TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sfaturi casnice

Sfaturi casnice

• 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
ReignForest
în 13 Iulie 2022 | ReignForest întreabă:

Cum se descalcifiază un espressor BOSCH? Am pus apă pănă la semnul calc și o soluție și apoi un disc cu capucino și am dat programul.Dar nu merge. Ce disc trebuie sau cum?

4
Răspunde Raportează
MorcovMajestic
în 11 Iulie 2022 | MorcovMajestic întreabă:

Stiti niste retete mai complexe care pot fi gatite in doi? Vreau sa gatesc mai des cu sotia dar nu paste si chestii usoare care se fac in 30 de minute. Funda la cat mai multe idei.

8
Răspunde Raportează
asaasa
în 11 Iulie 2022 | asaasa întreabă:

Am o mașină de cusut manuală cu baterii. I-am schimbat ața și NU se mai agata de partea de jos unde sunt zimții. Cum procedez?

4
Răspunde Raportează
MAIA18
în 10 Iulie 2022 | MAIA18 întreabă:

Cum se prepara budinca la plic? Se poate fara lapte doar cu apa?

10
Răspunde Raportează
Densia03
în 9 Iulie 2022 | Densia03 întreabă:

Heiii, am o mașină de spălat arctic luata de aproape 1 an, am sunat la garanție însă vine luni. Nu știu ce naiba are, ii dau drumul la program de 1 ora si 13 minute și sare din program la 3...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 9 Iulie 2022 | VulpeaDinUmbra întreabă:

Servetelele antitransfer de culoare functioneaza si atunci cand pui haine de culoare inchisa cu haine de culoare deschisa? Si daca da, cate servetele trebuie sa pui atunci in masina?

2
Răspunde Raportează
llleo
în 9 Iulie 2022 | llleo întreabă:

Ce Blender îmi recomandați până în 250 lei? Sa zdrobească foarte bine orice

5
Răspunde Raportează
dfwq23
în 7 Iulie 2022 | dfwq23 întreabă:

Salut TPU, vedeţi rama aceea aurie de deasupra ochelarilor? Imi puteti spune cum se numeste si daca o pot scoate sau o pot duce la reparatie sa o scoata?

1
Răspunde Raportează
HanszmR
în 7 Iulie 2022 | HanszmR întreabă:

Stiti cumva daca exista salopete de munca care sa reziste la ploaie? Ce imi recomandati?

1
Răspunde Raportează
lavinia199902
în 6 Iulie 2022 | lavinia199902 întreabă:

Stie cineva unde pot gasi să cumpăr o casa/apartament in Japonia? Am 25 de ani si am terminat facultatea acum ceva timp si chiar vreau sa am un viitor in Japonia. Am făcut (si încă fac) cursuri de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
nukeyly
în 6 Iulie 2022 | nukeyly întreabă:

Cum indepartezi vopseaua uscata de ani de pe sticla geam? De preferat chimic cu ce avem prin casa de obicei, ceva combinatii simple clasice sa nu stau 15 ore cu o lama de ras pe geam.

2
Răspunde Raportează
Fintoiu_Alberto_1997
în 5 Iulie 2022 | Fintoiu_Alberto_1997 întreabă:

Salut! Aveți idee ce lichid este în veioza comunistă, roșie, cu formă de rachetă? Este apa sau ceva special? Am o veioza, dar a stat în soare, lichidul s- a îngălbenit și mă gândesc să...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
nyoentox2002
în 5 Iulie 2022 | nyoentox2002 întreabă:

Salutare! Mi s- a înfundat wc- ul, ce sa fac? Mi- a facut nevoia si m- am sters cu hârtie si am bagat înauntru iar apoi deodată s- a ridicat în sus cu tot (încă a rămas acolo). Este vreo solutie...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MyNameisEduard
în 5 Iulie 2022 | MyNameisEduard întreabă:

Cum pot să dezlipesc ceva ce e lipit cu super glue? L-aș putea face cumva să se înmoaie?

4
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 4 Iulie 2022 | LaviniuA întreabă:

Aveti acasa combina frigorifica? Ce dimensiuni are? 65cm x 60cm? (adancime x latime) Cam asa am vazut prin magazine. Mi se par foarte mari, fata de frgiderul meu micut.

22
Răspunde Raportează
Jessica1235
în 3 Iulie 2022 | Jessica1235 întreabă:

Hello, cum poți scăpa de purici din casă? La locul meu de muncă se mai găsesc purici și din nefericire uneori mă trezesc cu aceștia și la mine acasă, după puțin timp observ că dispar dar...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iulie 2022 |

Buna TPU! Pentru cei care au fost la hotelul Venus din Slănic Moldova, ce parere aveti?

2
Răspunde Raportează
user16341827493288726481
în 30 Iunie 2022 | user16341827493288726481 întreabă:

Buna, am o trotineta electrica si am cazut ceva cu ea. Ma gandeam ce as putea face ca sa acopar zgarieturile (sa le maschez).Asa arata zgarieturile https://imgur.com/a/iAOidzg

2
Răspunde Raportează
Duluman2002
în 30 Iunie 2022 | Duluman2002 întreabă:

Buna ziua! Am murdarit o piesa de mobilier cu albastru de metilen si am incercat sa dau cu spirt si vad ca nu cedeaza absolut deloc. Ce alte alternative cunoasteti?

3
Răspunde Raportează
Momentan
în 25 Iunie 2022 | Momentan întreabă:

Bună seara! Nu am pe cine să întreb la ora asta, așa că vă adresez vouă nelămurirea mea. Legumele congelate, în apă, la fiert, fac spumă? Sau dacă este spumă înseamnă că e de la...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 25 Iunie 2022 | VulpeaDinUmbra întreabă:

Careva pe aici care spala la masina orice fel de haine fara sa mai stea sa aleaga si totusi nu se decoloreaza hainele? Daca da, cum?

16
Răspunde Raportează
proserpina22
în 24 Iunie 2022 | proserpina22 întreabă:

Bună, TPU! Cum pot da bine la angajatori ca să mă angajez pe vară când eu sunt studentă? Mulți nu mă bagă în seamă când aud că vreau să mă angajez doar pe vară și nici nu am experiență...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
AllexandraQ
în 23 Iunie 2022 | AllexandraQ întreabă:

Am nevoie de idei de mancare simpla si rapida, care se poate manca rece.

11
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 22 Iunie 2022 | VulpeaDinUmbra întreabă:

Care sunt cele mai bune filtre pentru apa?

3
Răspunde Raportează
Mihaa22
în 19 Iunie 2022 | Mihaa22 întreabă:

Buna, Deci eu când fac puiul la cuptorul electric și ma ghidez după temperatura/durata de pe net de exemplu nu se face puiul destul, dar îl pot tine și doua ore la 200 de grade ca tot se face ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Winners10
în 18 Iunie 2022 | Winners10 întreabă:

Bună. Am si eu o pereche de adidași albi care in partea din față a piciorului sunt acoperiți cu o pânză albă. Acea pânză s- a murdărit cu ceva care la culoare seamănă cu culoarea de rugină....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Gg1624
în 16 Iunie 2022 | Gg1624 întreabă:

Bună,știe cineva daca balsamul de rufe ar putea lăsa urme albe pe hainele negre?

5
Răspunde Raportează
AndreiTheShyKid
în 13 Iunie 2022 | AndreiTheShyKid întreabă:

Salut maine am evaluarea nationala la romana si imi este teama sa nu deairic sau ceva ce nu stiu. Am emotii mari, un sfat ceva va rog multttt

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iunie 2022 |

Bună! Îmi poate recomanda cineva cu aragaz bun, pe gaz, până în 1500 lei în care să pot și coace? Am unul nou, arctic, dar cuptorul merge doar jos, sus se aprinde separat, pentru grill și...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AndreeaDeeaDs
în 8 Iunie 2022 | AndreeaDeeaDs întreabă:

Cu ce se pot scoate petele de ulei de pe haine?

6
Răspunde Raportează
Ree07189
în 8 Iunie 2022 | Ree07189 întreabă:

E bun mopul cu aburi?

3
Răspunde Raportează
Densia03
în 7 Iunie 2022 | Densia03 întreabă:

Hei, ajutor, daca am pus roșiile peste morcovul și legumele călite mai fierb? Sau rămân crude?

1
Răspunde Raportează
Celestina003
în 7 Iunie 2022 | Celestina003 întreabă:

Știe cineva cum se ia vopseaua neagră de păr de pe mobilă albă?

4
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 4 Iunie 2022 | VulpeaDinUmbra întreabă:

Se pot spala haine colorate cu haine inchise asa impreuna fara sa se decoloreze nici o haina? Daca da, cum?

7
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 3 Iunie 2022 | VulpeaDinUmbra întreabă:

Ies petele de la musculite daca pui doar detergent? Sau trebuie si atunci vanish? Ca mi-am patat azi un tricou asa

2
Răspunde Raportează
barbaneagra123
în 2 Iunie 2022 | barbaneagra123 întreabă:

Salut, noi la sfârșitul clasei a 8 a avem un obicei de a lua un tricou complet alb și de a ne semna pe tricou cu un marker permanent, tricoul meu s- a cam murdărit deși nu l- am purtat si aici vine...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Iunie 2022 |

Cum indepartez petele de transpiratie de pe un tricou? Tricoul e galben, petele sunt negre, nu stiu de ce.

5
Răspunde Raportează
proserpina22
în 2 Iunie 2022 | proserpina22 întreabă:

Bună, TPU. Eu stau în chirie cu două persoane, iar ele sunt extrem de mizerabile. Nu fac niciodată curat, lasă mâncarea în bucătărie/frigider până ajunge cu mucegai, aruncă hârtia igienică...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Iunie 2022 |

Cei care consumați, care vi se pare mai bună (și de ce): Nutella sau Fineti?

12
Răspunde Raportează
Aoxkajcjw
în 1 Iunie 2022 | Aoxkajcjw întreabă:

O pasta de dinti foarte mentolată? Sau ceva sa mi lase gura fresh calumea?

7
Răspunde Raportează
Calinm22
în 31 Mai 2022 | Calinm22 întreabă:

Bună seara, eu cum sunt fumător fumez in casă și am observat că pe un perete s- au pus câteva pete negre de fum, oare știți cum as putea sa scot petele fara să trebuiască să revopsesc? Daca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Balan123
în 30 Mai 2022 | Balan123 întreabă:

Hey TPU, cum pot sa scot pixul de pe o sapca roșie bulls fără sa se decoloreze? Dau funda va rog

2
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 27 Mai 2022 | gemeni6226 întreabă:

Dati- mi va rog o reteta foarte buna de sos de ciuperci mie niciodata nu- mi reuseste asa de bun cum am mincat de exemplu lunea la restaurant avea culoarea portocalie si un gust excelent.Cea mai buna reteta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Mai 2022 |

Salut, TPU! Cum as putea sa spal faianta din baie? Dar cada? Nu le-am spalat niciodata de cand m-am mutat unde stau si arata cam jegos. Cum procedez?

8
Răspunde Raportează
gellalbie4ever
în 24 Mai 2022 | gellalbie4ever întreabă:

Buna TPU, la lidl de sâmbăta Iberica pe spatele la un produs "jambon serano" de la sol&mar era o rețeta, cred eu, "lasagna". A păstrat cineva rețeta? CUm se numea? Dau funda!

1
Răspunde Raportează
andrei2808
în 23 Mai 2022 | andrei2808 întreabă:

Salut. Daca bag o perche de pantaloni de trening (bumbac) in apa fierbinte spre fierbere, se vor micsora? Am o pereche mai veche si nu i-am purtat deoarece sunt prea largi, ii vreau mai mici.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Mai 2022 |

Salut. Cu ce aș putea să șterg ecranul televizorului?

8
Răspunde Raportează
reb18
în 23 Mai 2022 | reb18 întreabă:

Bună, am o problema pe robinet este ca o arsura și nu merge cu nici un produs jos, oare dacă dau cu sprey de inox are ceva sa îl vopsesc, dacă ma puteți ajuta cu un sfat?

4
Răspunde Raportează
EllaDSM
în 23 Mai 2022 | EllaDSM întreabă:

Care este diferenta intre tocana de cartofi si mancarea de cartofi si care este denumirea corecta? Multumesc.

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Mai 2022 |

AJUTOOOR, va rog ajutați- mă, se apropie sfârșitul anului școlar și eu am murdărit cartea de română la cotor, cum pot lua cerneala de pe cotor? Va rog frumos sa îmi spuneți cum sa iau cerneala...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă pe 23 Decembrie

LisaJulie întreabă:

In noaptea de Revelion in afara de roșu ce aș putea purta?
    21 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Credeti ca in majoritatea cazurilor oamenii care au format un cuplu o anumita perioada de timp, dar au ajuns sa se desparta la un moment dat, ajung sa regrete acea perioada considerand- o timp pierdut...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Stefa0072004
    trimisă acum 13 ore

Stefa0072004 întreabă:

Salut TPU, am si eu o problema: am avut in ianuare 2 episoade de insomnie si pana in prezent, am frica de acele episoade. Desi din ianuarie pana acum am dormit normal, frica imi persista. Am frica de...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 23 Decembrie

tonyc7 întreabă:

Dacă nu iți mai funcționează modem-ul de internet (deci esti in pană permanentă de net) poate fi înlocuit acesta cu orice router care se găsește în magazin?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.494
  • Întrebări: 3.954.400
  • Răspunsuri: 17.662.904
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Misterul familiei Hunter

Misterul familiei Hunter

Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?

Start quiz
Categorii
  • 652.079 Adolescenţi
  • 55.613 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.260 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.104 Carieră
  • 20.363 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.349 Conversaţii