TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
daria227popescu
în 13 Februarie 2023 | daria227popescu întreabă:

Buna! As vrea sa aplic pentru o companie aeriana ca insotitor de bord, insa am un tatuaj destul de mic la vedere, in zona incheieturii. Credeti ca daca il acopar cu fond de ten( se acopera impecabil)...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Februarie 2023 |

1. Cum fac să aflu dacă la pensiune/hotel au camere ascunse în cameră? 2. A pățit cineva ceva de genul? :) 3. Cum fac să îmi păstrez intimitatea în locuri străine, în caz de există ...? (mai mult)

42
Răspunde Raportează
DeniroGiulio
în 11 Februarie 2023 | DeniroGiulio întreabă:

Buna seara, am facut si eu checkin si nu imi da voie sa bag documentele, ce as putea face?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Februarie 2023 |

Unde se dau cele mai tari petreceri in aer liber? In Navodari sau in Mangalia dintre astea 2 pe care sa le aleg la vara? Ofer funda

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Februarie 2023 |

Heiii! Voi v- ati mai duce in vacanta in Istanbul in vara (mai exact iunie), avand in vedere ce se intampla acum (cu cutremurul), credeti ca ati fi in siguranta? V- ar mai trage inima sa plecati? Este...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
bebe1000
în 7 Februarie 2023 | bebe1000 întreabă:

Buna ziua! In caz ca am pierdut buletinul pot calatori in U.E. cu pasaportul? Doar cu pasaportul fara buletin? Mentionez ca tarile sunt Austria, Slovenia, Ungaria. Un zbor 2 autocare si un tren

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Februarie 2023 |

Buna! Plec cu avionul și am doar bagaj priority(adică ghiozdan și geamantan mic) știți dacă prezervativele sunt permise in bagajul de mana sau in geamantan?

2
Răspunde Raportează
AndreiMihaiLNM
în 7 Februarie 2023 | AndreiMihaiLNM întreabă:

Salut, se pot plati in euro taxele de autostrada din Muntenegru, Albania si Serbia?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Februarie 2023 |

1. Îmi recomandă cineva pensiuni sau hoteluri în Baia- Mare, ceva super ieftin și de preferat cu terasă/balcon? :) Mă interesează denumirea lor. :) 2. Există și autobuze din București spre...? (mai mult)

64
Răspunde Raportează
Thunder182
în 6 Februarie 2023 | Thunder182 întreabă:

Salut TPU! Cineva care a fost de curând prin Sinaia și poate sa îmi recomande niște restaurante cu mâncare gustoasa și preturi acceptabile? Dau funda! Va mulțumesc.

3
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 6 Februarie 2023 | DaciaRomania întreabă:

Brăila, Tulcea sau Galați, care ar fi cel mai interesant oraș de vizitat dintre acestea? Și ce anume?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Februarie 2023 |

Care este cel mai mic buget cu care poți călători în Qatar și Dubai?

6
Răspunde Raportează
LohneheriusAy
în 4 Februarie 2023 | LohneheriusAy întreabă:

Salutare TPU! Vreau sa merg marti pana la Drobeta Turnu Severin ca sa vizitez orasul, si m- am gandit ca ar fi fain sa ajung si la Portile de Fier 1 ( am vazut ca este in zona ). Intrebarea este daca...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Ar200518
în 4 Februarie 2023 | Ar200518 întreabă:

Salut! Cei care ati fost in Ierusalim. Ce intrebari ati primit la interviul din aeroport?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Februarie 2023 |

Buna! A zburat cineva in ultimele zile cu Wizz AIR (in special către Anglia) si a avut parte de controale ale bagajelor?

6
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 3 Februarie 2023 | BeingSelfless întreabă:

Companiile aeriene ar permite pasagerilor să cumpere 2 sau 3 sau mai multe bilete sub același nume? De exemplu, să cumpere 9 bilete (3 locuri din față, 3 din propriul rând, 3 din locurile din...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Februarie 2023 |

Pot călători cu trenul din gara Brașov în Predeal știind că am sub 14 ani ( am 13 ), vine cu mine un prieten care are deja 14 ani și buletin. Oare îmi poate da bilet de tren?

4
Răspunde Raportează
___Enzo
în 1 Februarie 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună seara! Poți să mergi cu microbuzul până în America, China, Dubai, Arabia?

7
Răspunde Raportează
Emmy999
în 1 Februarie 2023 | Emmy999 întreabă:

Buna, am 16 ani vreau sa plec in Bulgaria la sora mea, pot sa merg fara un adult cu mine?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Ianuarie 2023 |

Hei, dragilor! Pentru o vacanta de 4 zile in Istanbul, in care ai cazarea, transportul si micul dejun asigurat, cam cati bani ar trebui sa ai la tine? Sunt cunoscatori? Cel mai putin cat, un buget...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Anacrt03
în 30 Ianuarie 2023 | Anacrt03 întreabă:

Ce tramvai sau mijloc de transport trebuie sa ia din Mall Vitan sectorul 3, către Jilava la Tchibo Coffee service?

1
Răspunde Raportează
stefstefansteff123
în 30 Ianuarie 2023 | stefstefansteff123 întreabă:

Cu câte pachete de tutun am voie in avion spre Germania? Pachete de Chesterfield Albastru 35g. Sunt pentru uz personal aș putea lua măcar 5?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Ianuarie 2023 |

Stiti careva un site sau o aplicatie care sa arate pe judete toate atractiile turistice din acel loc? Eventual si mijloace de transport si cazari? Si cel mai important! Traseul de la o atractie turistica...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
xCr3sty
în 26 Ianuarie 2023 | xCr3sty întreabă:

Romstud Travel, a fost cineva cu ei si vrea sa-mi spuna cate ceva despre ei, nu am chef de tepe sau alte intamplari nedorite?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Ianuarie 2023 |

Buna seara, dragilor! Intrebare intrebatoare: voi ati pleca singuri in vacanta, si anume in Istanbul? Dar cu agentia de turism?! Adica na, ma rog, cu grupul, doar ca neinsotiti de un partener. Sa ...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
Teodoracrd123
în 25 Ianuarie 2023 | Teodoracrd123 întreabă:

Buna! De foarte mult vizez sa fac baie intr- un lac din România cu ponton de lemn care sa fie intr- o padure, am căutat pe net și nu găsesc ce caut.Stie cineva de vreun lac mai puțin popular care...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Winxteryques
în 24 Ianuarie 2023 | Winxteryques întreabă:

Buna! Știți cumva cu câte grame/kilograme de tutun vărsat pot întra în America? (avion) Sunt destul de confuză, pe unele site- uri găsesc limita de 2kg, altele 1kg sau 250g ori 200g. Mulțumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AnonimMM678
în 24 Ianuarie 2023 | AnonimMM678 întreabă:

Daca mi-am facut check-in ul online si am bagaj de cală cum procedez? Trebuie să merg la check in pentru ca sa-mi dea cartea de îmbarcare si sa-mi înregistreze bagajul de cala? Nu inteleg

3
Răspunde Raportează
Vulpe812003
în 24 Ianuarie 2023 | Vulpe812003 întreabă:

Bună, pot trece în Anglia doar cu viza de munca și pașaport? Adică nu mai trebuie sa aplic pentru pre Seattle

1
Răspunde Raportează
ElizaUzumaki609
în 22 Ianuarie 2023 | ElizaUzumaki609 întreabă:

Credeti că aș putea vizita Japonia fără să știu japoneză?

5
Răspunde Raportează
___Enzo
în 21 Ianuarie 2023 | ___Enzo întreabă:

Bună ziua! Trebuie viză ca să călătorești în Israel, Dubai?

17
Răspunde Raportează
pinu889
în 20 Ianuarie 2023 | pinu889 întreabă:

Salut, clasa mea pleaca intr- un concurs international (doar 6 din clasa si eu sunt primul din clasa mea deci am sanse mari sa merg) in Turcia. Ma pregatisem sa plec dar ne- a anuntat profesoara ca ne...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Ianuarie 2023 |

Cum este viața în Noua Zeelanda? E cineva care cunoaște mai bine aceasta țară?

1
Răspunde Raportează
Alex9339584
în 18 Ianuarie 2023 | Alex9339584 întreabă:

Buna! Am o intrebare, vara aceasta planuiesc sa merg in vizita la tatal meu in Paris dar sunt nesigur de un aspect. Planuiesc sa calatoresc aceasta distanta cu un Autocar, pentru a putea vedea toate ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bogdy4Boss
în 16 Ianuarie 2023 | Bogdy4Boss întreabă:

Salut TPU, vreau si eu o aplicatie de telefon sau ceva de tip maps cu toate blocurile gen sa scrii blocul x, scara y si sa te duca la blocul ala, daca exista asa ceva... multumesc, cel mai bun si rapid...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
AnonimMM678
în 15 Ianuarie 2023 | AnonimMM678 întreabă:

La Aeroport, cand imi controlează bagajul de mana, pun pe acea tavita: telefonul, laptopul, punga cu machiaje si cu lotiunile de corp care nu depasesc 50 de ml? Nu prea inteleg sau pe acelea le las...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
therepide
în 15 Ianuarie 2023 | therepide întreabă:

Salut! Am 20 de ani si anul viitor as vrea sa vizitez pe cineva in Statele Unite. Vizita va dura aproximativ 2 saptamani, dupa care urmeaza sa ma intorc in Romania. Intrebarea mea fiind, am nevoie...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Ioanamaria45
în 14 Ianuarie 2023 | Ioanamaria45 întreabă:

Buna TPU, O sa fiu plecată pentru câteva zile in Bucuresti și as vrea sa știu de la cei care cunosc capitala mai bine ce locuri merita văzute de un grup de adolescente de 17- 18 ani. De asemenea,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
robertodin38
în 13 Ianuarie 2023 | robertodin38 întreabă:

Salut, am făcut o rezervare la avion iar un Prenume l-am scris greșit (ex: Icsulescu Anreea Miruna), este posibil sa am probleme la îmbarcare?

1
Răspunde Raportează
lCupidon
în 13 Ianuarie 2023 | lCupidon întreabă:

Salut! Cum as putea ajunge din cluj la salina turda? Multumesc anticipat

5
Răspunde Raportează
bebe1000
în 12 Ianuarie 2023 | bebe1000 întreabă:

Salutare! Cat de curand voi pleca in Roma si as vrea sa stiu daca a fost cineva recent? Daca da merita Roma pass (ce avantaje mai are? )? Cateva sfaturi? Cum ati gestionat programul? La ce atractii merita...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
bebe1000
în 11 Ianuarie 2023 | bebe1000 întreabă:

Stie cineva din paralia kanterini catre aeroportul din salonic as putea gasi o modalitate de transport? Exista autocar catre salonic macar? Sau taxi acolo local? Daca da aveti idee si cat ar costa?

1
Răspunde Raportează
gomezlol
în 11 Ianuarie 2023 | gomezlol întreabă:

Știe cineva unde este mai exact magazinul Young rich white in AFI COTROCENI?

1
Răspunde Raportează
ReddY25
în 9 Ianuarie 2023 | ReddY25 întreabă:

Paris sau Barçelona?(ca turism)

16
Răspunde Raportează
bebe1000
în 8 Ianuarie 2023 | bebe1000 întreabă:

Buna seara! Stie cineva o firma de autocare ce are cursa Paralia Katerinis - Bucuresti pe data de 22.06. 2023 (joia)... sau a gasit cineva vreo oferta transport + cazare 16.06- 22.06 2023? Sau din experienta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Ianuarie 2023 |

Cum e când mergi prima dată cu avionul?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Ianuarie 2023 |

Există pe net hărți cu cele mai ieftine destinații de vacanță din fiecare țară- n parte pentru turiști, care să- ți arate eventual și costul aproximativ pentru cazare, mâncare, transport,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
babamarian
în 6 Ianuarie 2023 | babamarian întreabă:

Intre ce intervale orare este seara devreme

2
Răspunde Raportează
VladuCristianCo
în 2 Ianuarie 2023 | VladuCristianCo întreabă:

Salutare, există firme de recrutare care asigura cazare singur in camera pentru Olanda? Sau site unde imi pot gasi eu cazare.

5
Răspunde Raportează
buildersclub1355
în 31 Decembrie 2022 | buildersclub1355 întreabă:

Stie cineva un loc unde pot sta macar 2 nopti in Bârlad la 16 ani? Am incercat la hoteluri si apartamente si nimeni nu cazeaza minori. Am buletin, cum scrie in lege ca am nevoie la cazare.

3
Răspunde Raportează
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • nastaseelenacristina
    trimisă pe 9 Noiembrie

nastaseelenacristina întreabă:

Buna TPU, unde gasesc tastatura cu diacritice in Bucuresti? imi trebuie sa fac licenta.
    24 răspunsuri
  • Deliaa94
    trimisă pe 9 Noiembrie

Deliaa94 întreabă:

Buna TPU, am avut o situație de curand mai exact acum câteva zile cu prietenul practic m- am supărat pe el pentru ca nu mi- a zis cand vine in tara el fiind plecat in Olanda deși i- am spus sa ma...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă pe 9 Noiembrie

RobocopBuisness întreabă:

Daca cumperi gel de duș sau detergent de rufe de pe eMAG poate să fie fake-uri?
    11 răspunsuri
  • EremiaAdriana
    trimisă pe 9 Noiembrie

EremiaAdriana întreabă:

Stie cineva o pagina de meditatii cu un dragon care daca faci galagie se trezeste
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.599
  • Întrebări: 3.952.950
  • Răspunsuri: 17.652.717
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 43 minute
Ce zici de un quiz?
The Simpsons

The Simpsons

Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 652.008 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.868 Artă şi Cultură
  • 72.798 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.048 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.115 Conversaţii