Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Acum 1 saptmana am fost sa iau un UPS pentru centrala. Am luat un Ups Well de 300W din Dedeman. Stiu ca este chinezesc. A mers ok. L am pus pe bateria de la tractor si functiona. Centrala si...? (mai mult)
Rosia e fruct sau leguma?
Cand se planteaza portocalul?
as avea o intrebare. As dori sa cumpar niste faianta si gresie pentru baie, dar nu stiu exact cat trebuie. Lungimea 3. Latimea 2.50. Ma puteti ajuta?
Buna TPU.Am si eu o intrebare, un gasesc acum pe vremea asta o florarie in Bucuresti care sa aiba lalele? Dau funda celui care imi spune si gasesc.
Am nevoie de ajutor...imi puteti da sfaturi in legatura cu apartamente..deci doresc sa imi procur apartament in Chisinau si nu am idee cum e mai bine ..sa eu varianta alba si bloc nou sa fac tot pe placut...? (mai mult)
Eu as vrea sa imi pun un leagan in camera (stau la bloc) iar parintii au spus ca trebuie sa vedem daca se poate insa imi tot spun asta de vreo 5 luni. Intrebarea este: Daca stau la bloc am cum sa...? (mai mult)
Este posibil ca o baterie de baie noua sa vina cu calti "matisati" la / pe obertaine?
De unde pot achizitiona un suport pentru un Proiector portabil cu halogen? Am nevoie doar de suport pentru un proiect si nu vreau sa achizitionex cu tot cu sursa de lumina. Sper ca nu am gresit caegoria...? (mai mult)
Ce părere aveți? Spun unii că e suficient ca o casă să fie tencuită in exterior și nu e nevoie de polistiren pentru că vei avea probleme apoi cu mucegaiul și umiditatea.
Ştie cineva un site de unde pot cumpăra flori ( în special plante suculente) la un preț accesibil?
Am o problemă cu o floare, mai exact cu Haworthia. Este la iernat ( nu am mai udat- o din noiembrie) unele frunze, în loc să fie ridicate, s- au aplecat, iar rădăcina miroase a mucegai. O mai...? (mai mult)
Vreau sa ridic o casa si am nevoie de o echipa de meseriasi buni, care nu au "pauza de bere". Daca stiti lasati- mi un site. Ei vin cu materiale si tot ce trebuie sau cumpara pe parcurs? Si unde stau...? (mai mult)
De ce ninge numai iarna și nu ninge și primăvara sau vara? Mereu m-am întrebat asta.DAU FUNDA.REPEDEEEE
Cine imi spune care este cel mai bun BCA petru constructie la un pret rezonabil sau e mai buna caramida phoroterm
Am o cățelușă de șase luni care adoră răhățelul uman iar altceva nu prea vrea să manânce, ce pot face să o dezvăț de obiceiul ăsta? s- a mai confruntat cineva cu problema asta....? (mai mult)
Salut la toti! Am nevoie de niste pareri din partea voastra, am o mobila in bucatarie pe nuanta de crem (http://www.lemet.ro/images/config_predef/Bucataria_Gazelle_L270_cm.png). Vreau s apun intre suspendate...? (mai mult)
As dori un program fie online, fie sa- l descarc in pc unde poti face proiectul locuintei in 2D si 3D. Am o aplicatie pe laptop cu asa ceva, dar anumite optiuni sunt doar prin plata, mai ...? (mai mult)
Aveți idei in legatura cu topirea zapezii? Ce as putea face sa scap de ea cat mai repede? Funda.
De cand am tras gaz, aprox. 6 ani, ma enerveaza piuitoarea detectoare de gaz. (nu stiu cum se numeste). Problema la ea e ca, majoritatea mancarurilor gatite, mere, vin, rom, fum slab, ...? (mai mult)
Ce se intampla daca ramai corigent pe primul semestru? Va rog foarte urgent
Ce parere aveti despre oalele din inox? Ce ar trebui sa am in vedere la cumpararea unei astfel de oala? Nu vreau ceva din piata dintr- un metal ordinar fabricate prin China.Am cumparat din strainatate...? (mai mult)
Am o prietenă care stă la casă si are centrală. Acum 10 minute m- a sunat si mi- a spus că la baie curge doar apă rece si la bucătărie nu curge nimic. A verificat si nu e nimic pus ciudat...? (mai mult)
Ce greutate si inaltime ar trebui sa aiba un ciobanesc caucazian in varsta de 7 luni?
Cati m faianta îmi trebuie in baie? 1, 6 latime si lungime 2.5.inaltime 2.4
Cunosc un brad foarte inalt si subtire care ar putea cauza daune majore daca ar cadea de batranete, furtuna etc. Exista experti in domeniu care m- ar putea ajuta cu solutii pentru protejarea...? (mai mult)
Hei, voua va place salata de boeuf facuta de cineva?
Salut, e ok programul meu zilnic? I. Dimineata 1. Trezire - ora 10 2. Privit la TV - Orele 10- 10 jumate 3. PC - orele 10 jumate- 12 II. Pranz si dupa- amiaza 4. TV - orele 12 jumate- 12:45 ...? (mai mult)
Am o camera 4/3, tencuită in interior, cu un perete legat de altă cameră iar ceilalți 3 pereți exteriori sunt din cărămidă, netencuiti și neizolati. Soba in cameră e de tip Dedeman, parchet...? (mai mult)
Mi-a inghetat hidroforul sau teava de unde vine apa, ce sa fac nu mai am apa :((( pls help
Am un geam termopan ogealan si este rabatabil, cand il inchid coltul din stanga sus care se rabateaza nu se inchide cum trebuie si lasa aerul sa intre.Ce as putea face?
Am cateva placi de rigips pe care le-am depozitat gresit, si s-au curbat. Mai e vreo sansa sa le indrept? Sau incaperea ce am de gind sa o fac cu ele o fac rotunda? :)
as vrea sa fac un garaj de 10 mp.Cam cat ma costa și în cat timp pot sa îl fac. MATERIAL BCA
am o problema cu usa de la bucatarie, cateodata ramane blocata in interior si nu se poate inchide. Aveti idee de la ce este?
Buna ziua am cilindru de la drujba rupta o bucata din el e partea de unde se prinde surubul care sustine capacul. cu ce l-as putea lipi,?
as vrea sa imi construiesc un ring de wwe in gradina, si as vrea sa imi faceti o lista cu toate materialele
Salutare tpu...as dori sa imi spuneti cand se planteaza menta? Adica in ce anotimp sau pot sa o platez ori cand? Menta ii la plic (seminte)
vreau sa imi construiesc o casa din caramida de 200 m patrati fara etaj. Cam cati bani mi-ar trebui sa o fac casa la rosu
as vrea sa imi construies un ring wwe si nst ce materiale imi trebuiesc as vrea sa imi faceti o lista cu toate materialele
Am mare nevoie de ajutor! Sora mea mai mica crede mai mereu ca e cineva in casa pentru ca pocneste parchetul! Am incercat sa o linistesc spunandu- i ca nu e nimeni in casa dar nu m- a crezut....? (mai mult)
As vrea sa imi fac un ring de wrestling, da nst ce materiale imi trebuie sa imi lasati un comentariu cu toate materiale si de la ce magazin se gasesc
Vreau sa fac o casa p+m, as vrea sa fie de 150mp.Cat ma costa? Ce materiale pot folosi?
E mai convenabil sa sa construiesc eu o casa sau să cumpăr una gata făcută.
Cat costa o oglinda de 2.50m inaltime si 60cm latime?
Cum as putea sa imi vopsesc camera avand in vedere ca mobila este maro deschisa. vreau sa aiba un aspect modern si adecvat pentru o adolescenta
Cum gasesc un site cu videoclipuri care sa imi explice cum sa confectionez usi glisante din lemn masiv?
Am o broasca testoasa si e foarte mare, iarna nu stiu unde sa o tin, nu o pot tine in acvariu pentru ca e de mare si e gigantica si nu stiu unde sa o pun. Ajutati-ma!
Daca erati in locul meu ce ati alege? : - o garsoniera - un apartament cu 2 camere - zugravirea, schimbarea mobilierului cu unul nou (pat, mobila) in camera de zi actuala Un vis, dorinta...? (mai mult)
M am uitat pe net la drujba Dac Ruris 401s. Ce părere aveți? Sunt site uri care spun că rezervorul de benzina e de 350 ml, alții că are 500 ml, alții că are 1 l. E folositoare?
Am o problema cu masina de spalat,nu mai evacueaza apa din cuva. Este o problema care se poate rezolva acasa, sau trebuie dusa la reparat? Va multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogd?nel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!