TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Carieră

Carieră

• 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
Lawerence
în 18 August 2020 | Lawerence întreabă:

Ce face mai exact un om de Social Media? Cu ce se ocupa mai exact? Cat se castiga in acest domeniu? Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Bidan182
în 18 August 2020 | Bidan182 întreabă:

Bună, îmi puteți spune care sunt pașii pentru a ma putea angaja la ISU după ce am terminat cursul de "servant pompier"?

5
Răspunde Raportează
TudorAndrei22032003
în 18 August 2020 | TudorAndrei22032003 întreabă:

Ce este mai profitabil: Sa te faci navigator sau programator?

2
Răspunde Raportează
Elena_Maria_1993
în 17 August 2020 | Elena_Maria_1993 întreabă:

Pe ce materii se bazează facultatea de administrație si afaceri? Poți îmbrățișa o meserie bună după aceasta?

6
Răspunde Raportează
CMGeorge98
în 17 August 2020 | CMGeorge98 întreabă:

Poti sa lucrezi in IT daca nu ai o facultate (Mate- info, automatica si calculatoare) ci doar un curs in domeniu? De ce ar alege angajatorul pe cineva care a facut pur si simplu un curs in ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August 2020 |

Vorbind la modul cel mai serios, ce afaceri considerati ca mai merg in Romania la ora actuala? Si ce afaceri ar fi la indemana cuiva cu salariu mediu? Nu ma refer la afaceri care sa te transorme...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August 2020 |

Deci dupa ce termin liceul (acum sunt a 9 a) vreau sa merg in America sa incep sa fac muzica. Am voce si visul meu e sa ajung cantareata si actrita! Dar intrebarea mea e cum as putea sa imi gasesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
EUeStEEu
în 17 August 2020 | EUeStEEu întreabă:

Daca aleg profilul umanist la liceu și vreau sa devin magistrat-judecator, ce ar trebui sa aleg? Filologie (lb romana, limbi straine, istorie) sau stiinte sociale

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 August 2020 |

Care facultate e mai grea dintre informatica si automatica si calculatoare? Si care este mai buna daca vreau sa devin programator?

14
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 17 August 2020 | numesiprenume0 întreabă:

Caut job online... ma poate ajuta cineva cu ceva oferte?

9
Răspunde Raportează
Denis41
în 17 August 2020 | Denis41 întreabă:

Stiti daca as face un curs de engleza intensiv m-ar ajuta sa ies profesor? In orasul meu nu am facultati de filologie, pot sa fac modulul pedagogic separat, ce ma sfatuiti sa fac?

3
Răspunde Raportează
Claudiu_Cretu_2002
în 17 August 2020 | Claudiu_Cretu_2002 întreabă:

Salut, as vrea sa incep sa ma duc in construcții, eu nu am mai muncit niciodata, am 16 ani, niste sfaturi?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 August 2020 |

Ca să fii un fotograf bun și să poți trăi în România din această ocupație este nevoie neapărat de niște cursuri în domeniu sau sunt suficiente talentul și pasiunea pentru fotografie?

27
Răspunde Raportează
AlexAlxAlex
în 16 August 2020 | AlexAlxAlex întreabă:

Salut, prin ce se diferentiaza un ofiter de politie cu un agent de politie (in afara de studii)?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 August 2020 |

Credeti ca poti deveni un stomatolog de succes chiar daca nu ai rude in domeniu/pile?

11
Răspunde Raportează
Plesescu23
în 16 August 2020 | Plesescu23 întreabă:

Salut, sunt din Ct si caut de munca, pot gasi ceva pe aici? Oameni seriosi

2
Răspunde Raportează
Crissmatew
în 16 August 2020 | Crissmatew întreabă:

Salut. Așa o întrebare. Este posibil să depun la master la facultatea de teatru, având licența în alt domeniu total diferit? Am auzit că nu e o problemă, mă poate lămuri cineva?

2
Răspunde Raportează
CMGeorge98
în 16 August 2020 | CMGeorge98 întreabă:

Ce parere aveti despre facultatea de hidrotehnica (UTCB), pe ce materii se bazeaza, care va pricepeti?( mai pe scurt vreau sa stiu daca pot sa fac ceva cu ea sau o sa fie 4 ani irositi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RomegheaIulian
în 16 August 2020 | RomegheaIulian întreabă:

daca am terminat o forma de invatamant superior si vreau sa ma inscriu la M.A.I, se mai ia in considerare nota la purtare din liceu?

6
Răspunde Raportează
Feri5
în 16 August 2020 | Feri5 întreabă:

Hey! As vrea sa ma angajez ca medic cardiolog, dar nu știu unde. As vrea sa fie undeva într- un birou, dar vreau să- mi spuneti unde se câștiga mai bine? Intr- o clinica privată sau într- un spital...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
numA
în 16 August 2020 | numA întreabă:

Vreau sa merg sa muncesc in Germania cateva luni, am gasit cateva anunturi pe internet, dar multa lume ma descurajeaza si imi spune ca risc sa fiu tepuit. Lucreaza cineva prin Germania in ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Allys19
în 16 August 2020 | Allys19 întreabă:

Hei tpu.Ma tot gândesc de ceva timp ce meserie mi s- ar potrivi.Nu mai e mult și devin majora. Nu ma pasionează absolut nimic, in afara de dans la care nu pot sa zic concret ca am talent.Am încercat...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 August 2020 |

Pentru admiterea la Snspa București, programul de studii "Comunicare și Relații publice" este obligatorie matematica? Profilul meu de liceu este filologie...

4
Răspunde Raportează
NeedHelp1
în 15 August 2020 | NeedHelp1 întreabă:

Ce carte/culegere îmi trebuie să mă pregătesc pentru examenul la istorie pentru academia de poliție? Am înțeles că este o carte sau culegere pentru academia de poliție cu tot...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mariiii24
în 15 August 2020 | Mariiii24 întreabă:

Cadrele didactice primesc salariu pe timpul vacanței? În spacial vacanta de vara

2
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 15 August 2020 | numesiprenume0 întreabă:

Care este varsta la care ar trebui sa ai un loc de munca, primul loc de munca stabil? Stiu, multi se angajaza de la 18 ani, poate chiar mai devreme sau mai tarziu. Dar ce parere aveti de o persoana...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Magyccc
în 15 August 2020 | Magyccc întreabă:

Salutare. Stie cineva in Galati o firmă la care mi-as putea obține un atestat de paza in cel mai scurt timp? Mersi.

1
Răspunde Raportează
AlexAlxAlex
în 14 August 2020 | AlexAlxAlex întreabă:

Voi cand v-ati hotarat ce facultate sa alegeti? Eu intru in a 11-a si habar nu am la ce ma pricep, ce imi place si ce vreau sa aleg mai departe, cum ati descoperit ce va place sa faceti mai departe?

17
Răspunde Raportează
patrik986
în 14 August 2020 | patrik986 întreabă:

Pot deveni programator in urma terminării facultății de Automatica si Informatică Aplicată?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 August 2020 |

Ce presupune munca de teren a unui agent imobiliar?

3
Răspunde Raportează
Denis41
în 14 August 2020 | Denis41 întreabă:

Imi puteti spune cum as putea sa ies profesor de engleza? Ma pasioneaza foarte mult acest lucru, dar nu stiu cum procedez. Am inteles ca am nevoie de acel 'modul pedagogic' si apoi ce?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 August 2020 |

Trec in clasa a12a si ma gandeam la Unibuc fmi specializarea info (3 ani). Tinand cont ca o sa se reintroduca admiterea cu probe, daca reusesc sa trec de aceasta voi face fata mai departe facultatii? ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Benn12
în 13 August 2020 | Benn12 întreabă:

Salut, Tot am gandul sa devin polițist, dar școlile sunt departe de mine, as vrea undeva mai aproape si am gasit scoala de politie de frontiera Iasi care e aproape, m- am interesat, dar nu inteleg....? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Benn12
în 13 August 2020 | Benn12 întreabă:

Ma gandeam daca pot sa devin 112 Operator, am citit despre, dar vreau sa stiu daca pot cu profilul filologie?

3
Răspunde Raportează
dddd1a
în 13 August 2020 | dddd1a întreabă:

In ce meserii e foarte importanta inaltimea?

7
Răspunde Raportează
dddd1a
în 13 August 2020 | dddd1a întreabă:

Am vreo sansa sa intru la medicina daca sunt pe stiinte sociale si daca fac meditatii cate 2 ore pe saptamana la chimie si bio?

7
Răspunde Raportează
Byb2001
în 12 August 2020 | Byb2001 întreabă:

Mai am putin si termin cursurile de coafor, frizer in septembrie si nu prea stiu sa tund si am emoții pentru examen la final. Ma intreb ce întrebări o sa puna, cum o sa fie si vreau neaparat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Goddessss
în 12 August 2020 | Goddessss întreabă:

Facultatea de psihologie si stiinte ale educatiei sau facultatea de litere? Va rog din suflet sa- mi dati cele mai sincere răspunsuri, pentru ca sunt foarte panicata si uneori nu dorm nopțile...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
Benn12
în 12 August 2020 | Benn12 întreabă:

As vrea sa știu, daca ma duc la Școala de Poliție in Câmpina, după ce termin pot sa ma duc sa ma angajez ca polițist rutier în alt oras? (ex: Iași). Sunt foarte decis si stiu ca va fi ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Glasko99
în 12 August 2020 | Glasko99 întreabă:

Salut.Ma gandesc sa dau la Academia de Politie, dupa terminarea acesteia aș vrea sa urmez ramura ordine publica sau rutiera. Cum lucreaza ofiterii la ramurile astea? 8 ore in fiecare zi sau 12- 24 / ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mircok
în 12 August 2020 | Mircok întreabă:

Dacă a trecut o săptămână de la interviul de angajare în care mi s-a zis ca "voi fi contactat" și nu s-a întâmplat are vreun rost sa-i sun eu înapoi? =))

9
Răspunde Raportează
M1989
în 12 August 2020 | M1989 întreabă:

Sunt firme care fac angajari pentru strainatate si sunt din diferite orase ale tarii. Am vorbit azi cu cineva de la o firma din Baia Mare, eu fiind din Timisoara mi s- a propus sa- i trimit...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Robert1701
în 12 August 2020 | Robert1701 întreabă:

Ce tipuri de soldați pot să meargă în misiuni ca cele din Irak?

8
Răspunde Raportează
Adela06
în 12 August 2020 | Adela06 întreabă:

Anul viitor aș vrea să merg la liceu pe profilul de tehnician veterinar. Voiam să știu, dacă după liceu, fac facultatea de medicină veterinară, pot ajunge medic veterinar? Thanks :*

4
Răspunde Raportează
iulian225
în 12 August 2020 | iulian225 întreabă:

Salut. Am un prieten care vrea sa ma ia cu el la munca pe interioare si sa ma invete el lucrand de peste 3-4 ani in acest domeniu... este grea munca in constructii pe interioare?

3
Răspunde Raportează
andismecheru112
în 12 August 2020 | andismecheru112 întreabă:

am un canal de Youtube si am foarte putini abonați. Mă poate ajuta cineva să cresc pe Youtube? Cu sfaturi. DE ex. cu ce sa editez, cum sa filmez, cu ce sa filmez etc. Canalul se numește...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Domexd
în 12 August 2020 | Domexd întreabă:

Cu diploma cursului de la Sola Scriptura de nutriție și de sănătate chiar nu poți deveni nimic? (Tehnician Nutritionist ceva)? Pai la ce mai sunt cursurile și la ce îți dă diplomă? Sper că măcar...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
AnonimGuy264
în 11 August 2020 | AnonimGuy264 întreabă:

Sunt foarte indecis in ultima perioadă, am încercat o mulțime de lucruri si am ajuns la concluzia ca ar trebuie sa învăț ceva. Spre exemplu: am învățat sa editez si de asemenea mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NiculaiMarianTraian
în 11 August 2020 | NiculaiMarianTraian întreabă:

Cum poti deveni mascat la politie(membru SAS)? Ce scoala trebuie sa faci?

3
Răspunde Raportează
Emiliiia
în 11 August 2020 | Emiliiia întreabă:

Cum poți începe design grafic și vinde logo-uri în România, fără facultate?

2
Răspunde Raportează
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă pe 11 Octombrie

angel6lust întreabă:

Este adevărat că de marți s-ar putea să implementeze UE Chat control? Să se uite prin mesajele noastre? Am văzut asemenea știri, dar nu știu ce să cred.
    23 răspunsuri
  • sebijr
    trimisă pe 11 Octombrie

sebijr întreabă:

Bună tuturor TPU. Vin cu o altă întrebare de a mai povesti aici sufletește de a vă întreba: Eu de mic copil nu am văzut și nu pot vedea cu amândoi ochi din păcate: Tot odată. Doresc să menționez...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • m7PGmirelapopescu
    trimisă pe 11 Octombrie

m7PGmirelapopescu întreabă:

Dar doamna Violetta 2022 ce profesie are? pare ofiter de politie.
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 16 ore

tonyc7 întreabă:

Daca dronele militare se inmultesc din ce in ce mai mult, ajungand sa atace si in roiuri, si devin tot mai sofisticate, controlate de AI, cum vor mai putea soldatii sa desfasoare operatiuni la sol?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.860
  • Întrebări: 3.951.907
  • Răspunsuri: 17.645.989
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
American Pie

American Pie

Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!

Start quiz
Categorii
  • 651.930 Adolescenţi
  • 55.538 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.731 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.003 Carieră
  • 20.326 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.935 Conversaţii