Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 27 Noiembrie 2025 sunt:
Salut Voios Pionieresc, Prieteni TPU! ♥ :) Ce adeziv pot gasi pe piata care sa imi permita sa lipesc o foaie plastifiata (laminata) de un stalp de poarta din beton? Am incercat cu Super Glue (Picatura...? (mai mult)
Imi puteti da niste proiecte de gradini facute gata?
Am un portocal la ghiveci si as dori sa ii schimb ghiveciul.Ce pământ necesită? Este bun cel din comerț pentru flori sau e nevoie de altul pentru citrice?
Pareri? http://m.emag.ro/aparat-de-spalat-cu-presiune-bosch-aquatak-33-11-1300-w-330-l-h-110-bar-car-kit-06008a7602/pd/DCWG23BBM/
Pentru o casa cu suprafata utila de 80 mp, doar parter(2 dormitoare baie bucatarie cu livin deschis)cam la ce pret credeti ca se ridica constructia la cheie? Mentionez ca terenul si manopera nu le punem...? (mai mult)
Am trei butasi de lavanda(crengute fara radacini de cca 10-15 cm). ce sa fac: sa ii pun in apa sau sa ii pun in panant? vreau raspunsuri de la persoane care au incercat.multumesc.
am si eu intrebare: Daca merg la Dedeman, spre exemplu sau la orice magazin de bricolaj si cumpar placi de lemn, pot sa cer sa mi le taie ei, entual la anumite dimensiuni precise? Daca da, serviciul...? (mai mult)
Am pus în grădină 22 de rânduri, de 12 m lungime de roșii, am luat bandă de picurare de 300 m lungime. Urmează 3 întrebări: 1. Aș putea sa înșir furtunul peste toată suprafața la un singur...? (mai mult)
Știți unde găsesc crenguțe de levănțică uscata? Poate la plafar sau nu stiu. Vreau sa confectionez o lumânare parfumata si vreau sa i dau o nota mai fresh.Mulțumesc
Ce fel de radacina si tuplina are iasomia?
Imi poate da cineva un site in care sa imi artae ce fel de radacina,tulpina, flori etc are iasomia?
Am si o problema cu pisicul meu, de o zi nu mai face nimic doarme non stop nu prea mananca el dimineata cand ma trezeam venea cu mine la baie dar acum nu se mai misca de la locul unde doarme si doarme...? (mai mult)
Stie cineva o reteta de la ștrudli? Pentru ca nu gasesc pe internet. *promit funda *
Cum se monteaza sau cum si la ce se leaga un spot cu dulie G5.3? Multumesc!
Imi spuneti si mie ce pom este acesta: https://ibb.co/jeQLsa Este un pom din Grecia.
Pentru o terasa as vrea sa pun beton cu armatura. vreau sa fac reteta cu 12 galeti de 25 kg balast si 1 sac de ciment 40 kg. pentru o suprafata de 30 mp cati mc balast imi trebuie si grosimea de 5 cm? ...? (mai mult)
Buna, Am o casa care este tencuita in interior nu este dat cu glet, Dacă vreau sa izolez cu vata trebuie sa dau cu glet prima data si dupa aia sa izolez? Sau izolez pun placa de rigips si dupa...? (mai mult)
Nu stiu cum sa explic. spun toate detaliile. Am rupt un fel de bat ( erau vreo 10 ) care sustineau salteaua la pat ( special era asa ). E din lemn natural. Cam atat stiu eu... sper ca va dati seama....? (mai mult)
Ce pot face de mancare ca sa o impresionez pe mama mea si fara aragaz sau cuptor? Repede, va rog, dau funda.
Locuiesc la bloc si vreau sa- mi pun termopane la fereastra de camera si balcon. In Bucuresti. Caut o firma care monteaza bine termopanele. Si- a montat cineva si poate recomanda o firma? ...? (mai mult)
Bună tuturor, Locuiesc la demisol într- un apartament cu 3 camere și am o mare problemă cu scurgerea de la baie. Dacă folosesc chiuveta sau toaleta, mă trezesc cu toată apa în cadița de duș. ...? (mai mult)
Buna! Vreau sa cumpar o casa de 160 de metri Cu un etaj 80 de metri pe fiecare nivel Casa este complet finisata pe exterior Pe interior este doar tencuita peste tot, Intrebarea este: Cat...? (mai mult)
Fosele septice sunt bune de ceva?
Buna ziua ce ziceti merita la 3 camere de 16 mp pus rigips+vata si dat glet +finisat+lavabila mana de lucru 1000 de lei.
Am o motocoasa si firul se termina prea repede. As vrea un fir care sa tina mai mult si sa taie iarba mai bine. Am avut simplu, am avut cu sarma in fir(mai bun pentru ca taia si lemne ca degetul),...? (mai mult)
Cat costa un kilogram de kirese ?
Avem pasionati de Sempervivumi pe aici? ☺ ati vazut crescand in mediul natural vreodata? Ce specie?
Hello, A folosit cineva Hobbyglas, cum se poate taia, cu ce se poate lipi? Dupa taiere ramane marginea taiata, neclara? Funda
Daca ati castiga un Lykan Hypersport la loto, ce ati face? (2M dolari). Eu l- as vinde, as cumpara o vila, cu un garaj din care nu ar lipsi Toyota GT86, Ford Mustang Boss, BMW i8, Nissan GT- R si Lamborghini...? (mai mult)
Lucrez pe litoral in Mamaia si vreau si eu un post de cazare. Pret pana in 1000ron/luna pe timp de vara. va rog...
Cum pot scapa de mucegai pe perete? problema este ca zona este in interior(debara), nu are legatura cu peretii exteriori(am apartamentul izolat oricum), nici surse de umezeala nu sunt...nu imi dau seama...? (mai mult)
Exista designeri de interior cu care poti lucra doar online? sa le pot da niste imagini iar ei sa imi lucreze ceva pe pc? si cam ce bani ar fi nevoie sa cheltui doar pentru proiect. Trebuie doar culoare,...? (mai mult)
Am taiat golanul motat alaltaieri..si vreau sa stiu cat inca gainile mai fac oua fecundate. daca mai fac.E necesara calcatul zilnic de cocos pentru a avea oua fecundate? ..sau chiar si fara ...? (mai mult)
Cate tone sunt in 8 metri cubi de lemne?
Vreau sa vind din gradina 13m pe 13 m, cit inseamna in metri patrati,si daca se poate,am intees ca este un barem, si care este?
In 2 saptamani ma intorc in Bucuresti pentru 5 saptamani. Vreau sa inchiriez un apartament dar cred ca va fi vreau sa gasesc pe cineva care sa inchirieze pe o perioada asa scurta. La hotel sau in regim...? (mai mult)
Anomalie curent electric. În sufragerie când verific cu creion de tensiune îmi indica normal pozitiv și negativ dar când bag un consumator și verific iar, pe nul și faza am curent în ambele...? (mai mult)
Ce bucate ati preparat azi?
Imi puteti recomanda o firma de tamplarie lemn masiv pentru niste usi de interior si mobila bucatarie? Adica sunt pe net o gramada, dar cineva care a a lucrat cu ei si sunt seriosi. Multumesc!
dragii mei! azi 13 mai, am scos bulbii de zambila din ghiveci. ce fac cu ei? cum ii pastrez? sa-i pun in frigider pana la toamna cand ii voi pune in pamant?
Ce culori nu atrag albinele sau viespile? Ca tot vad cate o albina in casa mai mereu.
Am un aragaz Arctic, are 13 ani, iar ieri când am gătit la cuptor mi s-au topit butoanele și am constatat că s-a încălzit peste tot. Ce problema ar putea avea?
Am nevoie de ajutor. Maine trebuie sa predau un proiect cu fasole pentru scoala. Si imi trebuie poze cu etapele de crestere ale fasolei. Si daca puteti sa imi dati un link cu niste poze sau daca ...? (mai mult)
Salut, unde pot gasi un magazin online de materiale de constructii pentru casa, niste plasa de Buzau ceva cornier si fier beton? Ca am vazut la dedeman si praktiker si pare cam scumpa.
Bună. Puteți vă rog dacă știe cineva cum se numește această floare? Mulțumesc. http://imgur.com/a/idnIX
Lampile din sare de himalaya au vreun efect benefic asupra organismului? Mi- am cumparat una de 5 kg cu beculet inauntru si o aprind des. Cineva care are mi- a spus ca a ei face condens cumva si ca sare...? (mai mult)
Aseara cainii mei au latrat toata noaptea, dimineata cand am fost in gradina am gasit aceste urme : ( http://imgur.com/a/ncEmk ) Vecinii au spus ca sunt urme de vulpe si puiul ei. Cine ...? (mai mult)
Ce parere aveti Rotarpark residence sau Grunenpark residence?
Buna seara am o intrebare am pus vita de vie s- a prins a avut mugur am pus- o langa vie insa azi la coasa mi- a taiat- o unu cu coasa de nu mai are noduri da ea a ramas in paman da lastaru nu mai are ...? (mai mult)
Sall! Prietenul meu are 15 ani si nu stie absolut nimic. Nu stie sa faca baie, nu vrea sa se stearga la fund ca- i scarba, nu stie sa se imbrace, nu stie sa manance, nu stie sa- si faca ghiozdanul,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
JohnnyBravo123 întreabă:
Cristos123 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Bzvzbz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?