Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Am o motocoasa si firul se termina prea repede. As vrea un fir care sa tina mai mult si sa taie iarba mai bine. Am avut simplu, am avut cu sarma in fir(mai bun pentru ca taia si lemne ca degetul),...? (mai mult)
Cat costa un kilogram de kirese ?
Avem pasionati de Sempervivumi pe aici? ☺ ati vazut crescand in mediul natural vreodata? Ce specie?
Hello, A folosit cineva Hobbyglas, cum se poate taia, cu ce se poate lipi? Dupa taiere ramane marginea taiata, neclara? Funda
Daca ati castiga un Lykan Hypersport la loto, ce ati face? (2M dolari). Eu l- as vinde, as cumpara o vila, cu un garaj din care nu ar lipsi Toyota GT86, Ford Mustang Boss, BMW i8, Nissan GT- R si Lamborghini...? (mai mult)
Lucrez pe litoral in Mamaia si vreau si eu un post de cazare. Pret pana in 1000ron/luna pe timp de vara. va rog...
Cum pot scapa de mucegai pe perete? problema este ca zona este in interior(debara), nu are legatura cu peretii exteriori(am apartamentul izolat oricum), nici surse de umezeala nu sunt...nu imi dau seama...? (mai mult)
Exista designeri de interior cu care poti lucra doar online? sa le pot da niste imagini iar ei sa imi lucreze ceva pe pc? si cam ce bani ar fi nevoie sa cheltui doar pentru proiect. Trebuie doar culoare,...? (mai mult)
Am taiat golanul motat alaltaieri..si vreau sa stiu cat inca gainile mai fac oua fecundate. daca mai fac.E necesara calcatul zilnic de cocos pentru a avea oua fecundate? ..sau chiar si fara ...? (mai mult)
Cate tone sunt in 8 metri cubi de lemne?
Vreau sa vind din gradina 13m pe 13 m, cit inseamna in metri patrati,si daca se poate,am intees ca este un barem, si care este?
In 2 saptamani ma intorc in Bucuresti pentru 5 saptamani. Vreau sa inchiriez un apartament dar cred ca va fi vreau sa gasesc pe cineva care sa inchirieze pe o perioada asa scurta. La hotel sau in regim...? (mai mult)
Anomalie curent electric. În sufragerie când verific cu creion de tensiune îmi indica normal pozitiv și negativ dar când bag un consumator și verific iar, pe nul și faza am curent în ambele...? (mai mult)
Ce bucate ati preparat azi?
Imi puteti recomanda o firma de tamplarie lemn masiv pentru niste usi de interior si mobila bucatarie? Adica sunt pe net o gramada, dar cineva care a a lucrat cu ei si sunt seriosi. Multumesc!
dragii mei! azi 13 mai, am scos bulbii de zambila din ghiveci. ce fac cu ei? cum ii pastrez? sa-i pun in frigider pana la toamna cand ii voi pune in pamant?
Ce culori nu atrag albinele sau viespile? Ca tot vad cate o albina in casa mai mereu.
Am un aragaz Arctic, are 13 ani, iar ieri când am gătit la cuptor mi s-au topit butoanele și am constatat că s-a încălzit peste tot. Ce problema ar putea avea?
Am nevoie de ajutor. Maine trebuie sa predau un proiect cu fasole pentru scoala. Si imi trebuie poze cu etapele de crestere ale fasolei. Si daca puteti sa imi dati un link cu niste poze sau daca ...? (mai mult)
Salut, unde pot gasi un magazin online de materiale de constructii pentru casa, niste plasa de Buzau ceva cornier si fier beton? Ca am vazut la dedeman si praktiker si pare cam scumpa.
Bună. Puteți vă rog dacă știe cineva cum se numește această floare? Mulțumesc. http://imgur.com/a/idnIX
Lampile din sare de himalaya au vreun efect benefic asupra organismului? Mi- am cumparat una de 5 kg cu beculet inauntru si o aprind des. Cineva care are mi- a spus ca a ei face condens cumva si ca sare...? (mai mult)
Aseara cainii mei au latrat toata noaptea, dimineata cand am fost in gradina am gasit aceste urme : ( http://imgur.com/a/ncEmk ) Vecinii au spus ca sunt urme de vulpe si puiul ei. Cine ...? (mai mult)
Ce parere aveti Rotarpark residence sau Grunenpark residence?
Buna seara am o intrebare am pus vita de vie s- a prins a avut mugur am pus- o langa vie insa azi la coasa mi- a taiat- o unu cu coasa de nu mai are noduri da ea a ramas in paman da lastaru nu mai are ...? (mai mult)
Sall! Prietenul meu are 15 ani si nu stie absolut nimic. Nu stie sa faca baie, nu vrea sa se stearga la fund ca- i scarba, nu stie sa se imbrace, nu stie sa manance, nu stie sa- si faca ghiozdanul,...? (mai mult)
Prietenul a pus in gradina de toate iar eu vreau sa opresc creșterea a tot pentru ca m- a mintit si ma minte si vreau sa ma razbun si stiu ca tine foarte mult la acele legume pe care le- a plantat....? (mai mult)
Buna TPU vreau sa imi dati si mie un fel de designar online cu care pot vorbi cu el ...cum sa imi amenajez si eu livingul, de exempu sa ii dau o poza cu livingul si sa imi faca o schita 3d sa am si ...? (mai mult)
Chiar este nevoie in agricultura sa schimbi recolta in fiecare an? De exemplu nu pot pune grau 10 ani la rand si gata? Chiar trebuie sa alternez cu porumb sau alta planta?
Mi- am luat un aspirator azi (rowenta) si materialul din care e facuta peria cu care aspir, e foare electrizant, se prinde tot praful si parul de pisica de ea. Exista vreo solutie, spray, ceva, cu...? (mai mult)
un prieten plecat in strainatate m-a rugat sa am grija de brazii din curtea sa, imi poate explica cum se ingrijesc pe timp de vara? Aici ma refer la cat de des si cum se uda un brad
Am o intrebare pentru cei care stau la tara si se pricep foarte bine la gradinarit! Am auzit ca exista o metoda ecologica de a proteja rasadurile de rosii impotriva manei ( a fungilor) intepand la baza...? (mai mult)
Doresc sa imi cumpar un Pug sau un Bulldog Francez si sa nu coste mai mulde de 500 lei.
Cati ani poti lucra un pamant sa dea roade? (ex:cartofi)
Am un hidrofor si următoarea problema! Presiunea din vasul de expansiune este egala cu cea din instalatie! Memtinez ca vasul de expansiune nu are apa in el deci nu cred ca perna este spartă!...? (mai mult)
Cat ar costa tot ce ar trebui pentru montarea unui tavan fals: scheletul metalic, spuma, placile de tavan... pe o suprafata de 20m (patrat)?
Am o problema cu geamul de termopan, am incercat sa rabatez gemul s- a deschis si de jos si de sus avand doar in partea de jos dreapta sustinere, ramanand blocat asa. Nu mai pot sa il inchis. Ce as putea...? (mai mult)
Vreau sa imi aranjez putin gradina si as avea nevoie de unele idei care sa surprinda placut.Astept linkurile si idelile voastre.
Este buna pasta de dinti pentru cosuri?
Salut am gasit un guster care are picioarele din spate ranite si nu poate sa mearga decat cu cele din fata.mam hotarat sa il pastrez dar nu sti ce sa ii dau sa manance si nici cum sa il cresc doresc orice...? (mai mult)
Am nevoie de o masina de curatat cu presiune si as vrea sa stiu ce firma sa aleg dintre karcher si BOSCH.
Hei TPU, am o intrebare mi- am cumparat o cositoare rotativa pentru motocultorul dac 6500 si in cutia cositoarei unde sunt piesele am o fulie cu 3 canale dar nu se potriveste la motocultor, unde as...? (mai mult)
Doresc sa imi vopsesc dormitorul in nuanta bordo, insa nu stiu de ce culoare ar trebui sa fie nuantatorul pe care il pun in varul alb ca sa iasa bordo Ma poate ajuta cineva?
Vreau sa imi iau un labrador, dar nu stiu daca sa fie retrevier sau normal. Care e diferenta intre cele doua? Pot gasi un asemenea caine care sa coste pana in 600 lei?
Daca un roman isi cumpara locuinta in Grecia ce taxe si impozite plăteste la stat? Are nevoie de avocat la tranzacție?
Vreau sa renovez doua camere la o casa din paianta, nu as vrea sa pun plasa de Buzau, ciment...meseriașul a zis ca pot pune pe pereti rigips prins in sipci (lanteti) de lemn, iar pe tavan sa puna plasa...? (mai mult)
Cat de fiabile sunt motocoasele in 4 timpi?
Cum sa vopsesc o camera?
Salut, as avea nevoie de un material pentru izolare termica si fonica a casei, sa fie un material natural si care este rezistent in timp. Ce mi-ati putea recomanda?
Cam cat costa intretinerea unui labrador lunar? Trebuie neaparat sa ii cumpar mancare speciala de caini? Pot sa il tin afara in cusca? Stau la curte Va rog sa ma sfatuiti nu vreau sa fac o alegere...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.