TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
Robert131
în 2 Octombrie 2022 | Robert131 întreabă:

La care dintre bancile urmatoare: BRD, BCR, Raiffeisen, Banca Transilvania este mai convenabil sa faci un card de debit pentru un minor? (comisioane mici)

4
Răspunde Raportează
Robert131
în 2 Octombrie 2022 | Robert131 întreabă:

Daca am un card de debit la banca transilvania in lei, pot primi o suma de bani din strainatate in euro? Este vreo modalitate?

3
Răspunde Raportează
Naghi_Vlad_1964
în 2 Octombrie 2022 | Naghi_Vlad_1964 întreabă:

Salut. Am la dispozitie 1000-2000€ si as dori sa-i investesc in ceva si tot asa sa ma ridic. Ceva idei? Multumesc

11
Răspunde Raportează
Limir
în 2 Octombrie 2022 | Limir întreabă:

Ma poate ajuta cineva? Periodic vad ca dispar bani din cont catre,, ASPIGEL,, nici nu stiu ce este si nici nu am facut vreodata catre aceasta companie, cum fac sa opresc aceste plati neautorizate?

2
Răspunde Raportează
Whitemen
în 2 Octombrie 2022 | Whitemen întreabă:

Imi poate recomanda cineva un loc de munca? Am aproape 16 ani si as vrea sa imi gasesc un loc de munca pentru a imi face singur banii...

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Octombrie 2022 |

Eu ma aflu in strainatate si a trebuit sa deschid un cont Revolut in RON pentru a- mi primi salariile din Romania. Trebuie sa dau datele cardului, iar nu prea stiu care mai exact. Acolo in aplicatie am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dyon2010
în 1 Octombrie 2022 | Dyon2010 întreabă:

Salutare! Am nevoi de diferite sugestii, de afaceri care încă merg A-și vrea sa îmi deschid ceva Și nu știu ce... Nu știu ce ar prinde pe termen lung... Mulțumesc anticipat ????

3
Răspunde Raportează
Anderi0102
în 1 Octombrie 2022 | Anderi0102 întreabă:

Salutare tuturor, am și eu o întrebare, dacă eu vreau să cumpăr de pe aliexpress ceva și apoi să îl vând pe olx.ro fără să am produsul acela adică cum ar fi dropshiping, pot să am probleme...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Octombrie 2022 |

Cum estimați suma de 3 miliarde de dolari? O considerați o sumă imensă?

15
Răspunde Raportează
Vaseacobileanu
în 1 Octombrie 2022 | Vaseacobileanu întreabă:

Exista un site care faci mii de abonați pe Instagram gratis știe cineva denumirea la saitul dat?

2
Răspunde Raportează
mirceacatalin1999
în 1 Octombrie 2022 | mirceacatalin1999 întreabă:

Ce avere are bobby de la oradea?

3
Răspunde Raportează
RobertMrc
în 30 Septembrie 2022 | RobertMrc întreabă:

Am 2 masini si vreau sa le inchiriez, dar nu pe olx. Stiti daca exista vreo firma in Romania care se ocupa de inchirierea masinilor?

3
Răspunde Raportează
Andy323
în 30 Septembrie 2022 | Andy323 întreabă:

Salutare, am o problema cu cei de la Fedex. Am comandat un stoc din china pana la noi in tara. Coletul a ajuns in depozitele lor. Dupa am primit un email cu toate actele necesare pe care trebuie sa le...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Zani2000
în 30 Septembrie 2022 | Zani2000 întreabă:

Pot bloca și debloca un card BT ca minor?

4
Răspunde Raportează
BlueeRoss3
în 29 Septembrie 2022 | BlueeRoss3 întreabă:

Buna! Cine imi poate spune cat castiga un profesor de desen cu studii? (cu cei 3 ani de pedagogie, facultate si titularizare)? Mulțumesc

9
Răspunde Raportează
Cipiwid
în 29 Septembrie 2022 | Cipiwid întreabă:

Caut sa lucrez introducere date. Exista siteuri care te plateste automat? Text si sa transcriu in casuta litere numere sau ceva usor. Poate sa ma ajute cineva cu siteuri sau loc de munca flexibil sa lucrez...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Septembrie 2022 |

Am 17 ani si vreau sa investesc in hidroelectrica cand se va lista, dar nu pot crea un cont de investitii deoarece n- am varsta legala asa ca voiam sa- l bag pe tata la mijloc. Vreau sa stiu cum fac rost...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Navigator69
în 29 Septembrie 2022 | Navigator69 întreabă:

Am trimis de pe brd pe revolut suma de 1000 de lei. Banii mi-au fost luați din contul brd dar nu mi-au apărut pe revolut. Ce este de făcut?

7
Răspunde Raportează
Navigator69
în 29 Septembrie 2022 | Navigator69 întreabă:

Am trimis de pe cardul brd pe cel revolut suma de 1000 de lei. Banii nu mai apar pe aplicația brd, dar nici pe revolut nu i-am primit. Ce este de făcut?

5
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 29 Septembrie 2022 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, discutam cu colegul meu despre clientii care deranjeaza vanzatoarele cand isi beau cafeaua si fumeaza. Dilema noastra este de ce se enerveaza clientul daca vede ca vanzatoarea se supara ca a...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Laurrius
în 28 Septembrie 2022 | Laurrius întreabă:

La ce banca îmi recomandați sa fac rata? Care ar fi cea mai avantajoasa? Mulțumesc

8
Răspunde Raportează
kijkinkijkin
în 28 Septembrie 2022 | kijkinkijkin întreabă:

Salut TPU! As dori si eu sa stiu cat ar fi de plata pentru mostenire in caz ca mi-ar lasa cineva un teren si casa? Terenul avand 800 m2. Trebuie sa merg si la primarie si la notar?

15
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Septembrie 2022 |

Bună, am și eu câteva paysafe- uri în valoare de 500 de lei, știți cumva cum as putea sa retrag banii de pe ele? Am înțeles ca pot sa ii bag cupoanele paysafe pe unibet și sa retrag banii dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
56Haim7
în 27 Septembrie 2022 | 56Haim7 întreabă:

Dacă fac afiliate marketing pe amazon fiind minor pot plăti singur taxele?

2
Răspunde Raportează
Ferii
în 27 Septembrie 2022 | Ferii întreabă:

Vreau sa fac un blog in wordpress pe care sa fac affiliate marketing cu produse de pe digistore24, ce ziceti ar merita sa investesc in asta? dau funda!

1
Răspunde Raportează
IonutBCA777
în 27 Septembrie 2022 | IonutBCA777 întreabă:

Salut! Am 16 ani și 100 lei, am o problema și as avea nevoie de bani, știe cineva niște idei cum as putea sa fac măcar 200 din cei 100? Va rog fără răspunsuri scrise la mișto!

5
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 27 Septembrie 2022 | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, de ce clientul are impresia ca el are puterea asupra comerciantului cand de fapt comerciantul e cel care detine puterea si ca are dreptul sa primeasca totul mura in gura? Eu cred asta pentru...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
annoyingglitterposts
în 27 Septembrie 2022 | annoyingglitterposts întreabă:

Salutare tuturor, vreau să-mi iau acreditarea ca și consilier financiar, însă cea mai mare întrebare e un găsesc eu clienți?

9
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 27 Septembrie 2022 | SingleForOne întreabă:

Un agent imobiliar ar putea supravietui în acest domeniu fără masina si haine scumpe sau cat de cat decente (adica o varietate mare de costume si cămăși), mai ales fara multi bani de inceput (300-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Răzvi42
în 26 Septembrie 2022 | Răzvi42 întreabă:

Salut.Vreau sa iau si eu un credit aici in Spania dar nu de la banca. Cunoaste cineva vreun site ceva?

3
Răspunde Raportează
SmallStep
în 26 Septembrie 2022 | SmallStep întreabă:

Actiuni S.A.F.I. (actualul F.O.A.) - vecinul meu are un certificat de investitor dobandit in anii 90 de la fostul S.A.F.I. Mai poate face ceva cu el?

2
Răspunde Raportează
Aoxkajcjw
în 26 Septembrie 2022 | Aoxkajcjw întreabă:

Daca as vrea sa fac bani online, de la ce suma trebuie declarat la anaf si platit taxe?

3
Răspunde Raportează
Zanisoara
în 26 Septembrie 2022 | Zanisoara întreabă:

Buna ziua. Urmeaza sa ma aganjez pe un post part- time si mi s- a cerut sa suport eu costurile pentru medicina muncii, urmand sa mi le deconteze peste 3 luni cu premisa ca a mai avut angajati carora le-...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Bunbinebuon
în 26 Septembrie 2022 | Bunbinebuon întreabă:

Cum pot face devamarea unor vapeuri (țigări electronice)? In cantitate de 100 pcs. Comandate din China.

3
Răspunde Raportează
Katakuri
în 26 Septembrie 2022 | Katakuri întreabă:

Salut TPU! Am și eu o nelămurire! Vreau sa fac unele promovări la la produse, iar la completarea contractului imi cere, (pe langa nume, cnp, adresa, banca, iban) si agenția, aici ce ar trebui...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Danaciocan
în 25 Septembrie 2022 | Danaciocan întreabă:

Cum creezi un magazin online?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Septembrie 2022 |

Buna. Aveți vreo idee cat costa ghetele acestea Michael Kors? Și unde se găsesc? Le dețin, as vrea sa le dau, dar nu știu cât să cer pe ele, sunt ale unei rude, ea nu le mai poarta. ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
raulu65u73
în 25 Septembrie 2022 | raulu65u73 întreabă:

Salut, lucrez la profi...și fac navetă, gen am transportul asigurat dacă magazinele întra în franciza, ce înseamnă asta?

2
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 24 Septembrie 2022 | Anonimul151 întreabă:

Ce se poate vinde la festivaluri, zilele orașului care țin 3 sau mai multe zile? Doresc exemple de preparate culinare care se pot vinde, in afara de cele de mai jos și care ar avea o vânzare bună. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ghurgh
în 24 Septembrie 2022 | Ghurgh întreabă:

Salutare! Pentru inceput, eu am 17 ani fara 3 luni si in cea mai mare parte a timpului stau la calculator. Cunosc bine ce as putea realiza cu el si cu internetul, referindu- ma la afaceri, doar ca nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimull23
în 23 Septembrie 2022 | Anonimull23 întreabă:

Bună. Nu doresc ca întrebarea pe care o pun să fie amuzantă. Doar că aș dori să știu părerea voastră. La festivaluri, concerte, mai ales dacă cântă "Gașca Zurli" spre exemplu, vin ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Alcapone234
în 23 Septembrie 2022 | Alcapone234 întreabă:

Salut,cum se scot banii din soldul PayPal?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Septembrie 2022 |

Salut vreau sa stiu daca site ul TotalConvert care vinde telefoane la mana a doua e legit, si nu vinde telefoane fake

2
Răspunde Raportează
Ralu1991
în 22 Septembrie 2022 | Ralu1991 întreabă:

Buna ziua.Sunt angajata de 2 zile in domeniul alimentar(facem waffles)și am o problema cu angajatorul! Zice că suntem obligați să facem un curs de igienă și lucrător comercial pe care trebuie sa...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 22 Septembrie 2022 | Anonimul151 întreabă:

Unde pot găsi modele de amenajări (cum sunt la festivaluri), unde se fac grătarele etc. Locurile acelea special amenajate. Să fie din lemn. La fel și unde sunt băncile + mesele și restul. E...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
WizzArd3344
în 22 Septembrie 2022 | WizzArd3344 întreabă:

Cum este faza cu criptomonedele? Sunt tare curios si pe net nu prea inteleg cum sta treaba. Ce site- uri safe stiti pentru investitii? Ce criptomoneda este la 'putere'? Cum investesti? Ai nevoie de cunostinte...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mirris
în 22 Septembrie 2022 | Mirris întreabă:

Buna ziua! Știe cineva daca site-ul Biticodes este de încredere? L-a folosit cineva? Mulțumesc.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Septembrie 2022 |

Imi puteti recomanda aplicatii de scris recenzii pentru bani? Sau alte platforme precum cele privind sondajele (ex. Daedalus)? Multumesc!

8
Răspunde Raportează
SideBySide11111
în 22 Septembrie 2022 | SideBySide11111 întreabă:

Sunt oarecum recent absolvent si imi caut de munca. Am gasit o oferta destul de interesanta dar este un contract de colaborare. Imi poate explica cineva ce este contractul de colaborare? Care sunt...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Generalgrevious
în 22 Septembrie 2022 | Generalgrevious întreabă:

Salut, ieri mi- am facut cont la SUPERBET si trebuia sa primesc un bonus de 500 RON de bun venit si 777 rotiri gratuite si nici acum nu am primit acel bonus, ce pot face ca sa iau legatura cu cei de ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • OpenLow
    trimisă pe 30 Noiembrie

OpenLow întreabă:

Salutare! Ce ați recomanda unui tânăr de 25 ani să facă în ziua de azii, legat de cariera sa? Eu personal m- am gândit să intru in politie. Dar având in vedere situatia mea ci mai exact ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 21 ore

9PM întreabă:

Neavând gaz m-am spălat 3 zile la rand cu apa rece ca gheata, și pe cap, peste tot! Pot păți ceva? Menționez că nu am ieșit afară deloc! Simt că mă dor bijuteriile! Sunt puțin îngrijorat.
    11 răspunsuri
  • AlExAlEx2000Bz
    trimisă pe 30 Noiembrie

AlExAlEx2000Bz întreabă:

Salut TPU am un wifi tp link extender re305 si pe banda de 5ghz e semnal slab de ce?
    7 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 12 ore

LisaJulie întreabă:

De ce nu mai merg unele comentarii pe rețelele de socializare? Nu am cont de Facebook, Instagram sau Tiktok dar am observat ca multe persoane se plâng ca pun comentarii și nu apar, de parca ar fi ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.073
  • Întrebări: 3.953.674
  • Răspunsuri: 17.657.531
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati psihologie

Curiozitati psihologie

Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput

Start quiz
Categorii
  • 652.045 Adolescenţi
  • 55.596 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.838 Auto & Moto
  • 144.241 Beauty & Fashion
  • 16.486 Benzi desenate
  • 55.081 Carieră
  • 20.352 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.213 Conversaţii