TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
Adrianadiafg
Întrebare recomandată în 9 Martie 2019 | Adrianadiafg întreabă:

Care este centrala cea mai economică, cea pe gaz, lemne sau curent electric? Doar din punct de vedere al costului încălzirii.

4
Răspunde Raportează
Panteraa
în 9 Martie 2019 | Panteraa întreabă:

Am primit o orhidee ce imi place foarte mult, doar ca are frunzele lasate in jos, una are o dunga si nu mai are mult si se rupe. Floare este, are si boboci, dar oare moare daca e asa cu frunzele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Petre_Elena_1975
Întrebare recomandată în 9 Martie 2019 | Petre_Elena_1975 întreabă:

Ratele lesesti clocesc dupa ce termina ciclul de ouat? Mai sunt bune ouale din cuibare?

1
Răspunde Raportează
în 9 Martie 2019 | cristi1?i2att întreabă:

Cum programez masina de spalat pentru rufe albe?

4
Răspunde Raportează
Daniel26
Întrebare recomandată în 8 Martie 2019 | Daniel26 întreabă:

Cu ce tip de silicon de etanşare pot etanşa niste ferestre din lemn la o casa veche, la ţară? Sunt mai multe feluri de silicon universal de exterior, dar nu stiu de care sa aleg. Sau daca exista ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Gheorghefloare123456789
în 8 Martie 2019 | Gheorghefloare123456789 întreabă:

Cat de des infloreste crinul pacii daca e ingrijit corespunzator?

4
Răspunde Raportează
GeorgelMihai
în 8 Martie 2019 | GeorgelMihai întreabă:

Daca am pus sclipici peste trandafirii criogenati, acestia pot pati ceva?

2
Răspunde Raportează
Roxyfrumy
în 8 Martie 2019 | Roxyfrumy întreabă:

Am primit o floare crin regal ghiveci care se pune pe pamant. Cum se ingrijeste? Cum se uda floarea si unde ii place ca sta la soare sau umbra? Va rog frumos, un sfat.

1
Răspunde Raportează
mirel1983
în 8 Martie 2019 | mirel1983 întreabă:

doresc si eu o formula de calcul pentru aflarea volumului (VB) la o incinta (boxa), tin sa precizez ca am parametrii difuzorului.Multumesc.

3
Răspunde Raportează
Robby_Robert_1996
în 8 Martie 2019 | Robby_Robert_1996 întreabă:

Cam de cât pietriș și ciment as avea nevoie ca să betonez în jur de 0, 4m pătrați? Menționez ca as vrea sa folosesc mai mult ciment și mai puțin balast

2
Răspunde Raportează
ds01
în 7 Martie 2019 | ds01 întreabă:

Cum se alege un calorifer in functie de dimensiunea incaperii? Vreau un exemplu.

3
Răspunde Raportează
highheels
Întrebare recomandată în 7 Martie 2019 | highheels întreabă:

Am altoit cativa ciresi si caisi saptamana trecuta dar dupa data de 12 martie se anunta cateva zile cu - 2, - 3 grade dimineata. Am pus deasupta fiecarui pom cate o punga de 30 de cm ca sa protejeze, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gheorghefloare123456789
în 6 Martie 2019 | Gheorghefloare123456789 întreabă:

Am rasaduri de ardei gras capia gogosar si iute. Se pot comporta ca plante perene daca le tin in sera incalzita? A incercat cineva?

2
Răspunde Raportează
frederyc
în 6 Martie 2019 | frederyc întreabă:

Am uitat cheia de la apartament in niste pantaloni, cu tot cu cartela pe breloc. Eu acum sunt plecat si nu pot testa: Intrebarea mea este, va mai merge cartela?

14
Răspunde Raportează
Geomire
în 6 Martie 2019 | Geomire întreabă:

Bună. Este cineva din Brasov care imi poate recomanda un magazin unde as putea gasi rame foto de dimensiuni mari? As dori sa fac cadou părinților mei la aniversarea a 25 de ani de căsătorie, preferabil...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
PetrusEmanuelMihai
în 5 Martie 2019 | PetrusEmanuelMihai întreabă:

vreau sa stiu... 1. Cand e timpul oportun sa curat zmeura si muri? In ce luni de primavara? 2. Care parte a tulpinii de zmeur se poate folosi la ceai? 3. Unde se gasesc fragii si in ce ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
unvecin
Întrebare recomandată în 5 Martie 2019 | unvecin întreabă:

Am un cireș de curățat, e foarte bun și nu vreau să- l stric. Are deja ani buni, tulpina fiind cam de grosimea piciorului. A crescut prea tare pe verticală și trebuie să- l scurtez să nu ajungă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Leonardo70
în 5 Martie 2019 | Leonardo70 întreabă:

Ce se seamănă întâi Lucerna sau ovazul?

2
Răspunde Raportează
Cleo96
în 5 Martie 2019 | Cleo96 întreabă:

Glicina se prinde sigura de suport sau trebuie legată? Multumesc

1
Răspunde Raportează
Cleo96
în 5 Martie 2019 | Cleo96 întreabă:

Trandafirii se înmulțesc prin butasi si fara sticla?

2
Răspunde Raportează
Fuck0FF
în 4 Martie 2019 | Fuck0FF întreabă:

Salut, după ce am dat drumul la robinet de la țevile de la hidrofor pentru apa de afară din curte, am observat că țeava care face contact cu chiuveta este spartă, așa ca am defiletat țeava aia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sunflower1503
în 4 Martie 2019 | Sunflower1503 întreabă:

Trebuie sa construim o casa de 4/4 metri și 2, 50 înălțime. Întrebarea mea e, ce materiale ieftine pentru pereți am putea folosii daca căsuța este doar de relaxare, nu de locuit? Plăcile care...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ellenaella95
în 4 Martie 2019 | Ellenaella95 întreabă:

Buna, TPU! Am un gard de lemn la o gradinita de flori in curte, ce- i drept cam vechi si as dori sa il vopsesc cu vopsea.Mentionez ca a fost dat cu ulei ars negru(sau nu stiu cum se numeste sigur)de catre...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
UserName250000
în 3 Martie 2019 | UserName250000 întreabă:

User: #1205 (Extreme_Patriot) Salut, sunt transpirat si nu mai pot de caldura. Oare termometrul meu arata gresit sau chiar sunt 30-31 de grade in casa? Aerul este respirabil in casa.

4
Răspunde Raportează
costy3y
în 3 Martie 2019 | costy3y întreabă:

Am de gand sa imi construiesc o casa la tara cu un buget de 20 000€.Terenul il am mostenit iar utilitatile nu le pun in calcul. Bugetul mentionat il aloc doar pentru constructia casei.Intrebarea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Volodea19
Întrebare recomandată în 3 Martie 2019 | Volodea19 întreabă:

Cum e mai ieftin sa fac un gard, cu plasa bordurata sau plasa simpla!?

4
Răspunde Raportează
Volodea19
în 3 Martie 2019 | Volodea19 întreabă:

Ce tip de beton este indicat la fundația pentru gardul cu plasa bordurata!?

2
Răspunde Raportează
Dumi_Dumi_1991
în 2 Martie 2019 | Dumi_Dumi_1991 întreabă:

Stie cineva cat costa acest produs, nu gasesc pretul nicaieri... FUNDAA. MERSI! https://nordresine.it/prodotto/betonguaina-basement-2/

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Martie 2019 |

A comandat cineva mobila de pe Videnov-Bulgaria? Cum este raportul calitate pret?

3
Răspunde Raportează
Panait_Aurelian_1988
în 1 Martie 2019 | Panait_Aurelian_1988 întreabă:

Salut, știe cineva cât durează până tragi curentul electric ca la mine au trecut 4 luni. S-a efectuat lucrarea, s-a predat recepția dar curent nu Enel!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Martie 2019 |

Fiind plecat mult de acasa m- am gândit sa angajez o firma de curățenie, însă nu stiu de ce, nu am încredere ca alți oameni cumva străini sa între in casa mea și sa iasă când vor eu nefiind...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
nukeyly
în 1 Martie 2019 | nukeyly întreabă:

Cum alegi, un ciocan demolator? Oare daca are mai PUTINI joule, pe termen lung este mai fiabil? ex: rotopercutor makita 5211c avea 25 J dar versiunile noi au 19 J [[tind sa cred ca de iei unul cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Denyyy10
în 1 Martie 2019 | Denyyy10 întreabă:

URGENT! Convectorul de gaze are scăpări, stie cineva cum as putea sa-l opresc? Nu ii mai gasesc manualul de utilizare. http://imgur.com/gallery/ettg3Pq

1
Răspunde Raportează
Cleo96
în 28 Februarie 2019 | Cleo96 întreabă:

Buna seara. Am plantat 2 butasi lemnificat de paulownia tomentosa, aveau muguri mici cand i- am plantat care ulterior s- au uscat si eu i- am rupt... întrebarea mea este daca voi avea pana la urma 2...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
alingam
în 28 Februarie 2019 | alingam întreabă:

Va salut! Vin cu o problema, am montat la mansarda dulap de 10/10 din 40 in 40. Intrebarea mea este: e ok sa pun osb de 12, 5 in loc de scandura? Sau exista riscul nu fie suficient de rezistent acel...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
firu
în 28 Februarie 2019 | firu întreabă:

Ati achizitionat aspirator fara sac. La puterea de 750 isi face treaba? La putere mai mare am observat ca este prea voluminos si implicit greoi.

1
Răspunde Raportează
Alex3625
în 28 Februarie 2019 | Alex3625 întreabă:

Am o big problem. O ușă cu broasca stricată trebuie deschisa, și nu știu cum. Daca mă ajutați dau 4 funde!

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Februarie 2019 |

Problema mea este ca noaptea daca aprind becul in camera se vede prin draperii de afara, am tot incercat sa le schimb si tot se vede asa ca ma gandeam sa pun folii de staniol pe ferestre.Am pus pe un ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
alingam
în 27 Februarie 2019 | alingam întreabă:

Va salut! Cum se monteaza corect o placa de ghips carton pe profil? Pe lunul profilului cd sau invers de cum sunt asezate cd-urile? Mulțumesc anticipat!

3
Răspunde Raportează
RksRoxy
în 27 Februarie 2019 | RksRoxy întreabă:

Hey! Vecina de sus a avut inundație și a ajuns apa la mine, mai exact am văzut că s- a scurs apa și pe la becuri... Chestia e că becurile se aprind, dar mi- e frica sa nu se întâmple ceva, gen...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Februarie 2019 |

Salutare TPU, o întrebare pentru cei ce au construit case, cam la ce pret se ridica construirea unei case la cheie, parter doar, de cărămida și 115-120 mp, doar casa fără curte gard etc.

33
Răspunde Raportează
Joker3134
în 26 Februarie 2019 | Joker3134 întreabă:

Dacă sare o scânteie din cuptor din bucatarie explodează totul? Sau ia putin foc si ai timp sa rezolvi?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Februarie 2019 |

Salut Prieteni. Nu am sudat niciodată. Doresc sa îmi recomandați un aparat de sudura cu invertor. Doresc sa il am casa (apartament de bloc) pentru lucruri minore, Profile, balamale de uși metalice,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Februarie 2019 |

Daca am o casa batranesca la tara pe care nu as demola- o pentru ca va costa foarte mult, plus ca trebuie sa trag din nou curentul si etc.Dar nici nu as vrea sa o pastrez asa, pentru ca nu imi place din...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Badicaalex
în 25 Februarie 2019 | Badicaalex întreabă:

detin un teren si doresc sa amplasez un cort metalic ce nu este amplasat pe o fundatie de beton, stiti cumva daca am nevoie de autorizație de constructie?

1
Răspunde Raportează
florinrazvan
în 25 Februarie 2019 | florinrazvan întreabă:

Salut, are cineva panouri radiante? Pt caldura? Sunt bune? Merita, stau la tara si am ridicat o casa de 110 mp, am facut 2 sobe dar as vrea si ceva electric, vreau sa scap de lemne, gaze nu avem in ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
brokxy
în 24 Februarie 2019 | brokxy întreabă:

Tocmai am cumparat o centrala pe gaz si as vrea sa stiu cat ar costa pe luna (la casa) cu calorifere vreo 4 calorifere funcionale, bine am cumparat 8 dar celelalte camere sunt goale si acolo caloriferele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Hi5there1iamAle8
în 24 Februarie 2019 | Hi5there1iamAle8 întreabă:

As dori sa imi iau un canar. Nu stiu ce magazin de animale ar fi cel mai bun pentru achiziție si nu stiu unde sa gasesc un stativ pentru o colivie dreptunghiulară la baza, fiindca as dori sa am colivia...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gheorghefloare123456789
în 24 Februarie 2019 | Gheorghefloare123456789 întreabă:

Daca plantez Hosta intr-o sera incalzita iarna ea va ramane vesnic verde?

2
Răspunde Raportează
ALEXICAmarketing
în 24 Februarie 2019 | ALEXICAmarketing întreabă:

Cunoasteti un producator de usi de interior din judetul Giurgiu sau Ilfov? Ma interseaza 5 usi (3 cu geam).

1
Răspunde Raportează
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

Suntem în 2025 și unii din zona nu știu pur și simplu să mă întreb decât, daca lucrez! Altceva nu știu să mă întrebe! Și pe unii îi fu.e grija asta, de parcă ei mi- ar da sa mănânc sau...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Qazws
    trimisă pe 19 Noiembrie

Qazws întreabă:

Salut! Domeniul public poate fi moștenit sau împroprietărit? Am o persoana la bloc care sustine ca are loc de parcare (pe domeniul public) si care sustine ca ar fi o moștenire de familie si suna ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă acum 11 ore

paletedestele23 întreabă:

Bună ziua! Credeți că merită făcut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai târziu? Tot aud păreri pro și contra. Am auzit și păreri cum că facultatea trebuie făcută imediat după bac, ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • LuigiMangione
    trimisă acum 12 ore

LuigiMangione întreabă:

Salut, am si eu o intrebare. De ce unii doctori nu iti cer bani? Eu m- am operat acum 1 an de zile, ca am fost dupa ce m- am operat timp de 1 luna la control pe gratis, pot intelege. Insa, ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.853
  • Întrebări: 3.953.301
  • Răspunsuri: 17.655.053
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre fructe

Curiozitati despre fructe

Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...

Start quiz
Categorii
  • 652.023 Adolescenţi
  • 55.577 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.821 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.159 Conversaţii