Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 16 Noiembrie 2025 sunt:
Dupa cat timp se poate umbla la surubul opritor de acceleratie la o motopompa pe benzina? Acuma parca e putin peste relanti...Se poate desface la maxim surubul opritor de acceleratie pentru ca am instalat...? (mai mult)
Bună, am 5 turturele crescute în captivitate de un an, de ceva timp m- am gândit să le dau drumul, ar avea ceva șanse să trăiască s- ar mai întoarce la cușca în care stăteau? De ceva timp...? (mai mult)
Pot sa dau cu karate zeon 2ml acum pe cires, par etc? Mentionez ca au inceput sa se formeze fructele.
Acum 5 ani o familie de gugustuci si- au facut cuib pe balcon.Acum in primavara dupa prima clocire mi- au aparut pe balcon cat si in casa niste ganganii maro si altele foarte mici si albe (probabil ca ...? (mai mult)
Buna ziua, vreau sa schimb acoperisul la o casa batraneasca și să fac instalația electrică de la zero, cât m-ar costa să mut contuarul pe stalp?
Buna seara. Imi spune si mie cineva cum se numeste aceasta planta: https://thumbs.dreamstime.com/b/beijing- shichahai- hai- gong- prince- house- s- palace- located- s- palace- unique- garden- also- known-...? (mai mult)
Va salut! Vreau si eu apartament in Bucuresti pe langa metrou pana in 70.000 de euro cu 3 camere, 2 balcoane 2 bai. As gasi? Dau funda!
Salut, am cu o saptamana in urma un incubator Cleo 5, e prima zi cand l- am pus sa stea 1 zi gol, asa stiu de la cineva si scoate un miros ca o arsura, are vreo ceva incubatorul sau asa e in prima ...? (mai mult)
Cât de des se face curat în baie? Cu ce curățați prin baie? Dați și pe faianță cu ceva soluții?
Vă salut! Am plantat un cires în această primăvară care s-a prins, pot să- l replantez intr-un alt loc în toamnă?
Am nevoie sa schimb bateria la chiuveta din baie. Am una noua, dar este pentru chiuveta din bucatarie. Asa scrie pe cutie. Oare se poate folosi si in baie? Mersi.
Buna ziua! Vreau sa ma mut in chirie in iunie, momentan nu am bani si pentru garantie si astept la finalul lunii sa am toti banii. Intrebarea mea este: se poate merge la vizionari si apoi sa discut cu...? (mai mult)
Buna ziua, am 2 galeti de var lavabil de 1L de la sticky si scrie că trebuie să le diluez cu 10% apă, îmi puteți spune cu cata apă mai exact trebuie pusă, nu mă pricep? Multumesc
Pot gasi undeva un manual bazat strict pe cultura salatei verde (lactuca sativa) in care sa gasesc tot ce are nevoie? Exemplu: temperatura, umiditate, azot etc
Stau de 2 ani intr- o garsionera in chirie si in ultimele 3 saptamani tot vad foarte des gandaci in bucatarie si imi vine sa vomit. Ce s- a intamplat? Oare au un cuib? Am verificat dar nu gasesc nimic....? (mai mult)
Salut! Se pot planta merii (sau in general pomii fructiferi) acum la începutul lui mai?
Bună ziua, Aș dori să renovez un ap de 2 camere de 36mp. Din experiențele voastre, dacă ați avut, cam câți bani v- a luat totul? E vorba de renovare fără dărâmat de pereți. Gresie, faianță,...? (mai mult)
Pot altoi un cires, par, piersic sau nectarin intr-un salcam sau prun? E bine sa ii altoiesc de acum sau sa mai astept mai pe vara incolo?
Va salut! Doresc sa plantez un hectar de paulownia. Terenul unde doresc sa plantez nu se afla langa nicio sursa de apa. Cum as putea sa irig plantele? Optiuni la care deja m- am gandit: - ...? (mai mult)
Anul trecut, datorita precipitatiilor din luna mai, ciresele au crapat chiar inainte sa se coaca bine. Cu ce fungicid sa stropesc?
Hristos a inviat! Pace si sanatate tuturor! Am nevoie de putin ajutor. Cum as putea sa izolez fonic o camera? Vreau sa fac asta din doua motive : 1)Vecini galagiosi; 2)Vreau sa aranjez un studio ...? (mai mult)
De unde apar miriapozii? Vara trecută cred că vedeam 1 in fiecare săptămână. Am văzut și azi unul și deja m- am enervat. Puteți să mi ziceți cum sa scap de ei? Sau macar sa reduc ...? (mai mult)
Salut! Are careva dintre noi un singur contract pentru electricitate si gaze naturale, un fel de contract combinat? Daca da, va ajuta combinatia mai mult decat doua contracte separate? Care va este experienta?...? (mai mult)
Salut, cum se aleg ouăle de Paște? Adică dintr-un cofrag cum îmi dau seama care e cel mai tare ou?
Salut. Vreau să îmi iau ori rate îți gâște, știu că îs gălăgioase, asta e, mama natura. Mă gândeam la Rate Pekin sau gâscă Toulouse. Nu vreau pentru carne, vreau pentru oua de consum....? (mai mult)
Am și eu o întrebare! Acasă la ai mei am cadă mică, e mica cada, cred că are cam 1 metru. Dacă pun jumate de cada, când ma pun cu în e pare aproape plină, în fine. Dacă o sa fiu pe cont...? (mai mult)
Buna ziua! Va rog sa- mi recomandati pentru casa o masina de gaurit si insurubat (bormasina) cu acumulator, ce parere aveti despre asta? https://www.emag.ro/masina- de- gaurit- si- insurubat- bormasina-...? (mai mult)
Salut, vreau sa incep sa renovez casa Dar ce renovez prima dată exteriorul dau interiorul?
Aragazul electric poate functiona si fara curent electric?
Cum se prepară varul hidratat
Care este una dintre cele mai bune, recomandate și rapide metode de- a mă muta la 18 ani din casa părinților mei? La 18- 19 ani vreau să mă mut de la părinții mei dar nu știu cum să stă treaba...? (mai mult)
Bună ziua! vreau să- mi decorez camera în stil 90s și am nevoie de sfaturi. sincer nu am găsit o "imagine de ansamblu" a unui dormitor tipic din acea perioadă. dacă știți voi mai bine să- ...? (mai mult)
Deci eu am separat papagalul mascul de femela ea a făcut un ou pe care il clocește. Pentru a face inca un ou ei trebuiesc împreunati înapoi in aceeași colivie? Va rog, dau fundă. Mulțumesc
Salut! Pe la voi au inflorit magnoliile sau paulownia? In zona granitei de vest stiu ca magnolia a inflorit. La mine, nu a inflorit nimic. Paulownia, nu a inflorit de doi ani. Oare din ce cauza?
Bună ziua! Am cumpărat o lustra Led cu telecomanda iar partea prinsa de tavan are un led care își schimba culorile... Cum fac de la telecomanda sa rămâna doar o singura culoare ( ex. Rosu), fără...? (mai mult)
Cat costa in Bucuresti inlocuirea unei chiuvete de baie, cu tot cu baterie, la o firma de instalatii? (manopera)
Cat rezista ouale de tara? Am de 1 luna si 3 saptamani, am pus apa peste ele si nu s-au ridicat la suprafata, nici in cap nu stau, sunt doar inclinate. Or mai fi bune?
Am, de câțiva ani, un cactus care, recent, a început să albească. Știe cineva ce poate fi? Uite o poză: http://prnt.sc/123glb0
Cat se mai ia pentru zugrăvirea unui apartament.(in București )...2 camere...o baie, o bucătărie.2 balcoane, un hol.
Salutare! Vreau sa imi cumpar un apartament nou in Bucuresti si nu ma hotarasc la zona sau la un complex rezidential. Ma puteti ajuta cu o recomandare?
Salut. Am un cires care e plin de muguri verzi, din care au ieșit frunzulițe, dar nu se vede niciun boboc de floare. Înflorește dupa ce ies frunzele?
1. Ce a fost cauza? Am miscat o dulie si s- au atins firele in scurt(siguranta cu clapa a sarit) costructie casa noua, efect secundar s- a ars tot ce era in prize pe stand- by, incarcatorul de telefon,...? (mai mult)
Pistolul de vopsit merge si la zugravit cu lavabila? exemplu https://www.emag.ro/pistol-de-vopsit-electric-650w-800-ml-easy-hmz-paint-zoom-fr-hmz/pd/DKZF35BBM/
Salutare. Stie cineva daca este vreo solutie pentru rotitele de la usile cabina de dus? Sau cu ce as putea da? O am de cativa ani si au inceput sa mearga greoi, mai si ies de pe acele canturi. Multumesc...? (mai mult)
Salut TPU, mi- am cumparat 6 porumbei voiajor kink si 2 jucatori i- am luat de 4 luni si perechea de jucatori au facut 2 oua si de o saptamana au iesit puii. Pot sa le dau drumul afara? Dar ies si aia...? (mai mult)
Ce pompe imi recomandati si mie pentru ape murdare mai exact fosa septica? Cu un pret rezonabil si buna. Eu am gasit ceva dar nu stiu cu ce marime granule sa iau, oare 20 mm e indeajuns? O s- o bag undeva...? (mai mult)
Vreau sa fac un incubator acasa si sa nu fie greu de facut, vreau într-o cutie. Va rog sa imi dați idei.
Stie cineva de unde pot sa cumpar o tona de dolomita?
Care e cea mai buna tencuiala decorativa de exterior oskar mozaic sau din aia cu autocuratare? Nu stiu marcile dar cea mai recomandata, multumesc!
Salut. Acest pom va mai inflori sau doar va continua sa infrunzeasca? E cires. Poze : https://ibb.co/3fpXHkd https://ibb.co/TbqwXBQ
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Ion1989 întreabă:
simona1930 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.