Dacă am fi într-o simulare cum am ieși din ea?
Culorile au vreo importanta in realizarea trucurilor magice?
Presupunem ca jucati un joc a carui reguli sunt urmatoarele: Sunt necesari doi jucatori. Exista 100 de carti de joc numerotate de la 1 pana la 100. Fiecare (tu si adversarul) alegeti cate o carte....? (mai mult)
Păreri despre cartea: Puterea extraordinară a subconștientului tău?
Pentru cei care ati mers in alte tari, ati avut vreodata un soc cultural? https://en.wikipedia.org/wiki/Culture_shock
Hei TPU, credeți că va mai ninge în România cum ningea o dată mai demult? Foarte mult?
Nu-i așa că cartea Zapping prin stiinte de la editura Rao pare o carte foarte atractiva și interesanta și fascinanta? S-a "avântat "cineva prin ea?
O furnica vrea să urce într- un copac înalt de 10 metri. Dar în drumul ei aceasta trebuie sa realizeze o rotație completă în jurul copacului. Cunoscând că circumferinta trunchiului este de 1 metru,...? (mai mult)
Daca ar seca oceanul Pacific, ar fi atmosfera mai jos acolo? Exemplu:Luam muntele Everest si il punem in Goapa Marianelor. Oare mai ai nevoie de masca de oxigen ca sa ajungi pana in varf?
Dacă noi suntem creați de un creator, acela cum a apărut sau mai bine zis dacă in Biblie scrie ca la începutul lumii nu exista nimic, atunci cum din nimic a apărut acel creator?
Romanii de fel sunt un popor lipsit de incredere, omenie, demnitate?
Se poate crea un robot care sa fie conectat la fiecare miscare a corpului uman? De exemplu să trimitem un robot pe Marte, asemănător structurii omului, care să fie conectat la o persoană de pe Pământ,...? (mai mult)
Ce este de fapt paratrasnetul? Ce face el mai exact? Mereu auzeam bunicii ca sa nu ne fie frica de fulgere, casa are paratrasnet.
Este mai important monotheismul pentru omenire decat dualismul?
Intelege cineva a5a dimensiune ce este?
Care este realitatea și poate orice persoană să o atingă și să o explice?
Puţină filosofie. În ce constă realitatea? Cred că este evident pentru oricine că obiectele cunoaşterii umane sunt fie idei imprimate pe simţuri, fie ceea ce percepem prin intermediul pasiunilor...? (mai mult)
Ce ați face dacă ați vedea un OZN care vine și vă urmărește?
Credeți că pe calea lactee mai exista planete asemănătoare cu a noastră adica sa fie oamenii pe ele?
Ce s- ar întâmpla cu omul daca ar fi nevoit sa trăiască in sălbăticie, sa nu aibe o locuință, apa curenta, electricitate, tehnologie, mâncarea sa și- o câștige singur, fara sa facă școală...? (mai mult)
Baieti, ati putea fi vreun Salman Khan intr-un univers paralel?
Ce se mai aude de COVID 19? Este un virus precum gripa si raceala? Ma refer aici, ca sa il previi, daca mananci usturoi, ceapa si tot felul de antioxidanti, ajuta? Sau nu au efect asupra acestui...? (mai mult)
Omul-animal sau animalul-om?
Am vazut ca unii nu se pot controla la unele întrebari.De aceea, am ales o întrebare filosofica care va irita pe multi dintre voi: Cum despartim ura de iubire asa încât ura sa dispară? Sunt...? (mai mult)
De ce animalele domestice sunt mai bolnave decât cele sălbatice? Omul se abonează la farmacia veterinara atât pentru animalele adulte cat si pentru cele tinere. Puii de găină sunt îndopați de la...? (mai mult)
Care e altitudinea maxima la care poate sa zboare un porumbel?
Daca evolutia ar fi reala, de ce la organisme nu a disparut unele parti ale corpului de care pare ca nu are nevoie pentru supravietuire precum: maselele de minte la om, apendicele la om, coada la caine...? (mai mult)
Cum iti accepti absurdul existentei?
Buna tuturor, Pluto este considerata planeta pitica? Cine decide, daca o planeta este pitica sau nu?
Am văzut in urma cu ceva timp un spectacol gratuit dat de grauri. Ma aflam in camp cu o vecina la marginea satului. Strângeam chimen pentru ceai. Deodata a apărut deasupra noastră ca un nor o mulțime...? (mai mult)
Cum credeți că au ajuns oamenii atât de paranoici și anxioși încât să creadă că cineva îi minte în legătură cu forma pământului? Cum s- a format the Flat Earth society? Ați cunoscut vreodată...? (mai mult)
Cum scapi cand soarta pare a fi ireversibila?
Care e cel mai puternic animal de pe Pamant?
Ce se mai aude de "monştrii" din Loch Ness? Nimic? Dar de "dinozaurul" Mokele- Mbembe din mlaştinile Likouala din Congo? Tot nimic. Totuşi, mulţi s- au declarat martori oculari la apariţiile unor...? (mai mult)
Cine credeți că ne-a creat, extratereștrii sau Dumnezeu?
Bun, probabil ca suna ciudat intrebarea, dar daca nu ma credeti experimentati. Luati un bidon de apa (Aqua, Zizin, ce bidon vreti voi de 5 L) si o sticla de apa de 1 L. Umpleti sticla de apa de ...? (mai mult)
Am o plantă carnivoră și nu știu cum să o îngrijesc, ce trebuie să îi dau de mâncare și cu ce trebuie să o ud. Aveți idee? Mulțumesc!
De ce este transpiratia un mod de a te racori?
E indicat sa inoti cand e foarte cald afara? Exista sansa sa iti suprasoliciti organismul cumva? Ma gandesc ca deja e greu sa faca fata caldurii mari, dar sa mai si depui efort sa inoti?
Am vazut ca multi oameni cred ca este imoral sa fii milionar sau miliardar, pentru ca tu iei toti banii pentru tine si nu mai ramane nimic pentru restul oamenilor. Eu nu sunt de acord cu aceasta afirmatie...? (mai mult)
Ce este un mascul alfa?
De ce alegem mereu calea usoara? Aici ma includ si pe mine si vorbesc despre noi toti sau despre majoritate, sunt in aceeasi masura vinovat ca toti ceilalti, dar asa mi se pare ca gandim in general si ...? (mai mult)
Cum te simti cand te gandesti la univers?
Buna ziua! Are idee cineva din ce culegere face parte acest test? Am sa va las linkul mai jos https://www.slideshare.net/mobile/adrianaelenaadriana/attachments-2011-1018-9990938
Ce se intampla cand ai doua gandiri opuse despre anumite lucruri?
Ia uitați ce spune unul geniu(CookyDog) pe aci. El zice că energia poate fi fără dar și poate transformată în materie :)) Și dovada lui doarme în articolul ăsta: https://www.forbes.com/sites/paulrodgers/2014/05/19/einstein-...? (mai mult)
Este energia materie? Atunci de ce se separa de aceasta?
As vrea sa invat mai multe despre cum sa te orientezi fara busola. Te poti orienta dupa stele? Cum gasesti nordul uitandu-te la ele?
Ce parere aveti despre subcultura sau contracultura hippie in special cea originala din USA din anii 60's? https://ro.wikipedia.org/wiki/Hippie https://en.wikipedia.org/wiki/Hippie Imagini: ...? (mai mult)
Ar fi bine sa putem dovedi ceea ce credem sau sa credem fara a putea dovezi? Cum se poate dovedi ca x chiar te iubeste cu adevarat? Nu e o forma de credinta fara vreo dovada?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Sandu3 întreabă:
Johny12498 întreabă:
Ion_Marcel_ întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.