| alexpop1234 a întrebat:

Desi ateii sustin ca exista multe religii contradictorii, ele au puncte comune(zeu, dumnezeu,zei, anti zei, meditatie,gandire, puritate, sfintenie, impuritate, revelatii, semne, experiente supranaturale, paranormal, etc.). Problema este ca nu stim daca exista un singur Dumnezeu sau mai multi zei? De existat sigur exista ceva dar nu stim daca exista un singur dumnezeu sau mai multi? Evolutia politeism-monoteism este evidenta.

Răspuns Câştigător
| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Cum "ateii sustin"? Tu nu ai citit Biblia? Insasi Dumnezeu recunoaste existenta altui zeu cu care era in conflict cand le cerea credinciosilor săi, sa nu treaca la religia dusmanului sau.

| alexpop1234 explică (pentru sasa1sasa1sasa1):

Da, am citit ca ar exista mai multi dumnezei dar asta intra in contradictie cu facerea de unde reiese un singur creator.Era scrisa de altcineva!laughingAtatia oameni atatea variante, sora mea nu suporta gandacii si crede ca au fost facuti de diavol.laughingEu sunt credincios si nu prea, trebuie sa recunosc ca biblia are un sambure de adevar dar nu putem fi siguri ca exista ceva.

| alexpop1234 explică (pentru sasa1sasa1sasa1):

Mai credibile sunt miturile cu zei daci, greci, romani etc.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns (pentru alexpop1234):

Pai, "miturile" alea sunt istorii uitate si cu dovezi pierdute. La fel ca si cu Biblia, numai ca ea este sustinuta de preoti. Noi stim de un singur creator (si asa o fi la urma urmei) numai ca fiinta si numele sau s-au pierdut in imensa negura a istoriei. Dar asta nu inseamna ca este un singur Dumnezeu. Sau, o fi ramas acum dupa toate "razboirile" lor. Stii ca Biblia nu este publicata in intregime pentru noi laicii? Probabil popii au multe de ascuns ca sa nu ne desteptam. Vom afla cu timpul.

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns (pentru alexpop1234):

Cind nu ne putem explica un fenomen sau nu ne convine, dam vina pe Diavol. Cind ne convine, e Dumnezeu...

4 răspunsuri: