TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
RealKing01
în 14 Iunie 2022 | RealKing01 întreabă:

Am comandat un lant si un inel de pe eMAG si de duminica de cand am dat comanda am primit pe mail ca au fost predate curierului, dar la status comanda in contul meu nu apare asa, daca spune ca azi livreaza...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
boss3da1
în 14 Iunie 2022 | boss3da1 întreabă:

Unde pot găsi parfumuri fake, cum ar fi hugo boss sau versce și altele?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Iunie 2022 |

Salut, e safe sa bag cardul pe un site de pe Facebook? Am găsit o bicicletă dar mie un pic frică să nu rămân fără bani pe card https://runinry.com/product/electric- mountain- bike-...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 13 Iunie 2022 | Antonia23K întreabă:

De la ce suma vin comenzile de pe ASOS in Romania?

1
Răspunde Raportează
DumitruPLM
în 12 Iunie 2022 | DumitruPLM întreabă:

Salut! Vreau sa imi cumpar o placa video si am gasit asta pe olx:https://www.olx.ro/d/oferta/placa- video- asus- rog- strix- radeon- rx- 5500- xt- 8gb- gddr6- IDgaHkc.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=0 ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Free007
în 11 Iunie 2022 | Free007 întreabă:

Vreo idee pe unde mai poti sa gasesti camel cu bila prin Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
Motisor
în 11 Iunie 2022 | Motisor întreabă:

Cand stau la soare, chiar saca e inorat si e soare ma incrunt foarte mult ca sa pot sa tin ochi deschiși și clipesc foarte des. Nu e photophobia, nu ma dor ochii sau ceva pur si simplu nu reusesc sa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 11 Iunie 2022 | Antonia23K întreabă:

Dacă am pus o comanda pe Victoria s Secret și la oraș mi s-a pus de la ei, România și după o zis am editat, oare am sa primesc comanda?

0
Răspunde primul Raportează
GeorgeRzv
în 10 Iunie 2022 | GeorgeRzv întreabă:

Salutare TPU Vreau să- mi iau o mașină de spălat și m- ar interesa care sunt brandurile/modelele care își adaptează timpul în funcție de încărcătura de haine? Și ce uscătoare au tot...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RomanCosma1
în 9 Iunie 2022 | RomanCosma1 întreabă:

Salut TPU! Ați mai cumpărat de pe Bervolo.ro? E safe site-ul?

2
Răspunde Raportează
RomanCosma1
în 9 Iunie 2022 | RomanCosma1 întreabă:

Salut TPU! Ați mai cumpărat de Nervilor.ro? E safe?

1
Răspunde Raportează
Norbert222
în 8 Iunie 2022 | Norbert222 întreabă:

Bună! Vreau sa cumpăr Airpods la compari.ro și m-ar interesa daca este de încredere și produsele originale. Nu stiu din ce site merita sa cumpar. Ce pareri aveti? Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
chicago44angels
în 8 Iunie 2022 | chicago44angels întreabă:

Buna dimineata, stie cineva cam in cat timp vine o comanda de la bonprix?

1
Răspunde Raportează
Juvetele07
în 7 Iunie 2022 | Juvetele07 întreabă:

Dacă comand ceva online de pe gotica.ro și aleg opțiunea de ridicare din magazin, după câte zile pot ridica produsul?

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 7 Iunie 2022 | SingleForOne întreabă:

Salutare. Nu am timp in acest moment de a cauta pe internet. Ar putea cineva sa-mi spuna cat costa un medicament Riluzol? Se obtine din orice farmacie?

1
Răspunde Raportează
igcristina
în 6 Iunie 2022 | igcristina întreabă:

Buna! Asta e a doua oara cand comanda de pe shein, prima data mi- a venit cu 2 zile mai devreme de data estimata de catre ei, undeva la mai putin de 2 saptamani, a fost totul ok, dar acum este prima...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Iunie 2022 |

Bună,a mai comandat cineva de pe chchives? Cum sunt produsele? Aș vrea să plasez o comanda acolo dar nu prea am încredere.

5
Răspunde Raportează
semyzeu13
în 5 Iunie 2022 | semyzeu13 întreabă:

Salut, am dat comanda de pe un site cu cardul sa vad daca merge pe site ul respectiv, banii mi- au fost luati din cont, comanda e pe drum, am scris un mail ca vreau sa returnez comanda dar nu mi- a...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Slovcehov
în 3 Iunie 2022 | Slovcehov întreabă:

Exista Whole Food Market in Franta?

3
Răspunde Raportează
jacexoxo
în 2 Iunie 2022 | jacexoxo întreabă:

Salut, doresc sa-mi cumpar o placa video, de pe cel.ro, si nu are niciun review, costa 1170 de lei. Sa am incredere in ei? Voi ati cumparat de pe cel.ro un produs fara review, si daca da, cum a sosit?

5
Răspunde Raportează
annna27claudia
în 2 Iunie 2022 | annna27claudia întreabă:

Daca cumpar telefon nou sigilat de pe olx, e posibil sa-mi iau teapa din moment ce il pot deschide la livrare? (e vorba despre un telefon, multi imi zic sa nu primesc unul fake in schimb)

2
Răspunde Raportează
Iosifimagt123
în 31 Mai 2022 | Iosifimagt123 întreabă:

Știți unde pot găsi un magazin cu încălțăminte personalizată?(Stau în sector 2 cam de acolo vreau) Adică să dau sugestii de cum să arate si să le pună în aplicare! Eu am vrut să- mi iau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RobocopBuisness
în 31 Mai 2022 | RobocopBuisness întreabă:

Incape o unitate centrala in easybox?

2
Răspunde Raportează
Rama89
în 31 Mai 2022 | Rama89 întreabă:

Buna ziua! Daca a primit cineva colete prin GLS poate sa imi spuna de ce vin curierii lor cu coletul la ora 19 seara (primesc un interval de 3 ore in SMS)? Aproape tot timpul cand am colete la ei vin tarziu....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreeaMoza15
în 29 Mai 2022 | AndreeaMoza15 întreabă:

Bună TPU, Ce firma de stilou e cea mai buna? Vreau una care sa scrie frumos și sa nu curgă cerneala din stilou.

3
Răspunde Raportează
Rama89
în 29 Mai 2022 | Rama89 întreabă:

Buna! Am o mica dilema, la voi urca curierii pana la usa sau mergeti voi la masina dupa colete? Sunt obligati sa vina pana sus la usa? Trebuie sa le las ceva bacsis daca urca?

16
Răspunde Raportează
Catalion
în 28 Mai 2022 | Catalion întreabă:

Poti sa platesti ceva cu un card master card in alta tara din UE, precum Bulgaria?

4
Răspunde Raportează
LUKITA
în 28 Mai 2022 | LUKITA întreabă:

Buna știți unde as putea găsii vopsea permanenta (culoarea roz ) Nu merg la salon pentrucă mă fac acasă la păr

2
Răspunde Raportează
leolord669
în 27 Mai 2022 | leolord669 întreabă:

Buna ziua, as vrea sa cumpăr o pereche de vansuri de pe site- ul iqueens ( https://www.iqueens.ro/119570/vans- sk8- hi- mte- 2/?gclid=CjwKCAjw7cGUBhA9EiwArBAvou9vzbp- S7AdJtm2mzGLaijKw8z8UblKnXnC- kDGf_mdUbAvXbTksBoCK4wQAvD_BwE...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
IAR
în 27 Mai 2022 | IAR întreabă:

Salut, Poate cineva sa- mi recomande si mie un telefon cu cele mai bune camere, sa faca poze fenomenale si sa filmeze 1080p 60FPS si 4K 30FPS si sa pot sa pun pauza cand filmez si sa filmez cadre diferite. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mihaela_Anka_1992
în 27 Mai 2022 | Mihaela_Anka_1992 întreabă:

Buna, am și eu nevoie de un sfat de unde cumpărați saci de vidat haine? Am luat anul trecut de pe Emag de la x companie și nu a ținut cine știe ce... câțiva s- au rupt alți saci au prins aer. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonim124635
în 26 Mai 2022 | Anonim124635 întreabă:

Buna! As vrea sa imi cumpăr o minifreza sau o unealta multifuncționala dupa cum i se mai spune. Am un buget limitat de 150 lei. As vrea ceva durabil si rezistent dar nu stiu ce sa aleg. Niste idei? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
franciscintaiul
în 24 Mai 2022 | franciscintaiul întreabă:

Salut, unde pot cumpăra gps tracker ascuns în brelocuri pentru chei? Cunoaște cineva un site?

2
Răspunde Raportează
DaTsIk
în 22 Mai 2022 | DaTsIk întreabă:

Salutare,ce magazin online este "cel mai bun" pentru a achiziționa un laptop in rate?

2
Răspunde Raportează
FrantescuIuliana1
în 22 Mai 2022 | FrantescuIuliana1 întreabă:

Bună ziua, ma numesc Iuliana și am o întrebare. Eu am un copil caruia îi place lego, e fan lego și el are un set 75032 x wing fighter care are câteva piese lipsa și m- am uitat cum sa iau piesele...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2022 |

Salut! Imi poate da cineva o idee de cadou? Luni plec in Bucuresti si nu stiu ce cadou sa aduc de acolo unui copil de 15 ani. Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2022 |

De ce nu se mai găsesc supe rolton/maggi in magazine?

24
Răspunde Raportează
DataSoft
în 22 Mai 2022 | DataSoft întreabă:

Caut să cumpăr și eu tabac la găleată. Ceva recomandări? Am comandat de 2 ori după https://tutun-vrac-firicel.com/ și a doua oară a fost tutunul foarte prost și foarte umed.

11
Răspunde Raportează
doareu876345
în 21 Mai 2022 | doareu876345 întreabă:

Bună TPU. Era un site, gen olx, ce se vindeau doar haine sh de la diferite persoane. Stie cineva numele?

1
Răspunde Raportează
Shaine
în 21 Mai 2022 | Shaine întreabă:

Buna seara TPU, doresc sa- mi deschid o afacere cu vândut haine online si am nevoie de un link de unde pot cumpăra niște cutii si pungi (50 cutii 50 pungi) simple, nu sa fie personalizate la un pret...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Multeesidetoateee000
în 21 Mai 2022 | Multeesidetoateee000 întreabă:

Știe cineva daca produsul de sâni,, Wow Bust" se livreaza oriunde în Prahova?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Mai 2022 |

Se mai fabrică țigările More? Se mai găsesc în magazine?

6
Răspunde Raportează
franciscintaiul
în 20 Mai 2022 | franciscintaiul întreabă:

Salut, de unde pot comanda măști umane realiste, din silicon?

3
Răspunde Raportează
Andrei1782
în 20 Mai 2022 | Andrei1782 întreabă:

Salutare! Site-ul www.parfumuriduty-free.com vinde testere orginale? Caut un testere original. In conversatii mi-au zis ca sunt autentice din Olanda dar nu stiu ce sa cred.

1
Răspunde Raportează
Aze
în 19 Mai 2022 | Aze întreabă:

Am comandat prin curier de la Fashion Days o pereche de adidași care din nefericire nu mi se potrivesc, am dat retur prin easybox. Intrebarea este: când împachetez comanda trebuie impachetată și ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Shaine
în 18 Mai 2022 | Shaine întreabă:

Salut TPU, aș dori sa-mi deschid un magazin online de haine si vreau sa știu de unde aș putea cumpăra cutii si pungi in care sa le împachetez.

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Mai 2022 |

Exista second- hand cu cizme ghete pentru motociclete!? In București. Chiar nu vreau să îmi cumpăr noi. Am nevoie doar pentru o zi doua trei de niste cizme, ghete, bocanci. Orice care să îmi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Zsolt16
în 18 Mai 2022 | Zsolt16 întreabă:

Stie cineva cand primesc banii inapoi pe o comanda anulata de la nike?

2
Răspunde Raportează
Elena2305
în 18 Mai 2022 | Elena2305 întreabă:

Buna, de unde as putea sa imi cumpar colanti sau pantaloni de piele cu fermoar pe partea stanga sau dreapta? Tin sa mentionez ca imi plac cei care se muleaza pe corp.

2
Răspunde Raportează
DanielDanny
în 17 Mai 2022 | DanielDanny întreabă:

Ce Inseamna "Coletul tau face parte dintr- o partida deconsolidata si asteapta intregirea ei" la sameday? Daca ar fi sa ghicesc, nu au destule colete ca sa trimita masina la livrare si asteapta sa ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 4 ore

Ion1989 întreabă:

Romania este o tara esuata pentru ca: peste tot sunt numai corupti, escroci, sarlatani, mincinosi, hoti, in parlament nici nu mai zic, legi, reguli nici nu mai sunt, politia nu face absolut nimic,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Ana0912
    trimisă pe 12 Noiembrie

Ana0912 întreabă:

Buna! Stiti cumva un salon de piercinguri in Buzau? Am 15 ani si imi doresc foarte mult un pierce in buric iar parintii mei sunt de acord????
    6 răspunsuri
  • avocadosm200
    trimisă acum 9 ore

avocadosm200 întreabă:

Prezentările și anxietatea Salutare, sunt student și am destul de des prezentari, dar chiar dacă deja au trecut doi ani, mereu am aceleași probleme. anxietate, voce tremurândă, mă pierd...? (mai mult)
    4 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 13 ore

LisaJulie întreabă:

Unde ați observat mai multa punctualitate și produse mai bune? Pe Shein sau pe Temu?
    4 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.663
  • Întrebări: 3.953.052
  • Răspunsuri: 17.653.290
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Seinfeld

Seinfeld

Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!

Start quiz
Categorii
  • 652.014 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.801 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.124 Conversaţii