TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
flx70
în 23 Martie 2024 | flx70 întreabă:

Salut...am trimis un colet iar persoana respectiva a ales sa ridice coletul de la sediul firmei de curierat. astazi sambata, el zice ca a ridicat coletul.mie in aplicatie nu imi apare ca este ridicat...intrebarea...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
?TEFANIAANISIASIRBU
în 23 Martie 2024 | ?TEFANIAANISIASIRBU întreabă:

Bună ziua! Am dat o comanda pe shein și imi zice. Lgg des flight arrival! ce inseamna?

2
Răspunde Raportează
StefanDrg
în 22 Martie 2024 | StefanDrg întreabă:

Boxe de computer din acelea de marime normala. Incap in easybox?

6
Răspunde Raportează
Oanix21
în 22 Martie 2024 | Oanix21 întreabă:

Ieri(joi) am dat o comanda pe un site, metoda de livrare (Fan Curier). Sunt șanse ca, coletul să îmi ajungă sâmbăta aceasta? Acolo scrie 2-3 zile

6
Răspunde Raportează
Diana022
în 21 Martie 2024 | Diana022 întreabă:

Bună! Mi- am dat comandă de pe Shein și îmi arată că va fi livrată cu expressone, iar ultimul mesaj pe care îl am de la livrare este, , Adress not present at delivery adress" etc. Știe cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AlexandruPorfir
în 21 Martie 2024 | AlexandruPorfir întreabă:

Se găsesc teste de sarcină la Kaufland?

6
Răspunde Raportează
Sandu3
în 21 Martie 2024 | Sandu3 întreabă:

Salut.A cumparat cineva dupa aliexpress? Am vazut niste preturi derizorii de mici si sincer mi- e teama sa comand ceva.Sunt siguri? Am vazut un aparat de ras Braun la 50.93 lei.As dori sa il iau dar pare...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
AlexXX58
în 21 Martie 2024 | AlexXX58 întreabă:

Ce pareri aveti de siteul okazii este safe?

7
Răspunde Raportează
Bernadettkkk
în 21 Martie 2024 | Bernadettkkk întreabă:

Buna! Am si eu o intrebare legata cu VINTED. Am vandut un articol, am eticheta de expediere insa in timp mi-a suspendat contul de o luna. Daca trimit pachetul o sa ajunga si primesc banii pe cont?

17
Răspunde Raportează
Celmaibun1234567
în 21 Martie 2024 | Celmaibun1234567 întreabă:

Buna ziua / seara, comenzile de pe olx Fan curier se livrează și sâmbăta? Mulțumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
fsdkdkdjs
în 20 Martie 2024 | fsdkdkdjs întreabă:

Bună seara, spuneți-mi câteva outlet-uri online sau site-uri/apps cu haine mișto la preț decent

3
Răspunde Raportează
fsdkdkdjs
în 20 Martie 2024 | fsdkdkdjs întreabă:

Bună seara, aș vrea să îmi cumpăr niste adidași de pe un site de care nu am mai auzit și nu știu dacă este legit https://www.nkromania01.com/ E de încredere?

4
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 19 Martie 2024 | Anonimul151 întreabă:

Nu știu cum se procedează în această situație, dar cu siguranța mai sunt persoane care vând pe vinted. Acum ceva timp am comandat ceva de pe aliexpress, a ajuns produsul... Dar s- a dovedit...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
jendeukie
în 19 Martie 2024 | jendeukie întreabă:

Am dat comanda la un album pe kpop.ro vineri si pe siteul lor zice ca comanda vine in 1- 2 zile lucratoare dar nu a venit nici acum.tin minte ca produsul era in stoc insa acum arata ca e doar la comanda...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Shii
în 18 Martie 2024 | Shii întreabă:

De unde pot sa-mi i-au costum de baie intreg si cu partea de jos tip boxer din Bucuresti si nu online xD si daca se poate nu mai mult de 150 lei

2
Răspunde Raportează
3difac3
în 18 Martie 2024 | 3difac3 întreabă:

Daca imi dau comanda de un iqos, o sa imi ceara buletinu?

4
Răspunde Raportează
Robertfb
în 17 Martie 2024 | Robertfb întreabă:

Buna seara, am si eu niste nelamuriri legate de shoppingul de pe site- urile asiatice, ca de exemplu www.aliexpress.com Doresc sa fac o comanda de 100- 150 de euro continand vreo 50 produse (chestii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
matei007
în 17 Martie 2024 | matei007 întreabă:

Stie cineva ce papuci, firma ceva are tzanca in video-ul asta https://www.facebook.com/tzanca.printzu/videos/1438467609564282/

1
Răspunde Raportează
aAnastasiaA
în 17 Martie 2024 | aAnastasiaA întreabă:

Bună! Aș dori recomandări de magazine unde aș putea să-mi achiziționez rochii și fuste (pentru toate anotimpurile și de toate felurile)

3
Răspunde Raportează
andrefrancais
în 17 Martie 2024 | andrefrancais întreabă:

Pot comanda acest tricou de undeva din Romania? https://www.redbubble.com/people/julieemerson/works/30258582- dji- logo- merchandise?cat_context=u- tees&grid_pos=1&p=t- shirt&rbs=ed319402- 5189- 4807-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexandraLElena
în 17 Martie 2024 | AlexandraLElena întreabă:

Cineva din România care a comandat online brothers bond bourbon?

1
Răspunde Raportează
abhdddd5577
în 15 Martie 2024 | abhdddd5577 întreabă:

Daca am dat o comanda la easy box cu plata ramburs(la easy box) si comanda a ajuns, dar nu o mai vreau, ce fac? Las pachetul sa fie luat inapoi? Imi vor cere bani pe transport?

3
Răspunde Raportează
epicgamer13
în 15 Martie 2024 | epicgamer13 întreabă:

Inca o intrebare referitoare la comenzile de pe Amazon. La livrare se cere un buletin sau ceva pentru a arata ca esti cumparatorul?

2
Răspunde Raportează
NicoaraLucian
în 14 Martie 2024 | NicoaraLucian întreabă:

A cumpărat cineva de pe https://www.dvsshoesromania.com/?

1
Răspunde Raportează
epicgamer13
în 14 Martie 2024 | epicgamer13 întreabă:

Salutare TPU! Am gasit un volan de gaming(mai exact un g923 cu schimbator) cam pe la 1450 de lei pe amazon, dar nu stiu cum se procedeaza cu comanda si cum se iau banii de pe card. Se iau dupa ce primesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anca233
în 13 Martie 2024 | Anca233 întreabă:

Buna, a comandat cineva de pe Vivantis? Vreau să cumpăr o brățară de la Guess și nu știu dacă sunt originale produsele. Mi se par cam mici prețurile pentru unele produse.Multumesc!

3
Răspunde Raportează
Mihai16934
în 13 Martie 2024 | Mihai16934 întreabă:

Bună, știe cineva un site de încredere pentru a cumpăra parfumuri care sa fie originale și sa nu fie clone sau altceva, Întreb pentru ca am un prieten ce și- a luat o teapa și vreau sa fiu sigur...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Iu1i4n
în 13 Martie 2024 | Iu1i4n întreabă:

Salut! Acum două săptămâni am dat comanda de o pereche de adidași pe internet unde se făcea doar plata online, fara ramburs la colet, încă nu mi- a venit coletul și cei de la care am dat comanda...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AnaVarda1987
în 12 Martie 2024 | AnaVarda1987 întreabă:

Vreau să îmi iau și eu niste perechi de papuci noi, însă nu mă pot decide pe care să ii aleg. Ar fi Air Jordan 1 mid Pink Wash/White/Violet Frist sau Air Jordan 1 mid Sail/Blue Grey/White/Diffused...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Boar
în 12 Martie 2024 | Boar întreabă:

Am dat o comandă pe pink panda și acum vreau să o anulez, cum pot să fac asta?

2
Răspunde Raportează
HotinAlexandra
în 12 Martie 2024 | HotinAlexandra întreabă:

Salut, am o problema urgentă, am comandat de pe shein extensii și in aplicație de pe shein la urmărire colet îmi arată ca coletul a fost livrat cu succes dar eu nu l- am primit, îmi puteți spune...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Nora9291
în 11 Martie 2024 | Nora9291 întreabă:

Am făcut o comanda într- o aplicație...cand am dat confirmarea comenzii m- a dat pe harta la adresa mea ..am dat confirm și mi- a cerut sa completez codul postal, numele, nr telefon..am completat,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
___eWID
în 11 Martie 2024 | ___eWID întreabă:

Cum pot sa schimb numărul de telefon gresit dacă deja am plasat comanda?

5
Răspunde Raportează
Floryn9
în 11 Martie 2024 | Floryn9 întreabă:

Ce părere aveți de site-ul Flip.ro? Merită să cumperi telefoane de aici? Sau mai bine iei nou din magazin?

4
Răspunde Raportează
jhon921
în 10 Martie 2024 | jhon921 întreabă:

Am o nedumerire, m- am logat pe aliexpress cu contul de gmail, insa cand am dat sa ma loghez cu gmail, a trebuit sa imi introduc parola de la gmail si am primit pe mail (" Am observat o nouă conectare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
377tmine
în 10 Martie 2024 | 377tmine întreabă:

Hei! Astăzi pun deja a doua întrebare despre aplicația Vinted. Avand în vedere faptul ca eu pot sa expediez doar prin Easy Box, trebuie sa picam de comun acord și cu cel care cumpără? Mă refer...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
377tmine
în 10 Martie 2024 | 377tmine întreabă:

Bună! Dacă vreau sa vând ceva pe Vinted, pot sa depun acel colet la Easy Box? Din câte știu mai demult Vinted nu expedia prin Easy Box.

3
Răspunde Raportează
Adinutzzaa
în 10 Martie 2024 | Adinutzzaa întreabă:

Bună ziua! Îmi puteți recomanda o cușcă bună și sigură pentru un hamster pitic sirian? O cușcă în care nu sunt șanse să își fractureze lăbuțele mai ales. Mulțumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie 2024 |

Stiti cumva un magazin online unde se vand cutite, manusi, sau chestii de genu pentru auto-aparare? sunt multe dar sincer Nu par asa de sigure:)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie 2024 |

Bună ziua. Știți cumva vreun site care să livreze în toată România sau măcar în județul Bacău tricouri metal&rock nu doar cu trupele extra cunoscutele precum slipknot, korn, etc?

1
Răspunde Raportează
Sp1r1T
în 9 Martie 2024 | Sp1r1T întreabă:

Salut! Dacă știți niște site- uri de pe deepweeb, de preferat pentru shop, unde pot face comenzi. Sau grupuri de telegram știe cineva unde au încercat să facă comenzi cineva și chiar a...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
andreea1baratiu
în 7 Martie 2024 | andreea1baratiu întreabă:

Buna TPU, stie careva de unde aș putea să- mi comand un album de la un artist din Statele Unite, cum ar fi Taylor Swift, The Weeknd, Lana Del Rey, Dua Lipa? Google îmi dă fake- uri sau doar CD-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Flavius_Andrei_1996
în 6 Martie 2024 | Flavius_Andrei_1996 întreabă:

Salut. Voiam sa cumpar de pe istyle un iPhone 15. Am selectat in 24 rate de la ING, dar cand dau sa platesc imi pune suma intreaga. Nu stiu cum se procedeaza. Ma puteti ajuta cu un tutorial sau explicatii...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Anonimul151
în 6 Martie 2024 | Anonimul151 întreabă:

Unde pot licita și cumpăra colete returnate la amazon? ( Amazon return pallets )

3
Răspunde Raportează
Adelina12maria12adelina12
în 6 Martie 2024 | Adelina12maria12adelina12 întreabă:

Bună! In cât timp v-au ajuns comenzile pe h&m?

1
Răspunde Raportează
iderspor
în 6 Martie 2024 | iderspor întreabă:

Salut. Vream să vă întreb, ce părere aveți de tenișii Converse și mai exact dacă ați achiziționat vreodată online, de pe converse.ro? Eu voiam să dau o comandă, dar a băgat teama în mine...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 5 Martie 2024 | LaviniuA întreabă:

Oare sunt diferente de pret intre supermarketurile mari si cele mici? De exemplu Cora vs Mega, Carrefour vs Carrefour express. Vreau sa iau faina, nuci, condimente si altele. Ma pregatesc pentru...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
lilistoica1
în 5 Martie 2024 | lilistoica1 întreabă:

Buna, recent am cumpărat de la cineva din România (după Vinted) iar vânzătorul nu a expediat comanda, am așteptat o săptămâna, degeaba, acum am văzut ca am primit rambursați banii din care...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Deeanicolle
în 4 Martie 2024 | Deeanicolle întreabă:

Bună! Am efectuat o comandă din China și am primit acest AWB AM300373867CN am verificat pe site- ul 17Track și apare ca mi- a fost livrat la codul poștal unde locuiesc, însă la mine nu a ajuns!...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Scotianca
în 4 Martie 2024 | Scotianca întreabă:

Este legal sa ti se ceara cnpul de la buletin daca doresti sa cumperi ceva online din Romania?

5
Răspunde Raportează
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • nastaseelenacristina
    trimisă acum 16 ore

nastaseelenacristina întreabă:

Buna TPU, unde gasesc tastatura cu diacritice in Bucuresti? imi trebuie sa fac licenta.
    23 răspunsuri
  • Deliaa94
    trimisă acum 15 ore

Deliaa94 întreabă:

Buna TPU, am avut o situa?ie de curand mai exact acum cteva zile cu prietenul practic m- am sup?rat pe el pentru ca nu mi- a zis cand vine in tara el fiind plecat in Olanda de?i i- am spus sa ma...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 17 ore

RobocopBuisness întreabă:

Daca cumperi gel de du? sau detergent de rufe de pe eMAG poate s? fie fake-uri?
    10 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă pe 9 Noiembrie

anonim_4396 întreabă:

Bun? dac? am trecut pe ro?u din gre?eal? m? poate lua poli?ia de pe camere?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.591
  • Întrebări: 3.952.937
  • Răspunsuri: 17.652.627
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
Primul razboi mondial

Primul razboi mondial

Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?

Start quiz
Categorii
  • 652.007 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.868 Artă şi Cultură
  • 72.797 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.048 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.113 Conversaţii