Sall! Prietenul meu are 15 ani si nu stie absolut nimic. Nu stie sa faca baie, nu vrea sa se stearga la fund ca- i scarba, nu stie sa se imbrace, nu stie sa manance, nu stie sa- si faca ghiozdanul,...? (mai mult)
Prietenul a pus in gradina de toate iar eu vreau sa opresc creșterea a tot pentru ca m- a mintit si ma minte si vreau sa ma razbun si stiu ca tine foarte mult la acele legume pe care le- a plantat....? (mai mult)
Buna TPU vreau sa imi dati si mie un fel de designar online cu care pot vorbi cu el ...cum sa imi amenajez si eu livingul, de exempu sa ii dau o poza cu livingul si sa imi faca o schita 3d sa am si ...? (mai mult)
Chiar este nevoie in agricultura sa schimbi recolta in fiecare an? De exemplu nu pot pune grau 10 ani la rand si gata? Chiar trebuie sa alternez cu porumb sau alta planta?
Mi- am luat un aspirator azi (rowenta) si materialul din care e facuta peria cu care aspir, e foare electrizant, se prinde tot praful si parul de pisica de ea. Exista vreo solutie, spray, ceva, cu...? (mai mult)
un prieten plecat in strainatate m-a rugat sa am grija de brazii din curtea sa, imi poate explica cum se ingrijesc pe timp de vara? Aici ma refer la cat de des si cum se uda un brad
Am o intrebare pentru cei care stau la tara si se pricep foarte bine la gradinarit! Am auzit ca exista o metoda ecologica de a proteja rasadurile de rosii impotriva manei ( a fungilor) intepand la baza...? (mai mult)
Doresc sa imi cumpar un Pug sau un Bulldog Francez si sa nu coste mai mulde de 500 lei.
Cati ani poti lucra un pamant sa dea roade? (ex:cartofi)
Am un hidrofor si următoarea problema! Presiunea din vasul de expansiune este egala cu cea din instalatie! Memtinez ca vasul de expansiune nu are apa in el deci nu cred ca perna este spartă!...? (mai mult)
Cat ar costa tot ce ar trebui pentru montarea unui tavan fals: scheletul metalic, spuma, placile de tavan... pe o suprafata de 20m (patrat)?
Am o problema cu geamul de termopan, am incercat sa rabatez gemul s- a deschis si de jos si de sus avand doar in partea de jos dreapta sustinere, ramanand blocat asa. Nu mai pot sa il inchis. Ce as putea...? (mai mult)
Vreau sa imi aranjez putin gradina si as avea nevoie de unele idei care sa surprinda placut.Astept linkurile si idelile voastre.
Este buna pasta de dinti pentru cosuri?
Salut am gasit un guster care are picioarele din spate ranite si nu poate sa mearga decat cu cele din fata.mam hotarat sa il pastrez dar nu sti ce sa ii dau sa manance si nici cum sa il cresc doresc orice...? (mai mult)
Am nevoie de o masina de curatat cu presiune si as vrea sa stiu ce firma sa aleg dintre karcher si BOSCH.
Hei TPU, am o intrebare mi- am cumparat o cositoare rotativa pentru motocultorul dac 6500 si in cutia cositoarei unde sunt piesele am o fulie cu 3 canale dar nu se potriveste la motocultor, unde as...? (mai mult)
Doresc sa imi vopsesc dormitorul in nuanta bordo, insa nu stiu de ce culoare ar trebui sa fie nuantatorul pe care il pun in varul alb ca sa iasa bordo Ma poate ajuta cineva?
Vreau sa imi iau un labrador, dar nu stiu daca sa fie retrevier sau normal. Care e diferenta intre cele doua? Pot gasi un asemenea caine care sa coste pana in 600 lei?
Daca un roman isi cumpara locuinta in Grecia ce taxe si impozite plăteste la stat? Are nevoie de avocat la tranzacție?
Vreau sa renovez doua camere la o casa din paianta, nu as vrea sa pun plasa de Buzau, ciment...meseriașul a zis ca pot pune pe pereti rigips prins in sipci (lanteti) de lemn, iar pe tavan sa puna plasa...? (mai mult)
Cat de fiabile sunt motocoasele in 4 timpi?
Cum sa vopsesc o camera?
Salut, as avea nevoie de un material pentru izolare termica si fonica a casei, sa fie un material natural si care este rezistent in timp. Ce mi-ati putea recomanda?
Cam cat costa intretinerea unui labrador lunar? Trebuie neaparat sa ii cumpar mancare speciala de caini? Pot sa il tin afara in cusca? Stau la curte Va rog sa ma sfatuiti nu vreau sa fac o alegere...? (mai mult)
Vreau si eu sa cresc un pom fructifer in casa, ceva mai exotic. (nu mar, par sau allti pomi care se intilnesc destul de des pe la noi) Ma gandeam la un lamai dar el da roada foarte greu(cred ca vreo ...? (mai mult)
Știe cineva cat ma costa procedurile de branșare la utilități (apa, gaz, curent) la casa noua?
Buna azi am deschis pui de closca ei au o luna si am observat ca closca deja incepe sa le dea cu ciocul in cap ce trebuie sa fac ca sa nu ii lase asa de repede
Vreau sa imi cumpar un labrador. De cate sapt/luni ar trebui sa il iau? Am gasit de 2 luni dar nu e prea mare. Vreau niste sfaturi.
Cine imi poate spune cate ceva despre cainii labradori. Poti sa ii tin in cusca afara?(deoarece mamei nu ii plac cainii in casa) Trebuie sa le dau cereale de caini? Cate vaccinuri ii trebuiesc...? (mai mult)
In decursul ultimelor 3- 4 zile am gasit vreo 2- 3 gongi din acelea de canalizare, negre, in casa, imi poate recomanda cineva o solutie foarte foarte eficienta impotriva lor? Care le va elimina...? (mai mult)
Heyy TPU! Anul acesta am de făcut insectar si am nevoie de inspirații la insecte. Am prins vreo 14 din 20 deja si nupot prinde nici cum fluturele alb al verzei( fluturele ala alb de care știe toată...? (mai mult)
Idei de decorat camera mea? Sunt fata,.am 13 ani.
Ce uși din lemn sunt foarte scumpe și moderne?(ce fel de lemn?
Am o problema cu centrala ( ferroli divacondens f24/f28) prin condensare - este noua, nu are decat 3 saptamani. este in garantie, Si pierde presiune. in 12- 24 ore maxim scade la zero, da eroare F37...? (mai mult)
Am un frigider A+ Arctic, acum cateva zile s- a luat curentul si de 3- 4 zile nu am avut curent electric, acum cand am bagat in priza frigiderul lumina lui sa functioneaza dar nu se raceste, temperatura...? (mai mult)
Hei TPU am o intrebare cositoarea proseries 750 merge la motocultorul Dac 6500?
Heii TPU! Este corect să pui adeziv pe rigips? Vă rog dacă se poate un răspuns rapid...
Din experiența cuiva care are sau a avut centrala termicã pe GPL as vrea sã stiu un cost aproximativ pe iarnă. Casa are aproximativ 70 de metri pătrati, inaltimea camerelor undeva pe la 2.3 metri,...? (mai mult)
Cum se intrerupe curentul la bloc? Stau aici in chirie si s- a ars becul de la baie, nu vreau sa pun mana deoarece a facut si scurt.Propietarul nu raspunde la telefon si nici sa stau fara bec...? (mai mult)
Peste polistiren estrudat se poate pune linoleu. Polistirolul este de 5cm deja l-am pus. Va multumesc
Unde pot vedea cum arata frunza la fag (padure n-am)
este prima oară când postez o întrebare aici și sper să mă ajutați *scuzați categoria* Vreau să mă mut undeva în Palm Springs California, sunt interesată să cumpăr un apartament...? (mai mult)
Salu TPU! Am o mare problema.Bunica mea are un catelusa pe care a gasit- o la tara si a adus- o in curte. Cand intru eu in curte sare, se agata de mine. Am incercat sa o dresez, dar nu ma asculta. Am...? (mai mult)
Cate kg are 1m3 marmura bucati nu bloc?
Salut pisicul meu are o capusa la ureche si e moarta. Cum sa o scot?
Am o camera la tara de renovat de la caramida adica sa decojesc peretii si sa tencuiesc si as vrea sa stiu care sunt materialele care imi trebuiesc ma refer la glet care cum e si as vrea sa ...? (mai mult)
Am o iepuroaica am dat-o la iepuroi acum 2 saptamani si acum nu ma pot apropia de ea ca e agresiva. Oare este afata de este agresiva?
Stie cineva ce floare este aceasta? Am cules-o din Grecia. https://4.bp.blogspot.com/-4J2hZrX4bko/T3gxfjxohAI/AAAAAAAAOh8/69r3o2Qcaqc/s640/IMG_6506.JPG Ofer fundita.
stiu ca pare putin stupid, am gasit o cutie de ness ratacita prin dulapul de la bucatarie si sa zic ca am baut 2 saptamani in fiecare zi ness facut din acea cutie, insa tocmai astazi am observat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
anonima2324 întreabă:
Floriscarlat1980 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!