie cineva cum se pot cumpara suprastocurile din magazinele mari gen lidl,kaufland, etc? Cu cine trebuie sa intri in legatura

1
Răspunde Raportează
doareu876345
în 22 Martie 2021 | doareu876345 întreabă:

De unde imi pot lua fond de ten de la catrice din Constanta?

5
Răspunde Raportează
Robert265
în 22 Martie 2021 | Robert265 întreabă:

Buna seara, cum as putea sa fac o comanda prin posta, ce site cunoasteti? Vreau prin posta sa vina! De exemplu sa imi dau comanda de aparat pentru flotari sau alte produse

2
Răspunde Raportează
Ardelean29
în 22 Martie 2021 | Ardelean29 întreabă:

Sunt eu prost sau așa e normal?! Acum trei luni am comandat fiind izolat în casa din cauza coronavirusului, 10 geluri de duș de la eMag. Mi- au venit intr- o cutie strivită și din ele curgea conținutul....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
alvin1010
în 22 Martie 2021 | alvin1010 întreabă:

Buna ziua, nu stie cineva unde as putea gasi hartie de impachetat cadouri neagra in Baia Mare?

2
Răspunde Raportează
Duddiix
în 21 Martie 2021 | Duddiix întreabă:

Buna ziua. Și- a luat cineva telefon de pe eMag prin plata cu rate? 4 rate fără dobândă. As dori sa știu dacă aș face o achizitie daca trebuie sa plătești ceva la momentul plasării comenzii. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
JusTPauL
în 21 Martie 2021 | JusTPauL întreabă:

A comandat cineva de la atonlove.Com? Sunt mai multe siteuri de genul. Un fel de mistery box. O sa ajungă coletul în Europa dacă vânzătorul este în America?

1
Răspunde Raportează
Anonimata345
în 21 Martie 2021 | Anonimata345 întreabă:

Bună TPU! De unde credeți ca e cel mai bine să îți cumperi haine? Direct din magazin sau din online?

5
Răspunde Raportează
9Florin9
în 21 Martie 2021 | 9Florin9 întreabă:

Va salut, a cumparat cineva ceva de pe site- ul sau magazinul '' www.magazinieftin.ro'' as vrea sa achizitionez ceva mai scump si nu vreau sa imi iau teapa, sa nu fie original produsul sa nu- mi dea ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cosmin38384
în 20 Martie 2021 | Cosmin38384 întreabă:

Când cumperi un apartament la ce te uiți?

18
Răspunde Raportează
diNNozo
în 20 Martie 2021 | diNNozo întreabă:

Cum se cumpara de pe aliexpress? Se plateste cu cardul inainte sau cash? In cat timp ajunge coletul? Trebuie sa verifici ce cumperi sau ai o garantie sigura? Iti ofera banii inapoi in caz ca nu primesti...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Fabiano21
în 20 Martie 2021 | Fabiano21 întreabă:

Vreau sa returnez niste casti wireless in-ear luate din altex, nu se mai conecteaza la laptop. Imi pot primi banii inapoi? Nu sunt interesat sa primesc alta pereche

1
Răspunde Raportează
ElvisBugiugan94
în 20 Martie 2021 | ElvisBugiugan94 întreabă:

Salutare. As dori sa cumpar de la un vanzator un mackbook pro 16 inch 16gb ram cu 8 Tb memorie la 6500$, el in magazin valoreaza 9000$, credeti ca as avea posibilitatea sa il vand mai departe cu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Sonia822
în 20 Martie 2021 | Sonia822 întreabă:

Unde gasesc in Bucuresti un magazin fizic, Puma Romania?

1
Răspunde Raportează
DiaDiana12
în 19 Martie 2021 | DiaDiana12 întreabă:

Salut,am o întrebare, dacă vreau sa dau comanda la ceva de exemplu de pe Joom am 13 ani, pot da eu comanda fără sa vorbească mama la telefon? Gen sa ma sune pe mine?

3
Răspunde Raportează
Georgequattro
în 19 Martie 2021 | Georgequattro întreabă:

Salut, de curand am decis sa- mi iau un ceas mecanic pentru ca tot ma uitam pe Youtube si dadeam peste unul la recomandate si mi se par fascinante modelele. Intrebarea este, fiind un ceas "mecanic" necesita...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Fabiano21
în 19 Martie 2021 | Fabiano21 întreabă:

Am luat niste căști de pe altex wireless care nu îmi mai plac si as dori sa le schimb cu altele cu fir, am dat 100 lei pe căștile alea si cele pe care vreau sa le iau costa 142 lei. Pot sa ma duc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stefanx56
în 18 Martie 2021 | Stefanx56 întreabă:

Buna! In ce magazin/supermarket se pot cumpara caracatițele reversibile, specific:nu magazinele online

6
Răspunde Raportează
missunderstoodx
în 17 Martie 2021 | missunderstoodx întreabă:

Salut TPU, Ma puteti ajuta sa gasesc o pereche de pantaloni scurti de trening cu putin mai sus de genunchi, femei, negri, marimea 32? Ms!

8
Răspunde Raportează
Lester23
în 17 Martie 2021 | Lester23 întreabă:

Salutare! Daca am cumparat o pereche de pantaloni si am constatat acasa ca sunt rupti... am dreptul sa- i returnez si sa primesc banii complet inapoi? Am cumparat dintr- un magazin fizic si politica lor...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
leolord669
în 17 Martie 2021 | leolord669 întreabă:

Pot returna un telefon de la altex cumparat de o saptamana pe motiv ca m-am razgandit si atat?

6
Răspunde Raportează
FaneFane6564
în 17 Martie 2021 | FaneFane6564 întreabă:

Salut, tot incerc sa-mi fac un magazin pe Facebook si imi da mereu aceasta eroare. Oare de ce, cu ce am gresit. https://imgur.com/a/beHtxbp

2
Răspunde Raportează
alexiulian15
în 17 Martie 2021 | alexiulian15 întreabă:

Unde pot găsi în Timișoara Jelly beans?

1
Răspunde Raportează
DoamnaGasca
în 16 Martie 2021 | DoamnaGasca întreabă:

Buna TPU, ce parere aveti despre site-ul acesta? Credeti ca are produse fake? https://ro.vanzare2021.com/content?c=ghete%20dama%20gucci&id=7

7
Răspunde Raportează
H0oByT
în 16 Martie 2021 | H0oByT întreabă:

Cand sunt cele mai mari reduceri pe PC garage, iar daca cumpar un pc pe piese de la ei (toate piesele de pe site-ul lor), imi monteaza iei pc?

9
Răspunde Raportează
Holiday
în 16 Martie 2021 | Holiday întreabă:

Stie cineva daca exista in Bucuresti (sau macar undeva in Romania) un magazin FIZIC care vinde palarii de cowboy produse de firme consacrate?

7
Răspunde Raportează
LARISSSAAA144
în 16 Martie 2021 | LARISSSAAA144 întreabă:

A comandat cineva vreodata haine de pe siteul shein? Daca da, cam in cat timp vin si as mai vrea sa stiu daca sunt si de calitate? DAU FUNDA!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Martie 2021 |

Imi poate spune cineva de ce dureaza asa de mult ca Facebook sa verifice un produs pe care l-am pus la vanzare pe marketplace? Dau funda

3
Răspunde Raportează
Jupiterrr
în 16 Martie 2021 | Jupiterrr întreabă:

A comandat cineva de pe cheels.com adidasi? Este bun site ul?

3
Răspunde Raportează
Zuzumilk26
în 16 Martie 2021 | Zuzumilk26 întreabă:

Salut TPU. Ati comandat vreodată cu cardul de pe Emag? Daca da produsele vin? Dau Funda!

14
Răspunde Raportează
Jupiterrr
în 16 Martie 2021 | Jupiterrr întreabă:

As dori niște site uri ieftine si de încredere pentru a-mi lua niste nikeuri air force 1. Păreri?

6
Răspunde Raportează
MrsAllAmerican
în 16 Martie 2021 | MrsAllAmerican întreabă:

În Bacău unde există un anticariat?

3
Răspunde Raportează
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dac? p?mntul se rote?te cu 1600 km/h, de ce un avion care zboar? spre Vest nu ajunge instant? Ora?ul ar trebui s? vin? spre el cu vitez? uria??, nu? Nu e mai logic c? p?mntul st? pe ...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilem? legat? de rigoarea ?tiin?ific?. Ni se spune c? tr?im pe o sfer? care se rote?te ame?itor, dar n via?a de zi cu zi, orice observa?ie empiric? (f?r? instrumente intermediate...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Cic? vapoarele dispar la orizont de jos n sus" pentru c? se duc dup? curbura P?mntului. FALS: sunt sute de clipuri pe net: cnd un vapor pare s? fi disp?rut de tot, dac? iei o camer? ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 9 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o ntrebare c? nu n?eleg logica. Ni se zice c? soarele e o minge uria?? de foc care trimite c?ldur? ?i lumin? spre noi. P?i dac? lumina ?i c?ldura trec prin spa?iu ca s? ajung? ...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.625
  • Întrebări: 3.954.648
  • Răspunsuri: 17.664.934
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre caini

Curiozitati despre caini

Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.883 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.391 Conversaţii