Am tot dat de scrumbie la gratar, sarata sau proaspata (negatita), dar de scrumbie la cuptor nu gasesc cate calorii are cu stropul de ulei de masline, ceapa si lamaia impreuna (pentru o portie...? (mai mult)
Am o camera de inaltime 2 m, lungime 2.30 m,latime 2, 30 m, cat polisteren de 5 cm imi trebuie?
Buna tuturor! Vreau sa stiu daca zona Blocurilor Rosii din Ferentari este chiar atat de rea precum spune lumea. Locuieste cineva acolo sa- mi spuna cum este? Este galagioasa, miroase urat, locuita in...? (mai mult)
Ce cadou sa îi luăm unui profesor de matematică? P.S. Este și dirigintele nostru!
Cum desfac centrifuga să scot cuva la mașina de spălat rufe Whirlpool
Mi-am sters lentilele ochelarilor de haine si dupa o luna de folosire au aparut mici zgaraieturi si vad ca prin ceata. Pot sa le sterg cumva ori trebuie sa le schimb?
Uleiul de masline la prajit e cancerigen?
Bună! Vreau și eu niște nume vă rog de motani (am un motanel roscat cu ochi albaștri)
Deci mama a cumpărat un papagal dar a uitat ce specie este.e asemănător cu papagali peruși dar mai mare, are ciocul negru și e destul de gălăgios. Ajutați- mă vă rog, ce specie crede-...? (mai mult)
Am gasit mergand prin casa, pe mobila, chiar si in dulap niste insecte foarte mici gen paduchii de gaina.Am facut curatenie zilnic si nu mor...cred ca sunt si pe mine, am impresia ca ma mananca in cap...? (mai mult)
Cum se curata icrele de pielita? Un mic ajutor, va rog?
Bai, azi s-a dat un bou la mine, ce sa fac?!
Salut, imi face si mie cineva un tutorial despre cum se incheie cureaua eleganta la pantaloni? habar n-am cum se face, cum se prinde ***. :(
Cum pote scoate Picatura de pe mobila (lemn)? Am încercat cu apa calda și acetona, dar nu iese
Sunt singura acasa si ma gândeam sa îmi fac ceva bun cu ce găsesc prin casa. Aveți vreo idee? (Sa nu includă cuptorul)
Mi s- a aprins acum câteva minute martorul de la baterie..masina încă merge, sunt la benzinarie...ma grăbesc. Ce trebuie sa fac? Ce se intampla? Răspundeți mi repede ca roggggg! AJUTORRRRR Nu am...? (mai mult)
Imi spuneti ce prajituri cu frisca as putea face? Am in frigider o cutie de frisca si nu stiu ce prajitura sa fac
Se poate folosi uleiul de floarea soarelui in loc de ulei de măsline la aluatul de pizza?
Cand faci o coliva cat rezista la frigider?
Care imi spune si mie cum sa ma bat... Adica a venit cineva la mine, m.a injurat de mama, si eu nu am ezitat sa fac nimic, pentru ca imi era frica ca era mai mare ca mine cu 1 an, a fost si la box...? (mai mult)
Stiti la ce curatatorie/spalatorie as putea duce la curatat UGG-urile negre piele intoarsa, in IASI? A ramas o dunga alba de la sare/material antiderapant si nu stiu cum sa le mai curat. Ms
stie cineva cu ce pot inlocui bicarbonatul de sodiu?
Am cumparat o nuca de cocos si dupa ce am desfacut nuca mirosea urat si era moale.E buna de mancat s-au sa o arunc?
Nu stiu daca am nimerit categoria. Deci, treaba e ca vreau sa nu mai consum carne, si nu stiu cu ce sa imi pun sandwichul pentru munca. Aveti ceva idei? Nu imi spuneti chestii scumpe, gen pasta...? (mai mult)
As avea o problema la un redresor confectionat acasa dintr- un transformator care scoate 15v.Dar problema este ca dupa punte am o tensiune foarte mare respectiv 36v chiar si mai mult uneori.Care ...? (mai mult)
Am o problema la bicicleta, roata e stramba, ma rog, roata insine este dreapta dar este pozitionata stramb. Ce pot face?
Cum se numeau acei papuci roz de la Telestar?
Spuneți- mi vă rog o metodă prin care pot îndepărta stratuyl vechi de cremă de pe pantofi. Există vreo soluție? Am încercat cu acetonă dar nu se curăță uniform. Mulțumesc!...? (mai mult)
Vreau sa imi latesc baia cu 15 cm si e perete din caramida. Caramida are pe ea un material ca vacalajul... Cum as putea sa o dau usor jos? Am masina cu piccamer dar tot merge greu... de abia se desprinde...? (mai mult)
Vitan! n Aqua - Cine știe unde pot găsi? Ce e asta? Detalii. dau FUNDĂ! ❤️
Buna ziua all, am si eu o intrebare, ce sa fac, ce sa fac? Asa sa incep sa spun, imi place enorm de mult o fata, ne am cunoscut prin Facebook, chiar dupa cateva zile din nou an (curent)si problema e ...? (mai mult)
Din ce pot face ceai de afine natural, nu la plic.
Acum 3 saptamani am cumparat o iepuroaica gestanta rasa urias german, ea arata bine si era energica, si proprietarul spunea ca peste 2 saptamani trebuie sa fete si a facut o proba la iepuroi...? (mai mult)
Vreau sa ma ajutați cu ceva! Cum sa vopsești ouăle de paste ca sa se vada culoarea intensa dar intensa si cand i- l desfaci sa nu aibă culoare pe albus! Stiu sa vopsesc dar nu e culoarea...? (mai mult)
Nu e o intrebare.Am inventat un sendvis. Aveti nevoie de:2 felii de paine, o felie de cascaval la tipla si un prajitor.Puneti cele doua felii de paine la prajit (nu foarte mult).Luati cele doua felii...? (mai mult)
Salut, am 14 ani si trebuie sa imi fac buletinul dar... am toate actele necesare pentru efectoarea acestui act in afara de certificatul de casatorie al parintilor (dar am copie dupa acesta ) oare s- ar...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva ce gust au urmatoarele alimente? Sos wassabi, sos teriyaki si ceaiul matcha.
Heii Astăzi am făcut o rețetă de pască și din neatenție, în loc să separ ouăle le-am pus direct în brânză. Contează atât de mult?
Sfaturi rapide pentru a scapa de sughit? Nu merge cu apa, nici cu zahar :c
Ce se monteaza prima oara in bucatarie gresia sau faianta?
Cu afine se pot vopsi oua, dar se pot vopsi si cu coacaze?
Help, cum scot petele de vopsea de pe o pereche de blugi? Dau funda
Cu ce pot scoate petele negre de pe incaltaminte bej din lac? Dau funda
Bunaseara TPU! De unde gasesc pastile de ciocolata in Germania?
Caramelul e de post?
cat inseamna 1/5 lapte intr-o reteta de prajituri?
Se poate in vreun fel sa sterg fara sa se observe un pix rosu cu gel de pe o coala de hartie?
Hey TPU, de azi vreau sa tin post, dar nu stiu ce fel de mancare sa imi iau cu mine la liceu, as vrea sa imi iau ceva din comert, dar nu stiu care alimente sunt 100% de post... puteti sa imi spuneti...? (mai mult)
URGENT Nu cred ca am nimeni categoria... Am la calculator o priza cu protecție de la APC (cu buton). Și am vărsat suc pe jos. Din instinct am oprit- o de la buton imediat și după fiind pe podea...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Am un motan de 7 luni care e plecat de aproape o saptamana de acasa. De obicei era obisnuit sa plece pe afara, dar niciodata nu a stat atat de mult timp. Sunt foarte trista...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LpFlori întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
justnme04 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!