TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Afaceri & Financiar

Afaceri & Financiar

• 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
newaccountbye
în 16 Ianuarie 2022 | newaccountbye întreabă:

Unde e mai greu? La FACULTATEA DE MEDICINĂ SAU LA FACULTATEA DE DREPT? Am nevoie de sfaturi, va rog! Voi unde considerați ca este mai bine?

19
Răspunde Raportează
Densia03
în 16 Ianuarie 2022 | Densia03 întreabă:

Bună seara, am și eu o întrebare, după cât timp te găsește ca angajator în baza de date și îti poate pune poprire pe salariu? Am provident de 5 ani :( și de curând m-am angajat

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Ianuarie 2022 |

Buna! Daca vreau sa transfer bani din contul meu de ing în străinătate într-un cont bankpost din Germania cum ar trebui sa procedez? Este vreo aplicație sau vreun site? Sa nu merg la banca

1
Răspunde Raportează
Zuse
în 16 Ianuarie 2022 | Zuse întreabă:

Din ce face un primar bani?

10
Răspunde Raportează
Alei1111
în 16 Ianuarie 2022 | Alei1111 întreabă:

Vreau sa imi iau un an pauza intre liceu si facultate si sa calatoresc in Europa cu autorulota.Cum pot sa fac bani in timp ce fac asta?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Ianuarie 2022 |

Salut! Pentru a trimite ceve prin fan curier trebuie sa le prezint buletinul?

1
Răspunde Raportează
LohneheriusAy
în 15 Ianuarie 2022 | LohneheriusAy întreabă:

Salut TPU! In prezent, ma aflu intr- o situatie destul de dificila... in celalalt capat de țară ( raportat la distanta fata de domiciliu) si sunt nevoit sa raman aici inca o zi ( inclusiv maine, Duminica)...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Winn
în 15 Ianuarie 2022 | Winn întreabă:

Salut. Recent am primit un teren destul de mare, undeva la munte, priveliște destul de frumoasa, loc drept. Am vrea să îmi fac acolo o pensiune sau loc de relaxare. Am o casa mica, veche pe respectivul...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Andreiexl988
în 15 Ianuarie 2022 | Andreiexl988 întreabă:

Buna ziua, daca nu esti angajat, poti sa-ti faci card de debit la o banca? Si daca da, care ar fi niste sugestii. Multumesc anticipat.

12
Răspunde Raportează
petrica5006
în 15 Ianuarie 2022 | petrica5006 întreabă:

Bună! Deci am aproape 16 ani, si vreau sa trimit bani cuiva prin posta de la ghiseu, pot fara un parinte?

2
Răspunde Raportează
Paula2412998
în 15 Ianuarie 2022 | Paula2412998 întreabă:

Buna! Cum pot determina productivitatea muncii in procent (%)? Trebuie sa aflu daca a crescut sau scazut productivitatea muncii. Multumesc!

5
Răspunde Raportează
youthero5
în 15 Ianuarie 2022 | youthero5 întreabă:

Salut! Am completat un contract de finanțare dar din neatenție am trecut altă bancă, au trecut câteva zile de când ar fi trebuit să primesc banii dar nimic. Mă poate ajuta cineva?

2
Răspunde Raportează
floriana08
în 14 Ianuarie 2022 | floriana08 întreabă:

Buna TPU! Vreau sa imi fac un card, iar toate economiile sa le strang acolo ca am ceva bani pusi de- o parte. Vreau sa strang cati mai multi bani intr- un card, dar sa nu il folosesc. Doar daca este o ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Andrei0986272
în 14 Ianuarie 2022 | Andrei0986272 întreabă:

Salut,am o intrebare voi cati bani aveți puși de o parte,daca nu vreți nu răspundeți,dar is curios cati bani au oameni în general, eu am acum în jur de 2500 euo din care trăiesc din iei

15
Răspunde Raportează
Juvetele07
în 14 Ianuarie 2022 | Juvetele07 întreabă:

Când comanzi ceva de pe OLX îți livrează un curier produsul pe care l-ai cumpărat și îi dai banii sau trebuie să discuți cu vânzătorul să vă întâlniți undeva pentru a efectua schimbul?

2
Răspunde Raportează
Gicalaur
în 14 Ianuarie 2022 | Gicalaur întreabă:

Am si eu o nelămurire, am facut un dosar de credit pentru prima casa sa acceptat, am gasit casa am facut antecontractul si vanzarea se va face in vara, precizez ca dosarul la banca este facut in toamna,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
JeanHQ
în 14 Ianuarie 2022 | JeanHQ întreabă:

Salut! Am o problema destul de mare și apelez la ajutorul vostru! Acum un an, m- a pus cineva sa fac un cont Revolut și Moneses sa se folosească persoana respectiva de el! Problema este ca nu ma...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
2021CorvetteStingray
în 13 Ianuarie 2022 | 2021CorvetteStingray întreabă:

Salut, am o intrebare. Am un cont pe coinbase si ma intrebam daca atunci cand vand criptomonede pentru eur in portofelul coinbase de eur, platesc taxe sau doar atunci cand scot pe paypal/card? Stiu astia...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Cozma_Marius_1997
în 13 Ianuarie 2022 | Cozma_Marius_1997 întreabă:

Deci am depus 100 lei in contul meu 50 lei fara aprobarea mea s-a dus la Regulated Romania LTD ce este de ce mi-a tras 50 lei? Stie cineva ce site este

7
Răspunde Raportează
Albert88
în 13 Ianuarie 2022 | Albert88 întreabă:

IDEI de afacerii pentru adolescenți! care aveti ceva idei va rog ajutati-ma! de mult timp caut idei dar nu găsesc ceva concret. .

8
Răspunde Raportează
Albert88
în 13 Ianuarie 2022 | Albert88 întreabă:

Idei de facut bani ca adolescent?

8
Răspunde Raportează
AlexDorinel
în 13 Ianuarie 2022 | AlexDorinel întreabă:

De ce se spune ca în 2022 creșterea economica va scadea? Și undeva mai scria (pe la începutul anului) ca 2021 va fi anul cu cea mai rapida revenire economica din ultimii 30 de ani(sau ceva de...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
DzEk0
în 12 Ianuarie 2022 | DzEk0 întreabă:

Salut, ce se întâmplă dacă am o zi nemotivată anul trecut în noiembrie? Am uitat de cererea de concediu pentru 1 zi, ce pot sa pățesc?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Ianuarie 2022 |

Buna, va rog sa imi spuneti cine a mai lucrat pe siteul Operator Flexibil?

27
Răspunde Raportează
ADK
în 12 Ianuarie 2022 | ADK întreabă:

Salut TPU. De mai mult de 2 ani nu reușesc să vând un apartament, în ciudă că l- am pus pe toate site- urile posibile și imposibile. Am luat legătura și cu agenții imobiliari, inclusiv să-...? (mai mult)

18
Răspunde Raportează
Rares311
în 12 Ianuarie 2022 | Rares311 întreabă:

Salut. Ce se intampla daca am mai multe credite la IFN uri si nu le mai pot plati? As vrea sa stiu exact la ce sa ma astept.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Ianuarie 2022 |

Am fost abordat de cineva după un schimb de numere de telefon de pe Facebook dating și cică aceasta persoana lucrează in vânzări online și mi- a propus sa întru și eu. https://bby995.com/ Sa...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Albert88
în 11 Ianuarie 2022 | Albert88 întreabă:

In trecut am cumparat petarde mai ieftin si le-am dat mai scump.Mai aveti ceva idei de afaceri in felul asta sau? Mentionez ca am 16 ani.

5
Răspunde Raportează
Njb8hx8hfw
în 11 Ianuarie 2022 | Njb8hx8hfw întreabă:

Buna, am 14 ani si sunt fata si vreau sa- mi iau un telefon nou ca asta nu prea mai funcționează, ai mei nu vor sa- mi cumpere unul nou si nici sa- mi dea banii sa strag... vreau sa știu daca știe...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Tetraman
în 11 Ianuarie 2022 | Tetraman întreabă:

Salutare comunitate, eu vreau sa îmi deschid un local, o sală de jocuri unde voi închiria calculatoare, console într- un interval orar clienților. Acest local aș vrea sa conțina ai vânzări ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Ianuarie 2022 |

Salut! Cât costă aproximativ un aparat de jocuri de noroc? Din acela cu Book of Ra, 77777, etc.

1
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 11 Ianuarie 2022 | SingleForOne întreabă:

Daca vreau sa lipesc afise prin statii de autobuz, pe stalpi, etc, ar trebui sa platesc ceva undeva? (Sper ca advertising face parte de aceasta categorie)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Ianuarie 2022 |

Ce parere aveti de jobul part time "Operator flexibil" e escrocherie? Sau e pe bune? Mi- e frica pentru ca atunci cand m- am inscris mi- a cerut poza cu buletinul. Adica va dati seama cnpul... Inca nu...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
vpaula21
în 11 Ianuarie 2022 | vpaula21 întreabă:

Hei, ce medie trebuie să ai la BAC, pentru a putea intra la facultatea de afaceri?

2
Răspunde Raportează
Anonim2000288282
în 11 Ianuarie 2022 | Anonim2000288282 întreabă:

Salut...ce profit aș scoate daca aș incepe o afacere(Restaurant)? Ce profit pot sa scot? Și in cat timp voi scoate mult?(1an? 2,3, 4?)

19
Răspunde Raportează
memaria
în 11 Ianuarie 2022 | memaria întreabă:

Bună! Îmi doresc să deschid o afacere după ce voi strânge niște bani. Îmi doream să îmi deschid propriul meu atelier cu obiecte decorative dar sunt în mare vogă si e nevoie de multă promovare....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mihaimihai1234
în 11 Ianuarie 2022 | Mihaimihai1234 întreabă:

Va salut cu deosebit respect baieti, doresc sa-mi cumpar un apartament in zona capitalei, in jur de 60-70 mii.....are cineva idee, ce banca are dobanda mai mica anual?

5
Răspunde Raportează
LeKIll
în 11 Ianuarie 2022 | LeKIll întreabă:

Salut, cineva care a lucrat la tazz pe aici și- mi poate spune cât se ia pe comanda, dacă chiar se muncește cum dorești, ce pași trebuie urmati etc. As dori sa muncesc în weekend și poate puțin...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Deasonyka
în 10 Ianuarie 2022 | Deasonyka întreabă:

Buna! Știe cineva cat mai este un salariu la Mega Image acum? Casierul câștigă mai mult decât lucrătorul comercial?

4
Răspunde Raportează
Rank1988
în 10 Ianuarie 2022 | Rank1988 întreabă:

Salutare, care este tara din Europa care ofera cele mai bune salarii si cele mai bune conditii de munca?

2
Răspunde Raportează
Alexutzul888
în 10 Ianuarie 2022 | Alexutzul888 întreabă:

Salut! Am un mic bussines si azi am avut prima comanda. Azi voi chema courierul sa ridice comanda. Ceea ce nu stiu este cum procedez cu coletul. Primesc acea hartie cu AWB pe email si o tiparesc si o pun...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Louissa
în 10 Ianuarie 2022 | Louissa întreabă:

Ce trebuie sa platesti cand stai singur cu chirie (intretinere, cablu etc) si cam cat costa astea? Imi ajunge un salariu de 2200 lei sa stau singura cu chirie in Bucuresti?

6
Răspunde Raportează
rxoel
în 10 Ianuarie 2022 | rxoel întreabă:

Buna! Daca am sub 18 ani trebuie neaparat sa merg la banca pentru a ma putea conecta la aplicatia BRD?

2
Răspunde Raportează
Adolescentul551
în 9 Ianuarie 2022 | Adolescentul551 întreabă:

E în regulă dacă pentru marketing afiliat îmi fac o pagina de Facebook pentru nisa respectiva si dupa doar imi fac reclame pe pagina respectiva?

4
Răspunde Raportează
Torinos
în 9 Ianuarie 2022 | Torinos întreabă:

Buna guys. Am 17 ani și am început sa citesc cărți de dezvoltare persoanala (gen tata bogat, tata sărac; de la idee la bani etc), doar ca sunt la un liceu de mate INFO și as vrea sa înțeleg...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Adolescentul551
în 9 Ianuarie 2022 | Adolescentul551 întreabă:

Salut. Am 17 ani si vreau sa incep marketing afiliat. Singura metoda de promovare o sa fie Facebook Ads, prin care pun link- ul de la produsul respectiv. Intrebarea mea este, cand va trebui sa imi fac...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ImiPlaceMarmelada
în 9 Ianuarie 2022 | ImiPlaceMarmelada întreabă:

Buna, TPU! Stiti vreun site care personalizeaza haine la un pret acceptabil si de preferat en gros sau locatii in Bucuresti care fac asta? As prefera un pret de la 50 de lei in jos/ print.

2
Răspunde Raportează
DiiAgn
în 9 Ianuarie 2022 | DiiAgn întreabă:

Salut! Este vreun broker de asigurari pe aici? Am nevoie de o oferta de asigurare de viata de grup pentru angajati (8 angajati) pentru scoala si nu gasesc nicaieri pe internet un calculator care sa imi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Girly97
în 9 Ianuarie 2022 | Girly97 întreabă:

De ce oricand se organizeaza un concurs este specificat in regulament faptul ca angajatii organizatorului nu pot participa?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Ianuarie 2022 |

Buna ziua tuturor. Vreau sa deschid un mic restaurant catering la oras si as vrea sa stiu cum trebuie sa aranjez bucataria? De unde as putea sa fac rost de un plan mai exact cu ce as avea nevoie in...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • samcost
    trimisă acum 22 ore

samcost întreabă:

Salut! Daca vreau net de la Digi si sunt chirias, pot face contract pe numele meu cu acordul proprietarului sau doar pe numele proprietarului?
    8 răspunsuri
  • Ondu_Iulian_
    trimisă acum 14 ore

Ondu_Iulian_ întreabă:

Buna ziua vecinul meu ?i.a pus un tanc de gaz lipit de gardul meu, avand sub 20 metri distan?? de locuin?a mea.este corect?
    7 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 11 ore

RobocopBuisness întreabă:

Voi v- a?i l?sa doar pe mna antivirusului integrat din Windows 11 (Microsoft Defender)? Din ce am n?eles, telemetria din Windows nu are rol de antivirus, dar Defender are o op?iune prin care ...? (mai mult)
    7 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 11 ore

RobocopBuisness întreabă:

Crede?i c? merit? s? tr?ie?ti foarte chibzuit, precum pensionarul japonez Suzuki care a economisit o sum? mare de bani, dar acum regret? c? nu s- a bucurat de via??, sau este mai bine s?...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.571
  • Întrebări: 3.951.545
  • Răspunsuri: 17.643.100
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Filme clasice

Filme clasice

Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.522 Afaceri & Financiar
  • 22.861 Artă şi Cultură
  • 72.706 Auto & Moto
  • 144.212 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.989 Carieră
  • 20.320 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.881 Conversaţii