TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
NumeUtilizator10000
în 7 Mai 2017 | NumeUtilizator10000 întreabă:

Sall! Prietenul meu are 15 ani si nu stie absolut nimic. Nu stie sa faca baie, nu vrea sa se stearga la fund ca- i scarba, nu stie sa se imbrace, nu stie sa manance, nu stie sa- si faca ghiozdanul,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LorenaGN123
în 7 Mai 2017 | LorenaGN123 întreabă:

Prietenul a pus in gradina de toate iar eu vreau sa opresc creșterea a tot pentru ca m- a mintit si ma minte si vreau sa ma razbun si stiu ca tine foarte mult la acele legume pe care le- a plantat....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
alexandru0995
în 7 Mai 2017 | alexandru0995 întreabă:

Buna TPU vreau sa imi dati si mie un fel de designar online cu care pot vorbi cu el ...cum sa imi amenajez si eu livingul, de exempu sa ii dau o poza cu livingul si sa imi faca o schita 3d sa am si ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
alex495
în 7 Mai 2017 | alex495 întreabă:

Chiar este nevoie in agricultura sa schimbi recolta in fiecare an? De exemplu nu pot pune grau 10 ani la rand si gata? Chiar trebuie sa alternez cu porumb sau alta planta?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Mai 2017 |

Mi- am luat un aspirator azi (rowenta) si materialul din care e facuta peria cu care aspir, e foare electrizant, se prinde tot praful si parul de pisica de ea. Exista vreo solutie, spray, ceva, cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Softe
în 6 Mai 2017 | Softe întreabă:

un prieten plecat in strainatate m-a rugat sa am grija de brazii din curtea sa, imi poate explica cum se ingrijesc pe timp de vara? Aici ma refer la cat de des si cum se uda un brad

2
Răspunde Raportează
untu
în 4 Mai 2017 | untu întreabă:

Am o intrebare pentru cei care stau la tara si se pricep foarte bine la gradinarit! Am auzit ca exista o metoda ecologica de a proteja rasadurile de rosii impotriva manei ( a fungilor) intepand la baza...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Bodolica_Alexia_2002
în 4 Mai 2017 | Bodolica_Alexia_2002 întreabă:

Doresc sa imi cumpar un Pug sau un Bulldog Francez si sa nu coste mai mulde de 500 lei.

1
Răspunde Raportează
Farcas_Paul_1990
în 3 Mai 2017 | Farcas_Paul_1990 întreabă:

Cati ani poti lucra un pamant sa dea roade? (ex:cartofi)

3
Răspunde Raportează
Bodo87
în 3 Mai 2017 | Bodo87 întreabă:

Am un hidrofor si următoarea problema! Presiunea din vasul de expansiune este egala cu cea din instalatie! Memtinez ca vasul de expansiune nu are apa in el deci nu cred ca perna este spartă!...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BeccAmina
în 3 Mai 2017 | BeccAmina întreabă:

Cat ar costa tot ce ar trebui pentru montarea unui tavan fals: scheletul metalic, spuma, placile de tavan... pe o suprafata de 20m (patrat)?

5
Răspunde Raportează
dc97
în 3 Mai 2017 | dc97 întreabă:

Am o problema cu geamul de termopan, am incercat sa rabatez gemul s- a deschis si de jos si de sus avand doar in partea de jos dreapta sustinere, ramanand blocat asa. Nu mai pot sa il inchis. Ce as putea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ex_Al_2000_Mwmo
în 2 Mai 2017 | Ex_Al_2000_Mwmo întreabă:

Vreau sa imi aranjez putin gradina si as avea nevoie de unele idei care sa surprinda placut.Astept linkurile si idelile voastre.

1
Răspunde Raportează
Edouard_Edy_1997
în 2 Mai 2017 | Edouard_Edy_1997 întreabă:

Este buna pasta de dinti pentru cosuri?

3
Răspunde Raportează
anul
în 2 Mai 2017 | anul întreabă:

Salut am gasit un guster care are picioarele din spate ranite si nu poate sa mearga decat cu cele din fata.mam hotarat sa il pastrez dar nu sti ce sa ii dau sa manance si nici cum sa il cresc doresc orice...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mircea47
în 2 Mai 2017 | Mircea47 întreabă:

Am nevoie de o masina de curatat cu presiune si as vrea sa stiu ce firma sa aleg dintre karcher si BOSCH.

3
Răspunde Raportează
Bere_David_2000
în 1 Mai 2017 | Bere_David_2000 întreabă:

Hei TPU, am o intrebare mi- am cumparat o cositoare rotativa pentru motocultorul dac 6500 si in cutia cositoarei unde sunt piesele am o fulie cu 3 canale dar nu se potriveste la motocultor, unde as...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cra4678q
în 1 Mai 2017 | Cra4678q întreabă:

Doresc sa imi vopsesc dormitorul in nuanta bordo, insa nu stiu de ce culoare ar trebui sa fie nuantatorul pe care il pun in varul alb ca sa iasa bordo Ma poate ajuta cineva?

4
Răspunde Raportează
Nistor_Valentin_2002
în 1 Mai 2017 | Nistor_Valentin_2002 întreabă:

Vreau sa imi iau un labrador, dar nu stiu daca sa fie retrevier sau normal. Care e diferenta intre cele doua? Pot gasi un asemenea caine care sa coste pana in 600 lei?

1
Răspunde Raportează
Anca_Craciun_1975
în 30 Aprilie 2017 | Anca_Craciun_1975 întreabă:

Daca un roman isi cumpara locuinta in Grecia ce taxe si impozite plăteste la stat? Are nevoie de avocat la tranzacție?

2
Răspunde Raportează
CheataKatty
în 30 Aprilie 2017 | CheataKatty întreabă:

Vreau sa renovez doua camere la o casa din paianta, nu as vrea sa pun plasa de Buzau, ciment...meseriașul a zis ca pot pune pe pereti rigips prins in sipci (lanteti) de lemn, iar pe tavan sa puna plasa...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
KaPy2
în 30 Aprilie 2017 | KaPy2 întreabă:

Cat de fiabile sunt motocoasele in 4 timpi?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie 2017 |

Cum sa vopsesc o camera?

5
Răspunde Raportează
elitemd
în 29 Aprilie 2017 | elitemd întreabă:

Salut, as avea nevoie de un material pentru izolare termica si fonica a casei, sa fie un material natural si care este rezistent in timp. Ce mi-ati putea recomanda?

4
Răspunde Raportează
Nistor_Valentin_2002
Întrebare recomandată în 29 Aprilie 2017 | Nistor_Valentin_2002 întreabă:

Cam cat costa intretinerea unui labrador lunar? Trebuie neaparat sa ii cumpar mancare speciala de caini? Pot sa il tin afara in cusca? Stau la curte Va rog sa ma sfatuiti nu vreau sa fac o alegere...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
cristiandaraban
în 29 Aprilie 2017 | cristiandaraban întreabă:

Vreau si eu sa cresc un pom fructifer in casa, ceva mai exotic. (nu mar, par sau allti pomi care se intilnesc destul de des pe la noi) Ma gandeam la un lamai dar el da roada foarte greu(cred ca vreo ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Cata91
în 29 Aprilie 2017 | Cata91 întreabă:

Știe cineva cat ma costa procedurile de branșare la utilități (apa, gaz, curent) la casa noua?

3
Răspunde Raportează
Brotnei_Ivan_1995
în 29 Aprilie 2017 | Brotnei_Ivan_1995 întreabă:

Buna azi am deschis pui de closca ei au o luna si am observat ca closca deja incepe sa le dea cu ciocul in cap ce trebuie sa fac ca sa nu ii lase asa de repede

1
Răspunde Raportează
Nistor_Valentin_2002
în 29 Aprilie 2017 | Nistor_Valentin_2002 întreabă:

Vreau sa imi cumpar un labrador. De cate sapt/luni ar trebui sa il iau? Am gasit de 2 luni dar nu e prea mare. Vreau niste sfaturi.

1
Răspunde Raportează
Nistor_Valentin_2002
în 28 Aprilie 2017 | Nistor_Valentin_2002 întreabă:

Cine imi poate spune cate ceva despre cainii labradori. Poti sa ii tin in cusca afara?(deoarece mamei nu ii plac cainii in casa) Trebuie sa le dau cereale de caini? Cate vaccinuri ii trebuiesc...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
qCezar
în 28 Aprilie 2017 | qCezar întreabă:

In decursul ultimelor 3- 4 zile am gasit vreo 2- 3 gongi din acelea de canalizare, negre, in casa, imi poate recomanda cineva o solutie foarte foarte eficienta impotriva lor? Care le va elimina...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Feelmeunderyourskin
în 27 Aprilie 2017 | Feelmeunderyourskin întreabă:

Heyy TPU! Anul acesta am de făcut insectar si am nevoie de inspirații la insecte. Am prins vreo 14 din 20 deja si nupot prinde nici cum fluturele alb al verzei( fluturele ala alb de care știe toată...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
DanattyBirou
în 26 Aprilie 2017 | DanattyBirou întreabă:

Idei de decorat camera mea? Sunt fata,.am 13 ani.

4
Răspunde Raportează
Hallyustar
în 26 Aprilie 2017 | Hallyustar întreabă:

Ce uși din lemn sunt foarte scumpe și moderne?(ce fel de lemn?

9
Răspunde Raportează
UNomBATRAN
în 26 Aprilie 2017 | UNomBATRAN întreabă:

Am o problema cu centrala ( ferroli divacondens f24/f28) prin condensare - este noua, nu are decat 3 saptamani. este in garantie, Si pierde presiune. in 12- 24 ore maxim scade la zero, da eroare F37...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ionut6709
în 25 Aprilie 2017 | ionut6709 întreabă:

Am un frigider A+ Arctic, acum cateva zile s- a luat curentul si de 3- 4 zile nu am avut curent electric, acum cand am bagat in priza frigiderul lumina lui sa functioneaza dar nu se raceste, temperatura...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bere_David_2000
în 24 Aprilie 2017 | Bere_David_2000 întreabă:

Hei TPU am o intrebare cositoarea proseries 750 merge la motocultorul Dac 6500?

1
Răspunde Raportează
Shiningstars2
în 24 Aprilie 2017 | Shiningstars2 întreabă:

Heii TPU! Este corect să pui adeziv pe rigips? Vă rog dacă se poate un răspuns rapid...

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Aprilie 2017 |

Din experiența cuiva care are sau a avut centrala termicã pe GPL as vrea sã stiu un cost aproximativ pe iarnă. Casa are aproximativ 70 de metri pătrati, inaltimea camerelor undeva pe la 2.3 metri,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Georgian_Daniel_Feraru_1997
în 24 Aprilie 2017 | Georgian_Daniel_Feraru_1997 întreabă:

Cum se intrerupe curentul la bloc? Stau aici in chirie si s- a ars becul de la baie, nu vreau sa pun mana deoarece a facut si scurt.Propietarul nu raspunde la telefon si nici sa stau fara bec...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Nikolae_Rus_1963
în 24 Aprilie 2017 | Nikolae_Rus_1963 întreabă:

Peste polistiren estrudat se poate pune linoleu. Polistirolul este de 5cm deja l-am pus. Va multumesc

2
Răspunde Raportează
Mandache5
în 24 Aprilie 2017 | Mandache5 întreabă:

Unde pot vedea cum arata frunza la fag (padure n-am)

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Aprilie 2017 |

este prima oară când postez o întrebare aici și sper să mă ajutați *scuzați categoria* Vreau să mă mut undeva în Palm Springs California, sunt interesată să cumpăr un apartament...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
alexiaolaru09
în 22 Aprilie 2017 | alexiaolaru09 întreabă:

Salu TPU! Am o mare problema.Bunica mea are un catelusa pe care a gasit- o la tara si a adus- o in curte. Cand intru eu in curte sare, se agata de mine. Am incercat sa o dresez, dar nu ma asculta. Am...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Iorga_Florin_1981
în 22 Aprilie 2017 | Iorga_Florin_1981 întreabă:

Cate kg are 1m3 marmura bucati nu bloc?

3
Răspunde Raportează
cristibecali221
în 22 Aprilie 2017 | cristibecali221 întreabă:

Salut pisicul meu are o capusa la ureche si e moarta. Cum sa o scot?

2
Răspunde Raportează
semyryan
în 21 Aprilie 2017 | semyryan întreabă:

Am o camera la tara de renovat de la caramida adica sa decojesc peretii si sa tencuiesc si as vrea sa stiu care sunt materialele care imi trebuiesc ma refer la glet care cum e si as vrea sa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Acatincai_Veniamin_Mario_1998
în 21 Aprilie 2017 | Acatincai_Veniamin_Mario_1998 întreabă:

Am o iepuroaica am dat-o la iepuroi acum 2 saptamani si acum nu ma pot apropia de ea ca e agresiva. Oare este afata de este agresiva?

4
Răspunde Raportează
myelys
în 21 Aprilie 2017 | myelys întreabă:

Stie cineva ce floare este aceasta? Am cules-o din Grecia. https://4.bp.blogspot.com/-4J2hZrX4bko/T3gxfjxohAI/AAAAAAAAOh8/69r3o2Qcaqc/s640/IMG_6506.JPG Ofer fundita.

3
Răspunde Raportează
MarinasChristy
în 21 Aprilie 2017 | MarinasChristy întreabă:

stiu ca pare putin stupid, am gasit o cutie de ness ratacita prin dulapul de la bucatarie si sa zic ca am baut 2 saptamani in fiecare zi ness facut din acea cutie, insa tocmai astazi am observat...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 13 ore

LisaJulie întreabă:

Grok este mai bun decât Chatgpt sau Gemini?
    14 răspunsuri
  • Furnicuta000
    trimisă acum 4 ore

Furnicuta000 întreabă:

De ce de la un timp cand prajesc cartofi se face spuma in toata tigaia? Tigaia e aceeasi de mult timp, ulei folosesc numai din ala ceva cu bunica pe ambalaj si ala de la unisol (deci am in permanenta ...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • anonima2324
    trimisă acum 20 ore

anonima2324 întreabă:

Bună! Sunt fată și în urmă cu ceva timp a înveput să îmi placă parfumul Jean Paul Gaultier Le Male Elixir și m- am gândit să îl achiziționez. Personal mi se pare că parfumul are note dulci,...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • Floriscarlat1980
    trimisă acum 11 ore

Floriscarlat1980 întreabă:

Buna ziua. Cata apa consum, dacă spal 6 masini de rufe pe saptamana? Nentiobez ca mașina mea consuma 50 l pe ciclu de spalate
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.041
  • Întrebări: 3.953.592
  • Răspunsuri: 17.656.998
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Alex Velea

Alex Velea

Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!

Start quiz
Categorii
  • 652.042 Adolescenţi
  • 55.595 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.836 Auto & Moto
  • 144.239 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.078 Carieră
  • 20.350 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.198 Conversaţii