TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
RusuMarinela
în 24 Ianuarie 2024 | RusuMarinela întreabă:

Site- ul https://dutyfree- otopeni.ro - cel cu parfumurile ieftine este un jaf de mare clasă și nu înțeleg de ce nu a fost raportat până acum și închis! Am comandat 2 parfumuri pentru femei și...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
dianaeliza2
în 24 Ianuarie 2024 | dianaeliza2 întreabă:

Bună! Am o comanda după shein în valoare de 235 de lei și are deja 2 zile de când pachetul este în Cluj Napoca. Este normal?

3
Răspunde Raportează
BlablablaFatacudetoate
în 24 Ianuarie 2024 | BlablablaFatacudetoate întreabă:

Buna! Am comandat niște articole de pe shein, pe data de 14.1. 2024. Acum 3- 4 zile m- am uitat sa văd unde este ( arată de este in Doha, in aeroport ) iar azi, când m- am uitat iar, îmi arată...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
BurcaLidia
în 24 Ianuarie 2024 | BurcaLidia întreabă:

Cum pot primi banii înapoi de pe shein?

9
Răspunde Raportează
Edy1002
în 24 Ianuarie 2024 | Edy1002 întreabă:

Stie cineva daca,, Oscar magazin" e legit? Au niste reduceri dar par prea suspecte

1
Răspunde Raportează
nuamnume8329
în 23 Ianuarie 2024 | nuamnume8329 întreabă:

Salut, stie cineva niste second hand-uri prin Bucuresti care sa aiba preturi bune?

2
Răspunde Raportează
Clamidia
în 23 Ianuarie 2024 | Clamidia întreabă:

Bună! Doresc să îmi cumpăr un inel de la Pandora, dar placat cu aur roz. Nu știu cat rezistă, dacă nu se duce culoarea roz. Cine a mai avut, cum se comportă bijuteriile placate?

3
Răspunde Raportează
Denisa33123
în 23 Ianuarie 2024 | Denisa33123 întreabă:

Buna ziua...ce site uri recomandati pentru livrare produse alimentare Teleorman Frasinet?

1
Răspunde Raportează
Davidtnt
în 23 Ianuarie 2024 | Davidtnt întreabă:

Salut, am făcut o reincarcare de 6.25 euro la selfpay(aparatul din magazin) pe Oringe și a apărut cod de 10 cifre, e codul greșit? Se poate da numere mai puține, eu știu ca trebuia sa fie 14 cifre,...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 22 Ianuarie 2024 |

Ce siteuri sunt bune pentru livrat haine acasa, probat, pastrat/returnat?

1
Răspunde Raportează
mariaandraciorag
în 22 Ianuarie 2024 | mariaandraciorag întreabă:

Bună.Am dat o comandă pe un site acum o săptămână și am dat o adresă greșită. Am sunat și la call center ul site ului unde am făcut comanda și mi au spus ca îmi vor trimite o cerere de relocare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Hahauwbbe
în 22 Ianuarie 2024 | Hahauwbbe întreabă:

Bună cunoașteți un site de unde pot lua cadouri personalizate precum :ceas cu scris, hanorac, ceva de pus in perete, pentru masina( breloc pentru chei sau decoratiune interioara), etc? Am nevoie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim0246O
în 21 Ianuarie 2024 | Anonim0246O întreabă:

Dacă nu sunt acasă când vine comanda de pe shein... Ce se întâmplă, rog seriozitate.

4
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 21 Ianuarie 2024 | newaccountbye întreabă:

În cat timp credeți ca îmi va ajunge o precomandă la iPhone 15 pro de pe eMag?

4
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 20 Ianuarie 2024 | numesiprenume0 întreabă:

Salut! As dori sa găsesc o machetă sau jucarie Dacia Logan 2004/2005, culoare verde(cameleon) pentru comandă online. Pe Altex.Ro sau Emag nu mai sunt disponibile. Ofer fundă pentru link.

2
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 20 Ianuarie 2024 | newaccountbye întreabă:

Hei! Mă puteți ajuta puțin? Vreau să comand de la eMag ceva în rate de 12 luni fără dobândă cu BRD. După ce adaug produsul în coș, îmi apar modalități de plată : card de credit sau de ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 20 Ianuarie 2024 | NadyPorahy întreabă:

Bună! Există cumva o firmă sau o asociație care vinde bijuterii din aur cu fundița cancerului și care prin cumpărare de produse, banii se duc în sprijinirea cazurilor de cancer? Știu că Avon...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
InaNico
în 20 Ianuarie 2024 | InaNico întreabă:

Buna am comandat ceva de pe AliExpress si am apăsat din greșeală pe butonul de comanda finaliza ca și cum mi- ar fi ajuns comanda, desi nu a ajuns pentru ca abia ce o comandasem cu un minut inainte,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mircea22
în 19 Ianuarie 2024 | mircea22 întreabă:

Buna tuturor. Ce înseamnă expediere refuzată? Pentru un colet. Deci nu am refuzat eu coletul. Pe Cargus curier, așa îmi arată. Coletul a ajuns la Zalău la ora 9, și la ora 10 și ceva, expediere...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
laudima22
în 19 Ianuarie 2024 | laudima22 întreabă:

Am comandat ieri de pe GESCO, am dat toate datele, unde locuiesc ce și cum, dar acum mă întreb, am dat și nr de la casă, nr telefon, adresă email etc. și codul poștal. Bun îmi zice comanda...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
rasfoila
în 19 Ianuarie 2024 | rasfoila întreabă:

Draga comunitate TPU, am lansat site- ul www.rasfoila.ro unde selectam si afisam oferte de la magazine precum Lidl Kauland Penny Profi JYSK dm Va rugam o parere sincera cum vi se pare site- ul? Ce...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Adinutzzaa
în 18 Ianuarie 2024 | Adinutzzaa întreabă:

Bună seara! Aveți idee din ce cauză nu se mai găsește rigevidon? Și dacă sunt șanse să se mai găsească în farmacii?

8
Răspunde Raportează
Baaamilogule
în 18 Ianuarie 2024 | Baaamilogule întreabă:

Pot comanda depe taobao in România? Si dacă da, cât durează să îmi ajungă coletul?

2
Răspunde Raportează
Aoxkajcjw
în 18 Ianuarie 2024 | Aoxkajcjw întreabă:

Salut, îmi puteți recomanda un pat rezistent?(am 120 de kg) de preferat 90/200 și dacă tot și o saltea de preferat nu cu arcuri că am auzit că nu sunt bune

4
Răspunde Raportează
LIANA123abcdefg
în 18 Ianuarie 2024 | LIANA123abcdefg întreabă:

Bună ziua! Ce părere aveți despre site-ul Trendmall? A comandat cineva? Este ok încălțămintea de la ei? Vă mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 18 Ianuarie 2024 | oceanoflove întreabă:

Ce parere aveti despre magazinul online gate shop?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2024 |

Buna, un prieten de pe TPU mi- a trimis prin posta romana o placuta de ram, dar problema este ca am primit un mesaj cum ca "pachetul dvs. are probleme de livrare, va rugam sa actualizati informatiile...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
BroscaruGabriela
în 18 Ianuarie 2024 | BroscaruGabriela întreabă:

Am comandat de sarbatori 2 parfumuri de la DUTY FREE OTOPENI. Am primit alte 2 parfumuri, care sunt fake. Nu miroase nici pe departe ca originalul si in plus, mirosul nu tine mai mult de 30- 45 minute....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Matei1923
în 17 Ianuarie 2024 | Matei1923 întreabă:

Intrebare despre petarde! Deci, recent am aflat despre acest site numit PyroZeus, dar am auzit diferite opinii despre acest site, unii spun că totul este legit alții spun că este fake. Deci, aici...? (mai mult)

21
Răspunde Raportează
TheLegendaries123
în 17 Ianuarie 2024 | TheLegendaries123 întreabă:

Salut, am comandat acum o săptămână ceva de pe AliExpress, mai exact niste becuri H7, prima dată când am comandat, când am plasat comanda, am văzut că nu am selectat becurile de care aveam...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
LOwee02
în 17 Ianuarie 2024 | LOwee02 întreabă:

A cumpărat cineva ghete/botine Betty London? Sunt confortabile? Sunt de calitate? Vi s-a potrivit mărimea obișnuită? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
yumyiupyca
în 17 Ianuarie 2024 | yumyiupyca întreabă:

Salut! Daca dau comanda pe panda buy si comanda ajunge in warehouse si daca costa prea mult transportul pot sa anulez comanda?

2
Răspunde Raportează
Csjfndndjekekk
în 17 Ianuarie 2024 | Csjfndndjekekk întreabă:

Bună TPU! M-a sunat azi curierul de la GLS și nu am răspuns,nefiind acasă și neauzind telefonul, credeți ca îmi va livra coletul și a doua oara?

7
Răspunde Raportează
MarcuCarmenu8qI
în 17 Ianuarie 2024 | MarcuCarmenu8qI întreabă:

Buna ziua, ati cumparat parfumuri de la Dutyfree Otopeni? A reusit cineva sa ia legatura cu ei. Eu nu...

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Ianuarie 2024 |

Ce iarbă/salvie de PaloSanto îmi recomandă și mie cineva a fi bună? Mă refer care chiar să-și facă treaba, să fie pură și să ajute cu adevărat la protecție?

5
Răspunde Raportează
aNNamariaa710
în 16 Ianuarie 2024 | aNNamariaa710 întreabă:

Se poate comanda de pe shein cu cardul de tichete sociale?

2
Răspunde Raportează
Fvfv
în 16 Ianuarie 2024 | Fvfv întreabă:

Bună seara! A comandat cineva de pe site-ul salewaromania. com? Ați primit comanda?

2
Răspunde Raportează
Nuski
în 16 Ianuarie 2024 | Nuski întreabă:

Când fac retur la un produs de pe About You, cum ambalez produsul pentru a- l pune la cutia FanCourier? Am cele două foi (Bon de livrare și Formular de retur), pur si simplu pun produsul si foile ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Jorgealx30
în 16 Ianuarie 2024 | Jorgealx30 întreabă:

Acum cumpărat alaltăieri ieri o pereche de bocanci de pe Ava Sting… Este vorba despre o pereche de bocanci de la Safety Jogger din Belgia.Iar la piciorul drept simt ca mă jenează pe ligamentul din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Christianenache
în 16 Ianuarie 2024 | Christianenache întreabă:

Salutare, ce curier recomandati pentru livrari internationale, am de trimis un colet in Austria in valoare de 400 de lei. De precizat, coletul are 15x15x105cm si 1.5kg

4
Răspunde Raportează
Sebhp11
în 15 Ianuarie 2024 | Sebhp11 întreabă:

Buna ziua! A gasit cineva ieri sau azi o caciula maro de la timberland in parklake? Mentionex ca am fost la film la ape blestemate de la 15.50 in sala 3. Va rog seriozitate

10
Răspunde Raportează
Matei123451235
în 15 Ianuarie 2024 | Matei123451235 întreabă:

Stie cineva daca este de incredere site-ul asta sporty1.ro?

2
Răspunde Raportează
Mara6392
în 15 Ianuarie 2024 | Mara6392 întreabă:

Ca sa returnez un produs de pe eMAG prin easybox trebuie să pun pe pachet ceva adresa sau nu este nevoie?

3
Răspunde Raportează
LeonMarius777
în 15 Ianuarie 2024 | LeonMarius777 întreabă:

Ce scutece de adulți pentru bărbați mai discrete/de zi recomandați? (absorbție medie)

5
Răspunde Raportează
Larisaroxana777
în 15 Ianuarie 2024 | Larisaroxana777 întreabă:

Am plătit cu cardul de bonuri la supermarket. Întrebarea este, supermarketul poate sa afle datele cardului meu din acea plata (nume, număr etc)?

3
Răspunde Raportează
user372920283y28
în 14 Ianuarie 2024 | user372920283y28 întreabă:

Salut, TPU. Vreau si eu sa comand de pe pandabuy dar nu stiu ce firma de curierat sa aleg, am vazut ca sunt mai multe opțiuni (dhl europa tarifare linia M, linia Y si linia B sau dpd da ala e scump...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Andra4862
în 14 Ianuarie 2024 | Andra4862 întreabă:

Buna TPU! Imi puteți recomandă site-uri de haine?

4
Răspunde Raportează
Alxdaniel77
în 14 Ianuarie 2024 | Alxdaniel77 întreabă:

Am dat o comanda pe eMAG in 24 decembrie, normal au promis ca, comanda va ajunge in 2 zile, nu a fost asa, apoi am primit un sms ca si cum comanda ar veni pe 3 ianuarie, suntem in 14 ianuarie si nici...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Iuliaemilia34
în 14 Ianuarie 2024 | Iuliaemilia34 întreabă:

Bună ziua, ce mărime înseamnă w30 sau 44r? Mă poate ajuta cineva?

2
Răspunde Raportează
imageflow
în 14 Ianuarie 2024 | imageflow întreabă:

Mereu m-am intrebat, motto-ul de la Altex e adevarat? Daca gasesti undeva mai ieftin chiar iti dau inapoi 2x diferenta? Ca in cazul unor produse, am gasit mai ieftin ca la ei foarte usor.

2
Răspunde Raportează
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • homosapiens
    trimisă acum 12 ore

homosapiens întreabă:

Sunt reticenta sa fiu sustinatoare a capitalismului, dar nu sunt nici impotriva lui. Ceea ce ma face sa am retineri este ceea ce vad ca se petrece in SUA, anume diferenta enorma de avere dintre bogati...? (mai mult)
    28 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 13 ore

Aurel100009 întreabă:

De ce a fost scoasa pedeapsa cu moartea in Romania? Pana in 1989 a fost. In locuri precum America, Malaezia, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite si in alte tari inca exista si se aplica. Eu unul sunt...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Aly012
    trimisă acum 13 ore

Aly012 întreabă:

Va gadilati?:) Where?:))
    10 răspunsuri
  • Arsenie2025
    trimisă acum 21 ore

Arsenie2025 întreabă:

Buna seara, pe 30 noiembrie a fost ziua mea de nume si pe 9 decembrie de nastere iar fata cu care sunt intr- o cunoastere nici nu m- a bagat in seama. Doar de sfantul Andrei am primit un mesaj sec pe...? (mai mult)
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.533
  • Întrebări: 3.954.493
  • Răspunsuri: 17.663.575
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Damon Salvatore

Damon Salvatore

Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.

Start quiz
Categorii
  • 652.082 Adolescenţi
  • 55.614 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.875 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.106 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.372 Conversaţii