Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Octombrie 2025 sunt:
Trucuri acasa pentru albirea dintilor? Multumesc!
Stie cineva de ce imi scade castigul de pe Youtube deja obtinut din reclame? aveam 0.8 dolari acum 0.5, si mi s-a mai intamplat odata, iar copywrite strike nu am
Vreau mai multe like.uri pe Facebook, stie cineva o aplicatie? Dau coronita
Stie careva cum pot imi ingros vocea daca sunt fata?
Nevoie de o persiana care stie lucra in photoshop platesc sa imi faca o poza adica nah sa schimbe fata cuiva platesc prin euro pe telefon. astept sall
În cat timp vin lucrurile de pe alliexpres?
Cum pot sa ii dau unei fete de inteles subtil ca o plac? Dar fara chestii de genul "Ce ochi frumosi ai ", "Esti o minune", nu stiu fara dume de doi bani de agatat. Stiu ca pot fi dragute ...? (mai mult)
Ce parere aveti de tigarile pall mall blue din Romania? Cine a fumat din astea sau fumeaza sa-mi spuna.
Buna! Aseara fata de care imi place a fost la un majorat si cand a venit acasa, pe la 4 mi- a scris ca a fost un baiat cu care s- a sarutat si care a crezut ca e interesata de ea, dar la sfarsitul serii...? (mai mult)
Salut, as vrea ceva filme cu motociclete, motocross sau de viteza, dar nu filme cu circuit, daca v-ati uitat recent, va rog ajutati-ma...
Ma cheama Alina Imi poate da cineva o porecla Dar nu Aly ceva mai special Dau fundita
Ajutati- maaaaaa! Va rog multtt! Hei TPU, am mai pus intrebarea asta...dar mna. O mai pun si acum, poate voi primii mai multe raspunsuri:Deci, cum pot scapa de pungile de sub ochi? Am doar 16 ani, si...? (mai mult)
O intrebarea mai tampita. :)) Asculta cineva My Chemical Romance?
as vrea sa imi iau un aparat foto, doar ca nu prea stiu sa fac fotografii, credeti ca e ok un DSLR, avand in vedere ca am nevoie de un aparat profesionist pentru un scop anume, si ma gandeam...? (mai mult)
Vreau si eu un film/serial nu foarte vechi(din 2012 in sus) cu adolescenti care sunt la scoala. Filmul/serialul as vrea sa aiba actiune. drama, dragoste, mister.Dar nu vreau sa fie un film in care sa ...? (mai mult)
Ce masina s-ar potrivi la 18 ani. Vreau sa precizez ca vreau masina noua si bugetul meu maxim ar fi de 12.000$.Vreau cat mai multe pareri.
Buna! Cum fac diferenta dintre o fata care ma place si una care este doar foarte prietenoasa? As vrea sa stiu ce lucruri face la fel ca o fata care e prietenoasa si cu ce e mai mult de atat.Mentionez ...? (mai mult)
Am 15 ani si sunt baiat si vreau sa imi fac un tatoo. Am gasit 2 tatoo super. Se merita?
De ce negresele isi pun peruci? Am tot observat ca isi pun peruci cu par drept si moale,ca al rasei noastre, europoide.De ce?
Am o mică problemă. Am par pe mâini. Este cam lung și închis la culoare (sunt șatenă închisă). Mama nu prea e de acord cu epilatul deci ce îmi recomandați?
Buna TPU Deci cam sunt intr- o dilema. E o fata de care imi place si as vrea sa stiu daca si ea ma place si cam chiar credeam asta pana cand azi seara a fost la un majorat, e adevarat ca a si baut si...? (mai mult)
Buna as vrea si eu niste statusuri despre femei, iubire si dragoste pierduta
Hei! As vrea sa stiu daca va mai incepe o noua viata sez 2 sau un alt serial
Buna TPU mi-e frica ca va începe alt război mondial sau apocalipsa mie foarte frica sunt fericit in sfarsit cu viata mea si nu vreau sa mor va rog sa ma ajutati sa ma calmez,
Bună deci am o problemă sper să mă ajutați sa o rezolv. Deci...Sunt elevă în clasa 9 într- o scoală din Republica Moldova. Am luat o scutire de sport de la medic, dar profesoara de sport mi-...? (mai mult)
Cum ar trebui o incadrare in pagina sa arate pe o foaie de examen? Sa scriu pana in capat, sau sa las spatiu intre margine si ultimul cuvant scris? Multumesc
Salut am si eu o mica intrebare dau funda celui care imi rsap corect! era un desene cand eram eu mic si nu mai stiu cum se numa, cu un adolescent care trebuia sa absolve liceul pta putea deveni conducatorul...? (mai mult)
Va rog mult ajutati- ma! Nu stiu ce sa fac.Am o stare de 2 sap. de zile, parca tot in jur e gri, nu mai suport nimic in jur, fac tot mecanic, in orice vad nimic, parca am ceva pe creier un vual gri care...? (mai mult)
Salut, am o problema si aceea e ca nu am stapanire asupra mea, devin incontrolabil si foarte agresiv, fac box si sala aproape zilnic, antrenamentele de box sunt "underground", antrenoru' ne spune sa...? (mai mult)
Nu ma pot hotari la ce liceu sa merg. Unii colegi imi spun sa merg la mate info dar acolo e foarte greu. Altii imi zic sa merg la arte ca cica desenez frumos dar eu desenez doar ca hobby sau cand ma plictisesc...? (mai mult)
Bună! Cine îmi poate da un site de unde să descarc formulele matematice din 5- 8? Sau măcar ceva, un site cu formule, orice cu formule. Am nevoie pentru evaluarea națională din anul ăsta. Mulțumesc...? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de pariuri sportive. Daca am un bilet tip sistem 5/12 si deja mi- au iesit 5 din cele 12meciuri si maine imi mai ies inca vreo 2- 3 adica gen 8 castigate din 12 cu sistem 5/12...? (mai mult)
Urgentaaa! va rog frumos ceva! nu- mi mai aduc aminte numele unui film in care actiunea se petrece asa: e vorba despre un cuplu, barbatul si sotia, si barbatul pleaca undeva sa cumpere ceva sau...? (mai mult)
Ce penny board sa imi cumpar sub 300 lei? Vreau sa arate si bine penny- ul(adica sa nu fie doar o singura culoare). Ma uitam la modelele urmatoare: http://www.u- man.ro/skate/pennyboards/miller-...? (mai mult)
Salut Prietena mea da în mine cam în fiecare zi dar atunci când da ma simt așa bine si ma face să vreau mult mult să fiu bătut, țin să menționez că atunci când mă bătea tata ca nu mi făceam...? (mai mult)
Buna seara ma numesc Casian si am o iubita Estera si as vrea cv rime sau gen poezie Despre Casian si Estera
Salut.Am mai pus odată aceasta întrebare, dar am uitat sa menționez câteva lucruri și după ce am modificat nu am mai primit răspunsuri.Am scris o poezie unei fete, legat despre prietenia noastră,...? (mai mult)
Ştiţi cumva Facebook- ul lui Radu de la Te vreau lângă mine din emisiunea de astăzi?(29.04) https://scontent.fsbz1- 2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-...? (mai mult)
Ce inseamna pm, pe Facebook majoritatea sctiu cine pm.
Va rog sa ma ajutati cu un cont b zone rpg2 gratis va rog
Bună, TPU. E URGENT! Se apropie evaluarea națională. Cum credeți că o să fie anul acesta evaluarea națională la română, respectiv și la matematică? O să fie la fel ca în anii trecuți? ...? (mai mult)
Nu mi- am vopsit niciodata parul.Il am saten cu reflexii aurii.Dar foarte multe prietene imi zic sa ma vopsesc.Ce e asa tare in chestia asta? E la moda sa iti arzi parul? Sa il distrugi? Ca nu inteleg.Ele...? (mai mult)
Salut, stiti cum imi pot vinde bannerele, instrumentalele sau unele piese? Stiu pe cineva care face multi bani din design, in doar 2-3 luni de cand s-a apucat. Nu stiu cum sa vând.
Mi- am bierdut una din cele mai bune prietene. Am incercat sa ne impacam, dar nu a vrut. Ea crede ca cand am mers dupa scoala cu a doua prietena in parc am birfito dar nu am facut asta. Am sunat...? (mai mult)
Salut TPU Pentru fete ca stiu ca voi va vopsiti Eu in vara plec in Anglia si daca tot plec sa schimb ceva la mine mi- am zis in vara asta doar in vara si am zis sa imi fac parul temporar albastru Problema...? (mai mult)
Ce se da de obicei la majorate?
Cine imi poate spune si mie exact cu ce pot sa ajung din calea sagului (Timisoara) pana la iulius mall? Inafara de taxi. Joi am sala si nu stiu cu ce pot ajunge pana la mall.
Am si eu o nedumerire. Am dat peste o cerinta care imi spune sa vorbesc despre Dreapta si stanga in sfera politica si viziunile lor. Intrebarea mea ar fi, aici va trebui sa vorbesc despre conservatorism,...? (mai mult)
Dacă iti vopsesti parul cu vopsea de par se ia cand te speli pe cap? Asa mi- a zis cineva ca se ia si se plangea de o vopsea de la nu mai stiu ce firma. Este adevarat ca se ia vopseaua din...? (mai mult)
sunt putin mai mult indragostita de profesoara mea de info (desi sunt fata). Si intrebarea mea e daca ea isi poate da/ si- a dat seama de chestia asta. Nu am incercat niciodata sa flirtez cu ea sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
alesia234cazacu4 întreabă:
farcry444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!