TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Casă & Grădină

Casă & Grădină

• 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
newaccountbye
în 29 Aprilie 2022 | newaccountbye întreabă:

Dacă vopsești cu vopsea decorativa, adică ca in poza de mai jos, mai crapă pereții? Dacă da, in cât timp? https://m.facebook.com/prostaff.romania/photos/alege%C8%9Bi- vopseaua- decorativa- cu-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
regis
Expert TPU
în 29 Aprilie 2022 | regis întreabă:

Cu ce poate fi vopsita o bucata de frânghie din cânepă, de la culoarea ei naturală la alb?

3
Răspunde Raportează
AndreiMihaiLNM
în 28 Aprilie 2022 | AndreiMihaiLNM întreabă:

Salut, am izolat podul cu spuma poliuretanica, dar nu am aerisire asa ca de doua saptamani las podul deschis si geamurile in casa, dar tot persista acel miros. Ce as putea face sa scap de miros? Mentionez...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
XCatalinX
în 28 Aprilie 2022 | XCatalinX întreabă:

Cat ar costa sa ridic o casa de vreo 50-60 mp? Si din ce ar fi mai ieftin bca sau caramida?

6
Răspunde Raportează
RxTx
în 27 Aprilie 2022 | RxTx întreabă:

Exista undeva semințe de tutun? Am un prieten care fumează are o pensie mica, sta cu chirie. Soția lui a fost casnica toată viața. Așa că mă gândeam cum unii își cresc iarbă. Nu ar putea...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Liviu_Drecin_1985
în 25 Aprilie 2022 | Liviu_Drecin_1985 întreabă:

Merg la neamuri la tara si acolo solul in fata casei miroase urat a urina cum pot elimina mirosul urat ce sa pun acolo pot sa pun lenor sau ce?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Aprilie 2022 |

Știe cineva cum pot să imulțesc niște pomi? Am înțeles că pomii se mai îmulțesc si prin crengute luate dintr- un pom infipte în pământ și cam gata? M- am saturat sa tot dau la dedeman o...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Aprilie 2022 |

Salut! Au trecut 7 luni de cand nu am mai vazut un gandac de bucatarie in garsoniera. Azi dimineata m- am trezit cu unul, pe jumate mort, pe spate, intr- un colt din bucatarie. Sa fie doar sezonul...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 21 Aprilie 2022 | anonimbuc21 întreabă:

Salut În urma cu 2 luni am plantat în alveole de 100 de locuri roșii cherry Acestea au crescut foarte mult și mari Si sunt puțin îngrămădite frunzele Are rost sa le separ fiecare în pahare?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Aprilie 2022 |

Salut. Cum se numește crema aia cu care umpli luftul de la termopane? Am tot căutat pe google da tot de altceva dau.

5
Răspunde Raportează
tudorvolcano
în 21 Aprilie 2022 | tudorvolcano întreabă:

Știe cineva de unde se poate cumpăra untură ardelenească de calitate, care se poate mânca ca atare, unsă pe pâine? Tata, pe vremuri, când era în armată, a mâncat untură ardelenească ...? (mai mult)

28
Răspunde Raportează
Rienmedire
în 20 Aprilie 2022 | Rienmedire întreabă:

Rumegusul rezultat in urma taierii lemnului cu drujba este bun ca si ingrasamant in gradina? Sau poate fi rau din cauza uleiului de pe lantul drujbei? Fie el cat de putin. Dau funda!

6
Răspunde Raportează
octav005
în 20 Aprilie 2022 | octav005 întreabă:

Buna seara. Am auzit ca săptămâna asta se fac grădinile. Știe cineva ce flori se pune la un mormânt? Vreau sa le pun în pământ sa se și prindă și sa tina și mai mult. Mulțumesc

3
Răspunde Raportează
joghu22
în 20 Aprilie 2022 | joghu22 întreabă:

Salut! Am vrut azi sa bag un încărcător in priza si priza mea a facut 2 scântei foarte mici (scântei, nu flama), exista vreo problema? Mentionez ca am băgat cam brusc încărcătorul, l- am scos,...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Calinm22
în 20 Aprilie 2022 | Calinm22 întreabă:

Bună seara, recent mi s- a stricat centrala a doua oară după ce am reparat- o și azi m- am gândit să îmi comand un robinet electric cu duș ca sa nu mai am probleme cu centrala și cu costurile...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 19 Aprilie 2022 | anonimbuc21 întreabă:

Salut. Am plantat acum 2 luni semințe de roșii cherry în tăvițe de 100 de locuri. Acestea au crescut foarte mult. Înca nu e timpul sa le plantez. Putin sunt înghesuite dar sunt mari și frumoase. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Aprilie 2022 |

Bună, aș dori să găsesc o floare anume, dar nu știu cum se numește? Știu doar că are un termen (denumire) tradițional pe nume "ababi colaci" / colacii babei! Arată uscată (moartă) ca un...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DiaDiana12
în 18 Aprilie 2022 | DiaDiana12 întreabă:

Recent am observat ca bichonul meu a luat foarte multe capuse de afara, avea foarte multe pe ceafa, pe urechi si pe gat. L- am spălat cu șampon special si i- am luat toate capusele de pe gat și urechi...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
JackLime
în 17 Aprilie 2022 | JackLime întreabă:

Bună ziua, Vreau sa știu ce dimensiune ar trebui sa aibă un calorifer pentru următoarele încăperi: 3 camere de 4x4 m Bucatarie 5x2 m Baie 2x3 m Toate încăperile au înălțimea de 2,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 17 Aprilie 2022 | newaccountbye întreabă:

Unde pot găsi paturi in stil baroc? Pe net găsesc doar seturi de dormitor, dar vreau doar patul. Va rog, am nevoie!

3
Răspunde Raportează
Dgecko
în 14 Aprilie 2022 | Dgecko întreabă:

Salutare! Am o curiozitate legata de parchetul montat recent. Este vorba despre un parchet laminat de 8 mm cu un click. Pardoseala pe care s- a montat a fost ok, s- a folosit un substrat din polistiren...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
GEORGEGEO5
în 14 Aprilie 2022 | GEORGEGEO5 întreabă:

Salut. Eu locuiesc la bloc etajul 6 din 7 și am o problema cu furnicile, am incercat diferite soluții dar nu a mers. Ce aș putea face?

4
Răspunde Raportează
RxTx
în 14 Aprilie 2022 | RxTx întreabă:

AM NEVOIE DE CEVA CUTII DIN PLASTIC MARI SI TRANSPARENTEgen cutiile de la Ikeia Sa zicem de minim 20 litri. DORESC CUTII CU CAPAC. Poate stiti cumva poate aveti vreo idee unde as putea gasi second...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Vântulalb
în 13 Aprilie 2022 | Vântulalb întreabă:

Buna dimineata. Nu ma pot hotari daca sa iau un apartament vechi si sa- l modific sau sa iau unul nou. Din experienta voastra, cam cat ar costa dat jos peretii (3 camere, 2 bai si vreau sa desfiintez...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
Johnny3005
în 10 Aprilie 2022 | Johnny3005 întreabă:

Buna seara! Nu sunt cunoscator, dar as dori sa stiu amperajul unei sigurante de curent continuu prin care trece un curent dw 20- 21 volti si un amperaj de maxim 33 amperi. Am citit si prin alte parti,...? (mai mult)

36
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 9 Aprilie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut,unde pot închiria o cada rapid in afara de olx?

7
Răspunde Raportează
GreenNature03
în 9 Aprilie 2022 | GreenNature03 întreabă:

Am vopseaua lavabila si s-a intarit. Se mai poate utiliza? Cu ce se poate aduce la consistenta sa?

7
Răspunde Raportează
Timi08MM1988
în 8 Aprilie 2022 | Timi08MM1988 întreabă:

Buna TPU, as dori sa imi spuneti o solutie care sa curete usile de lemn si frigiderele congelatoarele, e bun Cif Universal?

5
Răspunde Raportează
Andrusk2
în 7 Aprilie 2022 | Andrusk2 întreabă:

Salut! O centrala pe peleți poate exploda?

15
Răspunde Raportează
CrMarCos
în 7 Aprilie 2022 | CrMarCos întreabă:

Buna! Am un credit cu prima casa. Primii 5 ani nu ai voie sa vinzi. Eu am auzit niste zvonuri ca ar fi posibil dar mai greu. Trebuie sa te înțelegi cu viitorul proprietar sa cazi de comun acord cu niste...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
zesebikuu
în 7 Aprilie 2022 | zesebikuu întreabă:

Buna. Am pus fasole la germinat pentru un proiect la biologie de duminica si am timp pana saptamana viitoare luni. Inca acum nu au crescut si nu stiu ce am facut gresit. Tot ce am observat este ca fasolea...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
AndreiMihaiLNM
în 6 Aprilie 2022 | AndreiMihaiLNM întreabă:

Salut, locuiesc intr- un apartament la etajul 2/2 si deasupra am un pod de lemn neizolat cu acoperis de tigla. Vara este extraordinar de cald in pod si in apartament si iarna frig in pod si in apartament....? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
alecsStar
în 6 Aprilie 2022 | alecsStar întreabă:

Aveti idee cat costa un aparat de sudura unitorTM UPC 310 ML plasma cutter set?

1
Răspunde Raportează
XCatalinX
în 6 Aprilie 2022 | XCatalinX întreabă:

Am un teren, lățime 6 metri și lungime 100m, as vrea sa construiesc o căsuță in lung, oare trebuie proiect daca o fac din bca?

11
Răspunde Raportează
AndreiMihaiLNM
în 6 Aprilie 2022 | AndreiMihaiLNM întreabă:

Salut, pentru izolarea unui pod de apartament de lemn recomandati Spuma Poliuretanica sau Celuloza?

11
Răspunde Raportează
EliseiAlin
în 6 Aprilie 2022 | EliseiAlin întreabă:

Salutare, cam câtă cantitate de balastru mi-ar trebui și mie sa torn o șapă de 45 de metri pătrați, la o grosime de 8 cm? Mulțumesc

4
Răspunde Raportează
Timi08MM1988
în 5 Aprilie 2022 | Timi08MM1988 întreabă:

Buna TPU. Spuneti- mi ce este cazmaua si la ce ii spune asa la lopetica de flori? Nu vreau sa radeti de mine da chiar nu stiu si prefer sa intreb ce nu stiu si nu stiu cum se zice corect cazma sau...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Mariussorin202
în 5 Aprilie 2022 | Mariussorin202 întreabă:

Buna seara, as dori sa fac o casa de 80 de metri pătrați și m-ar interesa cât m-ar costa materialele și pana de lucru la gata sa fie casa

3
Răspunde Raportează
SasaSasa2000
în 4 Aprilie 2022 | SasaSasa2000 întreabă:

Salutare TPU, am un pat ortopedic, care e in pozitia desfăcut: https://www.vidaxl.ro/e/vidaxl- baza- de- pat- electrica- cu- sipci- 28- sipci- 7- zone- 70- x- 200- cm/8720286053270.html?gclid=CjwKCAjwrqqSBhBbEiwAlQeqGvOvCLZscjVIdYShMqBmafwKT4e5TT6RRz-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bogdandfqj
în 4 Aprilie 2022 | Bogdandfqj întreabă:

Bună ziua. Renovez livingul și am scos parchetul. Trebuie să schimb ușa de la intrare în living, să zugrăvesc și să montez alt parchet. Sunt amator în domeniu și nu știu exact care ar fi ...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
alexandrubt13
în 4 Aprilie 2022 | alexandrubt13 întreabă:

Buna, doresc o sina, draperie, galerie perdele in 2 canale pentru doua geamuri dispuse in unghi de 90 grade cu stalp de beton intre ele si prefer cu prindere de perete si sa aiba si adaptor colt, un...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ioanamaria2000
în 4 Aprilie 2022 | ioanamaria2000 întreabă:

Am o lustra in sufragerie, iar azi de dimineata cand am vrut sa aprind lumina a palpait de cateva ori, s- a auzit un bazait, nu stiut daca de la bec sau de la întrerupător si s- a stins becul. Nu ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Aprilie 2022 |

Va salut pe toti! De foarte mult timp am un vis. Sper sa nu radeti de mine. Deci vreau sa- mi fac o casa in pamant. Un fel de bordei. Asemanator ca cel din Stapanul inelelor sau Hobbitul. Ceva foarte frumos...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
YoNuuT
în 2 Aprilie 2022 | YoNuuT întreabă:

Bună seara. Generatorul este bun? Pot sa sudez? Am dat comanda la produs. Este bun generatorul? Il are careva? https://www.emag.ro/generator- electric- portabil- monofazat- 5- kva- 3- 000- rpm- motor-...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Iosif9977
în 2 Aprilie 2022 | Iosif9977 întreabă:

Bună ziua! Am în curtea din față trei pini, plantați de ai mei acum aproximativ 15 ani. Au ajuns la o înălțime de ~10 metri și sunt situați foarte aproape de casa vecinului dar și de casa mea....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 1 Aprilie 2022 | newaccountbye întreabă:

Bună ziua! La cât metri de casa se pune butelia unei centrale pe gaz? Și cum trebuie amplasată (adică trebuie făcută o baraca sau ceva)? Cineva care știe as mai dori sa îmi spună și la cât...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Ae1
în 1 Aprilie 2022 | Ae1 întreabă:

Am spart un pitic de gradina, cu ce as putea sa l lipesc?

11
Răspunde Raportează
Jderitu432
în 31 Martie 2022 | Jderitu432 întreabă:

O lighioana imi devasteaza curtea, va rog ajutor. De ceva timp am fost devastat de un dihor sau un caine, astazi planuiesc sa iau niste masuri si am nevoie de ajutor. Lighioana asta mi- a smuls capurile...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
joghu22
în 30 Martie 2022 | joghu22 întreabă:

Salut! In legatura cu o centrala pe peleți Fornello King. Vad ca vine vremea calda. O intrebare. Cand vor veni căldurile acelea mari, va trebui sa deconectez centrala de la alimentare, cum opresc termostatul?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AdrianThorAdrian
în 30 Martie 2022 | AdrianThorAdrian întreabă:

Merita pompa de caldura aer apa? Pentru o casa de 180mp utili (P+ E+ Mansarda inalta), am decis sa optez pentru incalzire in pardoseala pe toata suprafata si gresie pentru eficienta. Problema apare...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • DnIon
    trimisă acum 15 ore

DnIon întreabă:

Oare cand se va termina razboiul din ucraina?
    40 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 18 ore

9PM întreabă:

Mi- am luat un parfum, mai exact celebrul Lataffa Khamrah. In prima zi s- a simțit mirosul ăla divin, dar după ce mai m- am dat odată cu el nu l- am mai simțit! Am întrebat și niște cunoscuți ...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 23 ore

LisaJulie întreabă:

Cum recunoașteți când un răspuns sau altceva este făcut cu ajutorul lui Chatgpt?
    11 răspunsuri
  • DnIon
    trimisă acum 16 ore

DnIon întreabă:

Buna seara o sa adresez si eu asa o intrebare sper sa am mai multe raspunsuri… Ce parere aveti de Nicusor dan ca presedinte?
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.013
  • Întrebări: 3.955.308
  • Răspunsuri: 17.671.322
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
UEFA Champions League

UEFA Champions League

E?ti microbist? Hai s? vedem ct de multe ?tii despre UEFA Champions League!

Start quiz
Categorii
  • 652.122 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.906 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.141 Carieră
  • 20.374 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.468 Conversaţii