TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
UtilizatorulCelFrumos
în 14 Aprilie 2021 | UtilizatorulCelFrumos întreabă:

Salut TPU! Dacă de ex Marți lucrez abdomen (acasă), trebuie în fiecare zi? Sau e bine sa fac un antrenament sau 3 antrenamente pe zi cu mai puține repetări? Și cum vine regula cu 8repetari?

15
Răspunde Raportează
alexandrualex145
în 14 Aprilie 2021 | alexandrualex145 întreabă:

Salut, am 18 ani si fac sala de cateva luni. Corpul meu pune foarte mult din grasimea corporala pe burta si am ajuns sa fiu slab si cu burta :)) am mers la sala pentru a da jos grasimea de pe abdomen ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonim24122004
în 14 Aprilie 2021 | Anonim24122004 întreabă:

Am soldul mai mare decat umerii si nu imi place deloc, sunt baiat si vreau forma de v dar forma corpului meu e ca o para, ce ar trebui sa fac? Ce exercitii macar sa arat mai bine, o intrebare as putea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TrabantTurbo
în 14 Aprilie 2021 | TrabantTurbo întreabă:

Vreau sa merg la sala de forta sa pun forta in brate, chestia e ca eu nu reusesc sa fac nici macar o flotare. Ce voi putea face la sala daca ma duc pentru ca nu stiu nimic ce se poate face acolo? Daca...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Draghici_Andrei_Madalin_2000
în 14 Aprilie 2021 | Draghici_Andrei_Madalin_2000 întreabă:

M-a intrebat un prieten recent ce bicicleta ar fi cea mai buna in bugetul de 900-1000 de lei iar eu i-am zis ca ii caut dar nu prea ma descurc eu la biciclete

1
Răspunde Raportează
madalina34445
în 14 Aprilie 2021 | madalina34445 întreabă:

Salut, acum 3 ani ma dadeam f bine pe role fără frica deoarece nu conștientizam ce putea sa se intample, dupa peste un an a aparut frica si nu m- am mai dat de atunci, dar acum vreau sa ma reapuc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
I0nitFl0rin
în 14 Aprilie 2021 | I0nitFl0rin întreabă:

Un teren de fotbal in Craiova? Salut, eu si prietenii mei vrem sa jucam fotbal si nu stim unde, ne gandeam la stadionul extensiv dar nu stim daca avem voie, alte idei? Putem sa si platim dar nu ne ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ciocinta_Alexandru_1976
în 14 Aprilie 2021 | Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă:

Ce credeți o sa reușească Liverpool o noua minune, o noua remontat pe Anfaild și sa întoarcă scorul de la 3 1 în tur la Madrid în Spania? Cine credeți ca o sa castige UCL UEL si EURO2020?

5
Răspunde Raportează
Cosmin38384
în 14 Aprilie 2021 | Cosmin38384 întreabă:

Ce mezeluri au conținut scăzut de grăsime si crescut de proteine? Ceva idei de mese sănătoase pentru liceu?

4
Răspunde Raportează
Cortex
în 13 Aprilie 2021 | Cortex întreabă:

Salut.Vreau sa ma uit la meciuri de fotbal in romana daca se poate de pe laptop. Unde trebuie sa ma abonez sa pot face asta? Sunt in UK.Mersi.

1
Răspunde Raportează
Paul_Vonica_1993
în 13 Aprilie 2021 | Paul_Vonica_1993 întreabă:

Am nevoie de un top 3 biciclete de sosea cu pretul in jur de 6000 lei si avantajele si dezavantajele fiecareia. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
UtilizatorulCelFrumos
în 13 Aprilie 2021 | UtilizatorulCelFrumos întreabă:

Salut TPU! Cum se numește exercițiul când te pui în semi genuflexiune și stai mai multe secunde/minute, și la ce ajută.

1
Răspunde Raportează
UtilizatorulCelFrumos

Salut TPU! Va rog sa îmi spuneți un program cu flotări, abdomene, genuflexiuni, flotări diferite, ca să ma tonific și sa arat mai frumos și sa am ceva mușchi.

1
Răspunde Raportează
UtilizatorulCelFrumos

Salut TPU! Întrebarea anterioara nu a fost asa de explicita, asa ca m- am gândit sa reformulez. Deci, eu as vrea sa arat mai frumos, deoarece sunt puțin gras și as vrea sa mai slăbesc. Deci, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Extr3meLife
în 12 Aprilie 2021 | Extr3meLife întreabă:

O părere? https://click4sport.ro/bicicleta-ultra-nitro-27-5-hidraulic-negru-albastru-portocaliu-520mm

1
Răspunde Raportează
JaneRichardR
în 12 Aprilie 2021 | JaneRichardR întreabă:

Buna TPU! Sunt deficitar la piept și la brațe, la piept sunt deficitar pe partea dreaptă și la brațe pe cea stângă! Am înțeles că la brațe mai e cat de cat normal, dar eu vreau să- mi egalez...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
numesiprenume08
în 12 Aprilie 2021 | numesiprenume08 întreabă:

Intrebare pentru cei care se dau pe trotinete freestyle. Poti pune ghidon de MF1.8 la deck de mgp?

1
Răspunde Raportează
TheLoveDoctorr
în 11 Aprilie 2021 | TheLoveDoctorr întreabă:

Buna TPU! Intrebabrea mea e strict pentru practicantii de bodybuilding/culturism care au incercat suplimente. Dilemele recente: majoritatea firmelor mari si- au facut fabrici in Europa si nu mai dau randament...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
UtilizatorulCelFrumos
în 11 Aprilie 2021 | UtilizatorulCelFrumos întreabă:

Salut, îmi puteți spune niște ex pentru forta si viteza la box?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2021 |

Ce părere aveți de acest titlu? Dennis Man l-a ridiculizat pe Zlatan Ibrahimovic, în Parma - AC Milan! Dribling superb reușit de român

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2021 |

Numele complet al lui Tammy Abraham este Kevin Oghenetega Tamaraebi Bakumo-Abraham?

1
Răspunde Raportează
TheGoodDr
în 10 Aprilie 2021 | TheGoodDr întreabă:

Salut! Daca ești slab si te apuci de exerciții, faci patratele mai greu? Sau trebuie mai întâi sa ajungi sa pui pe tine pana la greutatea ideala si pe urma sa te apuci?

15
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2021 |

Fac exercitii pentru slabit in fiecare zi, imi puteti recomanda ce sa nu mai mananc, adica nu vreau sa fie in zadar ce fac...(mentionez ca mananc de vreo 2 ori pe zi, un pic mai mult, dar de 2 ori)

8
Răspunde Raportează
UtilizatorulCelFrumos
în 10 Aprilie 2021 | UtilizatorulCelFrumos întreabă:

Este adevarat ca flotarile cu batai in palme sau cu desprindere de la sol ajuta la cresterea fortei in loviturile de pumn?

9
Răspunde Raportează
Zhr
în 10 Aprilie 2021 | Zhr întreabă:

Eu cred că PSG va ataca defensiv. Voi?

3
Răspunde Raportează
Xenoverse1
în 10 Aprilie 2021 | Xenoverse1 întreabă:

Pronostic la Real Madrid - FC Barcelona?

34
Răspunde Raportează
SporeBox
în 9 Aprilie 2021 | SporeBox întreabă:

Salut TPU! A facut cineva kickbox? Cum vi s- a parut? Mi l- ati recomanda? As face un sport de contact, dar inca nu stiu care. As vrea unul care sa ma ajute si ca autoaparare, dar sa imi si placa. Am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Aprilie 2021 |

Buna, as vrea sa știu dacă merita sa dau comandă de un set de flexori pentru antebraț, vreau sa stiu daca chiar lucrează ceva la antebraț.

5
Răspunde Raportează
Afsdghvcs
în 9 Aprilie 2021 | Afsdghvcs întreabă:

Salut, acum ceva timp după ce am hotărât să mă reapuc de sala aveam undeva la 57 de kg acum după 5 luni, am undeva la 65 însă pur și simplu nu mai pot pune kg, am același Nr de mese 6, dar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
HanszmR
în 8 Aprilie 2021 | HanszmR întreabă:

In afara de o dieta sanatoasa si odihna, ce suplimente imi recomandati ca sa slabesc si sa alerg mult si repede?

13
Răspunde Raportează
Zhr
în 7 Aprilie 2021 | Zhr întreabă:

Cine bate? Liverpool sau Real Madrid?

12
Răspunde Raportează
Anamaria28491
în 7 Aprilie 2021 | Anamaria28491 întreabă:

Hey! Am o intrebare, de ce nu aluneca rotile de la skate? Am problema asta de mult timp de cand l- am spalat gen cu totul in chiuveta inclusiv rotile.Gen sa explic asa pur si simplu nu aluneca, gen parca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Meme10Meme
în 7 Aprilie 2021 | Meme10Meme întreabă:

Cine o sa bata? Bayern sau PSG? Stiu ca este 3-2 pentru PSG dar lupta pare stransa.

15
Răspunde Raportează
UtilizatorulCelFrumos
în 7 Aprilie 2021 | UtilizatorulCelFrumos întreabă:

Salut! Sunt din Tulcea! Am 16 ani si sunt interesat sa practic sporturi de contact. As vrea sa practic box sau kickbox. Eu stiu ca la kickbox nu e tarziu, dar as vrea sa stiu daca mai pot practica box...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
TiA88
în 7 Aprilie 2021 | TiA88 întreabă:

Eu toata copilaria cat si o mica parte din adolescenta am fost slabă. Cand am ajuns la liceu m- am îngrășat treptat căci am picat tocmai într- o clasă de mâncăcioși si mancam toți împreună...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Albert84
în 6 Aprilie 2021 | Albert84 întreabă:

Salut TPU, am facut sala cam 1 an. aproape 2, dar m- am lasat pentru ca s- a inchis sala din orasul meu. Acum as vrea sa ma reapuc, dar as vrea sa iau suplimente, proteine, etc, luam si atunci dar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
SanduRobert08
în 6 Aprilie 2021 | SanduRobert08 întreabă:

Salut, mi- am cumpărat recent o bicicletă noua MTB și am niște întrebări: - E normal ca pinionul când se învârte să aibă un mic balans? - Puteți sa îmi recomandați niște adaptoare de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gilk
în 6 Aprilie 2021 | gilk întreabă:

Voi când sunteți la sala, având experiența și îl vedeți pe unul mai nătâng, nu aveți impulsul sa îl ajutați? Eu când am fost, greii sălii in loc să îl ajute pe unul care nu știu ce ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
111111111aaa
în 6 Aprilie 2021 | 111111111aaa întreabă:

Salut TPU! Va rog sa ma ajutati! Eu, de obicei, cand ma bateam cu prietenii mei pe strada (amical), imi placea. Dar ma cam sperii putin la batai de astea adevarate, dar tot imi plac luptele. Eu peste...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
Nicolae131
în 6 Aprilie 2021 | Nicolae131 întreabă:

Daca nu pot sa fac mai mult de 15 flotari e grav? Am 20 de ani 1.72.m si 64 Kg Am inceput de 1 luna sa fac zilnic flotari insa mai mult de 15 intr- o serie nu pot, fac de o luna zilnic cate 80 de flotari...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Similion
în 6 Aprilie 2021 | Similion întreabă:

Salut, știe cineva o sala de kickbox/mma din Pitești, care sa fie deschisă in perioada asta cu pandemia? Mulțumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Anonimata345
în 5 Aprilie 2021 | Anonimata345 întreabă:

Salutare! Ajuta dansul la slabit? Ma refer in toate partile corpului și la față, și la abdomen, talie, picior etc. Daca da îmi puteți trimite cateva link- uri cu dansuri de genul? Credeti ca dansul...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
jheohy
în 5 Aprilie 2021 | jheohy întreabă:

Va falimenta Dinamo pana la urma?

7
Răspunde Raportează
Anayysss
în 5 Aprilie 2021 | Anayysss întreabă:

Buna, am o întrebare, ca sa pot sa stau într-o roata pe bicicleta trebuie sa ma asez imediat pe șa?

2
Răspunde Raportează
gosav19
în 5 Aprilie 2021 | gosav19 întreabă:

Ce sfaturi imi puteti oferi pentru a creste in masa musculara cat mai repede si sa am un procentaj de body fat cat mai scazut(sa mi se vada patratelele:))? Mentionez ca nu iau si nici nu vreau sa iau ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Tanazi
în 5 Aprilie 2021 | Tanazi întreabă:

Exista vreo alternativa la kangoo jumps care îți lucreaza bine picioarele?

3
Răspunde Raportează
matrix100
în 4 Aprilie 2021 | matrix100 întreabă:

Ce echipa si in campionantul din ce an a facut cele mai multe meciuri 0-0? Unde as putea sa aflu informatia asta? Multumesc

1
Răspunde Raportează
111111111aaa
în 4 Aprilie 2021 | 111111111aaa întreabă:

Ce este kickboxul?

8
Răspunde Raportează
AlbertoMadalin17
în 4 Aprilie 2021 | AlbertoMadalin17 întreabă:

Salut băieți și fete, vreau sa vă întreb ceva, nu găsesc un răspuns pa aceasta întrebare. Eu sunt fotbalista, am 17 ani acum 2 ani am făcut o entorsa la genunchi, spital băgat in ghips compresie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
111111111aaa
în 4 Aprilie 2021 | 111111111aaa întreabă:

Salut! Am niste intrebari, va rog sa imi raspundeti: Ce sport ma ajuta la luptele pe strada, Boxul sau Kickboxul? In kickbox folosesti picioare si maini sau doar picioare? Ce e K1? De la ...? (mai mult)

22
Răspunde Raportează
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Furnicuta000
    trimisă pe 22 Noiembrie

Furnicuta000 întreabă:

M- am trezit ca sunt pe reteaua DIGI. Mai nou cica DIGI a cumparat numerele de telefon Telekom care sunt pe cartela prepay si mi- au blocat accesul in aplicatia Telekom de unde incarcam lunar cu 5 euro...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • octav005
    trimisă pe 22 Noiembrie

octav005 întreabă:

Buna dimineata. AM un HDD de 3 TB. DAR din care este vazut doar 2 tb, din care 756 gb Nealocat si nu are nici o optiune in gestionare disc. starea lui este de 45 % si performanta 100%, NU are ...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • RaicuIleana
    trimisă acum 13 ore

RaicuIleana întreabă:

Un bărbat când este sincer și spune adevărul cu o femeie, când e beat sau când e treaz?
    16 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 22 Noiembrie

Ion1989 întreabă:

Merita sa cumperi hdd- uri de cu multi tb? Sau ssd- uri? Am vazut ca exista hdd- uri de 30 de tb la preturi de 4000 de lei? 30 de tb, din care 1tb inseamna 1000gb, mie mi se pare un pret cam exagerat...? (mai mult)
    16 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.912
  • Întrebări: 3.953.388
  • Răspunsuri: 17.655.773
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre caini

Curiozitati despre caini

Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?

Start quiz
Categorii
  • 652.027 Adolescenţi
  • 55.580 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.825 Auto & Moto
  • 144.237 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.065 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.172 Conversaţii