Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 27 Noiembrie 2025 sunt:
Cum pot sa testez\asigur ca butelia nu scapa gaz? Va rog tratati cu seriozitate.
Model de tapet la o camera albastra(doar pe un perete)?
Salut, stie cineva camin sau chirie ieftina in Sibiu, preferabil in centru. Sub 250 roni. Ms
Pot să închiriez o propietate în România dacă am 16 ani?
Salutare! Montez pavele pe o alee in curte si meseriasul a pus intre rosturi un amestec de ciment cu nisip fin. Dupa prima ploaie cimentul a patruns in pavele si din roscate sunt acum gri. Le- am spalat...? (mai mult)
Ce se intampla daca am zgariat interiorul unui sandwich maker cu un cutit de bucatarie? va rog ajutati-ma!
As vrea sa torn o placa cu dimensiunile urmatoare, lungime 5metri pe latime 3, 90 si grosimea placi vreau sa fie de 15 cm dar pe langa am sant mai adanc sa ma prind de pereti de o adancime de cca 15...? (mai mult)
As vrea sa aflu cati mc de beton imi intra la o placa cu urmatoarele dimensiuni 5m pe 3'9 m cu o grosime de 15 cm dar pe laturile cofragului am o adancime de de inca 15 cm daca imi poate spune cineva multumesc...? (mai mult)
Salut Dacă ingropi un pui de animal într-un ghiveci de flori de după un timp sa sa înceapă sa miroasă
As vrea o prietena, dar mi- e frica. Cand sunt cu fete ma simt incordat, incep sa devin nervos si sa fac fata de taur (mai ceva ca putinul, taurul furios aka Trump2k17). Apoi vine si ideea daca o sa ...? (mai mult)
Cati Lotti de apa are un bazin cu diametrul de 300×76 cm?
Buna TPU. Am o camera de 6 metri lungime si 4 latime, are doua ferestre, una pe latime si una pe lungime, si o singura usa, intrarea in camera sa face separat, si nu se circula prin ea, a fost sufragerie(stil...? (mai mult)
Imi recomanda si mie un brat pentru un smart tv LG de 152 cm (60 inch) bun, pret ok, material bun? Vreau sa il pun in perete in living la mijoc. Daca stiti si pe cineva care monteaza
A cumparat cineva un aparat de aer conditionat de aici: https://www.aer-conditionat.ro/?
Intrebarea este simpla, coltar de living din stofă sau din piele, avantaje si dezavantaje?
Am gasit un sistem de conectare pentru camerele Ip, se numeste kit poe injector/splitter. Pana la ce distanta pot conecta camera daca folosesc acest kit?
Buna ziua ..am luat si eu un motor de la o masina de spalat si are 3 fire.Le-am legat le-am bagat in priza si se învârte incet, de la ce sa fie?
Cum dezgheti o băutură acidulata(deja iceberg) uitată în congelator?
Se poate pune in camera de zi in loc lustra o plafoniera? Este incorecta estetic plafoniera?
Buna seara. La mine in bloc se zugraveste casa scarilor. Inainte, era dat cu vopsea in partea de jos. Mesterii care lucreaza acum, au dat cu var de sus pana jos. Au dat cu var, peste vopseaua existenta....? (mai mult)
Am montat singur, acum 2 săptămâni un aer condiționat gree de 12000 btu pentru un apartament de 2 camere aflat pe sud. Aerul este montat pe hol ca să răcesc tot apartamentul dar în dormitor,...? (mai mult)
Este un fel de lac care se toarna direct pe placa de ciment care se intinde si iese ca parchetul! Cum se numeste?
Saluut! Vreau sa cumpar aceasta piscina https://www.dedeman.ro/baia- mare/piscina- gonflabila- easy- set- intex- 305x76cm- 56922/28122/p/7016372 Insa nu stiu ce face acea pompa de la ea. Cine imi poate...? (mai mult)
Care este cel mai bun (viteza, facilitati, pret, must have) smarttv available pe piata, daca imi recomandati si un model raman recunoscator? ( LG, Philips, Samsung, Sony, etc)
Am construit recent o casa la 43 de metri departare de strada principala. Strada prin care se ajunge la casa face parte din terenul meu. Problema este ca vreau sa ma leg la internet la RDS iar ei...? (mai mult)
De curand am inceput sa lucrez la masarda, am facut tavanul cu OSB de 10mm, dupa care urmeaza sa pun polistiren. Intrebearea este: cum sa fac instalatia pentru becuri spot, nu doresc sa...? (mai mult)
Ce înseamna Thunderstrom?
Am si eu nevoie de putin ajutor. Am plantate un lămâi si un rodiu DIN SÂMBURI (in ghiveci, in apartament, ținute la caldura etc). Le am de 3 ani si au crescut mult. Ideea este următoarea:...? (mai mult)
Am o intrebare, stau la tara si in spatele case am o gradina iar mai sus o mica padure cu inclinatie de 45 adica in deal iar deasupra este vie. Platesc anual impozit pe teren care contine si...? (mai mult)
Buna dimineata, sunt curios cat m- ar costa sa pun un geam normal in camera...+ gauritul peretelui pentru a pune geamul, nu termopan, nu inca, ci geam normal, termopanul poate il pun in iarna. Eu...? (mai mult)
Vreau sa zidesc cu bca de 600×250×200.Am 30 de mp.Cati m cubi imi trebuiesc? cati mp pot face din mc? Multumesc! Precizez ca zidul este de 4 randuri de bca.
Buna, Doresc sa schimb centrala termica anul acesta. Mentionez ca locuiesc la casa, suprafata e de 120 mp. Aveti vreo recomandare? Ceva care sa fie eficient, de calitate si sa consume putin. Ma gandeam...? (mai mult)
Buna ziua as vrea sa cumpar un ventilator cu aer conditionat ca cel din link bugetul este 350 lei ce ami recomandati este bun acest model? http://m.cel.ro/ventilatoare/racitor- portabil- 10l- orion- oac_702ws-...? (mai mult)
Am comandat ieri o piscina de pe Dedeman, in cat timp credeti ca ajunge?
Buna daca plantez acum un ananas peste cati ani va face fructe? Mai am unul de minim 5 ani si nu a facut niciun fruct.Si vreau ca zilele astea sa mai plantez unul.Mulțumesc!
Exista in Bucuresti vreun magazin fizic (nu online) de unde pot achizitiona sticle goale de 500 ml? In piata si hipermarketuri nu am gasit. Multumesc.
Salutare! Imi poate spune cineva cat costa solutia ProCover pentru protectia pavelelor? Multumesc!
Cati metri cubi de beton intra la o suprafata de 10 metri patrati de 10 centimetri grosime?
Buna am o intrebare de o luna ma pisca noaptea ceva cred ca sunt plosnite, am chemat o firma si al spalat tot din casa total imi apar, ñu stiu ce sa mai fac ajutati-ma
Cum este mai bine? Sa pui un parchet nou peste un parchet vechi, sau sa scoti parchetul vechi si apoi sa pui parchetul nou?
As dori sa izolez fonic un perete intre mine si vecinul de pe palier pentru ca se aude cam tot, ala cred ca are televizorul pus pe, peretele despartitor dintre mine si el si se aude de...? (mai mult)
Știți cumva unde se pune balsamul de rufe in mașina de spălat whirpool? Am căutat peste tot și nu găsesc, pe nici un site nu spune despre marca whirpool, daca voi ați găsit, îmi puteți da...? (mai mult)
Cand vreau sa opresc motocoasa si apas pe STOP nu se opreste. Ce poate sa fie?
Cum curăț (albesc) lingurițele si furculițele?
Salutare TPU Am o insecta ciudata și oribila în casa numita Scutigera coleoptrata care nu ma lasă să dorm și vreau sa știu dacă este periculoasa pentru om. Îmi puteți spune ce sa fac pentru a...? (mai mult)
Am o drujbă chinezească 5200! E normal să se depună calamină pe interiorul tobei? Menționez că scoate şi mult fum! Mersi!
Exista trandafiri negri?
Puteti sa-mi spuneti daca o afacere cu mure ar fi profitabila? Si niste sfaturi pentru inceput... Avantaje si dezavantaje
Vreau sa- mi pun termopane si acum sunt la faza in care nu mi- e clar pentru cazul ferestrelor apartamentului dintr- un bloc, ce ar fi mai potrivi ca tip de geam, din doua foi, nu trei. ...? (mai mult)
Bună ziua.Aş dori să- mi schimb uşa de la intrare în apartament cu o uşă antiefracție.Ce uşă mă sfătuiți să- mi montez? Am găsit 3 producători:Maco, Mega doors, sau ITM Doors care are...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
JohnnyBravo123 întreabă:
OpenLow întreabă:
Cristos123 întreabă:
Haiducul325 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!