TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
Raulsmecherul12
în 16 Martie 2019 | Raulsmecherul12 întreabă:

Am un caine metis de cane corso catea. Vreau daca e asa de tare si periculoasa cum spun altii. Un unchi spune ca nu am voie sa merg cu ea in locuri publice. Chiar e asa de tare si periculoasa?

2
Răspunde Raportează
Lecaalex123
în 16 Martie 2019 | Lecaalex123 întreabă:

pe 15 ianuarie am dat cateaua mea la monta ( Rotwiler). Trebuia sa nasca pe data de 15 martie, adica ieri, eu am uitat de asta, am fost plecat cateva zile, azi cand am ajuns acasa, am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Martie 2019 |

Salut, am o problema. Sunt proprietarul unui cățel de rasa mixta și întro dimineața în timp ce îmi făceam rutina îl vad ca iese din coteț cu un ochi închis, recent am zis ca poate i- a întrat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Intense
în 16 Martie 2019 | Intense întreabă:

cea mai buna mancare pe care o recomandați pentru bichonul meu de 4 luni? Momentan ii dau royal canin mini puppy, ar fi prea devreme să ii schimb mâncare? Va multumesc! Am inteles ca si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bogatu_Gabryela_1994
în 15 Martie 2019 | Bogatu_Gabryela_1994 întreabă:

Dupa sterilizare pisicile mai pot naste? Pisica mea are burta foarte mare ca si cum ar fi gestanta si are 17 ani.

7
Răspunde Raportează
Boboc_Alexa_1997
în 15 Martie 2019 | Boboc_Alexa_1997 întreabă:

Buna, am o problemă cu pisica mea, este o fetita de 8 luni adoptată de pe strada si din prima a facut la litiera. Nu am avut pana acum astfel de probleme cu ea dar de 4 zile treaba mare nu mai vrea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
liviunm
în 15 Martie 2019 | liviunm întreabă:

Bună ziua TPU, am o întrebare. Am o pisica, ziua sta cuminte, doarme, noaptea la miezul noptii fuge toata casa, se urca pe mobila, nu stiu ce sa mai fac.

3
Răspunde Raportează
Bondarel99
în 15 Martie 2019 | Bondarel99 întreabă:

Am avut un caine de vreo 15 ani care a murit luna trecuta, acum mai am un caine care are vreo 7- 8 ani si de atunci, de o luna, sta 90% din timp in poarta cand e deschisa si afara in fata portii cand...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Danr
în 14 Martie 2019 | Danr întreabă:

Salutare, recent cateaua mea a fatat 7 pui. As dori sa stiu cat timp trebuie sa stea sa suga la mama lor, dupa cat timp ar trebui sa incep sa ii hranesc cu hrana umeda si la ce varsta ii pot desparti...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
lorena66
în 14 Martie 2019 | lorena66 întreabă:

Bună! Pisica mea de vreo 8 luni, are deja pui și e super atașata de mine, sta doar cu mine. Dar problema e ca nu stiu cum imi dau seama daca- și cauta un loc in care sa fete, pentru ca zilele astea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie 2019 |

VĂ ROG AJUTOR! Am un porcușor de guinea pe nume Paco.I- au căzut dinții din fața(sau s- au rupt) nu stiu ce să fac.De ce i- au căzut? Îi mai cresc la loc? Ce sa manânce? Vă rog nu știu ce să...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
antoniaidk
în 13 Martie 2019 | antoniaidk întreabă:

Dupa cum știți este perioada de împerechere la căței. Am 2caini și toată noaptea latră intru- una.Mi- e rușine și de vecinii pe care ii trezesc. Ce sa fac sa nu mai latre abuziv? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Costrov_Ciprian_1995
în 13 Martie 2019 | Costrov_Ciprian_1995 întreabă:

La câte luni iepuroiul de california este gata de lucru?

1
Răspunde Raportează
YoRuxy
în 13 Martie 2019 | YoRuxy întreabă:

Am o pereche de caini din rasa brac german și as vrea sa vand puii. Credeti ca e in regula sa-i vand pe olx? Orice sfat e binevenit

7
Răspunde Raportează
Lehaci_Andrei_2000
în 12 Martie 2019 | Lehaci_Andrei_2000 întreabă:

Pâna la câți ani poate sa nască o femela cane corso?

2
Răspunde Raportează
YoRuxy
în 12 Martie 2019 | YoRuxy întreabă:

am un brac german și as vrea sa-l pun sa tragă niște greutăți pentru a-si mai tonifia mușchii. Credeti ca e indicat? Dacă da, ce fel de greutăți ar trebui să-l pun sa tragă?

4
Răspunde Raportează
Speedyold23
în 12 Martie 2019 | Speedyold23 întreabă:

Cainele meu a mancat otrava de soareci cam acum 2 saptamani dar nu a avut nimic, dar in ultimele 2- 3 zile nu e el insusi, nu mananca, are stari de voma si de abia are scaun. I- am dat apa cu sare si...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Martina1222
în 12 Martie 2019 | Martina1222 întreabă:

Ce fructe si legume sa dau nimfei?

1
Răspunde Raportează
AndreiCalinFileDinPoveste
în 12 Martie 2019 | AndreiCalinFileDinPoveste întreabă:

De ce plânge câinele meu?

4
Răspunde Raportează
Mihai1231
în 11 Martie 2019 | Mihai1231 întreabă:

Salut, am un amstaff femela de 8 luni si din cate am aflat mama lui a fost corcita cu pitbull, tatal ei fiind rasa pura doar ca am o problema la ea, mai mult o ingrijorare. Ea fiind in varsta de aproape...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
niko23
în 11 Martie 2019 | niko23 întreabă:

Catel de 4 luni a fost lasat afara o noapte si cred ca a racit, are niste ticuri din burta si nu are pofta de mancare, e slabit dar nu tuseste, sa-i dau biseptol?

3
Răspunde Raportează
Martina1222
în 11 Martie 2019 | Martina1222 întreabă:

Acum o saptamana mi- am luat o nimfa.Cred ca incepe sa ma placa, avand in vedera ca prima data cand am pus mana pe ea m- a ciupit cu ciocul pana mi- a dat sangele, iar acum daca ii intind un deget se...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SSaleu20
în 11 Martie 2019 | SSaleu20 întreabă:

In Craiova exista un magazin cu pistoale airsoft? Daca da, unde este?

3
Răspunde Raportează
Crisss98
în 11 Martie 2019 | Crisss98 întreabă:

Am un bichon de 4 luni de talie mică și am întrebat la mai multe persoane care au ce le da de mâncare, unii spun ca doar mâncare de câini alții spun ca mâncare gătită pentru ca dacă...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SSaleu20
în 11 Martie 2019 | SSaleu20 întreabă:

Care este cel mai serios site de pe care pot cumpara o arma airsoft?

6
Răspunde Raportează
paulina1234
în 10 Martie 2019 | paulina1234 întreabă:

Acum câteva zile am găsit o cățelușă călcată de mașină. Una dintre lăbuțele din spate o doare, iar cealaltă presupun că este ruptă de sus. Am luat- o acasă, i- am să mănânce,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mariushgv
în 10 Martie 2019 | Mariushgv întreabă:

Am voie sa pun mana pe puii de iepure nascuti de 2 zile?

3
Răspunde Raportează
IoanaCoza
în 10 Martie 2019 | IoanaCoza întreabă:

Îmi puteți spune, vă rog, mai multe medicamente pentru pisici in călduri? *NU vreau să facă pui. Vreau raspunsuri serioase, daca se poate

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie 2019 |

Aveti idee de ce cainele meu a ragusit dintr-o data?

8
Răspunde Raportează
Horiatud
în 9 Martie 2019 | Horiatud întreabă:

schimband unul dintre cele doua acvarii cu pesti pe care le detin (120cm L x 40cm l x 50cm h) m- am gandit sa incerc inca un domeniu, mai exact, cel al reptilelor. Si as dori sa imi spuneti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cristinu?24
în 9 Martie 2019 | Cristinu?24 întreabă:

Am un bishon maltese de 1 an si pana acum i- am dat royal canin(puppy mini), dar ii mai dau si mancare gatita sau ciorbe. Ce firma imi recomandati? Unii spun ca royal e cea mai buna si altii spun...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anima23
în 9 Martie 2019 | Anima23 întreabă:

Am nevoie de ceva sfaturi si urgent ca deja e foarte iritanta treaba. Acum cateva zile am primit un Ciobanesc German, el acum are doua luni si un pic. Cand l- am adus acasa a facut in casa de ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
BlondaBlondii
în 9 Martie 2019 | BlondaBlondii întreabă:

Am nevoie de niste sfaturi din partea voastră. Am un cățel în vârstă de 6 luni, talie mica spre medie și este foarte atașat de mine, daca merg de acasă și rămâne cu mama, sta in fața...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie 2019 |

Ce rasa de caine va place cel mai mult si ce rasa de caine nu va place? Mie imi plac cam toate in afara de bichoni -_-...Dar voua?

3
Răspunde Raportează
Stroe_Andreea-Nicoleta_2000
în 8 Martie 2019 | Stroe_Andreea-Nicoleta_2000 întreabă:

Hei! Ce as putea face noaptea singura acasa, tinand cont ca imi e si putin urat?

12
Răspunde Raportează
Alexandru_Robert_1983
în 8 Martie 2019 | Alexandru_Robert_1983 întreabă:

Stie cineva vreun club de hip hop,mai mult sau mai putin comercial, in Bucuresti?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Martie 2019 |

E cineva aici care invata Japoneza, sau care stie sa vorbeasca bine? Putem invata impreuna daca e. Am nevoie de companie ^^

4
Răspunde Raportează
Papushikathadidi
în 7 Martie 2019 | Papushikathadidi întreabă:

Am o cățelușă gestantă, are 1 luna si tremură foarte tare.Am fost la doctorul veterinar si nu au gasit nimic.

2
Răspunde Raportează
IlieEmima91
în 7 Martie 2019 | IlieEmima91 întreabă:

Am o clocitoare Cleo 5DTH automata și azi se împlinesc 21 de zile de când am pus oua de găina la clocit. Pana acum au ieșit doar 6 pui din cele 41 de oua. Oua ciocnite nu văd sa mai fie....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gdc1999
în 6 Martie 2019 | gdc1999 întreabă:

Am o catea CaneCorso in varsta de 5 saptamani, ea nu se poate tine bine pe picioare, e vioaie si dornica sa se joace, dar nu poate, deoarece cand vrea sa se ridice, se ridica un pic ii tremura...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
BenyBeny
în 6 Martie 2019 | BenyBeny întreabă:

Buna seara, am o porumbita crescuta in casa de la doua saptamani acum are 4 luni si este foarte agresiva, de ce? Multumesc

2
Răspunde Raportează
CristinaAlexandra879
în 6 Martie 2019 | CristinaAlexandra879 întreabă:

Bună, am avut 2 caini bolnavi de parvoviroza care în scurt timp au murit (in noiembrie 2018)Totusi a- și vrea sa îmi cumpăr un pui de bichon dar îmi este foarte frica ca și acesta se va înbolnavi....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Arome
în 5 Martie 2019 | Arome întreabă:

Mi- am cumparat recent un papagal kakariki ( pui, nu are un an) si de cand il am, am observat ca tot tine un ochi mai mult inchis si se tot "scarpina" cu el de stinghie. M- am uitat cu atentie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Vasilica_Vica_Negoita_1980
în 5 Martie 2019 | Vasilica_Vica_Negoita_1980 întreabă:

Este posibil ca o nimfa să moara dacă este singura in colivie? Și cum se cunoaste o nimfa dacă este baiat sau fata?

3
Răspunde Raportează
Mariuscsu1
în 5 Martie 2019 | Mariuscsu1 întreabă:

In Romania anilor 1990 existau niste gume cu suprize. Surprizele constau in niste figurine din carton colorate stantate. Isi mai aduce aminte cineva cum se numea produsul respectiv. In link...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mariushgv
în 5 Martie 2019 | Mariushgv întreabă:

Am un pui de capra, e un tap, a fost nascut duminica trecuta, are 3 zile si cand se duce sa suga lapte trebuie sa ii dau eu in gura pentru ca el da sa suga dar nu poate o sa suga, peste cate zile ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2019 |

Cum îmi dau seama dacă cățeaua mea e gravidă? Pls fast cer seriozitate!

1
Răspunde Raportează
flrnnn0202
în 5 Martie 2019 | flrnnn0202 întreabă:

Are cineva iepure ca animal de casa? Cat va costa sa il intretineti pe luna? Isi fac nevoile ca pisicile sau cum?

2
Răspunde Raportează
XerSai
în 4 Martie 2019 | XerSai întreabă:

Ey :D Am 13 ani si de astazi am inceput sa merg la sala (1.70 - 77 kg) si as vrea sa-mi ziceti niste sfaturi.

8
Răspunde Raportează
TheMusicBoy
în 4 Martie 2019 | TheMusicBoy întreabă:

Acum 2 luni mi- a murit cainele si de 2 zile m- am gandit sa imi iau unul nou la inceputul verii. M- am gandit la doua rase: Boxer si Golden Retriever. Cainele care a murit a fost boxer, iar...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 20 ore

9PM întreabă:

Vi se pare normal sa dam pe o felie de tort mai subțire decat o felie de pâine subțire 12 lei? Din ce am văzut la o cofetarie toate feliile erau așa, și savarina mai mica! Înainte dădeai 8 lei...? (mai mult)
    27 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 20 ore

9PM întreabă:

De ce oamenii ce te discreditează, defăimează nu îți spun in fața ce le doare? De ce sunt așa de lași? Și de ce ceilalți deștepți îi cred? I- au totul în considerare fara sa cunoască omul/cauza?...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 23 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

De ce nu pot dormi fără Olanzapină?
    14 răspunsuri
  • Anamariapricop
    trimisă pe 25 Noiembrie

Anamariapricop întreabă:

Sunt la menstruatie de o lună de zile.Am sângerări normale dar e normal să mă țină atât de mult? Ar trebui să merg la un control?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.984
  • Întrebări: 3.953.499
  • Răspunsuri: 17.656.431
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Holograf

Holograf

Esti un fan adevarat al trupei Holograf?

Start quiz
Categorii
  • 652.032 Adolescenţi
  • 55.590 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.829 Auto & Moto
  • 144.238 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.075 Carieră
  • 20.347 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.189 Conversaţii