Am par pe burta si piept la 13ani(baiat) si parintii mei nu vor sa ma lase sa na rad... imi doresc sa merg la mare cu niste fete anul asta si stiu ca nu o sa fie prea placut sa vada un Yeti pe...? (mai mult)
Dragii mei.mi- am prins fetita vorbind la telefon cu un baiat pe care nu il cunosteam..si m- a mintit in legatura cu acesta, spunand ca e un coleg. Au iesit singuri intr- o seara si cand s- a intors. ...? (mai mult)
Ma ajutati si pe mine un pic? Am grija de 2 copiii de 8 ani si nu ma asculta nici cum. Am incercat sa fiu si draguta si rea si de toate dar nu merge si cred ca mai am un pic si plang. Uitati...? (mai mult)
Am si eu o problema mica si draguta. Timp de 3 saptamani o sa fiu bona. Yay..nu chiar. O sa am grija de 2 dracusori, gemeni mai exact care imi fac capul patrat inca de cand m- am mutat. Sunt...? (mai mult)
Salut, am 17 ani.Sunt din Bucuresti si as dori sa am grija de un copil pe timp de vara, e posibil asa ceva?
Stiti metode prin care poti sa adormi bebelusi de aproape un an fara sa ii legeni in brate? Stiti metode prin care poti sa dezobisnuiesti bebelusi de aproape un an sa nu mai vrea non-stop in brate?
Buna tuturor. Sunt noua in domeniul de mamica si as vrea sa va intreb ce as putea sa fac ca micuţul meu de un anisor sa nu se mai trezeasca noaptea? Se trezeste o data sau de doua ori sa bea suc (apa ...? (mai mult)
Cum sa fac un copil de sase ani sa fie mai atras de calcule, litere cifre si aceste invataminte primare pe care le au ei de invatat in clasa 0?
Este bine sa folosim seminte Chia in alimentatia copiilor?
Cum pot creste imunitatea copilului meu in sezonul rece?
Care e limita intre a fi un parinte neglijent si un parinte care incearca sa-si apropie copiii adolescenti? In ce masura putem fi prietenii lor, confidentii lor si cand i-am scapat din mana?
Salut TPU- isti si TPU- iste! Daca fiul dumneavoastra ar fi major, asta daca nu cumva e deja, si ar avea un anturaj dubios iar voi l- ati avertiza ca nu e bine sa stea in acel anturaj, insa el continua...? (mai mult)
Ce parere aveti de doctorita Zoica Moldovan de la Spitalul Alfred Rusescu?
Am o cunostiinta, o fata de 18 ani care mi- a spus o chestie care m- a frapat astazi: ea face baie dezbracata cu fratiorul ei de 9 ani. Voua cum vi se pare chestia asta? Dau funda celui care da raspunsul...? (mai mult)
Http://stirileprotv.ro/stiri/social/statul- la- calculator- pedepsit- prin- lege- romanii- care- isi- abandoneaza- copiii- in- fata- ecranelor- ar- putea- fi- amendati.html Ca parinti ati respecta aceasta...? (mai mult)
Ce sa fac daca copilul meu nu vrea sa se spele pe dinți
Am o fetita de 10 luni care nu prea doarmeNiciodata nu a avut un somn linistit, mereu a avut un somn agitat dar acum e prea exagerat.Se trezeste foarte des noaptea, nu pentru lapte ci din obisnuinta,...? (mai mult)
O sa am o nepotica(o sa fiu matusica). Acum astept sa se nasca si ma gandeam: daca iti doresti ca un bebe sa se nasca,asta il influenteaza? si daca da, in ce fel?
Am un băiețel mic cam de o luna și nu știu ce sa fac cu el? Ofer funda!
De ce un bebelus cu varsta de 1 luna jumatate alaptat cu lapte praf(Aptamil) nu mananca mai mult de 60 g lapte?
Cum pot contribui parintii la fericirea copiilor lor?
Îi fac rău fratelui meu mai mic dacă îl las pe youtube pe cântece de copii? Devine cam dependent...adica exagerat..are 1an si 7 luni si stie sa intre singur pe youtube si sa intre sa se joace unele...? (mai mult)
Sunt despartit de sotie de 2ani, dar nu legal. am tot incercat sa imi vizitez fetita, imi interzice de fiecare data. ce sfat imi puteti da.
I-am dat bebelusului meu iaurt si are 5 luni. Este vreo problema?
Salutare, vreau sa stiu cum e dupa ce parintii se divorteaza si copilul alege sa stea cu mama/tata, vreau sa stiu asta doar de la cineva care a trecut din nefericire prin acest lucru, multumesc, mai...? (mai mult)
Mamici, ati avut copilasi care au facut varsat de vant, sau poate chiar voi? eu am facut acum trei zile, iar ieri mi- a facut si fetita cea mare de sase ani.am fost la medic si i- a dat un tratament cu...? (mai mult)
Buna,stie cineva de unde as putea sa descarc pe tableta jocuri educative,de ex alfabet, de compus cuvinte...dau fundita!
Intrebare pentru mamici. Voi la cat timp v- ati simtit bebelusul in burtica?:(Eu am 21 de saptamani si inca nu simt nimic:( pe data de 10 sunt programata la morfologia fetala (daca puteti sa imi ...? (mai mult)
Imi doresc atat de mult un copil, insa imi este frica de el! Mai exact vad in jurul meu prietene care se plang ca nu mai pot, ca sunt obosite, ca e f greu cu un copil. Unele prietene nici nu mai au posibiliatea...? (mai mult)
TPU, am pus o intrebare legata de bebele meu care vomita dupa ce ii dau lapte(de la magazin), medicul mi- a zis sa ii pun 3 supozitoare pe zi, unul dimineata, unul la pranz si unul seara. Dupa ce ii...? (mai mult)
Cum sa imi ajut copilul sa scrie mai caligrafic?
Buna TPU am o intrebare pentru mamici.voi i- ati facut puiului vostru vaccinul de un an? a avut ceva reactii mai urate? eu i l- am facut si a fost ok, decat o usoara febra trecut 3 sapt de la vaccin.sunt...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu niste pdf- uri pentru si despre bebelusi si copii de pana la 10 ani despre alimentatie, jocuri si alte activitati recomandate, educare, povesti, fise de colorat, etc... ...? (mai mult)
am o intrebare..am un bebelus de 6 luni..care de azi dimineata pana acum(ora 14.30) a facut treaba mare numai moale..si cu apa..de 5 ori.din ce cauza sa fie? pana acum dintisorii nu i- au dat..si...? (mai mult)
am o intrebare..de la cate luni v-ati pus bebeii in pemergator? al meu are 5 luni jumate si nu stiu ce sa fac..sa mai astept? e prea devreme?
am o intrebare pentru mamici...voi la cate luni ati inceput diversificarea pentru puii vostri? si ce i- ati dat? bebelinu meu are 4 luni jum si ii dau numai lapte(nan1).ceai baby drynk si mar...? (mai mult)
am si eu o intrebare...am un ingeras de 3 luni, care nu mai vrea sa pape lapte(ii dau nan 1)..am fost la doctor cu el si mi- a spus sa incep sa- i dau mar cu biscuiti, ceai baby drink, ceai...? (mai mult)
Cele care sunt mamici sa-mi dea si mie niste sfaturi ce trebuie sa fac si sa nu fac (sunt insarcinata)
Vreau sa stiu tot ce trebuie sa fac din momentul in care am ramas insarcinata. daca trebuie sa-mi fac analize sau alte chetii
As vrea sa stiu ce fructe si legume pot fi adaugate in alimentatia unui bebelus de 4-5 luni. P.S- as vrea raspunsuri doar de la mamicile care stiu acest lucru foarte bine.
I-am dat lapte praf la bebelus si astazi i l-am schimbat si i-am dat lapte de consum a inceput sa planga si il doare burtica ceva sfaturi?
Am un bebe de 3 luni, la ce varsta pot incepe diversificatia alimentatiei lui si ce este permis sa manance? fundita
Ce pot sa-i dau sa manance bebelusului la o luna jumate? alaptare la piept si completare cu lapte praf dar nu se satura deokamdata
De la ce varsta poate bea lapte de vaca bebelusul? mai trebuie amestecat cu ceai?
Grasut sau slabut? Desi parintii au tendinta de a hrani peste masura copiii nu trebuie sa fie asa: http://www.utilecopii.ro/articole/sanatate/greutatea-copilului-durduliu-sau-slabut/9731/ Credeti ca...? (mai mult)
Astazi am vrut sa dezinfectez suzeta bebelusului meu si am uitat-o pe foc, am adormit, apa a scazut si a luat foc suzeta si oala in care a fiert. M-am trezit din cauza fumului, am deschis toate geamurile...? (mai mult)
Bebele meu are 5 luni si as vrea de la 6 luni sa incep diversificarea. ce sfat imi dati?
Am un bebe de 5 luni si de 3 luni. Nu mai doarme noaptea. Cum pot sa-l dezvat de acest obicei, mai ales ca s-a invatat sa doarma la san?
Buna:) Sunt Mirela. Am o fiica de 14 ani si nu stiu ce se intampla in ultima vreme cu ea. A avut un "iubit" si au fost impreuna 6 luni s- au inteles de minune dar s- au despartit dar totusi au ramas prieteni...? (mai mult)
am si eu o intrebare. Am auzit ca exista un robot de bucatarie pentru bebelusi, din Franta. Am fost la targul pentru copii dar nu l-am gasit. Imi poate spune cineva daca are asa ceva, daca este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!