TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
Madalin2347
în 15 Septembrie 2022 | Madalin2347 întreabă:

Buna seara, as dori sa aflu cati mc de beton as avea nevoie pentru o placa deasupra unui garaj grosime 20 cm, lungime 7metri, latime 4metri, multumesc!

5
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 14 Septembrie 2022 | alexandrubt13 întreabă:

Cea mai buna saltea de dormit, ce spuneti de una superortopedica? Ma intereseaza una mai tare, o recomandare serioasa, multumesc! Eventual o marca, un magazin online.

2
Răspunde Raportează
antrebarisiraspunsuri
în 13 Septembrie 2022 | antrebarisiraspunsuri întreabă:

Imi puteti recomanda ceva elemente cozy pentru sufragerie? Ceva asa in stil american care sa dea sentimentul de caldura, siguranta, liniste... Nu stiu sa va dau un exemplu, poate un tablou, niste lumini...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
mircea22
Întrebare recomandată în 12 Septembrie 2022 | mircea22 întreabă:

Cum se pune corect parchetul laminat? Fata de ușă?

2
Răspunde Raportează
IarsiIar
în 9 Septembrie 2022 | IarsiIar întreabă:

E corect un astfel de aranjament? Frigiderul langa centrala termica. Intreb pe cei din domeniu, cunoscatorii, nu pe cei cativa Gica- contra de pe aici pusi mereu pe harta. https://ibb.co/4PX5s9z https://ibb.co/5jHJj5w ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Septembrie 2022 |

Salut. Măslina este fruct sau legumă? Dar avocado? Care răspundeti si argumentați nu doar vă dați cu părerea că așa credeți voi și fugiți...

35
Răspunde Raportează
CosminGK
în 9 Septembrie 2022 | CosminGK întreabă:

Buna ziua. Ma puteti ajuta si pe mine cu un ulei pentru un generator Honda 5.5 GX 160 va rog frumos? Nu stiu ce ulei ar merge, am generatorul de mult timp.

1
Răspunde Raportează
Blablabla2334
în 9 Septembrie 2022 | Blablabla2334 întreabă:

Salutare TPU, deci acum câteva zile mi-am cumpărat de la Dedeman o aloe Squarosa totul perfect, dar n-am înțeles când se udă și odată la cate zile?

2
Răspunde Raportează
Dragos12211
în 7 Septembrie 2022 | Dragos12211 întreabă:

Salutare. M- am mutat pentru prima data in chirie intr- un bloc cu centtrala pe bloc. Am inteles ca se face un consum total si din consumul total se imparte la fiecare locuitor din bloc in functie de cota...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
bella2332
în 6 Septembrie 2022 | bella2332 întreabă:

Bună! Se poate monta un wc incastrat, suspendat pe un perete de chirpic?

12
Răspunde Raportează
silvia_8336
în 6 Septembrie 2022 | silvia_8336 întreabă:

Am plantat un leandru in grădină, îl pot lăsa peste iarnă plantat in gradina sau trebuie replantat in ghiveci și pus la adăpost?

5
Răspunde Raportează
AndrewR
în 6 Septembrie 2022 | AndrewR întreabă:

Salutare! Pareri pro/contra despre furnizorul de energie electrica Hidroelectrica, va rog. Multumesc! Ma interesează cei care au contract sau cunosc subiectul!

3
Răspunde Raportează
pisica90
în 6 Septembrie 2022 | pisica90 întreabă:

Buna TPU,mi-a făcut cateaua pipi pe parchet, dar am sters imediat si cu mop si cu laveta si cu tot fix dupa ce a facut, exista sanse sa se umfle?

5
Răspunde Raportează
CosminGK
în 5 Septembrie 2022 | CosminGK întreabă:

Buna ziua. Ce branduri ce centrale termine ( pe gaz, nu electrice sau pe altceva ) sunt bune? Si ce parere aveti de centralele termice de la ARISTON. Ofer funda

7
Răspunde Raportează
MorcovMajestic
în 3 Septembrie 2022 | MorcovMajestic întreabă:

Cat timp se poate pastra un pepene neinceput la rece? Dupa cat timp incepe sa se strice?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Septembrie 2022 |

Salut TPU! Cat costa o casa tip bloc in Sibiu sau in Selimbar? Multumesc

5
Răspunde Raportează
Anaaaaaaaa22211113345566789087665541
în 2 Septembrie 2022 | Anaaaaaaaa22211113345566789087665541 întreabă:

Hei. Vreau ca construiesc o camera de 7x4 m cu 3 m înălțime. Cati metri cubi as avea la măsurile astea și câți metri pătrați și liniari. Mulțumesc

8
Răspunde Raportează
maphiotul
în 2 Septembrie 2022 | maphiotul întreabă:

Buna dimineata. Credeti ca folosește la ceva chestia aia colorată, nu stiu cum i se spune care se agața la wc sau o cumpar degeaba? Daca da, la ce?

11
Răspunde Raportează
Draciisavaia
în 2 Septembrie 2022 | Draciisavaia întreabă:

Am și eu o întrebare destul de serioasă. Scuzați categoria. Vecinii mei au niște câini ciobănești. Latră toată noaptea și nu putem dormi de ei. De la 22 seara pana la 7 dimineața. Latră singuri...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MorcovMajestic
în 31 August 2022 | MorcovMajestic întreabă:

Vreau sa imi las niste haine la niste rude cat sunt plecat din tara pe timpul iernii. Cum as putea sa le depozitez ca sa nu miroasa ciudat? O sa le tina intr- o mansarda si cand am intrat acolo a mirosit...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
coadadematura
în 29 August 2022 | coadadematura întreabă:

Am auzit ca Parlamentul European doreste sa interzica copacul Paulownia Tomentosa deoarece este considerata o specie invaziva iar persoanele care au afaceri cu plantatii de Paulownia Tomentosa sunt in ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
RoCkKiD
în 29 August 2022 | RoCkKiD întreabă:

Salutari, am o vecina care este mare iubitoare de porumbei careia ii lipsesc si cateva tigle de pe acoperis deci vorbitul nu este o solutie.Asadar, as avea nevoie de ceva solutii anti porumbei, evident...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
Alex393
în 27 August 2022 | Alex393 întreabă:

Știe cineva care este cel mai puternic insecticid găsit în comerț Mulțumesc

4
Răspunde Raportează
RxTx
în 27 August 2022 | RxTx întreabă:

Dați- mi si mie idee cum găsesc oameni sa sape la vie să taie via Că văd din ce in ce mai des ca ăștia in afara de video- chat si trândăvit on- line nu ar mai vrea sa mai iasa din casa Nimeni...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alex393
în 27 August 2022 | Alex393 întreabă:

Salut, ma numesc Alex (am un canal de yt și as dori să fac un top substanțe toxice găsite in comerț Ma poate ajuta cineva cu top 3 cele mai letale substanțe și eu voi face un clip despre ele? ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Matei3012
în 27 August 2022 | Matei3012 întreabă:

Salut am niste nelamuriri si as dori niste explicatii Detin o casa batraneasca sa ii spun asa si am decis sa renovez daca pot spune asa niste camere...peretii nu sunt cei mai drepti si aveau destule crapaturi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Windfu
în 26 August 2022 | Windfu întreabă:

Locuiesc in oras si de cateva saptamani aproape in fiecare seara de la oala de porci a vecinului vine un miros puternic de oala si de **** de animale care dureaza ore sau toata seara.Dar inainte sa incepa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
fane04
în 25 August 2022 | fane04 întreabă:

Care este diferența dintre renovare și redecorare?

4
Răspunde Raportează
nukeyly
în 24 August 2022 | nukeyly întreabă:

1. Ce difera la discurile diamantate pentru beton armat fata de cele normale tip general use, pastila diamantul granulatia sudura adezivul? 2. La un disc cu taiere uscata daca ii dai apa, e bine sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
JipaMihai1998
în 24 August 2022 | JipaMihai1998 întreabă:

Doresc să îmi achiziționez un panou de încălzire și un boiler cu serpentina și rezistența electrică. Întrebarea mea este : dacă am apa curentă (rețeaua de apă din localitate) mai am nevoie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
GabrielGL
în 23 August 2022 | GabrielGL întreabă:

Buna TPU. O izolatie "bio"pentru pereti pentru interior (canepa...)care nu e toxica, nu polistiren?

7
Răspunde Raportează
RealKing01
în 22 August 2022 | RealKing01 întreabă:

Care e mai buna, drujba pe acumulator sau benzina?

6
Răspunde Raportează
alex13763636
în 22 August 2022 | alex13763636 întreabă:

Ce simți când te înțeapă o albina? Dar o viespe de-aia mai mare?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 August 2022 |

De ce lamele cuttere-lor ruginesc repede?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 August 2022 |

Salut, am intr- o camera un Umidificator de aer cu ultrasunete, aromaterapie etc (gasiti ce usurinta pe net) si sa va povestesc ce se intampla, deci bag umidificatorul in priza si in momentul in care...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 21 August 2022 | alexandrubt13 întreabă:

Doresc o recomandare pentru un zdrobitor struguri cu desciorchinator buget pana in 1000 roni, am gasit unul micul fermier 750 roni nu stiu cat e de bun sau macar rezistent pentru maxim 500 kg struguri,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 August 2022 |

Salut, am auzit și văzut ca poți construi o casa din panouri sandwich pe structura metalica. Intrebare mea este dacă îți trebuie vreo autorizație de construcție. Și dacă trebuie sa mai plătești...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Neacsu_Silvia_1968
în 20 August 2022 | Neacsu_Silvia_1968 întreabă:

Cata faianta poti pune cu un sac de CM9 de 25 de kg?

3
Răspunde Raportează
VWFred109
în 19 August 2022 | VWFred109 întreabă:

Salutare. Are cineva un apartament sau o garsoniera in VISEU de Sus / stie pe cineva care are? Sunt Interesat.

7
Răspunde Raportează
Catalin77945
în 19 August 2022 | Catalin77945 întreabă:

Nu stiu daca am nimerit bine categoria dar, stau la 2 la apartament si mi- au iesit gandaci din nou(imi mai iesisera si in trecut am dat cu spray si am scapat de ei), am dat si acum cu spray, banuiesc...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
clawdya_8655
în 19 August 2022 | clawdya_8655 întreabă:

Bună ziua. Am pus autocolant de mobila pe o mobila din pal. Am desprins o parte din ea și acum a rămas lipici pe mobila. daca știți cu ce as putea sa iau lipiciul acela, as fi recunoscătoare. Sau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SingleForOne
în 18 August 2022 | SingleForOne întreabă:

Am câteva scânduri pe care le- am folosit pe la construcții din curte și eventual au urme de ciment pe ele. Ar fi o problemă dacă pun aceste lemne pe foc într- o sobă, ar reacționa cimentul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bogdandfqj
în 18 August 2022 | Bogdandfqj întreabă:

Bună ziua. Am primit de la cineva o orhidee, nu eram deloc cunoscător, tija se uscase și am decis sa o tai. Am tăiat ambele tije direct de la ieșirea din plantă, le- am înlăturat complet. Întrebarea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RxTx
în 18 August 2022 | RxTx întreabă:

Mi- am cumpărat o bucată nouă de pământ nou, nouț virgin, ce a fost teren arabil la AFUMAȚI, lângă București. Vreau să construiesc acolo o mică casă de oaspeți, de vacanta, de musafiri,...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Turlea_Catalin-Gabriel_1994
în 16 August 2022 | Turlea_Catalin-Gabriel_1994 întreabă:

Buna seara, Recent am descoperit o zona in judetul Giurgiu, mai exact Vanatorii mici, unde exista foraje gospodaresti (puturi) pentru apa la adancimi 45 m. Este interesant faptul ca se foloseste ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
AnOonnimmm
în 16 August 2022 | AnOonnimmm întreabă:

Hey! Știe cineva daca acest panou solar este bun? Merită să îl cumpăr? https://gave.ro/panou-solar-gd100-portabil-8w-gd-super

4
Răspunde Raportează
nukeyly
în 16 August 2022 | nukeyly întreabă:

Ce grosime de tabla zincata se recomanda pentru acoperis 0.3 0.5 0.6 0.8mm, 1, 2?

5
Răspunde Raportează
IonutDobrincu27
în 15 August 2022 | IonutDobrincu27 întreabă:

Salut, am un semineu care are evacuare de 130mm, doresc sa- i cumpar un burlan pe care sa- l leg la cos dar nu inteleg exact cum functioneaza marimile, burlanul trebuie sa fie tot de 130 mai mic sau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mihaa22
în 14 August 2022 | Mihaa22 întreabă:

Cum sa scap de petele te pe termopane? Nu e mizerie ca am încercat diferite soluții pentru pete, etc. Am frecat pe ele de mi- a venit rau dar cred ca ori e "îmbibată" deja pata sau ce o fi ori e zgârietură,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 14 August 2022 | newaccountbye întreabă:

Am nevoie de câteva modele de tapet care credeți voi ca ar merge pe toți peretii dintr-un dormitor! Va rog mult!

4
Răspunde Raportează
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alin5644466
    trimisă acum 13 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare, nu stiu categoria. Am nevoie urgent de ajutor am luat sala de permis auto cu 22 si cel de acolo a zis ca daca iau sala nu fac nimic si ies si imi iau lucrurile. Faza e ca nu m- am programat...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 13 ore

justnme04 întreabă:

Am luat ieri seara o pereche de adidasi de la diechmann de la mall si azi i am purtat mai bine si imi sunt cam stramti si as vrea sa ma duc in seara asta sa i returnez sa mi dea o marime mai mare cu bonul,...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Anisoara4
    trimisă acum 18 ore

Anisoara4 întreabă:

Deci i- am facut lui iubi oral si si a dat drumul si s- a sters cu servetele si cred ca dupa au trecut 15 minute si a bagat penibil puțin la mine în fund doar un sfert din cap dar nu si a mai dat drumul...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • Alexandru9971
    trimisă acum 13 ore

Alexandru9971 întreabă:

Buna ziua. pentru saptamana viitoare am un proiect la ed antreprenoriala:prezentarea propriului plan de afaceri. nu aveti cumva vreun document in word/powerpoint/canva sa ma inspir putin, nu am nicio ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.685
  • Întrebări: 3.953.086
  • Răspunsuri: 17.653.483
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 49 minute
Ce zici de un quiz?
How I met your mother

How I met your mother

Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.015 Adolescenţi
  • 55.570 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.805 Auto & Moto
  • 144.234 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.057 Carieră
  • 20.343 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.128 Conversaţii