TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
Skarr
în 12 Septembrie 2019 | Skarr întreabă:

Am o pisica de vreo 3 saptamani(varsta). Stiti de ce il curat la ochi si ziua urmatoarea iar i se lipesc ochii sau se murdareste la ochi?

6
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 12 Septembrie 2019 | Furnicuta000 întreabă:

Am o pisica mica (nu stiu ce varsta are dar nu e foarte mica, nici mare :)) ), o am de o luna. Ii place sa se joace, dar problema e ca sare peste tot in milisecunde si scoate ghearele, de multe ori...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Septembrie 2019 |

Dimineață după ce m- am trezit am găsit din nou pană la roata din spate a bicicletei. Ieri am fost plecat cu bicicleta, iar ca să pot scurta din drum am mers pe câmp și era o porțiune unde a...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
TomyBrave2019
în 11 Septembrie 2019 | TomyBrave2019 întreabă:

Eram cu cățelul meu și cineva mi-a spus că la atingere are un ganglion umflat. Nu se prea vede dar se simte. E grav? Ce pot face? Să mă duc la veterinar cu el? Urgent vă rog!

8
Răspunde Raportează
cinevacuopisica
în 11 Septembrie 2019 | cinevacuopisica întreabă:

Daca cineva are un câine, ca și animal de companie și nu îl vaccinează, ce se întâmplă?

4
Răspunde Raportează
Benyamin173
în 11 Septembrie 2019 | Benyamin173 întreabă:

Https://www.f64.ro/nikon-d3300-kit-18-55mm-vr-ii-af-s-dx/p https://www.f64.ro/canon-eos-4000d-kit-ef-s-18-55mm-f-3-5-5-6-iii/p 1 sau 2?(ambele si la un pret asemănător)

1
Răspunde Raportează
WLMA
în 10 Septembrie 2019 | WLMA întreabă:

Sunt pasionat de scurt- metraje care caută alți pasionați de scurt- metraje. În momentul de față doresc să creez un scurt- metraj care va fi folosit la un concurs. Dar am nevoie de figurație....? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
nananaan
în 10 Septembrie 2019 | nananaan întreabă:

Hello. Am o cățea (Roni) care are aproape 2 ani și pe fii- su (Rio) care are 3 luni. De ceva timp au început să se incaiere și am impresia că se luptă oarecum pentru "supremație". Daca stau ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Anamaria23081987
în 9 Septembrie 2019 | Anamaria23081987 întreabă:

Bună seara. Am un cățel ciobănesc corb și de 5 zile nu a mâncat, a băut apa și a vomat. Vineri dimineață am observat treaba mare, apa de culoare roza/roșiatic, apatic, nu răspundea la nume,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Maia55
în 9 Septembrie 2019 | Maia55 întreabă:

Am o problema cu cățelușa mea. Are doua luni, la început musca încet doar când se juca cu noi, dar acum efectiv sare pe toți și ne musca destul de rău. Ce ii pot face?

8
Răspunde Raportează
Benyamin173
în 9 Septembrie 2019 | Benyamin173 întreabă:

Dslr sau mirrorless pentru început? Ce camera sa imi iau?

2
Răspunde Raportează
Daaaanaaa
în 9 Septembrie 2019 | Daaaanaaa întreabă:

Buna TPU Îmi puteți spune niște semne ca să îmi dau seama că pisica mea e pe cale să nască va rog DAU FUNDITA!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Septembrie 2019 |

am mai pus această întrebare dar nu am primit răspunsuri. Am o pisica adulta de 1 an si câteva luni și eu vreau sa adopt un cățeluș de 7 săptămâni. Problema e că vara aceasta am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Daaaanaaa
în 8 Septembrie 2019 | Daaaanaaa întreabă:

am nevoie de ajutor, am o pisica gestanta care ar trebui zilele astea sa nasca. Ieri cand statea la mine in brate am observat ca i s- a marit vaginul iar azi cand era la mine in brate am observat...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Dca2002
în 8 Septembrie 2019 | Dca2002 întreabă:

Eu cu familia mea ne- am luat un teren pentru o casuta de vacanta. Pentru cei care sunteti din Bihor, Betfia si ma tot gandesc ce animalut sa- mi iau. Imi puteti recomanda ce pisica sau ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2019 |

Vrea cineva din Bucuresti un pui de albastru de Rusia gratis? E pisica. Dar sa fie o persoana serioasa si sa nu se suceasca.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2019 |

Pisica mea nu a acceptat niște pisoi pe care i- am luat de pe stradă și nici pisoii nu tare păreau să o accepte pe ea, o sasaiau. Acum vreau sa îmi iau un cățeluș de 7 săptămâni, ce șanse...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2019 |

Am încă o întrebare legata de iepuroaica mea, cumpărata astăzi. De ce fuge de iepure atunci când el se duce la ea?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2019 |

Bună, TPU! Astazi am cumpărat o iepuroaica din piata, pentru iepurele meu, ca să fie pereche. Problema este ca iepuroaica sta singura, nu mănâncă(i- am dat si furaje si iarba), am văzut ca ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Septembrie 2019 |

Am un pui de pisica si are o umflatura pe burta, ca o chestie plina cu aer. Ce poate fi?

2
Răspunde Raportează
mykeyboarditsred
în 8 Septembrie 2019 | mykeyboarditsred întreabă:

Buna seara tuturor. Vreau sa adopt un cățeluș de 2 luni care e o corcitură între dog argentinian si un câine obișnuit. Eu mai am o pisica si locuiesc cu frate- meu de 10 ani, credeți că s- ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Septembrie 2019 |

Am o pisica de un an și ceva. Problema e ca trebuie sa o dau. Dar nu vreau. Însă e spre binele ei. Problema e ca eu mai am o pisica și nu se înțeleg deloc. Și ea sta doar intr- o camera și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mykeyboarditsred
în 7 Septembrie 2019 | mykeyboarditsred întreabă:

Am o pisica adulta acasa, de un an și vreau sa va zic ca acum câteva luni am adus doi pisoi acasa dar ea nu i- a acceptat mai ales că prima vedere a mers prost pentru că pisoii o sasaiau deci prin...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 7 Septembrie 2019 | Furnicuta000 întreabă:

Care e diferenta dintre mancarea de catei si mancarea de pisici (mancare uscata, nu umeda)? Are ceva daca ii dau cainelui meu mancare de pisici? E innebunit dupa ea si numai din asta ar manca.

10
Răspunde Raportează
nature221
în 7 Septembrie 2019 | nature221 întreabă:

Exista programul rabla pentru biciclete?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Septembrie 2019 |

Am un pisicut care de azi dimineata tremura si umbla incontinuu pe langa pereti, fara sa para ca ii vede. Ce pot face?

4
Răspunde Raportează
adelinandrei
în 7 Septembrie 2019 | adelinandrei întreabă:

Salut, am nevoie de ajutor, am un cățel de vreo 5 luni care de vreo 3- 4 zile nu mănâncă nimic și doar bea apa și vomita mereu, înaintea acestor 3- 4 zile i- am dat oase de pui și fierea. Dacă...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Septembrie 2019 |

Am un rottweiler de 3 luni, nu reusesc sub nici o formă sa il invat in lesa ca sa il pot plimba prin oras. Ce sa fac?

4
Răspunde Raportează
Maariaax
în 7 Septembrie 2019 | Maariaax întreabă:

Bună seara! Am un motănel de aproape 3 ani, 2 ani jumătate. Am observat că i- a ieșit ceva ca o gâlmă pe gât/obraz. Acolo blana lui este lipicioasă și pare că a curs sânge. De fel motănelul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ZXYU
în 6 Septembrie 2019 | ZXYU întreabă:

Astazi a cazut pantofarul pe pisica mea! Si- a spart un ochi, gura si nasul! Am fost la veterinar acum e stabila! Ii dau pastile, e ok! Ea pur si simplu s- a aruncat pe pantofar si dupa aceea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
k800gfcgffddsrhtds
în 6 Septembrie 2019 | k800gfcgffddsrhtds întreabă:

Stie cineva daca se pot găsi prin second-hand-uri prin Iasi echipamente de fitness(gantere, bare, discuri etc.)?

2
Răspunde Raportează
deni5
în 6 Septembrie 2019 | deni5 întreabă:

Recent am primit o pisica care mieuna la usa in casa doar ca nu am ajuns pana la un magazin sa ii iau mancare si i- am dat cam o saptamana carnati de vitel cu smantana..are ceva? Pot sa ii dau doar...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Sebilica123
în 5 Septembrie 2019 | Sebilica123 întreabă:

Am o pisica, are varsta de 3 luni si nu stiu ce are dar se uita la mine si miorlăie si cand vine langa mine incepe sa toarca si tace.Ce sa fac?

5
Răspunde Raportează
Laur195
în 4 Septembrie 2019 | Laur195 întreabă:

Am un caine cu varsta de 4 ani, pechinez. Ieri a inceput dintr- o data sa tremure si isi tinea toti muschii incordati, apoi nu isi mai putea tine echilibrul si l- am masat pe muschi pana si- a revenit,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
MCPEButterflyRO
în 4 Septembrie 2019 | MCPEButterflyRO întreabă:

La cati ani naste un bichon maltez? Fiica unor prieteni de familie isi ia un pui bishon maltez, acesta avand cateva saptamani. Aceasta este o catelusa. S- a vorbit ca atunci cand va avea puisori ne...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Septembrie 2019 |

As dori sa stiu ce inseamna sa dai un caine pentru monta, sa cunosc cum sa procedez cu al meu.

3
Răspunde Raportează
Alex1929386543
în 4 Septembrie 2019 | Alex1929386543 întreabă:

Hello! Ce credeti, merita sa imi iau o tableta grafica desi eu nu prea am talent la desen? Si chiar sunt bune cele de pe eMAG cu 250-300 roni?

4
Răspunde Raportează
yourkittycat
în 4 Septembrie 2019 | yourkittycat întreabă:

Am o pisica de doi ani sterilizata, o tin doar in casa. Intro zi cand am ajuns acasa de la munca nu mai era, de doua zile o caut dar nu o gasesc niciunde. Credeti ca se va intoarce? O caut zi...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Fugidaici
în 4 Septembrie 2019 | Fugidaici întreabă:

De unde pot să cumpar o călugariță fantomă(animal de companie), în România?

3
Răspunde Raportează
Vasilegabriel1246
în 3 Septembrie 2019 | Vasilegabriel1246 întreabă:

Are ceva daca imi fac o undita(din trestie mai mica)Si pun firul mai lung?

2
Răspunde Raportează
Andrei555678
în 3 Septembrie 2019 | Andrei555678 întreabă:

Salut, cat poate rezista o albina fara apa, am uitat sa le pun apa de dimineata pana seara in fata stupului, or fi baut si ele de altundeva?

3
Răspunde Raportează
Loredana080
în 3 Septembrie 2019 | Loredana080 întreabă:

Am găsit acum 2 zile un pisoi abandonat de nici 2 săptămâni, abia ii dăduseră ochișorii. Pana astazi nu am avut posibilitatea de a- i cumpara lapte special și l- am hrănit cu lapte din ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BlackBriliant
în 3 Septembrie 2019 | BlackBriliant întreabă:

Am o pereche de perusi (mascul si femela).De ce femela nu suporta apa atunci cand le fac baie? mentionez ca masculul suporta apa, chiar ii place apa si cateodata chiar bea apa direct de la dus

1
Răspunde Raportează
Rossa8807
în 2 Septembrie 2019 | Rossa8807 întreabă:

Buna îmi puteți spune ce părere aveți de para kill pentru căței funcționeazăFunda

4
Răspunde Raportează
Cariba1929202
în 2 Septembrie 2019 | Cariba1929202 întreabă:

sunt foarte suparata????astazi mi.a murit pisoiul avea 1 an, eu stau la tara iar el nu arata de parca ar fi bolnav, era vesel si manca, l.a gasit mami mort in spatele curtii. Problema...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
CataZdy
în 2 Septembrie 2019 | CataZdy întreabă:

Caut un magazin de insecte online, de preferat romanesc. Vreau sa imi achizitionez o specie de calugarita chineza (praying mantis) dar nu stiu de unde as putea sa imi cumpar una. Multumesc anticipat.

1
Răspunde Raportează
mango88
în 2 Septembrie 2019 | mango88 întreabă:

Buna, mi-a disparut motanul in varsta de 8 luni din 22 august. nu stiu ce sa mai fac. nu a fost plecat mai mult de cateva ore. stau la casa

33
Răspunde Raportează
Geanina_Chirila_1982
în 2 Septembrie 2019 | Geanina_Chirila_1982 întreabă:

Ce poți face când călătorești cu mașina ca pasager și te plictisești?

5
Răspunde Raportează
Stefan_Cristian_1971
în 2 Septembrie 2019 | Stefan_Cristian_1971 întreabă:

stie cineva cum pot dresa un caine? Are 5-6 saptamani, mama lui e ciobanesc bucovinean si tatal este ciobanesc corb.As fi recunoscator pentru ceva ajutor!

5
Răspunde Raportează
catalyn315
în 1 Septembrie 2019 | catalyn315 întreabă:

Acum 2 seri am luat de pe strada un pui de pisica, are cam 2 luni, dar e tare mic și e piele și os. în astea 2 zile a stat treaz maxim 30 min în total.în rest a dormit continu, a mancat doar cateva...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LpFlori
    trimisă acum 19 ore

LpFlori întreabă:

Bună ziua. Eu și soțul meu, tineri fiind, am dori să avem un venit în plus, și am vrea să facem o mică afacere sau un proiect, ceva, și nu știm de unde să începem, sau ce fel de afacere/...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • IlyesAlina
    trimisă pe 21 Noiembrie

IlyesAlina întreabă:

Stie careva dintre voi un medic neurolog bun in Baia Mare? si care sa lucreze cu CAS.
    13 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă pe 21 Noiembrie

JohnnyBravo123 întreabă:

Am 24 ani și nu am avut niciodată o iubită. Credeți că o să am cândva una sau o să rămân singur? Tata spune că decât să am o iubită care îmi mănâncă viața, mai bine singur.
    13 răspunsuri
  • justnme04
    trimisă acum 21 ore

justnme04 întreabă:

Ce se poate intampla daca las un bec aprins 72 de ore?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.891
  • Întrebări: 3.953.355
  • Răspunsuri: 17.655.474
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Psihologie clasa a X-a

Psihologie clasa a X-a

Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a

Start quiz
Categorii