TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
DanielDanny
în 23 Iunie 2022 | DanielDanny întreabă:

A mai comandat cineva de pe Etsy.com? Cum a decurs livrarea?

2
Răspunde Raportează
UnguruBulan123
în 22 Iunie 2022 | UnguruBulan123 întreabă:

Salut. As vrea sa-mi achizitionez o trotineta electrica de la EuroGsm. Sunt de incredere oamenii? In caz de mi se strica sa stiu ca e ok cu garantia, etc tot. Mersi

3
Răspunde Raportează
Juvetele07
în 22 Iunie 2022 | Juvetele07 întreabă:

Dacă comand ceva de pe fruugo.ro, am opțiunea de a ridica produsul de la sediul lor?

2
Răspunde Raportează
Juvetele07
în 22 Iunie 2022 | Juvetele07 întreabă:

Când comand ceva și aleg ca curierul să-mi lase coletul la poștă să-l ridic, pot plăti acolo?

2
Răspunde Raportează
lucian820
în 22 Iunie 2022 | lucian820 întreabă:

Daca cumpar prin easybox eMAG si coletul lipseste sau este furat, ce se intampla? Imi returneaza banii?

8
Răspunde Raportează
vicgg12
în 21 Iunie 2022 | vicgg12 întreabă:

Daca am card avantaj și pe eMAG daca ar fi sa iau o placa video online pot plati 6 rate dar daca iau dintr-un sediu pot plati 12 rate?

3
Răspunde Raportează
Geo1981
în 20 Iunie 2022 | Geo1981 întreabă:

A mai comandat cineva de pe chchives.com? Am primit alte produse... si cred ca e teapa...

6
Răspunde Raportează
miraeeeeeeeeee
în 20 Iunie 2022 | miraeeeeeeeeee întreabă:

Buna! A returnat cineva vreun produs pe epantofi.ro? Daca da imi poate explica care este procesul si experienta pe care a avut-o?

7
Răspunde Raportează
AlexSSES
în 19 Iunie 2022 | AlexSSES întreabă:

Salut! Vineri în jurul orei 12 tata a mers la magazinul altex și a comandat un calculator pe care l- a plătit deja acolo. Mi s- a zis ca ajunge în 1- 2 zile. Sâmbăta și Duminica probabil curierii...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
StefanFlorea
în 19 Iunie 2022 | StefanFlorea întreabă:

Salut TPU! In magazine exista bauturi la pste 52% alcool? Adica de exemplu sa cumpar un lichior la 72% sau trebuie doar prin comanda online sa fac rost de bauturi asa tari?

9
Răspunde Raportează
Anonimafarahaz2
în 19 Iunie 2022 | Anonimafarahaz2 întreabă:

Stie cineva daca pe acest site sunt originali? https://www.bodostreet.ro/product/pantofi-nike-blazer-mid-77-lx-dm0850-001/

1
Răspunde Raportează
vicgg12
în 19 Iunie 2022 | vicgg12 întreabă:

Salutare TPU, știți cumva daca vara vin reduceri la placi video? La eMag m-ar interesa

2
Răspunde Raportează
Post0o0
în 18 Iunie 2022 | Post0o0 întreabă:

Bună! Știe cineva unde pot găsi mai multe tipuri de Nike dunk high în București?

3
Răspunde Raportează
KimJennie
în 18 Iunie 2022 | KimJennie întreabă:

Buna! Am făcut acum 3 zile o comanda pe elefant, pe 15 iunie și termenul de livrare zice ca e între 21 și 23 iunie dar nu s- a întâmplat niciodată sa nu vina comanda in atâta timp, mereu venea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
saftaiiustin
în 18 Iunie 2022 | saftaiiustin întreabă:

Ce sunt loturile de pe Amazon si cum pot cumpara si eu? Am cumparat diverse produse de pe olx sigilate si toti cumparatorii spun ca sunt din loturi de pe Amazon, iar pe profilul lor sunt multe produce...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Crisipopescu
în 17 Iunie 2022 | Crisipopescu întreabă:

Buna seara! De unde as putea sa cumpar o pereche de ochelari de protecție buni și la un preț accesibil?

2
Răspunde Raportează
antrebarisiraspunsuri
în 17 Iunie 2022 | antrebarisiraspunsuri întreabă:

Sunt originale produsele de pe site-ul Floruccistore? Am gasit tricouri armani la pret foarte bun. A cumparat cineva de la ei? Este legit?

1
Răspunde Raportează
LupuMarianD2
în 17 Iunie 2022 | LupuMarianD2 întreabă:

Salut, aveți cumva coduri/vouchere pentru pc garage, altex, eMag sau cel.ro vreau sa cumpăr câteva componente PC și tot vad căsuța pentru coduri am zis poate știți ceva și 10 lei daca salvez...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LupuMarianD2
în 17 Iunie 2022 | LupuMarianD2 întreabă:

Salut, exista cumva și rabla la calculatoare? Am o unitate mai veche și mă gândeam daca o pot da undeva sa primesc macar un voucher pentru alte componente pc

3
Răspunde Raportează
Artemiou_Daniela_1968
în 17 Iunie 2022 | Artemiou_Daniela_1968 întreabă:

Buna. Azi am luat prima țeapă din viața mea la o comanda online. Mai precis am comandat 4 rochii pe chchives si mi- au venit 2 produse care nu au nici o legatura cu comanda mea, o camasa dintr- un ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Barbieru_Valy_1978
în 17 Iunie 2022 | Barbieru_Valy_1978 întreabă:

A mai comandat cineva de pe chchives? Cred că e țeapă.

1
Răspunde Raportează
AndreeNicr5
în 17 Iunie 2022 | AndreeNicr5 întreabă:

Buna TPU! Am dat o comanda pe eMAG folosind cardul si dupa m- am razgandit si am vrut sa inchid pagina dar vad ca tot mi- au acceptat comanda, ce fac? Mie imi arata ca trebuie urmeaza sa accepte metoda...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Jasmina9494
în 16 Iunie 2022 | Jasmina9494 întreabă:

Bună! V- ați comandat vreodată haine de pe "Ada Moda"? Cum a fost experiența voastră? Hainele sunt de calitate? ÎNTREB, deoarece am aflat de acest site de pe Facebook și m- am uitat și eu pe...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ggjsp2
în 16 Iunie 2022 | Ggjsp2 întreabă:

Ce se întâmplă daca comanzi un produs de pe internet si cand vine curierul n- ai bani? Am comandat ceva de pe internet dar banii pe care i- am pus deoparte pentru acel produs i- am cheltuit pentru ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 16 Iunie 2022 | Anonimul151 întreabă:

Bună, astăzi am făcut prima mea comandă pe aliexpress de produse mici ( un inel, și 3 brățări de la același vânzător), însă mă tem să nu îmi I au țeapă. Părerile despre vânzător...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mmaria14m
în 16 Iunie 2022 | mmaria14m întreabă:

Bună, Îmi puteți spune va rog cei care ați comandat de pe pagina chchives cum ați procedat pentru a primi banii înapoi? Mulțumesc

3
Răspunde Raportează
DDCC
în 16 Iunie 2022 | DDCC întreabă:

Salut! Am achizitionat acum cateva saptamani produsul http://www.fruugo.ro/galaxy- buds- pro- r190- bluetooth- anc- earbuds- phantom- violet- purple/p- 83245945- 171777195?language=en&ac=croud&gclid=CjwKCAjw46CVBhB1EiwAgy6M4qeXk2bQLInnZ8JVruOBVQa748XX9rfFyLfD6Qvmy-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
leolord669
în 15 Iunie 2022 | leolord669 întreabă:

Buna ziua, as dori sa cumpar acest pc pentru gaming, ce parere aveti drept calitate pret? este o alegere buna pentru momentul actual? https://www.cel.ro/calculatoare- desktop/pc- gaming- diaxxa- advanced-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mita2296
în 15 Iunie 2022 | Mita2296 întreabă:

Salut, as dori sa gasesc niste importatori pentru haine Second Hand, as vrea sa deschid un magazin de genul sau chiar outlet. Orice raspuns este bine venit multumesc!

4
Răspunde Raportează
SebixSedi
în 15 Iunie 2022 | SebixSedi întreabă:

Salut. Am dat comanda unui produs de la Altex și au livrat- o cu Cargus. Am verificat AWB și primul era, , expediere colectata", după, , Expedierea a ajuns in depozitul Cargus din SUCEAVA" și ultimul,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Editocroci
în 15 Iunie 2022 | Editocroci întreabă:

De ce aduc curierii coletul de obicei pe la ora 16 sau după ora 16?

5
Răspunde Raportează
Bambuc
în 15 Iunie 2022 | Bambuc întreabă:

La ce mega image din Bucuresti se mai gasesc batoane cu proteine ProteinR?

4
Răspunde Raportează
Editocroci
în 15 Iunie 2022 | Editocroci întreabă:

A mai făcut cineva comandă de pe site-ul Home-tech.ro?

2
Răspunde Raportează
Erik9897
în 15 Iunie 2022 | Erik9897 întreabă:

Am un colet de primit și acum scrie in prelucrare oficiul Postal 83 dar înainte scria avizat și înainte de asta scria la fel in prelucrare oficiul Postal 83 și nu știu ce se întâmpla. Are vreo ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Iunie 2022 |

Hei! De curând am comandat și eu niște adidasi de pe un site respectiv "About YOU" iar intr- o săptămâna comanda mi- a ajuns, problema este ca produsul mi se pare ca nu este original, plus ca scrie...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
litere123
în 14 Iunie 2022 | litere123 întreabă:

Bună! A mai comandat cineva de pe site-ul evogsm.ro? Aș dori să-mi comand un smartwatch și o pereche de căști, însă nu sunt sigură de calitatea lor. Câteva păreri?

1
Răspunde Raportează
denisTiky
în 14 Iunie 2022 | denisTiky întreabă:

Salut, de pe site-ul www.newyorker.de/ro se pot comanda haine online?

0
Răspunde primul Raportează
RealKing01
în 14 Iunie 2022 | RealKing01 întreabă:

Am comandat un lant si un inel de pe eMAG si de duminica de cand am dat comanda am primit pe mail ca au fost predate curierului, dar la status comanda in contul meu nu apare asa, daca spune ca azi livreaza...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
boss3da1
în 14 Iunie 2022 | boss3da1 întreabă:

Unde pot găsi parfumuri fake, cum ar fi hugo boss sau versce și altele?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iunie 2022 |

Salut, e safe sa bag cardul pe un site de pe Facebook? Am găsit o bicicletă dar mie un pic frică să nu rămân fără bani pe card https://runinry.com/product/electric- mountain- bike-...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 13 Iunie 2022 | Antonia23K întreabă:

De la ce suma vin comenzile de pe ASOS in Romania?

1
Răspunde Raportează
DumitruPLM
în 12 Iunie 2022 | DumitruPLM întreabă:

Salut! Vreau sa imi cumpar o placa video si am gasit asta pe olx:https://www.olx.ro/d/oferta/placa- video- asus- rog- strix- radeon- rx- 5500- xt- 8gb- gddr6- IDgaHkc.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=0 ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Free007
în 11 Iunie 2022 | Free007 întreabă:

Vreo idee pe unde mai poti sa gasesti camel cu bila prin Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
Motisor
în 11 Iunie 2022 | Motisor întreabă:

Cand stau la soare, chiar saca e inorat si e soare ma incrunt foarte mult ca sa pot sa tin ochi deschiși și clipesc foarte des. Nu e photophobia, nu ma dor ochii sau ceva pur si simplu nu reusesc sa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 11 Iunie 2022 | Antonia23K întreabă:

Dacă am pus o comanda pe Victoria s Secret și la oraș mi s-a pus de la ei, România și după o zis am editat, oare am sa primesc comanda?

0
Răspunde primul Raportează
GeorgeRzv
în 10 Iunie 2022 | GeorgeRzv întreabă:

Salutare TPU Vreau să- mi iau o mașină de spălat și m- ar interesa care sunt brandurile/modelele care își adaptează timpul în funcție de încărcătura de haine? Și ce uscătoare au tot...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RomanCosma1
în 9 Iunie 2022 | RomanCosma1 întreabă:

Salut TPU! Ați mai cumpărat de pe Bervolo.ro? E safe site-ul?

2
Răspunde Raportează
RomanCosma1
în 9 Iunie 2022 | RomanCosma1 întreabă:

Salut TPU! Ați mai cumpărat de Nervilor.ro? E safe?

1
Răspunde Raportează
Norbert222
în 8 Iunie 2022 | Norbert222 întreabă:

Bună! Vreau sa cumpăr Airpods la compari.ro și m-ar interesa daca este de încredere și produsele originale. Nu stiu din ce site merita sa cumpar. Ce pareri aveti? Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
chicago44angels
în 8 Iunie 2022 | chicago44angels întreabă:

Buna dimineata, stie cineva cam in cat timp vine o comanda de la bonprix?

1
Răspunde Raportează
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 13 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para rău pentru cei ce sunteți bolnavi, cu probleme că nu va găsiți perechea, mai ales pentru cei cu probleme emoționale! Eu zic că e recomandabil sa aveți grijă de sufletul vostru decât...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 15 ore

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 11 ore

LisaJulie întreabă:

Este vreo modalitate de a repara căștile care nu mai merg ( se aude doar la una )?
    5 răspunsuri
  • Andre9
    trimisă acum 18 ore

Andre9 întreabă:

Ce parere aveti despre cum se moare acum. Este normal. Nu va deprima viitorul. Ce va place mai mult viata sau moartea?
    5 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.574
  • Întrebări: 3.954.564
  • Răspunsuri: 17.664.215
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Entourage

Entourage

Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.262 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.110 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.378 Conversaţii