Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Ce liceu trebuie sa urmez pentru a deveni criminalist?
Nu mi se conecteaza la tv de ce?
maine ma joc Charlie Charlie are you here, dar cred ca ma voi speria. Credeti ca casa mea o sa fie bantuita de Charlie?
De cateva zile incerc sa caut o firma pentru a face o oglinda pe comanda, doresc la ea si rama din lemn. Dar majoritatea imi spun ca nu se ocupa de tamplarie. Si pot sa mi faca doar oglinda....? (mai mult)
Sunt curios. Daca nu platesti apa 2-3 luni, iti ia statul casa? Sau doar nu mai ai apa si gata?
Pentru familiile cu copii mici, e inconfortabila o casa cu etaj? Ce observatii aveti daca sunteti cunoscatori?
Am facut rost de un proiector si vreau sa imi amenajez un homecinema intr- o camera si vreau sa stiu daca un ecran special pentru proiector face o diferenta majora sau pot sa proiectez pe perete. Precizez...? (mai mult)
Ce alegere e mai buna : sa cumperi o casa gata facuta si complet utilata si mobilata sau sa construiesti una de la 0?
La ce e bun curry adica cu ce se prepara sau e ca sarea il pui in mancare.
Am o problema. Probabil știți renumitul robinet minune care incalzeste apa instant si care arata ca un sul de hârtie igienica. Problema- i următoarea. Apa la noi este foarte calcaroasa si...? (mai mult)
Salut.Are cineva idee de ce nu se mai incalzeste ultimul calorifer din casa? Aseara am bagat la foc mai mult decat de obicei ( pana pe la 5 dimineata) A doua zi am facut focul si ca prin minune ultimul...? (mai mult)
Salut, credeti ca gasesc un apartament cu 3 camere in Bucuresti pana in 30.000 euro?
Vreau sa imi achizitionez un aparat de spalat cu presiune ( turbojet) pentru uz casnic ( masina, covoare etc.). Cam ce putere ar trebui sa aiba (cati wati) si ce presiune? Multumesc!
am doi ficusi maricei (cca 80- 90 cm) si problema este ca au cam chelit. le- au picat frunzele pe o distanta de cca 45- 50 cm si acum arata precum niste palmieri :)), temperatura a fost constanta,...? (mai mult)
Am un caine (teckel). De o saptamana vreea incontinuu afara. Si afara doar doarme. Nu se joaca, dar are o fome de lup. Peinea cam uraste intr-un cuvant. Ajutor!
Aceste idei vi se par ok: http://bunedecitit.ro/6- idei- practice- de- amenajare- a- unei- terase- frumoase- in- curte/ eu stau la casa si am o gradina destul de modesta, ce costuri ar implica fiecare...? (mai mult)
un fir de 5 Volti te poate electrocuta daca amperajul e mare?
TPU, nu mai suport mama...Imi tot zice ca vorbesc foarte mult, dar nu bunica imi zice asa. In ambele locuri comunic la fel de mult, dar bunica mea zice "Asa baiatule, bravo ca vorbesti", dar mama ...? (mai mult)
sa schimb garniturile de la termopan sau sa le dau jos pe cele vechi si sa le reaplic cu silicon? Cat costa niște garnituri noi? Cat costa clapele de microventilare pe profilul PVC de la...? (mai mult)
O jigodie mia taiat cablul de internet pe la 4:30-5:00 si vreau sa stiu daca trebuie sa sun la politie si daca fapta asta se amendeaza?
Care este mai bun, boiler pe gaz(gpl) sau cel la curent? Țin să precizez, ca actualul boiler pe curent tocmai s- a spart, 80 de litri (vechime peste 17 ani avea boilerul) si vreau sa cumpăr un altul,...? (mai mult)
Salut, m-a poate ajuta cineva cu o informație despre câteva sticle de vin vechi franțuzești ani 1955, 1961,1964,1976,1978,1982,1983. M-a interesează sa aflu valoarea lor reala. Merci
as avea o intrebare pentru cei care stiti. Cat m-ar consta o casa pe "rosu" cu parter si masarda de 120 m/patrati. Si la tencuit cat ma costa m/partat.
Cum pot sa imi fac planul casei unde locuiesc? Exista un program gratis pe calculator sau trebuie sa il fac pe hartie si cum?
Imi puteti da niste planuri de casa cu etaj, dar sa nu aiba mai mult de 100 m2 și sa aiba 1 etaj? Vreau sa ne mutam si as avea nevoie de o casa.
Aveți vreo idee cum aș putea să vând un teren? Pe ce site-uri sa fac reclama in afară de (olx,lajumate,publi24, okazii). Vă mulțumesc.
Am un gard din plasa impletita rabita si as vrea ca la baza gardului sa pun iedera pentru a forma in timp un " gard viu" dar oare iedera in timp va distruge gardul? Ce plante as putea sa folosesc...? (mai mult)
Am un instant pe gaz(butelie) care se opreşte după 2- 3 minute de funcționare, ce sa fac?
Ma ajutați si pe mine sa bag codul va rog cum se baga
Hei as vrea sa imi fac un mic helesteu in curte. in el vreau sa pun caras. la ce adancime traieste carasul. vreau sa il sap de mana si vreau sa stiu ce trebuie sa mai fac pentru a putea trai acolo si a...? (mai mult)
Am o problema, am o geaca roz și am pus- o la spalat, nu a fost prima data când am pus- o și s- a facut pete roz mai închise pe spatele gecii, nu știu cum sa explic, sunt pete roz mai închise,...? (mai mult)
Are careva de aici masina de spalat technolux?
Ce ar putea semnifica litera E de la un program de spalat? ( economy) si la cate grade ar fi? Si ceasul, inseamna spalare rapida?
Buna tuturor. Am o planta flamingo iar o parte din frunze au inceput sa se inegreasca, pateze. Desi am tuns frunzele bolnave boala se extinde si la celelalte frunze. Ce as putea sa fac/cumpar?...? (mai mult)
Imi zice careva o usa de interior pana in 400 de lei ca is sarac. 90x205
TPU, mi s-a spart centrala termica (pe lemne) am gasit fisura si as vrea sa ii lipesc o bucata de fier peste. Unde as putea gasi un adeziv/lipici pentru fier?
Am 3 nelămuriri pe care le cuprind într o întrebare: 1. Ptr cioplirea cahlelor de teracotă e necesar o daltă specială. Din ce material e și unde pot sa mi fac rost? 2. Ce fel de piatra abraziva...? (mai mult)
Ce tip de locuinta v- ar placea mai mult daca ati fi o familie cu copii mici? A. Casa cu curte la periferia orasului sau in afara sa, dar mai departata de locul de munca. B. Apartament la bloc, dar...? (mai mult)
Stie cineva daca intre mobila alb de la dedeman si cea de la ikea e vreo diferenta vizibila? N-am niciun magazin ikea aproape astfel incat sa compar, multumesc anticipat
Salut, anul trecut in oct am facut o soba de teracota iar peste o luna am chituit- o si i am dat strat gros de chit de se vedea cat degetul iar duminica am racait tot chitul pana am ajuns la pamant, ...? (mai mult)
am o problema cu pereții apartamentului, mai exact cu mucegaiul. Problema asta o au aproape majoritatea locatarilor. Cum pot scăpa definitiv de aceasta problema?
Stie cineva cu ce pot indeparta lipiciul de pe un material? Fratele meu se juca cu o gelatina din aceea slime si a last- o pe portofelul meu, si s- a luat suprusul dar a ramas o pata. Cum...? (mai mult)
Salut, cum se numeste aceasta "menghina"? http://image.prntscr.com/image/133e16afc54945d2926b2ffd13823bff.jpeg Am nevoie de ea si nu stiu sa o caut Funda
Buna TPU Era un program care spunea cuvinte si puteai sa faci misto la telefon. Urgent vaa rog
Bună ziua.Aş dori 2 sfaturi. Vreau să izolez apartamentul cu polistiren.Aş dori să ştiu care este mai bun cel expandat grafitat sau cel extrudat? Al doilea sfat aş vrea în legătură cu tapetul.Ce...? (mai mult)
Heei, vreau sa imi pictez ceva pe perete, e ok daca folosesc tempera?
Salut, Unde pot sa gasesc un tablo identic cu asta? Vreau sa-l cumpar. https://goo.gl/ORRsHd
Pentru cine are o garsoniera situata la parter și are în jur de 33 mp2, cat va venit făctura la gaze pe luna ianuarie la consum real, fara regularizare? Sau câți M3 cubi a-ti consumat?
Se poate stropi cu Confidor, vita de vie, acum iarna respectiv cartoful pentru combaterea gândacului din Colorado, vara?
Ce diferenta de calorii este intre un ou de gaina normala si un ou de gaina pitica?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogd?nel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!